duminică, 30 noiembrie 2014

Eliberarea Marii Iluzii – IlliaEm, Elohim de pe Arcturus




Mesaj primit prin Suzanne Lie

(Dragi cititori,
              Această informație am primit-o cândva pe la mijlocul anilor 1990. Atunci nu am putut nici măcar să încep să înțeleg ce a însemnat asta. Am acționat ca un scrib și doar am scris ceea ce am primit. Acum, pot să o înțeleg, dar vreau să o prezint celor nou treziți și ca procesul prin care am trecut.
              În timp ce re-scriam această canalizare, am folosit niște termeni care nu se aflau în conștiința mea atunci și acest lucru explică alți termeni pe care nu am putut să încep să-i înțeleg atunci. Mi-am dat seama că este destul de util să mă întorc în trecutul meu ca să găsesc ceea ce știam, dar nu am putut înțelege. Vă recomand și vouă să faceți la fel. Dacă nu sunteți scriitori, uitați-vă la vechile fotografii sau desene.
               Adeseori, noi suntem ultimii care-și dau seama cât de mult ne-am schimbat, așa că nu ne dăm suficient credit. Trăim într-un timp uimitor pentru care ne-am pregătit în nenumăratele întrupări fizice. Acesta este într-adevăr ACUM-ul lui UNU. Suntem atât de norocoși să fim întrupați pe frumosul corp al lui Gaia ca să o ajutăm, și la fel și omenirea.)

Dragii noștri prieteni în vehicule umane, vă găsim acum în actul final al ”Marii Iluzii”. Prin urmare, s-ar putea să vă simțiți sinele în pragul necunoscutului. Tot ceea ce voi ați perceput, ca fiind sinele vostru, a început să fie pe cale de dispariție sau ”depășit”. Ceea de ce v-ați temut cândva, acum este doar o umbră, totuși există în viață o noutate care amenință să vă aprindă vechea voastră ”frică de necunoscut”.

S-ar putea să nu experimentați frica în același fel în care ați făcut-o cândva. Totuși, este un sentiment persistent de așteptare să descoperi ceva care-ți poate provoca un sentiment de anxietate. Această frică/anxietate acționează ca o coajă pentru a proteja noul, vulnerabilul embrion în timp ce acesta crește adânc în interiorul esenței voastre.

Adevărata expresie a SINELUI vostru nu este încă pregătită să se nască, dar ACUM este ”timpul” să se pregătească în mod serios pentru NOUL care este de fapt STRĂVECHIUL. Atunci când Pământul ajunge la ascensiunea Sa, noi Arcturienii suntem păzitorii lui Gaia. Noi am fost aleși dintre mulți care s-au oferit voluntari pentru acest rol pentru că Misiunea noastră Galactică este să înconjurăm lumile aflate în ascensiune cu Coridorul nostru Arcturian de Iubire Necondiționată. În acest fel noi o asistăm pe Gaia în manifestarea Planului Ei Divin, care este să fie o planetă de Iubire Necondiționată pură.   

Desigur că și alte lumi vor fi active în sprijinirea lui Gaia. Printre acestea sunt Pleiadele, Sirius, Andromeda și Antares. Antares și Andromeda lucrează ca UNA în monitorizarea vortexului/vârtejului de intrare și ieșire din întrupările pământești, în timp ce Pleiadele îi acceptă și-i ghidează pe cei treziți în Templul lor Violet al Transmutării.

Pleiadeenii au fost mult timp activi în comunicarea cu acei împământați de pe Pământ care sunt receptivi, iar Siriusienii asistă omenirea să se mute pașnic în unitatea iubirii necondiționate. Iubirea Necondiționată va șterge toate granițele politice, etnice, religioase și personale pentru a vesti Epoca Conștiințe Planetare.

Amintiți-vă, cheia pentru transformarea voastră în Corp de Lumină este iubirea necondiționată, în special iubirea pentru corpul vostru fizic. Vehiculul vostru pământesc vă permite să aveți gândurile voastre pământești și să simțiți emoțiile voastre pământești. Cele mai prețuite dintre aceste emoții pământești sunt fericirea și bucuria.

Fericirea este, de fapt, rezultatul abilității voastre să vă combinați gândurile și sentimentele într-un mod care vă calibrează undele cerebrale la frecvența lor cea mai înaltă posibil. Când sunteți ”nefericiți”, v-ați putea gândi că este o reacție la ceva exterior sau interior care s-a întâmplat.

Totuși, ceea ce s-a întâmplat de fapt este că voi ați căzut ”din calibrarea” cu undele voastre cerebrale mai înalte. Dacă ați putea să vă confruntați cu aceiași experiență care v-a făcut să fiți nefericiți, dar rămânând calibrați la undele cerebrale mai înalte, ați percepe experiența într-un mod cu totul diferit.

În starea voastră de conștiință mai înaltă, voi știți că puteți face față într-un mod productiv acelei provocări pentru că ACUM sunteți calibrați la undele cerebrale care vă păstrează în comunicare constantă cu Sufletul vostru cinci dimensional. O experiență care v-ar devasta ego-ul trei dimensional, ar fi o simplă provocare pentru Sufletul vostru cinci dimensional.

Prin urmare, vă încurajăm să vă găsiți frecvența purtătoare cea mai înaltă la începutul fiecărei zile și să fuzionați cu Sufletul vostru, astfel încât calea de comunicare dintre voi și Sufletul vostru să poată rămâne deschisă de-a lungul întregii zile. În acest fel, vă puteți menține canalul mental conectat la frecvența celei de-a cincea dimensiuni.

Această frecvență cinci dimensională, care este dincolo de viteza luminii, dar nu dincolo de viteza gândului, nu poate fi accesată cu claritate doar dacă creierul vostru a fost calibrat la gândirea voastră cinci dimensională.

Odată calibrat, creierul vostru este în stare să vă urmărească vibrațiile Sufletului în timp ce acesta coboară din frecvențele mai înalte ale Spiritului în frecvențele mai joase ale materiei. În acest fel, voi puteți integra în mod conștient ”Spiritul în Materie” în viața voastră de zi cu zi.

Această integrare este cel mai înalt serviciu pe care cineva îl poate oferi, deoarece este cea mai eficientă metodă să vă ridicați propria vibrație precum și vibrația planetei. De asemenea, în acest fel, vehiculul vostru fizic pământesc poate fi actualizat cu ”descărcările” necesare din lumile cinci dimensionale.

Aceste ”actualizări” sunt foarte asemănătoare cu cele care vin în calculatorul vostru. Cu toate acestea, dacă calculatorul nu este ”pornit” nu veți ști că o nouă actualizare este gata să fie transmisă. Dacă vă veți dedica sinele la o conectare zilnică cu Sinele vostru Mai Înalt, senzațiile voastre corporale, emoțiile și gândurile vă vor ține la curent în ceea ce privește orice mesaj al SINELUI vostru supra-conștient.

Suntem foarte mulțimiți de progresul vostru/nostru. Spunem progresul vostru/nostru pentru că noi suntem UNA. Noi suntem o componentă a SINELUI vostru mai mare care a ales să locuiască în vehiculul vostru de lut pământesc. Noi suntem stația voastră de comandă; prin urmare, suntem neprețuiți pentru voi. Să știți că orice sentiment de ”Dor de Acasă” este de fapt o baliză pe care o puteți urmări ca să vă puteți întoarce la starea de conștiință pe care o numiți ”Acasă”.

Urmați-vă ”Nemulțumirea Divină” în sus în dimensiunea a cincea, ca să vă amintiți că nu sunteți niciodată singuri. Sentimentele voastre de singurătate pentru Acasă nu sunt dușmanul vostru. Vă rugăm să vă amintiți să percepeți aceste sentimente ca pe prietenii care vă vor conduce Acasă. Amintiți-vă dragilor, voi toți faceți parte din SINELE nostru UNIC.

Vă înconjurăm cu lumina noastră astfel încât voi să puteți elibera orice experiență care amenință să vă ”dezamăgească” și să vă coboare conștiința. Noi vă susținem în Țesătura Vieții lui Gaia și vă promitem că noi NU vă vom ”dezamăgi”. Să știți că misiunea voastră/noastră trebuie îndeplinită.

Fiecare dintre voi reprezintă în Țesătura Vieții lui Gaia energia masculină a Războinicului Spiritual și energia feminină a Dumnezeiței. Energiile voastre masculine și feminine fuzionează acum. Acest proces va continua până când nici o separare nu va mai fi posibilă, deoarece corpul vostru a fost transformat în LUMINĂ.

”Țesătura Vieții” este matricea de lumină la care este atașată conștiința voastră. Odată ce Sufletul vostru și-a atașat conștiința la această Țesătură, el cheamă o femeie ca să vă dea naștere. Indiferent de faptul că este conștientă sau nu de acest lucru, ”mama” voastră a fost de acord să creeze o formă pentru voi și să vă poarte în corpul ei până când sunteți pregătiți să vă nașteți.  

La început sunteți atașați la Țesătura de Lumină a mamei voastre, dar pe măsură ce vă maturizați, vă creați încet propria atașare la Țesătură. Pe măsură ce vă expansionați conștientizarea corpului vostru material, puteți îmbrățișa conștient sentimentele de a fi conectați cu matricea de lumină a Țesăturii Vieții.

Păstrează această matrice în mod conștient pe tot parcursul zilei. Privește-o acum. Vezi cum sclipește în multe lumini colorate și te îmbrățișează cu iubirea noastră. Cu o conștientizare conștientă a Țesăturii Vieții voi puteți începe să percepeți că există frecvențe mai înalte la care vă puteți atașa conștiința.

De exemplu, vă puteți atașa conștiința la cea de-a patra dimensiune atunci când sunteți creativi și/sau dormiți. Prin practică veți fi capabili să vă atașați conștiința la frecvența celei de-a cincea dimensiuni a Țesăturii. Din această frecvență veți fi în stare să creați un portal prin care să puteți percepe realitățile trei și patru dimensionale, precum și realitățile mai înalt dimensionale ale celei de-a cincea dimensiuni și mai mult.

În timp ce conștiința voastră este atașată Țesăturii Vieții cinci dimensionale, voi puteți ieși din timp ca să călătoriți în ACUM-ul lumilor mai înalte. Suntem încântați să vă explicăm mai multe despre felul în care a fost realizată această tranziție. Cu toate acestea, există linia temporală care trebuie luată în considerare. Prin urmare, există anumite aspecte pe care noi nu le putem împărtăși cu voi în ”timpul” vostru.

Vă putem spune că, ”călătoriile în timp” sunt mult mai obișnuite decât i se permite publicului larg să știe. Din cauza acestei activități periculoase care poate perturba foarte mult viitorul Gaiei, există multe dispense care au fost acordate ca să le permită Lucrătorilor în Lumină să înceapă să fuzioneze cu sinele lor viitoare cinci dimensionale.

Spunem viitoarele sine cinci dimensionale pentru că voi toți aveți multe sine cinci dimensionale. Dar, există un singur viitor sine cu care voi veți fuziona. Vă vom explica acum modul în care sinele vostru trecut/3D și SINELE vostru viitor/5D pot fuziona. Puteți descoperi că copilul vostru interior este primul care vă va lua de mână.

Vă vom spune acum modul în care SINELE vostru viitor, cinci dimensional va fuziona cu copilul vostru interior. SINELE vostru viitor trăiește pe viitorul Pământ, care este destul de diferit de ceea ce voi v-ați putea imagina. Modul în care el este diferit este unul dintre lucrurile pe care nu vi le pot împărtăși încă.

Cu toate acestea, am permisiunea să vă spun o poveste. Am să o spun la persoana întâia și din perspectiva copilului meu interior, precum și al vostru. Ca răspuns la întrebarea voastră nepusă, da, noi întotdeauna avem un copil interior. Copilul nostru interior este cel care deține vulnerabilitatea și inocența noastră. Povestea mea/a noastră:

           Într-o dimineață m-am trezit foarte devreme, înainte ca soarele să fie sus. Am trăit atât încât sunt mult mai bătrână decât în linia ta temporală, astfel încât vârsta nu înseamnă prea mult, dar aș spune că eram încă un copil. Corpul meu se schimba și așa și conștiința mea. Avusesem un vis recurent în care mă jucam cu o altă fată de vârsta mea.
             Mă simțeam foarte apropiată de ea și ea de mine. Ea mi-a împărtășit faptul că deși eu îmi puteam aminti visele cu noi, ea nu putea să o facă. Mi-a spus că în lumea ei oamenii nu cred că am mai avea și alte părți ale noastre înșine. Forța conștiinței colective era prea mare ca să se poată lupta cu ea. Ea deja simțise că era prea diferită față de oricine altcineva, așa că era incapabilă să creadă că visele noastre comune ar putea fi reale.
             Pe de altă parte, în lumea mea era ceva obișnuit să călătorești cu mintea în alte realități, timpuri și să vizităm alte părți ale sinelui nostru total. Am făcut acest lucru de când eram destul de tânără. Cu toate acestea, această tânără fată se simțea a fi ceva foarte diferit. Părea că ea era mai apropiată de mine decât oricine altcineva pe care am întâlnit în călătoriile mele mentale.
             Mi-a spus că numele ei era Em, iar eu i-am spus că eu sunt cunoscută sub numele de Illia. Aveam și o parte masculină a mea însămi pe care aș putea să i-o prezint, dar asta a speriat-o pe Em. Ea putea să fie apropiată de mine numai atunci când mă arătam ca feminină; așa că, așa am făcut.
             Timp de mulți ani ne-am întâlnit în cea de-a patra dimensiune, care se afla între lumea ei și lumea mea. Em trăia în dimensiunea a treia și eu trăiam în a cincea. Locul nostru de întâlnire favorit era în dimensiunea a patra Faerie. De fapt, a fost nevoie de foarte mult timp ca Em să învețe să-și ridice vibrația deasupra acelui plan. Când ne-am întâlnit prima dată ea se afla în Planurile Astrale Joase.
             Prima dată când am întâlnit-o pe Em călătoream mental prin lumea Faerie și am auzit un strigăt îndepărtat. A fost un strigăt atât de plin de groază încât mi-a atras atenția. În mod normal, nu aș fi conștientizat Planurile Astrale Joase. Mi s-a spus să nu merg niciodată acolo. Cu toate acestea, acest strigăt era atât de familiar încât nu am putut rezista să nu investighez.
             M-am înconjurat cu Lumina Violet astfel încât să fiu protejată de vibrațiile joase ale acelei dimensiuni și am lăsat o dâră de Lumină care să mă conecteze cu sinele meu din lumea Faerie, așa încât să nu mă pierd. Mai jos, mai jos, am intrat în ținuturile întunecate ale Astralului de Jos.
             Nu puteam să văd prea multe prin coconul meu violet, dar puteam să aud strigăte de agonie peste tot în jurul meu. Am călătorit mai departe, urmând strigătele acelei voci familiare îndepărtate. În cele din urmă am ajuns în fața a ceva ce semăna a închisoare. Noi nu mai aveam închisori la noi acasă, dar am văzut fotografii cu ele la postul nostru de învățare.
             De cealaltă parte a închisorii se afla un copil speriat care țipa și plângea pentru că un monstru mare încerca să ajungă la ea. Am intrat, împreună cu ea, în celula din închisoare și am umplut celula cu Flacăra Violet. A fost nevoie să treacă un timp pentru ca fata să-și dea seama că în jurul ei se afla Flacăra Violet pentru că era ghemuită într-un balon ținându-și ochii închiși.
             În cele din urmă s-a oprit din plâns când a văzut că este învăluită într-un cocon violet și că mai este cineva cu ea în acel cocon violet. S-a uitat la mine de parcă m-ar fi recunoscut și a spus ”Cine ești? Nu te simt a fi un monstru. De fapt, te simt familiar.”
             ”Da, am răspuns chemării tale pentru că și mie mi s-a părut familiară. Ne cunoaștem?”
             ”Nu-mi aduc aminte” a răspuns copilul în timp ce s-a ridicat în picioare și m-a înfruntat. ”Hei, unde-i monstrul? Acesta este un truc în caz de nevoie cu lumină violet? Asta este ceea ce a făcut monstrul să dispară? Poți să mă înveți și pe mine cum să fac asta?”
             ”Hei, așteaptă,” am oprit-o eu. ”Pui prea multe întrebări. Cum pot să-ți răspund la toate? Nu, pot să-ți răspund la toate, dar nu prin cuvinte. Vrei să mergi cu mine? Am o realitate minunată pe care o vizitez tot timpul.”
             ”Și tu ești adormit?”
             ”Nu, și nu ești nici tu. Ei doar îți spun că ești adormită atunci când călătorești cu mintea, astfel încât să nu uiți că ești om acum.”
             ”Da,” se încruntă ea. ”Mi-au spus o grămadă de lucruri așa încât să nu uit că sunt om, dar eu încă nu simt așa. Vreau să spun că știu că sunt o persoană, dar nu sunt ca ei. Eu nu cred în lumea lor și ei nu cred în lumea mea.”
             ”Ei bine, eu cred în lumea ta și cred în tine. Numele meu este Illia. Al tău?”
             ”Nu-mi aduc aminte. Știu că acolo jos am un nume, dar l-am uitat atunci când am urcat aici. Ba mai rău, adeseori uit cine sunt aici sus când mă aflu acolo jos.”
             ”În linia mea temporală, adulții ne învață cum să călătorim mental astfel încât să nu devenim atât de confuzi.”
             ”În linia ta temporală?”
             ”Ei bine, nu sunt chiar foarte sigură cine ești. Va trebui să-l întreb pe profesorul meu. Cu toate acestea, cred că ai putea să fii o parte a mea dintr-o perioadă de timp anterioară. Eu sunt din 3004 AD. Și tu?”
              Copilul se uita confuz. ”Nu știu. Nu știu care este numele meu acolo jos sau ce dată a timpului este. Știu doar că sunt un copil și că nu-mi place să fiu copil. Mai știu și că am o grămadă de sentimente înfricoșătoare acolo jos despre care nu pot vorbi. Apoi, când vin aici sus, acele sentimente se transformă în monștri și nu pot să ajung în Faerie.”
              ”Faerie! Acolo vreau eu să te duc. Vino încoace și ia-mă de mână”, i-am spus în timp ce mă întindeam spre ea. ”Am să-ți arăt o cale pe care NU o cunoaște nici un monstru. Poate cineva din Faerie îți știe numele.”
              Copilul s-a întins fericit să mă ia de mână. Toate întrebările ei au dispărut de îndată ce a aflat că va merge în Faerie.
              ”Poți să mă simți în tine?” l-am întrebat pe copil. ”Eu sunt încă în lumea mea pentru că eu sunt o ființă cinci dimensională și mă pot bi-loca cu ușurință. De fapt, corect ar fi să spun că noi suntem ființe cinci dimensionale și putem să ne bi-locăm. Noi suntem doi în unul și unul în doi.”
               Copilul părea a fi foarte confuz dar atât de fericit să-și părăsească celula din Planul Astral de Jos, încât de-abia putea să mă audă.
              ”Mă poți simți în tine?” am repetat eu. ”Acum suntem doi în UNUL.”
              ”Wow, ce frumos este aici!” Em m-a ignorat în timp ce exclama ”Nu vreau să plec VREODATĂ de aici!”
              ”În timp ce-ți voi împărtăși din ce în ce mai mult din realitatea mea, vei împărtăși și tu cu mine o parte din realitatea ta?”

Întrebarea mea a rămas fără răspuns, în timp ce eu m-am oprit din cursă pentru un copil care este încântat să fie din nou Acasă.




Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.