joi, 23 octombrie 2014

Transmisii Arcturiene către Emisarii Noștri Inter-Galactici

Partea 1


Puterea Creației Unificate

Mesaj primit prin Suzanne Lie
22 Octombrie 2014

Preaiubiții noștri Emisari Inter-Galactici,
Vedem că mulți dintre voi v-ați trezit pe deplin la SINELE vostru Multidimensional și căutați să vă amintiți sau încercați să trăiți Misiunea pe care voi v-ați scris-o înainte să intrați în actualul vostru vehicul pământesc.

Dorim să vă amintim că, în scopul de a vă îndeplini misiunea, va trebui să găsiți un mod în viața voastră ocupată prin care să ”creați ACUM-ul” ca să vă concentrați pe expansionarea frecvenței conștiinței voastre personale. Pe măsură ce creați acel ACUM în fiecare zi, veți învăța/aminti cum să trăiți în ACUM. Având în vedere că ACUM rezonează cu cea de-a cincea dimensiune și mai mult, voi veți învăța/aminti și cum să trăiți Eu ca UNUL în cea de-a cincea dimensiune și mai mult.

Această dimensiune a cincea NU este ACUM separată de viața voastră trei/patru dimensională, deoarece fluxul ACUM-ului eliberează TOATE separările și legăturile dintre toate frecvențele realității din UNUL. În acest ACUM al UNULUI vă veți aminti în totalitate care este Misiunea voastră.

Dragă echipă aflată departe, amintește-ți te rog că misiunea ta cinci dimensională va veni către tine prin Limbajul Luminii. Prin urmare NU va veni către tine în ordinea secvențială a lumii voastre fizice. Deoarece Misiunea ta rezonează la dimensiunea a cincea și mai mult, ea este stocată în Mintea ta Multidimensională.

Mintea voastră Multidimensională rezonează la cea de-a cincea dimensiune și mai mult și comunică cu voi prin Limbajul Luminii. Prin urmare, NU va comunica cu voi prin cuvinte secvențiale. Limbajul Luminii vine în pachete de informații. Aceste pachete pot fi ”deschise” numai atunci când vă aflați într-o stare de conștiință mai înaltă.

Dacă soneria telefonului vostru este prea redusă sau închisă, nu veți ști că cineva încearcă să vă sune. Cu toate acestea, vă poate lăsa un mesaj. În același mod, noi, expresiile mai înalte ale SINELUI vostru, vă lăsăm mesajul nostru într-un pachet de Limbaj al Luminii, dar despre care veți ști că este acolo numai dacă ”vă verificați telefonul”.

Bineînțeles, vă puteți ”seta telefonul pe alertă” astfel încât să puteți simți/auzi că v-a intrat un mesaj. Această analogie este similară cu primirea unui pachet cinci dimensional de Limbaj al Luminii de la SINELE vostru. Îl veți simți probabil, veți deveni cam amețiți pentru câteva momente, veți fi instantaneu distrași de la sarcina voastră 3D și/sau brusc veți deveni foarte somnoroși.

Mesajul vostru în Limbajul Luminii va intra în creierul vostru fizic prin glanda voastră pineală. Apoi, creierul vostru fizic vă va informa că va trebui să vă calibrați conștiința la dimensiunea a cincea și mai mult, așa cum a fost starea voastră de conștiință atunci când v-ați ales misiunea.

Înțelegem cât de dificil este să vă amintiți deciziile voastre mai înalt dimensionale în timp ce conștiința voastră este limitată de frecvența vehiculului vostru 3D. Realitatea voastră fizică vă cere să vă concentrați pe percepțiile voastre mai redus dimensionale în scopul de a vă îndeplini sarcinile fizice.

Prin urmare, conștiința voastră poate să se ”blocheze” în obiceiul de a percepe lumea fizică drept reală și lumile mai înalt dimensionale ca ”doar imaginația voastră”. Bineînțeles, ele sunt imaginația voastră pentru că imaginația este gândire cinci dimensională. Acesta este motivul pentru care orice formă de efort creativ sau formă de meditație vă ajută să vă expansionați conștiința în realitatea mai înalt dimensională în care existați veșnic.

Când vă luați un vehicul pământesc, voi doar ”încercați apa cu degetele de la picioare”, cum s-ar spune. Cu alte cuvinte, doar o foarte mică parte din întregul vostru sine multidimensional intră de fapt în forma voastră trei dimensională. Sinele vostru patru dimensional vă umple aura atunci când sunteți fericiți sau vă distrați și intră în visele voastre pentru a vă reaminti că sunteți MAI MULT decât corpul pe care îl purtați.

Înțelegem, dragă echipă împământată, ce dependență crează realitatea voastră trei dimensională. Realitatea trei dimensională este un tărâm de mare separare, lucru care crează o frică înnăscută. Voi vă confruntați în mod repetat cu această frică pe parcursul unei zile.

Prin urmare, doriți să fiți ”suficient de buni” pentru ca ”ei” să dorească să fie împreună cu voi. De asemenea, această frică este ca un morman de vase murdare. Chiar când credeți că ați terminat cu ”spălatul”, cineva vă dă și mai multe ”vase murdare” să spălați.

Folosim analogia de mai sus pentru că ”curățarea” este una dintre sarcinile principale pe care voluntarii noștri au ales să le accepte. Din punctul vostru de vedere din dimensiunile mai înalte, voi puteți vedea cât de multe stricăciuni s-au făcut corpului multiubitei Gaia. Astfel, mulți dintre voi ați ales să ajutați la curățarea deșeurilor fizice și astrale.

Din perspectiva voastră mai înaltă, voi puteți vedea frumusețea înnăscută a apelor lui Gaia, gloria cerurilor Sale clare și numeroasele minunății ale frumoasei Sale planete. Puteți vedea și poluarea, mizeria, formele gând negative și frica care în mod constant deteriorează sistemul imunitar al lui Gaia. Da, Gaia are un sistem imunitar, așa cum au toți locuitorii Ei.

Nu numai sistemul imunitar uman este deteriorat de poluare, de otrăvurile din produsele alimentare, de germenii și virușii care se dezvoltă în mizerie și în lumina neadecvată, nutriție și iubire; și sistemul imunitar al lui Gaia este compromis. Când o puteți percepe pe Gaia din dimensiunile mai înalte, puteți observa cu ușurință cum omenirea i-a făcut rău.

Vrem să știți cu toții cât de vital este să o curățați pe Gaia prin serviciu și/sau educație. Apreciem toate eforturile voastre și Gaia, de asemenea, le apreciază. Aceia dintre voi care iubesc Natura știu că planeta Pământ este o ființă vie, care respiră, mult mai avansată decât oamenii.

Omenirea a fost menită să fie Păstrătoarea Pământului. Cu toate acestea, datorită spălării creierelor, omenirea a uitat acest lucru. Ea și-a uitat SINELE Multidimensional și a uitat că fiecare particulă de viață de pe Pământ ESTE Pământul.

Chiar dacă oamenii au fost învățați să se separe de emoțiile lor, Pământul NU este separat de apele Sale. Chiar dacă oamenii sunt separați de multe dintre gândurile lor, Pământul NU este separat de atmosfera Sa. Așa cum apele și cerurile determină ”vremea” pe planetă, gândurile și emoțiile voastre umane determină ”vremea” conștiinței voastre.

De fapt, combinația dintre gândurile și emoțiile voastre sunt cheia către adevărata voastră forță creatoare. Da, dragii noștri împământați, VOI sunteți o Forță a Creației. Învățând într-o anumită măsură să vă stăpâniți gândurile și emoțiile, voi vă puteți aminti cum să vă creați realitatea. Voi vă creați realitatea prin combinarea gândurilor și emoțiilor voastre pentru a crea o formă gând.

Această formă gând aderă apoi la Matricea 3D din apropierea voastră, fie pentru a crește fie pentru a dispărea treptat. Din fericire, dacă formele voastre gând sunt bazate pe frică și nimeni nu hrănește acea frică, creația voastră va dispărea treptat din cauza neglijării. Pe de altă parte, dacă hrăniți această formă gând prin rația sa zilnică de frică, ea va prospera și va atrage și chema multe alte creații înfricoșătoare să i se alăture.

Nu ați observat cum oamenii care sunt înspăimântați sau trăiesc în auto-compătimire, ”pur și simplu nu pot să ia o pauză”? Ei nu pot ”lua o pauză” pentru că ei răspândesc numai frică și auto-compătimire. În schimb, sunt alții care se concentrează pe iubirea de sine, a prietenilor lor, a mediului lor fizic și a lumii în general.

Acești treziți susțin această iubire prin gânduri pozitive de speranță, tenacitate și determinare pentru crearea unei vieți fericite. Acești oameni sunt cei pe care ceilalți îi numesc ”norocoși”, ”de succes” și ”creativi”. Acești oameni nu sunt NOROCOȘI.

De fapt, acești oameni sunt IUBITORI. Ei își amintesc să-și iubească lumea și își amintesc să-și iubească SINELE. Cum poate cineva da ceva ce nu posedă? Prin urmare, acești ”norocoși” își folosesc marea putere a voinței și forța intenției pentru a-și stăpâni gândurile și emoțiile.

Nu, ei nu sunt întotdeauna fericiți sau inspirați. Pe de altă parte, acești oameni sunt adeseori obosiți, suprasolicitați și se luptă cu aceiași frică cărora alții i s-au predat și în care trăiesc. Acești norocoși știu că conștiința lor mai înaltă este întotdeauna ”în direct”. Prin urmare, așa cum voi nu doriți să vă expuneți copilul la un film violent și înfricoșător, ei nu își expun conștiința la informații care crează frică.

Bineînțeles că nu puteți evita toate informațiile care induc frică și nici nu doriți să vă băgați capul în nisip. Cu toate acestea, odată ce sunteți conștienți de faptul că voi vă trăiți misiunea și că faceți tot ceea ce puteți pentru a vă îndeplini motivul întrupării, un profund sentiment de protecție începe să vă umple gândurile și emoțiile.

Această protecție vă reamintește să căutați sursa protecției voastre în INTERIORUL SINELUI vostru! Până în acest moment din viața voastră, voi ați avut o grămadă de dovezi că ”ceea ce gândiți este ceea primiți”. Prin urmare, voi nu permiteți gândurilor voastre să lenevească în frică și negativitate. Voi mai degrabă ”Arde, Arde, Arde Foc Violet” și/sau trimiteți iubire necondiționată către sursa fricii voastre.

Chiar  mai bine, voi folosiți Flacăra Violet a Transmutării și marea forță a iubirii necondiționate pentru a crea o cale de lumină și iubire într-o lume plină de întuneric și de frică. Lucrul cel mai frumos este că, odată ce această cale a fost binecuvântată cu Focul Violet și cu Iubirea Necondiționată, ea a devenit o cale multidimensională.

Oh, gloria pe care noi, prietenii și familia voastră o simțim atunci când îl vedem pe unul dintre voluntarii noștri dându-și seama că și-a creat propria sa cale către Casă. Ba mai mult, pe măsură ce vă continuați călătoria pe Calea voastră de Iubire și Lumină, voi descoperiți că trăiți în Unitatea Conștiinței cu întreaga viață.

Un om trezit are de zece ori mai multă putere de creație decât un om care este prins încă în întuneric. Apoi, pe măsură ce acești treziți își alătură puterea lor unită de creație cu a altor treziți, puterile lor creatoare cresc exponențial. Astfel, 1 plus 1 fac 2, 2 plus 2 fac 4, 4 plus 4 fac 8, 8 plus 8 fac 16,....

Puteți vedea acum cum de zece ori mai multă putere progresează la de 20 de ori mai multă putere decât întunericul, la de 40 de ori mai multă putere, la de 80 de ori mai multă putere a transmutării și a iubirii necondiționate. Voluntarii noștri dragi, minunați, noi vedem cum evoluția luminii asupra întunericului progresează în această manieră.

Fiți conștienți de faptul că cei prinși în frică ar putea alege măsuri și mai disperate pentru a ”împiedica fluxul constant de lumină și iubire.” Spre surpriza lor, atunci când și dacă sunt depășiți de acest val în continuă creștere de iubire transformatoare, ei sunt instantaneu vindecați.

Apoi, tot așa cum cândva și-au uitat adevăratul lor SINE Multidimensional, ei încep să uite de ce și-au dorit vreodată să facă rău celorlalți sau mediului lor înconjurător. Tot așa cum cândva au uitat că Gaia este o ființă vie cu care ei sunt intim conectați, ei încep să uite îndoctrinările pline de frică și violente care i-au făcut să-și uite adevăratul lor SINE.

Crearea Căii de Lumină poate dura destul de mult timp, pentru că constructorii ei este necesar să atingă un anumit grad de măiestrie în stăpânirea gândurilor și emoțiilor lor. Dar, așa cum unul câte unul încep să-și amintească cum să creeze lumină și iubire în lumea lor, ei se unesc cu fiecare dintre cei care își amintesc, de asemenea, propriile abilități înnăscute de creație.

Durerea, frica și furia separă, dar iubirea, râsul și gândirea pozitivă unește în mod natural în grupuri bazate pe ”unitatea scopului”. Ne-am dori să o puteți percepe pe ascensionânda Gaia așa cum o vedem noi din înaltele dimensiuni. Dacă ați putea-o face, v-ați umple cu victorie și bucurie.

De fapt, mergeți mai departe și aveți încredere în cuvântul nostru pentru a simți victoria și bucuria – fără nici o dovadă perceptuală! SIMȚIȚI acea dovadă în inima voastră și VEDEȚI acea dovadă în minunata voastră imaginație. Apoi ÎMPĂRTĂȘIȚI-O!

Una dintre cele mai dificile părți ale vieții trei dimensionale este cea în care este considerat a fi bine să vă deschideți și să vorbiți despre fricile și durerile voastre. Acest lucru este, desigur, adevărat. Cu toate acestea, noi vă cerem să vă deschideți și să vorbiți despre iubirea și puterea voastră de a crea. În fiecare epocă au existat câțiva oameni care au vorbit despre puterea gândirii pozitive și a emoțiilor iubitoare.

Cu toate acestea, cea mai mare parte a oamenilor nu îndrăznesc să vorbească despre cât de bună este viața lor pentru că cei întunecați v-au făcut să credeți că ați fi ”încrezuți”, ”insensibili la suferința altora” sau că v-ar aduce ”ghinion”. Dar ce-ar fi dacă voi toți ați decide să NU ascultați vocile fricii și dominării ci să ascultați NUMAI vocile Iubirii și Luminii?

Da, va fi necesar ca în continuare să vă faceți treburile voastre pământești. Da, în mod sigur veți avea zile proaste în care veți cădea în uitare. Dar acest lucru se va întâmpla numai până în momentul în care vă veți întoarce la adevăratul Maestru Ascensionat care sunteți ACUM. Da, VOI veniți din dimensiunea a cincea și de mai sus, în care a fi un ”maestru ascensionat” este ceva normal.

Oh, glorioasă este ziua în care a fi un maestru ascensionat este un lucru normal pentru locuitorii iubitoarei noastre surori Gaia! De fapt, Gaia plănuiește o mare petrecere pentru acea zi. Vă rugăm să participați, pentru că VOI toți sunteți invitați. Dacă cineva pe care îl/o cunoașteți și/sau iubiți este încă prins/ă în întuneric, aduceți-i și pe el/ea pentru a se bucura de cea de-a cincea dimensiune și mai mult.

Poate că nu vor fi în stare să rămână acolo pentru mult timp, dar odată ce au gustat realitatea cinci dimensională, își vor pierde gustul pentru frică și dominare asupra altora. Noi NU avem nici o frică în lumile mai înalte. Dacă apare vreo frică, noi o privim ca și pe o rană și instantaneu ne grăbim să o vindecăm.

Dragi Emisari Inter-Galactici, vă trimitem în mod constant binecuvântări și veșnice mulțumiri pentru Serviciul vostru iubitor față de UNUL,

Arcturienii și TOȚI ceilalți membri a familiilor voastre galactice/cerești.


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.