luni, 15 septembrie 2014

Mesaj de la Grupul Arcturian 14 Septembrie 2014




Mesaj primit prin Marilyn Raffaele

Salutări dragilor. Venim din nou pentru a vă oferi încurajare și informații pentru a vă susține în călătoria voastră spre iluminare – înțelegerea că voi sunteți mult mai mult decât ați fost făcuți să credeți. Voi sunteți Ființe Divine create în și din substanța spirituală a Sursei (Conștiinței) și ca atare, voi sunteți capabili să manifestați plenitudinea și completitudinea acestei Conștiințe Divine. Conștiința trei dimensională nu vă permite să vă amintiți cine sunteți, deoarece ea funcționează la nivel de dualitate și separare. Astfel omul a manifestat pentru sine însuși vieți de luptă și durere căutând în exterior având credința că el este separat de binele său.

Unitatea este secretul profund al vieții, un secret de care mulți sunt încă total inconștienți, dar la care mulți se trezesc acum. Ce loc mai bun în care să ascunzi cheia Sacră decât în interior, pentru că numai un adept spiritual s-ar gândi să o caute în ultimul loc în care conștiința trei dimensională ar crede că se află. Chiar și mulți dintre cei care încă se țin strâns de de conceptele vechi și încheiate ajung în mod gradat să înțeleagă prin conflictele personale, descurajare sau chiar o mare realizare, că capcanele exterioare ale ”succesului” nu aduc acel sentiment de completitudine interior pe care ei îl caută.

De fapt, unii dintre cei care au obținut ”succesul” într-un sens trei dimensional, descoperă că totuși mai există o dorință interioară pentru ”ceva” și în ignoranța lor îl caută prin folosirea de droguri, alcool, sex  și acțiuni care să le capteze atenția. Cu toate acestea, există acum pe Pământ oameni de succes și celebri care au evoluat suficient de mult pentru a vedea prin hipnotismul și iluziile pornirii în căutarea în exterior a fericirii și care s-au întrupat în mod intenționat pentru a servi ca modele și învățători pentru cei care admiră și caută să imite celebrul.

Să cauți în interior poate părea o sarcină descurajantă la prima vedere – străină și dificilă pur și simplu pentru că lumea nu a fost învățată să caute în interior. În schimb, omenirea a fost învățată, și așa a și trăit, cu convingerea că creierul și intelectul sunt locul în care se află toate răspunsurile. Viață după viață prin ignoranță, căutătorii adevărului, cunoașterii, soluțiilor și chiar și numai  pentru ghidare, au căutat răspunsurile și informațiile pe scena exterioară – la ”experți”, lideri religioși, guverne, etc.  

Mintea este o cale de cunoaștere, care traduce și manifestă din starea de conștiință atinsă. Mintea poate accesa numai ceea ce este cunoscut deja la nivel personal sau plutește în conștiința consensuală a lumii la nivel mondial și, prin urmare, pentru ca o idee să fie nouă, ea trebuie să curgă de la nivele mai profunde. Adevărații artiști sunt conștienți de acest lucru și de multe ori se acordează la nivelele lor mai profunde, fără să-și dea seama că aceasta este o activitate spirituală.  

Folosirea drogurilor sau a alcoolului este răspândită în viața multor oameni creativi pentru că ei cred că aceste lucruri sunt necesare pentru a-și accesa această creativitate mai profundă. Adevărul este că ei și-ar putea accesa cu ușurință aceste nivele mai profunde care sunt deja prezente precum și nivele mult mai creative prin meditație și creștere spirituală interioară, evitând în același timp substanțele care servesc doar la deschiderea către situații energetice negative.

Mai exact, cum se pot obține răspunsuri din interior? Întreaga idee descurajează mulți căutători sinceri pentru că la început ea pare impracticabilă și imposibilă. Nu este asemeni unui radio la care vă puteți pur și simplu conecta (deși cu timpul poate deveni ceva similar). Procesul începe prin încredere și meditație. Disciplina liniștirii sinelui suficient de mult pentru a putea auzi acea voce micuță – trecând dincolo de mintea umană preocupată, care urzește, planifică – trebuie practicată. Pregătirea poate fi prin citirea unei cărți, chibzuind asupra unui adevăr sau printr-o plimbare liniștită în timp ce observați natura – fiind SINGUR în activitățile care au scopul de a liniști mintea – fără telefoane celulare sau parteneri în în plimbările voastre în natură. Deveniți un observator, dar fără să opuneți rezistență gândurilor care pot pluti prin mintea voastră.

Mulți dintre voi aud deja acea voce micuță ca și intuiție dar nu și-au dat încă seama ce este. Intuiția este modul în care funcționează pentru mulți la început, dar pe măsură ce începeți să intrați mai profund în iluminarea spirituală, cunoașterea sacră și informațiile vor fi primite, întrebările vor primi răspuns și veți începe să fiți învățați din interior.

Există persoane care își spun mediumi și care au într-adevăr abilitatea de a ridica energiile și a auzi informații. Cu toate acestea, dacă conștiința lor este încă pe deplin prinsă în sistemul de credință trei dimensional, această abilitate psihică nu-i va face învățători spirituali și nici nu va face ca prezicerile lor să devină realitate. Prezicerile se bazează pe energia de moment, care este în continuă schimbare. Informațiile transcedentale care vin printr-o stare de conștiință trei dimensională vor reflecta acest lucru – informația nu se poate ridica mai sus decât canalul, autorul sau starea de conștiință a învățătorului. Vă spunem acest lucru pentru ca voi să puteți începe să vă folosiți discernământul atunci când căutați pe cineva pentru o citire, un curs spiritual sau intrați pe o anumită cale care oferă iluminare.

Mulți învățători puri spiritual din trecut și-au învățat studenții să evite abilitățile psihice și tot ce este metafizic pentru că în acele vremuri în care cea mai mare parte a lumii trăia în totalitate în energiile dualității și separării existau unii care au descoperit că a fi ”medium” era o modalitate ușoară de a-i păcăli pe cei vulnerabili și de a-și câștiga un trai bun făcând acest lucru. Mai sunt câțiva care lucrează de la acest nivel, dar cele mai multe vin acum dintr-un loc mai profund. Propria voastră stare de conștiință vă va ghida către cineva aflat în aceiași stare de conștiință sau una mai înaltă atunci când vă declarați intenția de a găsi un învățător sau un Lucrător în Lumină de o rezonanță mai înaltă – veți fi ghidați din interior. Învățați să aveți încredere în intuiția voastră.

Intuiția vă va ghida în ceea ce privește starea de conștiință a învățătorului, vindecătorului, autorului sau mediumului. Veți începe să aveți încredere atunci când veți rezona sau nu cu vreo carte, anunț de cursuri sau energia cuiva. Acele zile în care să urmați orbește pe cineva doar pentru că el/ea așa spune s-au încheiat pentru cei mai mulți dintre voi. Cei mai mulți dintre voi încep să-și dea acum seama că nu mai aveți nevoie de instrumente exterioare pentru că puteți obține ceea ce aveți nevoie din interior. Energia unei conștiințe mai joase decât a voastră nu vă poate ridica mai sus, ci de fapt ar putea-o coborî pe a voastră la a lor. Aceasta înseamnă să vă luați înapoi puterea.

Prin faptul că înțelegeți acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunțați la sesiunile energetice ocazionale, la cursurile către care s-ar putea să fiți ghidați sau la citirile făcute de Lucrători în Lumină evoluați spiritual, atunci când aveți nevoie de ele. Lăsați ca acea voce micuță să vă ghideze – există multe persoane evoluate din punct de vedere spiritual pe Pământ în acest moment pentru a-și adăuga Lumina la tranziția lumilor prin munca lor de a-i ajuta pe alții în aceste moduri. Practicați discernământul.

Faptul că învățați să intrați în interiorul vostru înainte de a lua orice decizie majoră înseamnă că în sfârșit vă puteți opri să alergați de la o soluție omenească la alta fără să conștientizați modul în care ele ar putea rezona cu energia voastră. Cereți Ghizilor voștri să vă ajute. Puneți întrebări și scrieți lucrurile pe care le simțiți, dar nu vă așteptați ca o voce puternică să vă spună ce să faceți și să spuneți ”Eu nu pot face acest lucru” atunci când nu auziți una pentru că Ghizii vă sunt alături pentru a vă ajuta în deciziile VOASTRE, nu să vă spună ce să faceți.

Vocea interioară nu vorbește în cuvinte, acestea sunt informații traduse în cuvinte de către mintea voastră. Informațiile se pot manifesta printr-o experiență obișnuită care să vă ofere răspunsul pe care-l căutați. Informațiile curg din căutarea interioară și receptivitate și se manifestă în forme la care să vă puteți ușor raporta.

Conștiința Divină este de Sine-stătătoare și de la Sine-menținută și este adevărata voastră ESENȚĂ. Realizarea (nu cunoașterea intelectuală) acestui lucru este cheia care deschide ușa, permițând ideilor Divine să se manifeste în, prin și ca voi. Amintiți-vă, mintea traduce realitățile spirituale (completitudinea, plenitudinea, abundența) prin starea la care a ajuns conștiința voastră și care este diferită pentru fiecare individ. Compararea experiențele voastre cu ale altora vă poate limita pentru că roadele spirituale nu sunt niciodată limitate la o anumită formă.

Nu disperați dacă ați făcut o greșeală – dacă credeți că ați auzit o ghidare interioară, ați acționat pe baza ei și asta s-a dovedit apoi a fi o ”greșeală”, să știți că nu există greșeli, doar experiențe prin care învățați. Învățați să discerneți micuța voce liniștită de vocea ego-ului și veți descoperi că există un simț tăcut și blând al ”știutului” asociat vocii interioare care nu este prezent în soluțiile bazate numai pe cunoașterea intelectuală.

Aveți întotdeauna încredere în intuiția voastră. Păstrați-vă câmpul energetic plin de Lumină, rămâneți centrați în adevăr, declarați-vă intenția de a fi întotdeauna ghidați de micuța și liniștita voce, și veți fi.

Acesta este modul în care trăiți din interior spre exterior, și nu invers ...
Să știți ...Ceea ce cauți, aia ești.


Noi suntem Grupul Arcturian 9/14/14


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.