vineri, 1 august 2014

Întineriți-vă și Revitalizați-vă singuri




Înaltul Consiliu de pe Orion
31 Iulie 2014

Primit de Holly Hawkins Marwood
Transcris de Paul Marwood

Salutări dragilor,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion.

Vă întrebăm ce faceți în acest moment din viața voastră pentru a vă revitaliza, pentru a vă reîncărca, pentru a vă simți reînnoiți și întineriți? Energiile au fost destul de puternice. Energiile au împins limitele multor oameni. Ați putea să le numiți dureri de creștere, dureri de creștere spirituală sau energetică, și totuși cu tot ceea ce ele au implicat, o parte dintre acestea s-au simțit inconfortabile și dureroase și nu neapărat de dorit. Pot fi provocări, pot fi supărări, pot fi relații care se schimbă, slujbe care se schimbă, lucruri care par a fi nerezolvate.

În acest moment de schimbare când v-ați dori să spuneți tuturor și la toate să se oprească ca să vă puteți trage suflul, nu este posibil întotdeauna să puteți face acest lucru, pentru că energiile presează fiecare persoană, organizație, situație, mediul fiecărui nivel pe care vă aflați.

Așa că vă întrebăm din nou ce faceți în fiecare zi pentru a vă întineri și a vă revitaliza? Acest lucru se poate face în multe feluri. Veți descoperi în voi înșivă ce vă întinerește și vă revitalizează. Pentru mulți dintre voi de pe planetă ceea ce v-am sugera este să găsiți o cale de a fi în contact cu elementele naturii. Fie că acest lucru înseamnă să vă plimbați desculți prin iarba din jurul casei voastre, fie să vă plimbați prin parc, fie de-a lungul unui râu, fie să înotați, fie să faceți o baie sărată la voi acasă pentru a fi în contact cu energiile planetei. Îmbrățișați un copac. Mirosiți o floare. Ieșiți cu câinele la o plimbare. Stați pe malul oceanului sau al unui lac sau al unui râu și permiteți energiilor planetei și permiteți energiilor corpului vostru solar să fie întinerite și revitalizate. Și faceți acest lucru conștientizând întinerirea și revitalizarea. În acest moment acest lucru este tot atât de important pentru voi ca și să respirați sau să beți apă sau să vă odihniți corpul în timpul nopții.

Dacă simțiți că vă luptați din punct de vedere emoțional, mental sau că vă luptați cu situațiile din jurul vostru vă rugăm să vă întineriți și să vă revitalizați. Sugestia noastră este să faceți acest lucru cât de mult puteți prin mediul natural din jurul vostru, permitând energiilor inerente ale naturii să vă ajute în găsirea unui nou echilibru.

Când alergați cu picioarele goale prin apa râului, când simțiți iarba crudă sub tălpile voastre, când lucrați în grădină, vă plimbați prin parc, vă luați câinele la o plimbare, conștientizați energia naturii din jurul vostru. Aveți nevoie să o vedeți? Aveți nevoie să o simțiți în mod conștient? Noi am spune că nu. Noi vă spunem că conștientizarea energiilor din jurul vostru le aduce în mod automat către voi. Permiteți ca grijile și preocupările de peste zi să se destrame în timp ce vă permiteți ca în acele momente să vă întineriți și revitalizați corpul energetic, ceea ce are un impact pozitiv asupra corpului vostru fizic, asupra minții și emoțiilor voastre, și vă ajută să vă adaptați schimbărilor energetice de pe planetă care vă solicită  atât de mult în acest moment.

Vă reamintim să zâmbiți și să râdeți și cu cei care care vă schimbă vibrațiile energetice. Vă reamintim din nou, dacă vă simțiți inspirați, să ne cereți acordaje, inițieri, ori de câte ori pe zi sau oricând vă amintiți. Observați ușurința care poate apărea ca urmare a acestui fapt. Cereți acordaje, inițieri fără a avea vreun atașament știind că noi venim și vă susținem cu mici rafinamente energetice foarte fine pentru a vă aduce într-o stare de mai mare pace a minții și aliniere cu adevăratul vostru sine.

Fiți binecuvântați,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion.

© 2014 Copyright Holly Hawkins Marwood
Acest mesaj poate fi reprodus în întregime cu condiția să fie păstrat în forma sa originală, să nu fie schimbat sau modificat în nici un fel, fiindu-i atașat autorul și un link către www.AkashaHealigStudio.com afișat în mod clar, așa cum se arată mai jos.  
Author: Holly Hawkins Marwood           www.AkashaHealingStudio.com


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.