marți, 7 octombrie 2014

~ Înaltul Consiliu de pe Andromeda vă urează bun venit în Camera Creatorului ~


Mesaj primit prin Anna Merkaba

Prin frumosul cântec al creării umanității, cântecul îngerilor eterni, prin ordinul Gloriei anului care vine, răsună cântecul luminii și iubirii binevoitoare pentru toți cei care pot auzi. Pentru toți cei care sunt deschiși să experimenteze gloria lui Dumnezeu, gloria SINELOR LOR CREATOARE, prin nou redobânditele întâlniri maiestuoase cu tărâmul îngerilor și cu tărâmul Creatorului, tărâmul Creatorului de care aparținem, tărâmul Sinelui Creator al ființei. Această melodie frumoasă înflorește și curge liber în râurile regatului nou întemeiat, regatul de curând întemeiat și recunoscut al bunăvoinței pe planeta Pământ.

Și astfel, cu curgerea maiestuaselor râuri ale cântecului tuturor copiilor binevoitori ai Universului, cu cântecul a Tot Ceea Ce este și a Tot Ceea Ce Nu Este, cântecul frumuseții și libertății și iubirii și luminii curge țâșnind în nou formata conștiință a umanității ca întreg!

Pentru că vehiculul perfect al creației a pășit într-adevăr într-o nouă frecvență a veacurilor ce vor veni. Pentru că vehiculul creației operează cu un set diferit de concordanțe, momentul care a fost așteptat de către toți cei care sălășluiesc pe Gaia a ajuns în sfârșit și la țărmurile pământești. Pentru că noi într-adevăr suntem alături de voi, întâmpinându-i pe toți copiii noștri în lumina Aurorei.

Prin lumina Aurorei, toți cei care sunt cu adevărat pregătiți să se împărtășească din înțelepciunea nou descoperită vor merge înainte și îi vor influența și pe cei care nu sunt încă conștienți de prezența noastră, care nu sunt încă conștienți de  faptul că noi suntem aici, binevoitor intenționați, privind, sperând, visând, privind, sperând și cooperând cu întreaga umanitate. Noi într-adevăr am ajuns la țărmurile voastre și într-adevăr ne-a fost acordat accesul la sinele voastre binevoitoare de către cel mai înalt consiliu al ființei voastre.

Noi suntem alături de voi acum, pe paralela creației, pe o paralelă a nou descoperitelor principii, pe noua paralelă a nou descoperitei voastre lumi. Lumea în care voi vă găsiți va fi impulsionată de un nou entuziasm și de anticiparea schimbărilor care vor urma.

Prin urmare, vă cerem să rămâneți stabili, să rămâneți în divinitatea voastră și în demnitatea voastră pentru a întâmpina și ajuta toate sufletele care se vor trezi din nou la întregul potențial al ființei lor.

Noi suntem alături de voi, familia noastră binevoitoare, pentru a vă întâmpina în camera creației, pentru a vă ura bun venit în co-crearea următorilor pași ai evoluției omenirii. Cu gândurile și dorințele voastre voi ați făcut într-adevăr posibil ca în sfârșit noi să ne putem uni în aceiași linie temporală, în aceiași paralelă de gândire, aceiași paralelă a ființei, aceiași paralelă a existenței, iar din acest moment vom coopera într-adevăr și vom continua să împlinim planul care a fost inițiat de către voi toți cu eoni înainte. Suntem alături de voi, mergem alături de voi, NOI SUNTEM VOI, și voi sunteți noi, pentru că noi suntem UNA și vom continua să fim UNA.

Prin visele, prin stările voastre meditative, prin starea de trezie vom continua să fim împreună în manifestarea unei lumi a prosperității, bunăvoinței și păcii. Într-adevăr familiile voastre galactice și angelice au ajuns la țărmurile voastre și v-am adus într-adevăr multe care să ducă la progresul civilizației voastre, pentru că într-adevăr v-am adus multe lucruri progresiste pentru care mulți dintre voi sunt pregătiți și pe care le-ați primit deja prin diferitele mesaje care v-au ieșit în cale.

Pentru că progresele sunt deja aici și ele sunt pregătite să apară în domeniul tehnologic, în domeniul sănătății, în structura financiară a lumii voastre, ele vor propulsa înainte umanitatea către o începere amiabilă, pașnică și fructuoasă a noii ere. Aceasta își va continua spirala sa ascendentă ajungând la un punct culminant de unde nu mai este întoarcere, un punct culminant în care voi toți veți înțelege idealurile și ideile pe care voi le-ați primit și le-ați ancorat prin vehiculele voastre de timp și spațiu în nou stabilitele acorduri ale planetei Pământ. Prin eforturile voastre, prin lumina voastră, prin iubirea voastră și prin determinarea și acțiunile voastre, noua lume spre care voi toți vă îndreptați va fi creată încă o dată, așa cum ea a fost cu eoni în trecut, dar de această dată, voi toți veți persevera și veți scoate complet omenirea de sub vălul uitării, fiecare suflet trezindu-se la adevărata înțelegere a ceea ce el este, arătându-le un mod de a se îndepărta de roata karmică a vieții revenind la acea stare pură de conștiință din care ei și-au început lunga și sinuoasa lor călătorie către casă, asistându-i cu adevărat în experimentarea raiului pe Pământ, așa cum acesta a fost menit să fie. Vă veți uni într-un întreg veșnic și vă veți recunoaște unul pe celălalt drept ceea ce cu adevărat sunteți.  

Umblați cu încredere și recunoștință fără să acordați atenție negativității celor din jurul vostru, găsind adevărata esență și înțelegere pentru cei care vă vor provoca tiparele de gândire, pentru că făcând acest lucru ei vă vor împinge către răspunsurile pe care ei le caută cu adevărat. Pentru a găsi răspunsurile pentru cei care nu și-au permis încă să se trezească pe deplin și să-și ia locul care li se cuvine alături de ființa voastră binevoitoare. Și când un asemenea moment va sosi, veți privi înapoi și veți zâmbi, știind că misiunea voastră pe Pământ s-a dovedit a fi într-adevăr rodnică.

Așa că vă urăm bun venit în eșaloanele noii lumi, o lume construită de puternicele voastre Sine, o lume construită de influența voastră binevoitoare. Frumoși așa cum voi sunteți, binevoitori așa cum voi sunteți, iluminați așa cum sunteți și rămâneți, continuați să vă străluciți lumina oriunde este nevoie.

Suntem alături de voi, pregătiți să vă ajutăm în tot ceea ce voi sunteți. Plimbându-ne alături de voi mână în mână și umăr lângă umăr.

Asta este tot ce avem pentru voi acum. Vă iubim. Suntem cu voi. La revedere pentru acum.


Traducere Monica Poka

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.