joi, 23 octombrie 2014

Meditație de eliberare a FURIEI la nivel celular din vehiculul uman


De Karen Dover

Sunt ghidată ca în acest moment să împărtășesc această meditație. Vă rog să fiți blânzi cu voi înșivă în acest moment și să aveți COMPASIUNE pentru voi înșivă, pentru că modul în care veți elibera frecvența va fi individual și personal. Somnul și ZAHĂRUL sunt căi naturale de a reechilibra structura celulară a vehiculului uman. Vă rog să vă onorați vehiculul uman atunci când acesta cere mai mult/puțin somn și anumite produse alimentare. Voi încercați să vă reparați structura celulară la NIVEL DE FRECVENȚĂ, logica nu are ce căuta în acest proces.

Această meditație este cel mai bine de făcut în apropierea apei, vă rog însă să evitați să faceți această meditație scufundați în apă, acest lucru nu vă va folosi. Închideți ochii și concentrați-vă pe spațiul inimii, vizualizați-vă inima și permiteți-i inimii voastre să VI SE ARATE. Pur și simplu vizualizați-vă inima și acceptați ceea ce vi se arată în acest spațiu. Apoi mutați-vă atenția pe plămâni și cereți ca plămânii să vă fie arătați ca și simbol. Plămânii în vehiculul uman sunt reprezentarea DURERII și această meditație va ajuta la resetarea rezonanței atât a inimii cât și a plămânilor deoarece ei lucrează ÎMPREUNĂ ca nivel de frecvență.

Permiteți ca orice emoție care începe să apară în interiorul vostru să se ridice prin voi. Lăsați-o să curgă și deveniți observator. Apoi imaginați-vă un lac imens, faceți lacul atât de frumos pe cât puteți, vedeți apa atât de strălucitoare și clară și mai presus de orice frumusețe. Vizualizați-vă apoi pe voi mergând către lacul din fața voastră. Cereți să vă fie arătat un simbol al furiei voastre și apoi puneți în lac simbolul care v-a fost arătat. Priviți cum interacționează simbolul cu apa lacului. Continuați să cereți simboluri pentru furia voastră și apoi plasați-le în apa lacului până când nu vi se mai arată nici un simbol al furiei.

Toate acestea pot dura 5 minute sau pot dura mai mult, nu există un interval de timp pentru asta, pur și simplu permiteți-vă să FIți în timp ce faceți această meditație. După ce ați așezat toate simbolurile în lac, aduceți-vă atenția înapoi la vehiculul vostru uman. Poate că doriți ca din nou să vă fie arătate inima și plămânii voștri după ce ați făcut această meditație. Vă rog să nu vă așteptați la rezultate ”instant”, vehiculul vostru uman va răspunde în modul său personal și unic.

Această meditație poate fi repetată atât de des sau de rar cât simțiți că aveți nevoie să o faceți.


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.