duminică, 19 octombrie 2014

Înlăturați Judecarea



Înaltul Consiliu de pe Orion
18 Octombrie 2014


Canalizat de Holly Hawkins Marwood
Transcris de Paul Marwood

Salutări dragilor,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion,
Este multă îngrijorare și sunt multe întrebări în legătură cu problemele din lume și de pe planetă, în care, după mintea multor oameni, ființele umane se comportă nepotrivit unele cu celelalte. Puteți vedea o grămadă de dovezi despre ceea ce spunem noi în lipsa de umanitate a omului față de om. Sunt decizii care sunt luate de către marile companii și de către guverne, despre care se poate spune că sunt lipsite de integritate și fără respectarea indivizilor sau a umanității ca întreg. Iar rezultatele acestor decizii afectează umanitatea, afectează planeta, afectează guvernele și chiar mult mai multe.

Ceea ce am spune că este binecuvântarea voastră este Internetul, care vă permite o comunicare atât de rapidă și de completă, dar este întotdeauna greu să aveți imaginea completă și să cunoașteți în mod absolut adevărul. Pentru că sunt o grămadă de îndoieli în lume despre orice este primit drept informație. Ceea ce este înțelept, pentru că după cum știți percepția este întotdeauna filtrată prin perceptorul ei, așa că nu există persoană sau organizație care să poată raporta cu exactitate ceva. Poate fi o alegere în ceea ce preferați să vă fie raportat, dar întotdeauna există o percepție, un filtru, și cu cât este mai mare problema, cu atât mai mare este și filtrul în ceea ce privește punctul de vedere prin care aceasta este interpretată și dată mai departe.

Acestea fiind spuse, unul care este pe planetă și primește informații despre mai multe nivele a unor situații dificile, modul în care acestea sunt percepute diferă în funcție de perspectiva omului de pe planetă, și în mod particular în țările din lumea întâia cum îi spuneți voi, unde pare că supraviețuirea nu se pune în discuție, dar sunt mulți încă în aceste țări din așa zisa lume a întâia care se luptă să supraviețuiască. Fie că este din cauza violenței, fie că este din cauza sărăciei sau din orice altă cauză ar putea fi, sunt mulți care suferă la acest nivel uman.

Și sunt mulți care judecă acel nivel de suferință. Și sunt mulți care se plâng Înaltului Consiliu de pe Orion și altora pentru a cere ajutor, ca doar să vină și să îi salveze din această situație. Am abordat acest subiect înainte în alte canalizări, dar de această dată îl vom aborda într-un mod diferit, pentru că dorim ca fiecare dintre voi să înțeleagă că pacea nu va prevala pentru că altcineva va înceta în sfârșit să facă ceva altuia.

Voi sunteți într-o stare de judecată în ceea ce privește acțiunile altor oameni atunci când spuneți ”dacă ar înceta, atunci pacea ar predomina.”Când priviți această situație dintr-o perspectivă mult mai înaltă veți începe să înțelegeți cu adevărat că voi trăiți într-un câmp al unității și începeți să acceptați că judecarea altora crează de fapt o barieră în calea păcii tot așa cum și acțiunile celorlalți sunt o barieră în calea păcii. Și veți putea foarte bine spune ”Nu, eu doresc pacea și acei oameni din cealaltă parte a lumii este necesar să dorească același lucru ca și mine,” atunci veți fi înțeles că voi toți faceți parte din același colectiv.

Și dacă vă uitați la acest colectiv care reprezintă mai multe moduri în care energia se poate proiecta pe sine în afară în această dimensiune, voi aveți o varietate de experiențe. Ceea ce vrem să vă cerem fiecăruia dintre voi să faceți, este să observați acele locuri, situații în care judecați corectitudinea sau incorectitudinea și bunătatea sau răutatea lucrurilor care se întâmplă din punctul de vedere al ”dacă ar înceta să facă asta, atunci lumea ar fi în pace.”

Ceea ce vă cerem este să vedeți ce puteți face pentru a vă schimba perspectiva acestui nivel extrem de judecată, pentru că prin judecată voi creați bariere în calea experimentării unității din punct de vedere energetic într-un mod similar celui în care o fac cei care proiectează energii mai puțin ideale asupra altora. Iar acesta este un concept provocator pe măsură ce voi înaintați pe calea ascensiunii voastre și începeți să aveți cu adevărat experimentări ale unității.

Veți începe să vedeți că întreaga umanitate are aceste sentimente și că nu există separare. Pentru că ceea ce i se întâmplă unuia, se întâmplă tuturor. Așa că, cea mai mare contribuție a voastră la aceasta, este să vă eliberați de nevoia de a judeca și să găsiți acel loc de pace și de iubire din voi înșivă din care puteți emana în orice mod posibil și cât mai bine puteți, iubirea și compasiunea.

Desigur, prin stabilirea limitelor care este necesar a fi stabilite în lumea voastră, dar din interiorul cărora, în loc să emanați judecată și furie și frustare, găsirea acelui loc de pace din voi are un enorm efect de undă în întreaga umanitate.  
Ceea ce vrem să împărtășim cu voi este că acest joc dintre lumină și întuneric nu se va încheia într-o perioadă scurtă de timp.

Amintiți-vă că ceea ce este întunecat este necesar să fie adus la lumină. Așa că, voi puteți judeca ceea ce se întâmplă bazându-vă pe ceea ce este evident, că lumea merge din ce în ce mai rău. Și am putea spune, de asemenea, că ați putea sărbători aducerea la suprafață a lucrurilor care au fost îngropate în întuneric și în ignoranță, în scopul de a fi scoase la lumină. Pentru că lucrurile nu se pot schimba până când nu sunt aduse în lumină. În timp ce aceste lucruri sunt aduse în lumină, în jurul lor există o oarecare supărare, groază, dezgust, umilire și judecată.

Cu toate acestea nu judecata schimbă lucrurile, ci experiența de a găsi acel loc de pace din propria voastră viață și abilitatea de a vă conecta cu el și de a-l exprima în lumea voastră și de a-l împărtăși cu cei din lumea voastră prin gândurile și faptele voastre, prin acțiunile și energia voastră. Voi veți începe să emiteți toate acestea spre exterior permițând ca aceste schimbări să aibă loc încet dar sigur. Acest lucru nu se întâmplă într-o clipă, dar vă rugăm să nu subestimați puterea locului vostru de pace individual în schimbarea lumii din jurul vostru, care în aceiași măsură schimbă întreaga lume.

Vă oferim această canalizare nu pentru a vă demoraliza sau pentru a arunca vreo vină sub nici o formă, ci noi vrem să vă simțiți animați și încurajați de modul pozitiv în care ați putea contribui atunci când lucrurile care se petrec sunt dincolo de sfera voastră de acțiune, dincolo de controlul vostru fiind mai mari decât ceea ce ține de voi sau fiind probleme la nivel global. Aveți încredere că lumina va prevala, nu intrați în vizuina iepurelui, mai bine opriți televizorul sau chiar internetul dacă acestea vă supără.

Vă spunem acest lucru nu pentru a vă aduce ignoranță ci pentru a vă aduce pacea ca și spațiu sacru și cea mai mare contribuție pe care o puteți avea. Acesta este locul puterii și împuternicirii în contribuția pe care o puteți avea pentru binele lumii. Pentru că, așa cum am mai spus-o și înainte și o spunem din nou, ca ființe non-fizice nouă nu ni se permite să venim în dimensiunea voastră și vă schimbăm realitatea. Aceasta este munca pe care voi trebuie să o faceți de a vă găsi calea prin realitatea în care voi ați ales să fiți, cu toate acestea, noi suntem aici pentru a vă oferi sfaturi din perspectiva noastră.

Acest lucru vă poate ajuta să vă mișcați cu mai multă ușurință și grație prin acest timp de tranziție pentru că aveți un loc de putere și împuternicire în voi în care știți că lumina va prevala, și dacă voi știți că cea mai mare contribuție pe care voi o puteți aduce poate fi conectarea cu pacea interioară și simțind acea lumină interioară, și că indiferent cum o faceți este una dintre cele mai importante sarcini și contribuții din acest moment.

Nu ar trebui ca acest lucru să vă înalțe inima și să vă ofere acel loc din care să puteți acționa, fără să vă simțiți victimizați din cauza acțiunilor celorlalți de pe planeta voastră care exprimă o altă parte a dramei acestei realități? Jucați-vă cu pacea, jucați-vă cu punctul vostru personal de putere și vedeți cum acestea vă schimbă lumea.

Fiți binecuvântați.

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion 

© 2014 Copyright Holly Hawkins Marwood

Acest mesaj poate fi reprodus în întregime cu condiția să fie păstrat în forma sa originală, să nu fie schimbat sau modificat în nici un fel, fiindu-i atașat autorul și un link către www.AkashaHealigStudio.com afișat în mod clar, așa cum se arată mai jos.  
Author: Holly Hawkins Marwood           www.AkashaHealingStudio.com


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.