joi, 23 octombrie 2014

Eliberarea furiei ”personale” din vehiculul uman




De Karen Dover

Furia este predată rasei umane într-o varietate de moduri, există o varietate de frecvențe diferite legate de distorsiunea care este predată ca și ”furie” în constructul creat al vechiului pământ 3D. Furia DOAR ESTE, și contextul în care ea este predată și ancorată este cel care va fi iluminat în modul în care toate sunt iluminate în acest moment. Furia a fost adeseori descrisă ca fiind ”tăciunele fierbinte” care arde și ea este arderea care poate izvorî din interiorul vostru în acest moment. Fie că este vorba de furia rasială, furia ancestrală, furia sexuală, etc., toate acestea au fost predate rasei umane drept bază care să alimenteze experiența de viață umană.

Ați putea citi acest articol și să vă gândiți ”despre ce tot vorbește ea, eu nu sunt furios/oasă”. În acest articol este vorba despre furia la NIVEL CELULAR. Dați-mi voie să vă dau un exemplu pentru a explica, m-am născut în Scoția, când am venit pe această planetă structura mea celulară era CELTICĂ, așa că tiparul meu de bază pentru această viață umană a fost stabilit deja atunci când am ales să mă întrupez într-un tip de viață scoțian. CELȚII au o istorie care este plină de violență, războaie, foamete, dezrădăcinare, lista este nesfârșită. Mulți dintre voi ar fi în măsură să-și urmărească ”rădăcinile” în Scoția sau chiar Irlanda, amândouă fiind de origine CELTICĂ. Cei care sunt familiarizați cu scoțienii vor vedea cu claritate furia care este ancorată în ei privind la recenta dezbatere legată de ”independență” și care a făcut-o să-și scoată din nou capul. Ea a servit la iluminarea diviziunii care există la NIVEL CELULAR.  La urma urmei, vehiculul uman este un produs al descendenței. Urmărirea arborelui genealogic va lumina ceea ce strămoșii voștri au făcut sau felul în care ei au trăit. Toate acestea sunt ancorate în comportamentul uman la diferite nivele.

Este de amintit că TOTUL ARE LOC ACUM, prin urmare, istoria CELȚILOR este ÎNCĂ ACTIVĂ până în momentul în care ea este eliberată din structura celulară a vehiculului uman. De asemenea, este de amintit că furia ancestrală acoperă multe subiecte și se manifestă în diferite moduri. Nu toată furia este afișată ca agresiunea ostilă care este presupusă atunci când se citește cuvântul ”furie”.

Energiile Noului Pământ care curg cu rapiditate peste întreaga planetă luminează furia ancestrală pentru ca voi să le puteți vedea pe amândouă și să le eliberați. Poate că ați suferit de depresie, anxietate, boli de piele, tulburări stomacale, agresivitate, modificări ale dispoziției, etc., la un moment dat în viața voastră sau ați ”luptat” împotriva lor în această experiență de viață umană. Acestea sunt ”infiltrări” din viețile în care, prin desfășurarea lor, ați alimentat furia și care s-au declanșat în această viață de la NIVELUL CELULAR spre înafară.   

Furia lucrează pentru a DOBORÎ vehiculul uman, ducând la diferite tipuri de AFECȚIUNI și, deoarece acest lucru nu este ADEVĂRAT, și prin asta vreau să spun că vehiculul uman nu afost niciodată proiectat să fie doborât ci să se auto-vindece, această frecvență este necesar să fie eliberată în scopul de a înainta în frecvență și a intra cu ADEVĂRAT în realitățile Noului Pământ.

În acest moment vi se cere să PRIVIȚI ÎN VOI pentru a înțelege că suprapunerile și scenariile care sunt create pentru voi declanșează în mod deliberat o frecvență care nu este ADEVĂRATĂ și care nu mai poate rezona în vehiculul uman. Iluminarea ei vă va permite să o recunoașteți și să o eliberați. Imposibilitatea de a o recunoaște o va face să vi se arate la nivele mai profunde.

Împreună cu furia este predată rușinea și nevrednicia. Constructul vechiului pământ 3D v-a învățat că într-un fel voi trebuie să vă apărați dreptul la viață în forma umană, v-a învățat că trebuie să justificați cine sunteți pentru a fi acceptați și iubiți. Acest lucru nu este ADEVĂRAT. TOTUL DOAR ESTE și IUBIREA este ceea ce VOI SUNTEȚI cu ADEVĂRAT. Nu este nevoie să justificați cine sunteți, cine voi sunteți este VOI și VOI SUNTEȚI IUBIȚI. Acum a sosit momentul în care să puneți jos săbiile și să opriți lupta, lupta care de fapt are loc în INTERIORUL vehiculului uman. Pacea este dobândită prin recunoaștrea că voi sunteți cine voi sunteți și că voi nu puteți fi nimeni altul decât cine voi sunteți. ACCEPTAREA VINE DIN INTERIOR, ea nu poate fi găsită în cei din jurul vostru, într-adevăr oamenii din jurul vostru se vor schimba, dar pe măsură ce voi vă veți schimba PEISAJUL INTERIOR.

Noul Pământ este construit pe IUBIRE și PACE, aceste frecvențe este necesar să fie ancorate la NIVEL CELULAR și apoi radiate afară în lume. Pentru a face acest lucru, pur și simplu IUBIȚI-VĂ PE VOI ÎNȘIVĂ și aveți compasiune pentru SINE. Constructul creat al vechiului pământ 3D v-a ÎNVĂȚAT să fiți altcineva decât cine sunteți voi cu ADEVĂRAT. Acceptați și recunoașteți acest lucru și apoi modificați-vă structura celulară la una a IUBIRII și a PĂCII și radiați-o în lumea din jurul vostru.

”IUBIREA este răspunsul, indiferent care este întrebarea”

TOTUL DOAR ESTE și VOI SUNTEȚI.  


Notă personală: Cred că această furie ancestrală ”zace” și în structura noastră celulară, doar că nu este celtică, ci dacică. Ar fi minunat dacă și noi ne-am ”căuta pe dinăuntru” să vedem ce avem ”ascuns sub preș”. ACUM și AICI NOI SUNTEM CEEA CE NOI SUNTEM! Nu ce au fost strămoșii noștri și nici ce vor fi urmașii noștri. Atunci când trăiești cu ADEVĂRAT în ACUM, nu poți FI decât ceea CE EȘTI. Și asta înseamnă, IUBIRE și PACE!
Namaste!


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.