marți, 28 octombrie 2014

Esența Întregii Vindecări




Mesaj primit prin Pamela de la Maria Magdalena

Dragi bărbați și femei, eu sunt foarte aproape de voi, iar voi mă puteți simți cu inima voastră. Am fost numită Maria Magdalena într-una dintre viețile mele de pe Pământ, și am trăit pe Pământ în tristețe și bucurie, frică și curaj. La fel ca și voi, am trăit fiecare emoție în timp ce călătoream prin experiența umană.

Nu este un semn de sfințenie să transcenzi toate emoțiile umane. Caracteristic pentru un/o sfânt/ă este tocmai faptul că el/ea recunoaște și înțelege fiecare brazdă de pe fața umană. Ei au o înțelegere atât de profundă a căii umane pe Pământ încât nu mai există loc de judecată, numai spațiu și tăcere, și o profundă înțelegere a celeilalte persoane. Când această cealaltă persoană este atât de profund înțeleasă de către o altă ființă umană, povara ei devine mai ușoară. O ființă umană care vede profund în acest fel, vede esența celeilalte persoane, acea esență a fumuseții și înțelepciunii infinite.

Voi sunteți oameni care vor să vadă profund, dorindu-și mereu să sape din ce în ce mai adânc în esență, Adevăr, și aceasta este cea mai mare putere a voastră. Voi toți sunteți pe calea către acel spațiu la care eu m-am referit, prima dată acordându-vi-l vouă și apoi permițând spațiu pentru toți ceilalți, pentru că voi nu mai aveți nevoie să judecați, să separați binele de rău, lumina de întuneric. Acel spațiu despre care vorbesc este câmpul energiei Christice. Toți cei care poartă această energie vin să ateste acest spațiu, dar cum să faceți acest lucru? Cuvintele sunt întotdeauna insuficiente, pentru că cum ați putea să descrieți acel spațiu profund, tăcut care nu este gol ci plin de sentimente? Cuvintele nu reușesc.

Am simțit acest spațiu vast, tăcut în prezența lui Jeshua și acest lucru m-a atins profund. Am fost deschisă de energia prezenței lui și apoi am descoperit acel spațiu în mine însumi și treptat am început să-l locuiesc și mă simt acasă acolo. Din această cauză, am putut să mă distanțez tot mai mult de intensele emoții umane care m-au afectat și pe mine: frica, oroarea, durerea, furia, ura. Este atât de ușor să te pierzi în acești curenți emoționali interni.

Sarcina voastră ca ființe umane este să creați acest spațiu în interiorul vostru. Cineva vă poate invita să faceți acest lucru prin simpla sa prezență sau prin a vă oglindi modul în care acesta poate fi, cum puteți trăi din acel spațiu din interiorul vostru. Și aceasta este, în esență, sarcina sau scopul interior al unui lucrător în lumină: să rămână în acel spațiu atunci când se află în prezența altora, fiind în primul și în primul rând prezent în sine însuși.

Haideți să practicăm asta pentru un moment. Simțiți cum conștiința voastră devine ușoară și blândă, ușor ondulată și clipocindă, nu forțață, ci foarte deschisă. Lăsați ca acel flux blând al conștiinței voastre să circule prin voi. Prima dată prin capul vostru, de unde îndepărtează acuitatea gândurilor voastre astfel încât ele devin blânde și prietenoase. De multe ori apare o margine tăioasă a gândurilor voastre care provine din durerea pe care o simțiți și din care credeți că este nevoie să reacționați, să mușcați înapoi, să deveniți defensivi. Eliberați-vă de acea nevoie și lăsați-o în fluxul calm, blând al adevăratei voastre conștiințe. Lăsați-l să curgă în jos prin gâtul vostru, prin umerii voștri, prin inima voastră, prin plexul vostru solar, prin pântecele vostru.

Vă puteți gândi la un flux clipocind care curge liber într-un mod destul de natural. Puneți un accent deosebit pe zona pântecelui și pelvisului vostru și lăsați ca ”apa” să curgă acolo, curățându-vă într-un mod delicat. Tot ceea ce este tăios este drenat de acel flux. Lăsați ca acea energie să circule prin coapsele voastre, prin genunchii voștri și prin gambe. Vedeți cum acel flux curge prin tălpile voastre, prin degetele de la picioarele voastre în pământ și cum ”rădăcinile” voastre sunt hrănite de către Pământ; hrănite cu tărie și nutrienți. Simțiți cum Pământul vă susține, acel pământ de sub picioarele voastre și veniți Acasă la voi înșivă.

Simțiți cât de largă vreți să fie aura pe care vreți să o expansionați în jurul vostru. Câmpul vostru energetic este o extensie naturală a ființei voastre fizice. Până unde vreți să ajungeți, ce graniță ați simți că este bună? Simțiți-vă liberi să o lăsați să se extindă, pentru că nu afectați pe nimeni în mod negativ cu ea; de fapt, spațiul vostru oferă spațiu altora.

Simțiți-vă liberi să veniți să vă odihniți în voi înșivă. Scufundați-vă mai adânc în pântecele vostru și lăsați ca respirația să vă urmeze. Simțiți cum în această stare sunteți blânzi și calmi, împăcați cu voi înșivă, deși în același timp aveți niște limite clare, în interiorul cărora aveți un puternic sentiment de voi înșivă. Aura voastră este în siguranță cu voi, așa că lăsați-o să ocupe spațiul care vi se potrivește, având în același timp o senzație de calm și de deschidere interioară.

Din această stare de conștiință vă invit să aruncați o privire la modul în care vă angajați sau decuplați energiile voastre masculine și feminine în viața de zi cu zi în lume. Sunteți înclinați să le folosiți separat una de alta sau într-un mod în care nu se pot susține suficient una pe cealaltă.

Energia blândă pe care tocmai am descris-o este partea voastră feminină. Ea este preocupată de ceilalți și poate empatiza și înțelege profund. Dar adeseori, când vreți să angajați această energie în legătură cu a altcuiva, ieșiți în afara voastră. Săriți afară din propria voastră aură, sau câmp energetic, și vă pierdeți în energia celeilalte persoane. Vedeți dacă recunoașteți această tendință în voi înșivă și simțiți ce vi se întâmplă, din punct de vedere energetic, atunci când faceți acest lucru. Energia voastră se năpustește în sus și voi vă pierdeți pacea, ancora în fundația voastră, pântecele vostru.

Voi vorbi acum despre energia masculină. Sunt momente în care conectarea cu alții este prea mult pentru voi, convingându-vă să ieșiți afară din voi înșivă și să vă părăsiți fundația. Acest lucru nu este deloc hrănitor și este ceva dezechilibrat. În acel moment, aura voastră trebuie să se închidă, iar voi trebuie să veniți Acasă în voi înșivă. Dar se pare că singura opțiune pentru voi este să vă stabiliți energia masculină într-un mod ferm, aproape greu, aproape ca o armură sau un perete, în scopul de a vă păstra energia și a nu o lăsa să se scurgă. Și din cauza emoțiilor acumulate în voi, cum ar fi nemulțumirea, furia, dezamăgirea, voi ridicați un zid de apărare, dar uitați-vă la ce vă face acest lucru, cum vă simțiți în interior. Uitați-vă la modul în care vă afectează acest lucru, dar uitați-vă calm și chiar cu o anumită curiozitate: ”Ce îmi face acest lucru? Îl simt a fi opresiv sau eliberator?” Din păcate, natura unei reacții defensive este împotriva sursei voastre interioare naturale, calme.      

Acest tipar se produce de multe ori în voi, și vorbesc în mod special despre un grup de lucrători în lumină care s-au născut cu o senzitivitate naturală înaltă și care empatizează foarte ușor cu alte persoane. Din rolul lor ca pionieri ai conștiinței, ei au tendința de a da prea mult din ei înșiși în speranța că vor produce o rezonanță, o recunoaștere, acordarea unei ființe cu o alta. Atunci când această legătură nu se stabilește, lucru care s-a întâmplat în mai toate viețile voastre, sau încă se întâmplă, acest lucru duce la o durere interioară: dezamăgire, frustare, furie, resentimente sau singurătate. Atunci, de multe ori vă activați energia masculină pentru a vă închide, situație care este restrictivă și vă face să vă simțiți și mai singuri. Făcând acest lucru, voi nu vă extindeți spațiul, pentru că extinderea presupune setarea unor limite în mod natural, ci mai degrabă vă restrângeți spațiul prin închiderea lui și prin retragerea energiei voastre din el.

Vă încurajez să vă implicați energiile feminine și masculine într-un mod diferit. Ați simțit, chiar acum, că este posibil să fiți pe de-a întregul Acasă și ancorați în voi înșivă. Simțiți din nou acest lucru coborând din nou acolo. Puteți rămâne acolo, chiar și în timp ce interacționați cu ceilalți, dar asta presupune să renunțați la a încerca în mod activ să schimbați prea mult lucrurile; să vă recunoașteți nevoia voastră de control sau recunoaștere; și să nu mai ieșiți în afara voastră pentru a încerca să vă câștigați dreptul de a exista. Pentru că asta urmăriți să obțineți prin nevoia excesivă de a da și a vă conecta cu altcineva. Doriți să vă vedeți dreptul la existență afirmat de către acea persoană; că ei vor ca voi să fiți chiar așa cum sunteți. Pentru un copil este firească această dorință, dar a fi matur și dezvoltat din punct de vedere spiritual înseamnă să ai grijă de nevoile și dorințele propriului tău copil interior în timp ce cu adevărat afirmi și recunoști dreptul său de a exista – și faci acest lucru din nou și din nou. Puteți face acest lucru prin a fi deschiși la impulsurile copilului vostru interior fiind conștienți de nevoile sale în timp ce interacționați cu lumea din jurul vostru.  

Acum conectați-vă conștient la câmpul vostru energetic; fiți în totalitate prezenți în voi înșivă și simțiți-vă copilul interior în pântecele vostru. Inspirați încet și simțiți cum lumina vă umple aura, spațiul vostru. Acesta este un spațiu sacru. Aveți abilitatea de a vă observa și vedea esența voastră interioară, propria voastră frumusețe și înțelepciune, propria voastră valoare și iubire. Dacă în viață aveți vreo sarcină, atunci aceasta este: să vă vedeți, apreciați și acceptați propria voastră putere unică, bijuteria care sunteți. Asta este; asta este ceea ce trezește conștiința Christică în voi, care emană de la sine către ceilalți și nu este ceva ce trebuie să dobândiți prin efort sau luptă. Aceasta este exact arta de a deveni adânc înrădăcinat în propria ta fundație și a rămâne în propria ta ființă.

Aceasta este, literalmente, și soluția pentru rezolvarea vechilor traume pe care le purtați cu voi: puteți ușura încărcătura lor emoțională găsind echilibrul dintre energiile feminine și masculine. Energia masculină vă aduce înapoi la voi înșivă, vă ajută să vă desprindeți și să faceți distincții ori de câte ori este necesar. Energia feminină este blândețea voastră, abilitatea voastră de a vă conecta, de a înțelege. În mod ideal, cele două energii, masculină și feminină, lucrează împreună ca una. Traumele apar întotdeauna atunci când voi vă separați de propria voastră fundație, pentru că atunci când sunteți în dezechilibru, trași afară din voi și fragmentați, durerea dată de respingere – în special de respingerea emoțională – vă poate atinge profund și să vă facă să vă simțiți sfâșiați de sentimentele voastre.   

Prin observarea interioară și terapia regresiei profunde, voi puteți ajunge să cunoașteți multe despre traumele din trecut, iar acest lucru este adeseori util în scopul obținerii de perspective. Dar în inima întregii vindecări și a auto-vindecării, se află întoarcerea la voi înșivă, îmbrățișarea propriului vostru sine și recunoașterea granițelor voastre, rămânând însă în același timp blânzi, calmi și deschiși în interior. Și tocmai din cauza faptului că stați cu voi înșivă, voi sunteți în stare să faceți multe pentru alții prin ceea ce voi sunteți și prin ceea ce emanați.

Bucurați-vă de un alt moment de liniște fiind voi înșivă. Relaxați-vă și îndrăzniți să fiți cine voi sunteți – sunteți frumoși! Energia Christică trezește totul în voi. Simțiți prezența Christică în spațiul vostru interior.


© Pamela Kribbe

Sursa

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.