joi, 20 noiembrie 2014

20 – 25 Noiembrie – Portalul Creației – Particulele de Aur ale lui Dumnezeu – Plexul Solar – Metatron



De Anna Merkaba

Notă personală: Ceea ce mi s-a explicat este că în zilele de dinaintea portalului care va avea loc în 22 Noiembrie, ar trebui să ne concentrăm pe a elibera atât de mult pe cât putem tot ceea ce recent a ieșit la suprafață. Mulți dintre voi sunteți deja familiarizați cu modalitățile în care să o faceți, deoarece și eu vorbesc despre asta adeseori.

Ni se cere să ne curățăm palatul și să ne pregătim pentru incredibila activare a plexului nostru solar care va avea loc în data de 22. Vă rog să țineți cont de faptul că numai cei care sunt pregătiți să-și aibă plexul solar activat și cei care sunt pregătiți să pășească în puterea lor vor experimenta această activare. Aceia dintre voi care nu sunt pregătiți sau nu v-ați eliberat pe deplin de trecut, veți avea o fantastică oportunitate să faceți doar acest lucru! Portalul care-și deschide porțile în 20-25 Noiembrie ne va permite nu numai să ne eliberăm de trecut, nu numai să întâmpinăm cu bucurie noul, nu numai să ne deschidem energiilor noastre creative, nu numai să ne activăm plexul solar, dar ne permite și să ne vindecăm rănile. Prin urmare, dacă este ceva în viața voastră sau în corpul vostru, ceva ce ați vrea să vindecați, ceva ce simțiți că sunteți cu adevărat pregătiți să eliberați, acesta este momentul în care să cereți ca acest lucru să se producă.

Un cristal potrivit pentru acest portal special este: Citrinul, Cuarțul fumuriu, Rubinul, Calcitul, Smaraldul, Aventurinul verde.

Ce să faceți: În zilele premergătoare portalului, urmați-vă vă rog ghidajul în ceea ce privește modul în care să vă eliberați de trecut. Apoi concentrați-vă pe tot ceea ce vreți să vedeți manifestându-se în realitatea voastră în luna care urmează. Adesați-vă zeității pe care voi o alegeți sau sinelui vostru mai înalt și cereți-i ca plexul vostru solar să fie activat. Apoi ascultați-vă pur și simplu vocea interioară, intuiția și urmăriți sincronicitatea evenimentelor care se desfășoară în fața voastră.

Acest portal special va fi prezidat de către Arhanghelii Mihail, Uriel, Jofiel și Rafael.  

Aici este mesajul pe care l-am primit:

Atunci când cineva recunoaște scopul ființării, scopul Creației, acesta intră în abisul inimii. Recunoscând scopului ființării și a Creației sufletului, acesta va începe să analizeze realitatea mereu prezentă a Creatorului veșnic în matricea Creației.

Matricea Creației locuiește/trăiește în Creator. Creatorul este Creația și Creația este Creatorul. Pentru că una provine din cealaltă, și cealaltă provine din una prin câmpul torus al Creației, și așa funcționează. Conștiința ființării aflată totdeauna în expansiune. Creația mereu în expansiune a Creatorului. Creatorul mereu în expansiune al Creației. Pentru că așa este și este așa.

Energiile amplificatoare ale plexului solar care își vor declanșa efervescența ființării, vor fi activate din consoanele celor mai înalte octave ale ființei, din consoanele celui mai înalt ordin al Creației. Pentru că Creația care își are și va continua să-ți aibă sediul în plexul solar, va fi activată prin tonurile Ascensiunii, tonurile Creației, tonurile Unității și recunoașterii a ceea ce într-adevăr sunteți. Tonurile bunăvoinței care stă în fața voastră în toată puterea și gloria sa.

Tonurile Creației și tonurile Creatorului amestecate și combinate într-un întreg hrănitor, aducând continuele energii cosmice ale luminii, continuele energii cosmice ale iubirii, abundenței , precum și înțelegerea acestora.

Creația a ceea ce voi sunteți va răsări din nou, va da naștere unei noi cunoașteri a energiilor cosmice care curg liber în vehiculele pe care voi vi le-ați ales. În vehiculele ascensiunii voastre. Curgând liber în spațiul sacru aflat în plexul solar al însăși ființei voastre.

Pentru că în plexul solar se află canalul către energiile Creatorului, prin care aceste energii permit Creației să devină Creator. Trezind cunoașterea secretă a veacurilor, trezind înțelepciunea sacră cu care voi toți ați intrat în planurile pământești ale lui Gaia.

Și, ca atare, trezirea acestor energii vă va propulsa încă și mai departe prin coridorul ascensiunii permițându-vă să vă jucați cu nou găsita libertate de manifestare, permițându-vă să transformați aceste energii în calea voastră de creație aleasă, permițându-vă să creați, să manifestați realitatea la amploarea pe care voi doriți să o experimentați în acord cu tonurile sacre ale ascensiunii.

Ceea ce noi încercăm să vă spunem, preaiubiții noștri dragi, este că după luna nouă, intrarea în coridorul auriu al Creației vă va găsi ca și pe copiii care se joacă cu aluatul, organizând și metamorfozând acel joc de-a frământatul energiilor pe care le veți radia cu repeziciune din vehiculul vostru de ascensiune, în orice direcție în care veți dori să lansați acele energii.

Permitându-vă să evitați dualitatea ființei voastre, să vă conectați direct cu Sursa a Tot Ceea Ce Este, permițând acelor energii să manifeste tipul de experiență pe care voi doriți să o vedeți în activitățile voastre zilnice. Energiile creatoare nu vor mai dormita pentru aceia dintre voi care v-ați golit cu adevărat vehiculele și ați făcut loc unei astfel de experiențe. Aceia dintre voi care ați eliberat pe deplin și cu adevărat tot ceea ce se afla în calea voastră pentru înțelegerea adevăratului potențial al ființei voastre, ușile cerești ale Sinelor voastre Creatoare se vor deschide și vă vor permite să vă scăldați în energiile efervescente ale particulelor de aur ale lui Dumnezeu, particulelor de aur ale Creatorului, particulelor de aur ale Sursei.

Asta este tot ceea ce avem pentru voi acum. Vă iubim. Suntem cu voi. La revedere pentru acum.


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.