luni, 11 august 2014

Expansiunea multi dimensionalității la nivelul stării de veghe umane ...




Autor Karen Dover

Așa cum mulți dintre voi sunteți mai mult decât conștienți, aceasta este o lună plină și energiile cresc și se expansionează enorm. Acest lucru se întâmplă pentru a vă ajuta să vă mutați la nivelul minții conștiente aflate în stare de veghe în deplina multi dimensionalitate care este starea voastră NATURALĂ de a FI. La ”începutul” experienței de viață umane aici pe Planeta Pământ s-a constatat că multi dimensionalitatea nu ar putea fi susținută de către actuala planetă, așa că aceasta a fost ”oprită” în interiorul vehiculului uman deoarece ea ar fi destabilizat planeta în sine. Să ne amintim că Planeta Pământ este un organism viu și ea este în aliniere directă și echilibru cu vehiculul uman. În acest moment, dacă voi nu sunteți în aliniere cu planeta și/sau SUFLETUL vostru, este posibil să experimentați stări fizice de amețeală sau s-ar putea să vă simțiți ca și cum v-ați mișca în timp ce stați în picioare. (Ca și cum ați fi într-un ascensor, ați ieși din acel ascensor dar ați experimenta încă senzația de a vă mișca între etaje pe care ați experimentat-o în acel ascensor.)

Această expansiune permite un schimb masiv de informație nu numai cu planeta ci cu TOATE FIințele care există pe și în jurul Planetei Pământ. Doar pentru că voi nu vă puteți raporta în mod fizic la aceste FIințe la nivelul minții umane conștiente aflate în stare de veghe acest lucru nu le neagă existența, înseamnă doar că voi nu sunteți capabili să faceți referire la forma și construcția lor fizică în acest moment din expansiunea voastră umană. Amintiți-vă că există sute și mii de rase care există în Universul lui 3, în formă umană voi sunteți învățați din nou și din nou că rasa umană este SINGURĂ în acest UNIVERS, acest lucru nu este ADEVĂRAT și vă este confirmat de către SUFLETUL vostru în timpul somnului și personal prin experimentarea unul la unul când vă aflați în starea de veghe în realitatea voastră exterioară prin care mergeți.

Multi dimensionalitatea schimbă masiv experiența umană, este asemănătoare cu vizualizarea unui text de carte în forma plată și apoi vizualizarea aceluiași text dar ca și cum ar apărea pe neașteptate. Aceasta oferă o experiență mai rotundă și mai bogată și face experiența de viață umană mult mai experențială și mai plină de culoare. Într-adevăr, mulți dintre voi pot experimenta mai multe culori, mai multe sunete și gusturi decât oricând înainte pe măsură ce treceți prin și în deplina multi dimensionalitate. 

Aceasta este o experiență personală și unică și se desfășoară în ritmul setat de către SUFLETUL vostru, acest lucru permite vehiculului uman să înceapă să integreze experiența, amintiți-vă că vă mutați pe Noul Pământ în timp ce sunteți treziți într-o formă umană. În încarnările anterioare ar fi trebuit să vă părăsiți corpul fizic și să experimentați ceea ce se numește ”moarte” pe această planetă pentru a obține o altă experiență pe această planetă. Ceea ce se numește procesul ”Ascensiunii” este mișcarea din punct de vedere fizic cu ”moartea” a acestei vieți în care voi v-ați încarnat inițial în constructul vechiului pământ 3D în scopul de a experimenta Noul Pământ într-un vehicul uman MODERNIZAT. Modernizarea este procesul prin care treceți atunci când intrați în tranziție și acest lucru este prezentat pe larg în ambele cărți IEȘIREA DIN REALITATEA VECHIULUI PĂMÂNT 3D și NAȘTEREA NOULUI PĂMÂNT.
(Ambele disponibile la  www.karen-dover.com)

Energiile lunii pline împing ecourile frecvențelor constructului realității vechiului pământ 3D și la suprafața FIinței voastre, astfel încât mulți dintre voi se pot simți ”pe dinafară” sau ”în confuzie și haos” în timp ce mintea voastră logică încearcă să facă referire la experiența pe care o aveți și nu poate găsi NICI o referire. Nu ați mai făcut niciodată acest lucru la acest nivel în formă umană, așa că voi creați punctele de referință în același timp în care aveți și experiența. Dormiți atunci când simțiți nevoia să dormiți, onorați-vă corpul în ceea ce vă cere pentru că și modul în care vă hrăniți trebuie să fie ancorat și lucrat. Pentru a vă da un exemplu, în ultimele zile mi s-a pus în față în mod repetat câte o sticlă de sifon ”Coca-Cola”. La început am filtrat acest fapt ca și pe ”renunțarea” la băuturi acidulate pe care am luat-o cu ceva timp în urmă, dar pentru că s-a repetat în mod constant m-am uitat la învățătura la care am făcut referire. Pentru prima dată în ultimii ani am băut un pahar de coca. Primind apoi mai multă ghidare am înțeles că pentru mine personal compoziția chimică a acelei băuturi îmi ajuta în acel moment forma cristalină. Este posibil ca acesta să fie doar UN produs chimic de care vehiculul meu uman să aibă nevoie pentru a ajuta la construirea în continuare a formei mele cristaline, dar acesta este pentru ca vehiculul meu uman să lucreze cu el, mintea mea logică nu este nevoie să fie implicată. Acest lucru vi se poate întâmpla și vouă în viața voastră personală și încercarea de a vă referi la el prin cei din jurul vostru doar va spori confuzia. Fiecare vehicul uman este UNIC în compoziția sa și transformarea în forma sa CRISTALINĂ nu este văzută de către ochiul uman și, prin urmare, este eliminată.

Tot așa și intensitatea valurilor de LUMINĂ care este experimentată este personală și unică, aceia dintre voi care vă luptați s-ar putea ca de fapt să lucrați împotriva formei voastre umane prin faptul că vă raportați nutriția la învățăturile constructului creat al vechiului pământ 3D. Dieta și nutriția în frecvența realităților mai înalt dimensionale ale Noului Pământ sunt PERSONALE și vin din însuși vehiculul vostru uman care este un organism viu și este în permanentă legătură cu CINE VOI SUNTEȚI cu ADEVĂRAT. Din nou, în constructul creat al vechiului pământ 3D sunteți învățați în mod repetat că voi nu sunteți stăpânii propriei voastre nave. Acest lucru nu este ADEVĂRAT și nu este susținut pe Noul Pământ. Doar VOI trăiți în interiorul vehiculului vostru uman 24/7, prin urmare NUMAI VOI știți care este cel mai bun combustibil pentru vehiculul vostru uman.

Informațiile să găsesc la nivelul SUFLETULUI, dacă aveți nevoie de ajutor în atingerea și conectarea cu SUFLETUL vostru, vă rog să vizitați www.karen-dover.com pentru a vedea lista de servicii pe care le ofer în legătură cu aceasta.

”IUBIREA este răspunsul, indiferent care ar fi întrebarea.”


Traducerea Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.