sâmbătă, 16 august 2014

Un Mesaj despre Intrarea unei Susțineri în data de 17 August



De Sandra Walter

Duminică, 17 August, avem energii unice care vin pentru a ne ajuta în pregătirea a ceea ce pare a fi o poartă unică de revelație pe perioada primei săptămâni a lunii septembrie. Cei mai mulți dintre noi mai degrabă se confruntă cu intensificarea consistentă a energiilor și o putem simți în regate, elementali, Umanitate și în Gaia însuși. Corpurile noastre trec prin balansări semnificative în energiile înalte și joase, precum și prin ajustări la corpurile noastre energetice (corpurile de lumină) și corpurile mental/emoțional.

Ultimele luni par a fi o bulgăreală cu scop cosmic, așa că i-am cerut Echipei mele mai Înalte să-mi explice ce date sunt implicate. Pe măsură ce experimentăm mai multe momente conștiente ale Acum-ului, prezența pură a propriei noastre divinități, de ce sunt aceste date importante? Reprezentanții Alianței Pleiadean – Siriusiene mi-au răspuns la această întrebare, iar eu am transcris răspunsul lor:

Datele sunt folosite pentru focalizarea colectivă în experiența voastră timp-spațiu. Acestea sunt pasaje în care tărâmurile mai înalte și mai joase învață să lucreze împreună. În cele din urmă conștiința voastră se va sincroniza cu a noastră și nu va mai fi nevoie să fie folosite date. Cu toate acestea, în experimentarea voastră curentă a realității, datele oferă colectivului ascendent un sentiment de responsabilitate, concentrare și unitate. Când Păzitorii Porților, Cei care Transmută și cei dedicați în serviciul noii lumini își unesc eforturile în ancorarea acestor valuri de lumină nouă – care sunt asociate cu datele de sosire și de plecare în timp ce ele trec prin sistemele de rețea planetare – ei accelerează schimbarea în conștiință. În actuala voastră experimentare a timpului, schimbarea în conștiință este accelerată până la punctul în care voi experimentați amplificarea consistentă a acestor energii în vehiculele voastre corporale. Acesta este rezultatul dorinței voastre colective de a ancora noua lumină.   

Când noi vă oferim pasaje de focalizare sau ferestre de oportunitate prin canalele noastre (contactele de pe pământ), cum ar fi portalurile când valuri mari de energie trec prin sistemele de rețea, de aceasta beneficiază atât ascensiunea umană cât și cea planetară prin unirea conștiinței noastre cu a voastră, astfel încât tărâmul mai înalt și tărâmul de jos experimentează cum să devină una. Voi puteți simți acest lucru prin senzația de tipul contopire a sinelui vostru mai înalt și a celui de jos atunci când vă angajați în munca de tipul rețea sau portal.

În prezent voi experimentați activarea șabloanelor ADN-ului uman divin în sistemele de rețea planetare care au fost păzite, sigilate și în unele cazuri uitate pentru sute sau mii de ani. Acesta este un pasaj în care aceste șabloane, care sunt similare cu straturile geometriei sacre, lucrează în armonie cu energiile care vin acum pe planeta voastră. Una nu poate fi activată fără cealaltă. Combinația acestor șabloane, noua lumină și intenția oamenilor ascendenți, este cea care creează această activare. Mulți dintre oamenii care au creat aceste șabloane sunt acum în formă fizică și vizitează locurile sacre de pe planetă, zonele de vortex și unele locații mai îndepărtate pentru a activa șabloanele care au fost create de mari colective în mod special pentru acest moment.

Așa cum mulți dintre voi ați învățat, liberul arbitru este un factor foarte important în ascensiunea voastră. Stăpânirea liberului arbitru, atât în raport cu sine însuși cât și în interacțiunile voastre cu exteriorul, trebuie să fie onorată în scopul de a dizolva toate contractele karmice și încurcăturile cu existența dimensională mai joasă. Acesta este motivul pentru care șabloanele ADN-ului pot fi activate numai în cooperare cu energiile care intră în acest moment pe planetă și care este asociat cu zona de spațiu în care voi vă aflați; alinierea Galaxiei în acest Univers și a sistemului vostru Solar în această Galaxie.

Acesta oferă o fereastră relativ mică de oportunitate, care este apoi împărțită în ferestre mai mici de oportunitate, pe care voi le experimentați în mod curent ca și portaluri. Portalurile sunt o oportunitate de a activa șabloanele nu numai în Gaia ci și în structurile voastre celulare nou apărute, cunoscute vouă drept structuri cristaline. Ele apar ca și structuri eterice și se ancorează apoi în fizic, afectând energetic structura atomică și structura subatomică. Cu intenția liberului vostru arbitru aceste codificări eterice devin fizice. Acest lucru permite liberei alegeri a individului să deschidă structurile interioare, care se aliniază apoi cu șabloanele planetei creând o relație armonioasă. Acest lucru onorează alegerea liberului arbitru de a primi ADN-ul direct din șabloane, activate de noile coduri de lumină, bilocând ADN-ul în sângele vostru permițând corpului vostru fizic să folosească noile energii luminoase care sosesc la întreaga lor capacitate.

Acest lucru se va realiza în etape și va fi o experiență pe care mulți nu o vor înțelege. Acesta este motivul pentru care provocările energetice se simt mult mai intens pentru mulți. Acest lucru vă antrenează să vă stăpâniți propria conștiință fără vreo influență exterioară. Nu țineți cont de experiența colectivă prin alegerea voastră conștientă. Deveniți aliniați cu noua lumină fără interferența dimensiunilor mai joase. Acesta este și motivul pentru care cele două straturi actuale ale ADN-ului vor fi pornite și oprite pe măsură ce noile straturi vor deveni funcționale. Vechile straturi ale ADN-ului sunt ușor de modificat, deoarece ele au fost mapate pentru manipulare. Când noul ADN devine funcțional el înlocuiește vechiul ADN, dar vechiul este încă funcțional și la comandă. Mulți repetă încă în conștient și subconștient forme gând care îi comandă vechiului ADN să-și continue vechile sale sarcini. Acesta va funcționa în tandem cu noul ADN până când vă veți alinia în mod constant percepția și conștiința cu aspectele Mai Înalte ale Sinelui.    

Voi vă activați adevăratul vostru Sine, care vă poate părea străin după o absență atât de lungă. Acesta este un alt motiv pentru care portalurile, punctele de declanșare sau intențiile unificate sunt atât de influente. Ne unim pentru a primi, a onora și ancora adevăratul uman în conștiința colectivă și în sistemele rețelei planetare. Am descris rețeaua inimilor umane ca și rețeaua cristalină de lumină aurie. Simțiți-o așa în timp ce vă conectați inimile pe perioada acestor portaluri și puncte de declanșare – ea devine din ce în ce mai puternică pe măsură ce schimbarea se accelerează.

Există o poartă de puternică revelație care se va deschide în prima săptămână a lunii septembrie și care va fi construită în mod constant până la Echinocțiul care va avea loc mai târziu în cursul lunii. Poarta anterioară a revelației, care s-a deschis din luna iunie, v-a pregătit rapid pentru o accelerare în activarea ADN-ului vostru. Aceasta este foarte fizică, acesta este motivul pentru care atât de mulți experimentează o gamă mai largă de reacții fizice la această lumină nouă.

Activarea ADN-ului cu 12 spirale nu poate avea loc dintr-o dată, sau corpul vostru fizic nu ar mai fi fizic așa cum îl știți. ADN-ul cu 12 spirale este o structură multidimensională care este similară cu structura câmpurilor voastre energetice; fiecare dimensiune se spijină în cealaltă. Fiecare spirală o înconjoară pe cealaltă, construind în exterior pentru a se conecta la nivelele dimensionale ale structurii Umane Divine. În cele din urmă voi veți reconecta toate nivelele ADN-ului cu 12 spirale, apoi veți activa o conexiune sigură cu Sursa. Acest lucru se întâmplă atunci când structura este stabilă și mentenabilă. Să fiți conștienți de multele voastre expresii dimensionale în mod simultan poate fi o provocare.

Energia oferită în 17 August îi va ajuta pe cei care doresc să se pregătească la un nivel mai profund pentru poarta majoră care urmează în septembrie. Aceasta va fi axată pe activarea glandei pineale, alinierea meridianelor și comunicarea telepatică cu ghizii voștri personali. Este un pasaj pentru ca mai degrabă să învățați armonia cu noile energii decât să fiți invadați de ele pe măsură ce ele se intensifică.

Să știți în inimile voastre că noi vă recunoaștem dedicarea pentru această călătorie și vă onorăm realizările. Vă trimitem cea mai înaltă lumină a noastră și acceptăm cu grație iubirea și recunoștința voastră. În unitatea scopului divin, vă felicităm pentru curajul și dedicarea voastră pentru ascensiune.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.