miercuri, 5 noiembrie 2014

Conectarea Conștientă și Împărtășirea Informațiilor


Mesaj primit de la Arcturieni

Canalizat de Paul Marwood
Transcris de Paul Marwood

Salutări dragă Paul, eu sunt Fiere Arcturianul
Astăzi aș vrea să vă vorbesc despre lucratul împreună.

Pentru că voi ca oameni vă vedeți ca ființe separate, iar acest lucru este valabil în același timp și pentru noi Arcturienii, noi avem abilitatea de a ne aduce conștiința împreună și a împărtăși anumite informații atunci când este necesar. Pentru a explica mai bine acest lucru, noi suntem în măsură să fim individuali în timp ce suntem capabili să ne acordăm la mesajele pe care alegem să le împărtășim fie unul cu celălalt fie ca și o conștiință mai largă.   

Și voi ca umanitate veți experimenta acest lucru pe măsură ce vă veți expansiona conștiința. În mod obișnuit voi vă referiți la ea ca la conștiința unității. Sunt multe aspecte ale ei, dar într-o formă simplificată, ea este o împărtășire a cunoașterii și a informațiilor la nivelul conștient al omenirii. Acum, întorcându-ne la nivelul individual, personal, noi am dori să vă încurajăm ca voi să începeți să dărâmați aceste bariere ale separării.

Vă încurajăm ca în timp ce gândurile voastre de zi cu zi sunt în mod inerent unice pentru voi înșivă fiind determinate de Sufletul vostru și de experiențele Sufletului vostru precum și de modul în care Sufletul vostru rezonează cu acea experiență și de cum se raportează la experiență, să înțelegeți că în colaborare, colaborarea coerentă și co-creativitatea mai multor suflete, există o capacitate de creație mult mai mare. 

De asemenea, este o putere mai mare în împărtășirea experienței între acele suflete și în împărtășirea diferențelor percepute legate de acea experiență. Pentru că acest lucru extinde imaginea pe care fiecare o vede. În majoritatea cazurilor fiecare dintre voi aveți câțiva prieteni apropiați cu care lucrați bine, prieteni cu care vă simțiți a fi în siguranță și în care aveți încredere. Mai precis este vorba despre prietenii voștri spirituali cu care vă permiteți să fiți mult mai deschiși, sinceri și cinstiți în ceea ce privește ce simțiți în legătură cu voi înșivă.

Vă încurajăm să vă faceți puțin timp pentru a vă bucura de compania unor astfel de prieteni și să începeți să vă jucați cu diferite scenarii sau situații în care voi vă aflați, începând pur și simplu să împărtășiți cum vă ”simțiți”, sau cum priviți o anumită situație sau exemplu sau experiență și apoi să începeți să împărtășiți ceea ce voi ”simțiți” în legătură cu aceasta și să începeți să vă dați seama de diferențele în care o singură experiență poate fi văzută din diferite perspective.  

Ceea ce face acest lucru este că începe să vă deschidă evaluarea conștientă a ceva astfel încât aceasta să nu fie limitată numai la perspectiva sinelui, începe să vă deschidă conștiința către multiple variante în care un lucru se poate întâmpla. Pentru că după cum știți universul este făcut din energie care curge într-o multitudine de moduri și forme diferite și noi dorim să vă încurajăm să începeți să vă deschideți mintea și conștiința către viitoarele voastre experimentări a acestor miriade de forme diferite.

Așa că ceea ce vă încurajăm să faceți în acest caz este să petreceți ceva timp cu prietenii voștri, să faceți din acest spațiu un spațiu sacru, un spațiu sacru sigur. Poate că doriți să împărtășiți și să discutați despre ceva ce este în formă fizică, poate că doriți să împărtășiți o experiență anume, pe care să o aveți împreună și apoi să vă împărtășiți impresiile legate de acea experiență, ați putea de asemenea să vă doriți să începeți să vă jucați cu alte forme de împărtășire, începând să vă acordați și să vă conectați unii cu ceilalți într-o formă telepatică. Începeți să experimentați în ce mod vă puteți conecta unul cu celălalt.

Sunt cu mult mai multe detalii și învățături asociate acestui subiect, dar noi dorim să creăm un punct de pornire pentru acest lucru. Sunt atât de multe de învățat despre cât de minunat este să fii în uniune cu multe suflete și să co-creezi în moduri necondiționat iubitoare și să permiți puterii Creatorului Divin să curgă într-o măsură considerabil sporită ca parte a focalizării coerente a mai multor Suflete.

Vă iubim, noi suntem Arcturienii.


© 2014 Copyright Paul Marwood

Acest mesaj poate fi reprodus în întregime cu condiția să fie păstrat în forma sa originală, să nu fie schimbat sau modificat în nici un fel, fiindu-i atașat autorul și un link către www.AkashaHealigStudio.com afișat în mod clar, așa cum se arată mai jos.  
Author: Paul Marwood           www.AkashaHealingStudio.com

link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.