sâmbătă, 15 noiembrie 2014

Conștiința Multidimensională - de IlliaEm, Elohim de pe Arcturus

Mesaj primit prin Suzanne Lie

Preaiubita noastră,
Te rog să faci o scurtă meditație înainte de a primi mesajul meu. Este important să-ți expansionezi conștientizarea până la cel mai înalt potențial al tău înainte de a primi comunicarea mea astfel încât ego-ul tău să nu interfereze cu transmisia mea. Am să te ajut conducându-te într-o meditație de calibrare a conștiinței tale la dimensiunile mai înalte.

Focalizează-ți atenția spre interior în centrul creierului tău, zona aflată mai jos de creștetul capului și în spatele frunții tale. Simte Lumina Spiritului curgând prin Glanda ta Pineală și în chakra coroană ca lumina soarelui care intră prin trapa casei tale. În fața ta este Ecranul Minții tale pentru cel de-al Treilea Ochi al tău. Stabilește-te în această zonă a formei tale fizice.

Acum trimite o rădăcină prin creierul tău, în jos de-a lungul coloanei vertebrale, care iese prin picioarele tale și merge direct în miezul central al lui Lady Gaia. Această rădăcină îți va permite să rămâi împământată în timp ce o asiști și în același timp accepți asistența Mamei Pământ. Acum, că ”rampa ta de lansare” este activată, călătorește la Casa Sufletului tău din dimensiunea a cincea. Simte îmbrățișarea Complementul tău Divin în timp ce fuzionați în UNUL. Împreună ca UNUL, vă întoarceți atenția către mine, IlliaEm.

Imaginează-ți un vortex în fața ta.
Observă cum rotirea vortexului se intensifică pe măsură ce te apropii de el.
Recunoaște-ți ghidul Arcturian în timp ce acesta te invită în vortex.

Vizualizează calea în formă de arcadă către vortex.
Ridică mâinile pentru a-ți imprima semnătura vibrațională pe această arcadă.
Simte năvala euforiei în timp ce faci această conexiune.

ACUM tu ești vortexul.
Simte cum forma ta a devenit lipsită de formă.
Ești Lumină pură. Observă cum te transformi într-o ființă Stelară Arcturiană.

Te întorci la Casa pe care nu ai părăsit-o niciodată.
Cu toate acestea, tu ai uitat că ești, de asemenea, și acolo.

Demult, cu mult timp în urmă, în trecutul îndepărtat, tu ți-ai bi-locat marea ta conștiință multidimensională pe Venus, preaiubita soră a lui Gaia. Ai călătorit inter-dimensional pe Venus ca să te pregătești pentru misiunea ta de a salva corpul planetar al lui Gaia, Pământul.

După ce ți-ai pregătit marea conștiință multidimensională pentru constrângerile existenței într-un vehicul trei dimensional, ți-ai ținut promisiunea de a răspunde strigătului de ajutor al lui Gaia și de a O salva de la distrugere. Atlantida nu a putut fi salvată, dar Gaia a fost în siguranță. Cu toate acestea frecvența ei nu a fost cu mult mai joasă decât a fost intenționat vreodată.

Acum tu te întorci la SINELE tău Multidimensional, la UNUL care ai fost întotdeauna. Vezi în fața ta păstaia Arcturiană. Celelalte ființe stelare din păstaia ta, ajung și ele acolo și este o reuniune frumoasă. Vă întâlniți din nou într-o uriașă explozie de lumină stelară.

Acum simte-ți forma fizică care primește acest mesaj. Expansionează-ți conștiința la acel TU. Sunt multe schimbări care au loc în corpul tău fizic, în emoțiile și gândurile tale. S-ar părea chiar că nu poți ține pasul cu toate noile informații și codificările genetice care sunt activate în vehiculul tău pământesc.

Dacă te gândești ”Sunt singură în dimensiunea a treia și s-ar putea să nu supraviețuiesc”, aceste schimbări pot fi înfricoșătoare. Ai dreptate. Sinele tău trei dimensional este transmutat într-o vibrație mai înaltă. Prin urmare, toate mecanismele de apărare ale corpului tău sunt avertizate de marea schimbare, lucru care adeseori este perceput ca și pericol.

De aceea, te rog să-ți asiguri vehiculul pământesc că aceste sentimente NU sunt periculoase. Spune-i corpului tău că te întorci la starea ta naturală. Amintește-i sinelui tău 3D că TU ți-ai asumat o misiune în care este nevoie să porți un vehicul făcut din aceleași elemente ca și planeta pe care tu ai venit să o salvezi.

Acest vehicul este asemeni unei haine care ți-a rămas mică, iar creierul acestui vehicul a uitat care este SINELE tău adevărat. Prin urmare, expresia ta 3D are gânduri confuze, sentimente de frică și senzații fizice neobișnuite. Asigură-ți sinele vehiculului tău pământesc că TU ești într-o misiune importantă venind de pe planeta ta natală galactică.   

Mulțumește-i vehiculului tău pământesc pentru felul în care te servește și pentru disponibilitatea sa de a trece printr-o transformare atât de mare. Spune-le emoțiilor și gândurilor tale trei dimensionale că este necesar ca ele să stea liniștite pentru ca schimbările să poată avea loc în forma fizică pe care voi o purtați.

Nu te judeca sau condamna pe tine însuți că ”nu ai făcut suficient” pentru tranziție. Ești în pregătire acum. Când îți vei aminti de deplin Sinele Multidimensional și vei fi încorporat acest SINE expansionat în conștientizarea vehiculului tău pământesc, vei fi chemată în serviciu. 

Pentru moment, continuă cu ceea ce faci. Atingi oamenii mai mult decât îți acorzi tu credit. Eliberează toată competiția și comparația și iubește-te pe tine însuți exact pentru felul în care ești chiar ACUM. Pentru a te ajuta să-ți aminteși conștiința ta multidimensională înnăscută, voi lua ACUM mintea ta într-o călătorie înapoi pe Arcturus:

Imaginează-ți că familia ta Arcturiană este din nou în jurul tău. Simte profundul sentiment al Unității. Este aici vreo competiție sau comparație? Nu, draga mea, noi suntem cu toții UNA. Suntem ca niște emanații individuale ale aceleiași stele.

Noi toți am ieșit din aceiași lumină, și noi toți trăim împreună în ea ca UNUL. Experimentează acum lumina care îl țese pe fiecare membru din păstaia ta într-o frumoasă tapiserie de lumină. Simte modelul care este format de sinele voastre colective și vezi cum voi sunteți atât întregul cât și individul.

Această Unitate a Conștiinței este posibilă și pe dragul Pământ, dar multe ființe de o vibrație joasă trăiesc de asemenea pe Draga Lady Gaia. Uneori le poți simți, dar Gaia trebuie să le poarte tot timpul pe trupul Ei. Îți dai seama acum cât de multă nevoie are Gaia de tine? Ai înțeles modul în care O poți ajuta pur și simplu prin faptul că-ți amintești cine ești?

Când îți amintești cine ești și îți împământezi SINELE Multidimensional în nucleul lui Gaia, tu îți împărtășești conștiința multidimensională cu nucleul Ei. Pe măsură ce din ce în ce mai mulți dintre voi vă împărtășiți conștiința multidimensională cu Gaia, voi creați o scară de lumină care duce de la inima lui Gaia la dimensiunile mai înalte. Cu atât de mult întuneric și frică care-I afectează trupul, lumina conștiinței voastre multidimensionale servește la împrospătarea, întinerirea și vindecarea corpului ei planetar dinspre centru înspre exterior.

De asemenea, după cum vei vedea, toate călătoriile inter-dimensionale trebuie să înceapă cu o profundă împământare, astfel încât să-ți poți găsi drumul înapoi la vehiculul tău trei dimensional. Odată ajunsă în lumile mai înalte, s-ar putea să nu mai vrei să te întorci înapoi pe Pământ, dar conexiunea ta cu nucleul lui Gaia îți aduce aminte de Misiunea pe care ți-ai ales-o.

De asemenea, când călătorești în centrul Pământului, poți fuziona cu toate ființele de lumină exact în același fel în care te-ai unit cu membrii păstăii tale pe Arcturus. Unele dintre ființele din centrul lui Gaia sunt umane, dar multe nu sunt. Din momentul în care te-ai eliberat de iluzia 3D a separării, te poți alătura lor instantaneu în unitatea Conștiinței Multidimensionale.

Simte cum această uniune crează o Merkaba gigantică cu jumătatea superioară deasupra Mamei Pământ și cu jumătatea inferioară încorporată în nucleul Ei. Vezi că acolo sunt multe merkabe de acest fel care s-au unit peste tot în jurul planetei. În interiorul fiecărei merkabe este o păstaie de lideri multidimensionali care au o gândire asemănătoare și care s-au eliberat de toată competiția și comparația pentru a o servi pe Mamă în momentul ei de nevoie.

Acesta este motivul pentru care voi toți v-ați oferit voluntari, da voi v-ați oferit voluntari, să vă încarnați pe Pământ în acest ACUM. Aceasta este oportunitatea cosmică pentru care voi v-ați pregătit timp de milenii. Voi TOȚI sunteți pregătiți ACUM. Oricine poate primi mesaje de la sinele sale mai înalte (sau de la sinele înalt al altora) este în măsură ca în mod activ și conștient să participe în procesul transformării planetare.

Există încă multe ființe de lumină frumoase care au ales să permită conștiinței lor multidimensionale să dormiteze în timp ce ele își fac munca în corpurile lor nocturne. Unele dintre aceste suflete dragi pot chiar părea a fi întunecate. Cu toate acestea, nu le judecați sinele lor trei dimensional, deoarece fiecare își are propria sa misiune.

Cei care au ales să afișeze disonanța astfel încât aceasta să poată fi vindecată sunt într-adevăr curajoși. În sinele lor mai înalt vibraționale, și ei sunt conștienți de procesul lor de transformare. Trimiteți acestor ființe iubire necondiționată. Ele și-au ales o cale foarte grea. Ele au ales să întrupeze întunericul pentru ca acesta să poată fi vindecat.

Amintiți-vă preaiubiților, nici o muncă nu este prea mică pentru a fi în serviciu. Îmbrățișați ÎNTREAGA viață în conștiința voastră multidimensională. Simțiți Unitatea Scopului Planului Divin de ascensiune planetară. Fiți acea Unitate a Scopului. Să știți că odată cu această cunoaștere vine și o mare responsabilitate.

Îmbrățișați-vă responsabilitatea. Amintiți-vă cine sunteți!!!!

(ziua următoare)

Eu Sunt IlliaEm și m-am întors să-mi finalizez mesajul.
Toată lumea aflată în a treia dimensiune are o provocare, care este aceiași pentru toți. Această provocare este înfruntarea FRICII! ”Fețele fricii” diferă pentru fiecare persoană, dar lecția este aceiași: ”Păstrează-ți conștiința deasupra fricii și în frecvența iubirii.”

Când îți amintești să trăiești în conștiința ta multidimensională, eu IlliaEm pot împărtăși în mod constant Unitatea voastră/noastră. Îți poți re-descoperi conștiința multidimensională prin fuziunea ta cu Mama Pământ. Gaia servește ca un computer multidimensional care stochează fiecare gând, emoție sau acțiune a fiecărei forme de viață de pe planeta Sa. Aceste ”fișiere” pot fi ”citite” prin fuziunea cu Gaia.

Pentru a fuziona cu Mama,
Experimentează-I pulsul pe măsură ce acesta se ridică din inima ei pentru a intra în inima ta.
Vezi Natura Ei din jurul tău.
Ascultă-I creaturile, vântul suflând printre crengile copacilor și ploaia căzând pe pământ.
Miroase iarba proaspătă și simte-o sub picioarele tale.
Simte cum căldura Soarelui și briza răcoroasă îți mângâie fața.
Auzi oceanul și valurile sale cum se sparg de țărm.

În acest fel tu comunici cu și te împământezi în Mama Pământ. Permite nenumăratelor amintiri să intre în conștiința ta multidimensională. Rămâi împământată în centrul lui Gaia în timp ce eu îți susțin amintirile înconjurându-te cu conștiința mea multidimensională.

Eu sunt cu tine. Eu sunt Tu. NOI SUNTEM UNA! Prin Unitatea noastră eu pot să-mi fuzionez conștiința multidimensională cu SINELE tău Multidimensional astfel încât tu să poți experimenta în mod conștient:

Celulele conștiinței tale unu dimensionale.
Organele conștiinței tale doi dimensionale.
Corpul fizic al conștiinței tale trei dimensionale.

Corpul Astral al conștiinței tale patru dimensionale.
Corpul de Lumină al conștiinței tale cinci dimensionale.
Focul Sufletului conștiinței tale șase dimensionale.

Suprasufletul conștiinței tale șapte dimensionale.
Galacticul, Celestul și Deva-ul conștiinței tale de la opt la zece dimensionale.
Arhanghelicul, Elohimul și Maestrul Ascensionat al conștiinței tale unsprezece, doisprezece și dincolo dimensionale.

Pe măsură ce îți expansionezi conștiința în dimensiuni din ce în ce mai înalte, dimensiunile fuzionează. Prin urmare, dimensiunile de la opt la zece se contopesc într-UNA, așa cum fac și dimensiunile a unsprezecea, doisprezecea și dincolo de ele. Pe măsură ce-ți amintești pe deplin conștiința ta multidimensională, toate dimensiunile înoată împreună ca și picăturile de apă într-un ocean cosmic.

În acest ocean cosmic conștiința ta multidimensională experimentează în mod simultan nenumăratele tale forme ca Om, Cetacean, Galactic, Maestru Ascensionat, Înger, Arhanghel, Deva, Elohim, Logos Planetar, Logos Solar, Logos Galactic și puternicele Logosuri ale Universelor și Multiverselor. Toate aceste realități există simultan în ACUM-ul UNU-lui.

Iluzia separării și polarității există numai în dimensiunea a treia și a patra. Odată ce îți amintești cum să te întorci la conștiința ta înnăscută cinci dimensională, toate iluziile se spulberă și vei trăi numai în ADEVĂR!

Primul lucru pe care ți-l vei aminti este că tu ești creatorul realității tale. Prin urmare, trebuie să-ți asumi deplina responsabilitate pentru viața ta. Orice lucru și orice persoană care este în viața ta este acolo pentru că tu le-ai creat!

În dimensiunea a cincea, fiecare gând și emoție se crează instantaneu în realitatea ta. Tu înveți acum cum să fii rezident al acelei dimensiuni. Primul lucru pe care tu trebuie să-l înveți este să-ți stăpânești fiecare gând și fiecare emoție care-ți permite să lenevești în conștiința ta.

Când experimentezi frica, aceasta este un mecanism de siguranță natural pentru coborârea conștiinței tale înapoi în dimensiunea a treia sau a patra unde manifestarea durează ”mai mult”. Nu-ți judeca frica. Ea este prietena ta. Frica este frâna vehiculului tău pământesc.

De fiecare dată când începi să mergi prea repede și începi să simți că ”ai pierdut controlul” tu simți frică. Apoi frânele vibraționale se pun în funcțiune și ritmul progresului său încetinește sau se oprește. Lecția ta în acel moment este să înveți să apeși încet pedala fricii nu să trântești piciorul pe frâne astfel încât să intri în vrie.

Nu te îngrijora de provocările care te așteaptă, deoarece ele sunt un indiciu că conștiința ta se expansionează în dimensiunile mai înalte. Prin urmare, ești pregătită să intri într-o frecvență mai înaltă a serviciului în slujba luminii.

Cu Iubire și în Deplină susținere, Eu Sunt IlliaEm.

Notă de la Sue:
Acest mesaj a venit la mine în 10 Aprilie 1996, dar el se aplică în totalitate vieții noastre în 7 Septembrie 2014 (data publicării mesajului). Atât de mulți dintre noi au devenit nerăbdători că nu am ascensionat încă, dar cât de mult a avut de așteptat Gaia pentru ca Oamenii Ei să poată participa în mod conștient la ascensiunea Ei?


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.