miercuri, 22 octombrie 2014

Așteptările


Înaltul Consiliu de pe Orion
21 Octombrie 2014

Canalizat de Holly Hawkins Marwood
Transcris de Paul Marwood

Salutări dragilor,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion.

Astăzi vom vorbi despre așteptări ... diferit de ceea ce voi v-ați aștepta în termeni de a gândi despre așteptările pe care le aveți de la voi înșivă, așteptările cu care ați crescut și care ar putea fi legate de familie sau de societate. Vom vorbi despre așteptări ca rezonanță vibrațională în viața voastră și modul în care această vibrație va afecta experiența voastră de viață și cum puteți lucra cu energia așteptării pentru a vă schimba experiența și a ajunge mai aproape de ceea ce vă doriți.

Energia așteptării este aliniată cu Legea Atracției. Așteptările voastre în viață, fie că sunt ”bune” sau ”rele”, fie că sunt fondate sau nu pe experiența voastră, crează o realitate energetic vibrațională. Acea realitate energetic vibrațională vă aduce experiențe care vă sunt potrivite. Așa că dacă vă așteptați la lucruri mari pe parcursul unei zile, din punct de vedere vibrațional este ca și cum ele ar fi cu voi. Dacă așteptările legate de viața voastră sunt negative, indiferent din ce cauză, chiar dacă ați putea spune că așteptările voastre sunt rezonabile bazate pe experiențele pe care le-ați avut, că probabil ”lucrurile bune nu vi se întâmplă vouă”, dar acea stare de așteptare de a nu vă aștepta să apară dovezi pentru a vă întări ceea ce este, de fapt, așteptarea voastră, nu face altceva decât să vă aducă acea realitate vibrațională în care din punct de vedere energetic, experiențele pe care le aveți sunt raportate la acea realitate vibrațională.

Cum puteți schimba asta? Cum vă puteți schimba realitatea vibrațională a așteptării pentru a crea mai multă ușurință? Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să începeți să examinați ce este ceea la ce vă așteptați. Acest lucru ar putea fi foarte subtil. Ar putea fi surprinzător. Ar putea fi evident. Puteți începe să vă uitați la care sunt așteptările voastre examinându-vă gândurile. Cu ce gând vă treziți în fiecare zi? Ce părere aveți despre anumite circumstanțe care ar putea să apară în acea zi? ”Bineînțeles, este aglomerat, întotdeauna sfârșesc prin a întârzia la muncă” sau ”Bineînțeles, nu voi putea niciodată să mă scap de mormanul de pe biroul meu pentru că altele vin tot timpul. Niciodată nu sunt lăsat/ă în pace”, ”Bineînțeles că sora mea, fratele, mama, tatăl, oricare se ia de mine pentru că asta fac de fiecare dată când văd că merg pe cont propriu”. Lista poate fi nesfârșită. Primul lucru pe care îl aveți de făcut este să vă conștientizați așteptările prin vorbitul cu voi înșivă.  Așteptările voastre pot proveni din familie, din grupurile sociale din care faceți parte, sau din orice altă parte. Ideea este că, odată ce ați devenit conștienți de ceea ce vă așteptați, ați putea probabil să urmăriți ce situații apar pentru a se potrivi din punct de vedere vibrațional cu așteptarea voastră. Odată ce ați conștientizat tiparul vibrațional al așteptării voastre, voi puteți apoi să-l transferați într-o nouă realitate.

Apoi, să vă fie clar ceea ce v-ar place să vă așteptați și nu ceea ce așteptați, ar fi pasul numărul doi. Când începeți să vă îndreptați în această direcție nu mai aveți nevoie de dovezi care să demonstreze dacă este o idee bună sau rea. Pur și simplu decideți să așteptați acea realitate nouă. Apoi începeți să lucrați cu gândurile voastre legate de ceea ce vă așteptați în fiecare zi. Puteți face acest lucru destul de ușor în fiecare dimineață când vă treziți. Puteți să parcurgeți lista a ceea ce vă așteptați pentru acea zi. ”Mă aștept ca azi să mă simt fericit/ă,” ”Mă aștept să nu permit altora să mă distragă de la starea mea de bunătate și corectitudine,” ”Mă aștept să fac o grămadă de lucruri la serviciu,” ”Mă aștept să am niște relații armonioase”.

Apoi începeți să observați cum așteptările voastre de la viață încep să apară așa cum vă doriți, cum se întâmplă. Unii dintre voi pot să intre în acest câmp al noilor așteptări și să vadă schimbările imediat. Unii dintre voi s-ar putea să aibă ceva mai mult de lucrat. Fiți blânzi cu voi înșivă în timp ce vă uitați la realitatea vibrațională a așteptărilor voastre, cum vi se potrivește acum, și cum puteți schimba în mod conștient ceea la ce vă așteptați, deoarece această schimbare nu este doar un proces mental. Nu este vorba doar despre a avea gânduri fericite, pozitive. Este vorba despre schimbarea realității voastre vibraționale, lucru care permite ca viața să vi se arate într-un mod diferit, este un lucru frumos și subtil cu care să vă jucați, energia așteptării, și felul în care ea vă poate schimba experiența voastră de zi cu zi. Jucați-vă cu ea. Simțiți-o. Începeți să experimentați libertataea și distracția în timp ce vă împuterniciți pe voi înșivă prin energia așteptării comparativ cu energia faptului de a cunoaște întotdeauna răspunsul.  

Această energie a așteptării vă poate permite să începeți să vă sculptați viața în așa fel încât să arate cum voi vă doriți.

Fiți binecuvântați.

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion.



© 2014 Copyright Holly Hawkins Marwood
Acest mesaj poate fi reprodus în întregime cu condiția să fie păstrat în forma sa originală, să nu fie schimbat sau modificat în nici un fel, fiindu-i atașat autorul și un link către www.AkashaHealigStudio.com afișat în mod clar, așa cum se arată mai jos.  
Author: Holly Hawkins Marwood           www.AkashaHealingStudio.com


link catre articolul original

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.