luni, 4 august 2014

Expansionarea Conștiinței Voastre - Partea a 2-a



Mesaj primit de la Arcturieni în 28 Iulie 2014

Primit prin Paul Marwood
Transcris de Paul Marwood

Salutări dragă Paul, noi suntem Arcturienii,

Vom continua discuția noastră cu privire la expansionarea conștiinței voastre, pentru aceia dintre voi care ați citit sau ascultat prima noastră canalizare, care a fost postată în urmă cu câteva săptămâni. Vă sugerăm să vă faceți puțin timp în zilele voastre aglomerate și pur și simplu să stați și să fiți în natură. Există o energie pașnică calmantă care vă înconjoară în timp ce stați în natură. Aceasta este bună pentru Suflet, vindecă corpul uman și vă permite să vă faceți timp liber în zilele ocupate doar pentru a vă relaxa și A FI.

În canalizarea anterioară vă încurajam să începeți să vă conectați mai mult la ceea ce este în jur și în acest mesaj vă vom împărtăși un pic mai mult despre acest lucru, pentru că o parte din scopul vostru de a vă expansiona conștiința este să vă permiteți să sesizați, simțiți, conectați cu și să vă dați singuri seama că în jurul vostru este cu mult mai mult decât corpul vostru fizic, un scaun, o masă și orice altceva ar fi în imediata voastră apropiere.

Vrem să vă încurajăm să vă mutați în acest tărâm al simțirii și pe măsură ce veți începe să explorați acest tărâm, veți începe ca brusc să sesizați și să simțiți lucrurile într-un fel în care nu le-ați mai sesizat sau simțit niciodată înainte și vă veți întreba ”Ce este asta, ce simt, care sunt senzațiile mele? Nu sunt chiar sigur/ă dar este un pic diferit față de ceea ce eram obișnuit/ă să fie.”

Vă încurajăm să vă conectați la acele simțăminte și să explorați ce simțiți. Vă încurajăm să vă faceți timp liber și să petreceți acel timp în natură, cel mai bine este într-un spațiu liniștit din natură, undeva unde să vă puteți simți confortabil singuri și doar să observați și să simțiți. Dacă în jurul vostru se petrec multe lucruri acestea vă pot distrage de la conectarea cu senzațiile mai subtile.

În această situație vă încurajăm să vă găsiți un loc liniștit și în acel loc liniștit permiteți-i concentrării voastre să coboare în jos către locul în care se află inima voastră fizică, acolo unde se află chakra inimii voastre și permiteți-i intuiției din voi să vă ghideze într-un spațiu sacru aflat în inima voastră. Un spațiu în care nu există judecată, nu există ego, există doar această pace frumoasă și iubitoare, și este în ordine dacă nu găsiți acest spațiu de prima, a doua, a treia, a patra sau a cincea oară, doar aveți încredere, coborâți-vă atenția către inima voastră și doar acordați-vă la aceasta și permiteți-vă să vă lăsați ghidați în acel spațiu iubitor, liniștit și pașnic.

Pe măsură ce vă mutați în acel spațiu simțiți liniștita centrare interioară, începeți să simțiți și să vă acordați acestui minunat simțământ de iubire. Este un simțământ de iubire de cea mai pură calitate, este o iubire care nu este pătată, care nu poate fi pierdută sau distrasă cu ușurință, este ceva care este atât de pur încât se ridică mai presus de orice altceva. Vă rugăm să înțelegeți că noi pur și simplu îl descriem folosindu-ne de formele limitate ale cuvintelor pentru a vă permite să înțelegeți cum se simte această iubire, pentru că ea este cu mult mai mult decât modul în care am descris-o.

Acordați-vă acestui simțământ minunat și odată ce ați intrat în acest spațiu doar odihniți-vă, doar FIȚI în acest spațiu, explorați și simțiți acest simțământ de iubire, acest simțământ de liniște, dacă mintea voastră își face apariția în această imagine și vă amintește de ceva ce trebuie să faceți pe parcursul zilei, doar eliberați ușor acele gânduri și aduceți-vă atenția înapoi la acest spațiu sacru frumos și iubitor din inima voastră.

Se pot întâmpla tot felul de lucruri în jurul vostru, dar ele pur și simplu se petrec în jurul vostru și voi rămâneți neafectați de ele în acest spațiu frumos și liniștit. Ați putea chiar fi conștienți de ele dar veți rămâne în continuare în acest spațiu frumos și liniștit.

NICIODATĂ să nu fiți supărați sau să vă judecați pe voi înșivă, dacă faceți parte dintre acei oameni care consideră că este dificil să mediteze pentru că mintea lor este foarte ocupată, din nou nu vă judecați sau să fiți supărați pe voi înșivă, pur și simplu conectați-vă la și bucurați-vă de acele momente pe care le aveți și partajați-le cu acest spațiu minunat: Spațiul Sufletului vostru, Sinele vostru Mai Înalt, Esența voastră, chiar dacă această conectare este de scurtă durată. Cu cât faceți acest lucru mai des, veți descoperi că acele scurte momente devin din ce în ce mai lungi, și înainte să vă dați seama veți descoperi că sunteți capabili să petreceți un timp substanțial în acest spațiu sacru frumos din inima voastră.

Distrați-vă jucându-vă cu aceasta și bucurați-vă, pentru că asta este ceea ce înseamnă viața, distracție și bucurie.

Vă iubim pe toți, noi suntem Arcturienii.

© 2014 Copyright Paul Marwood

Acest mesaj canalizat poate fi reprodus în întregimea sa cu condiția să fie păstrat în forma sa originală și să nu fie modificat sau schimbat în nici un fel, fiind menționat autorul și un link către www.AkashaHealingStudio.com afișat în mod clar așa cum este arătat mai jos:

Canal: Paul Marwood           www.AkashaHealingStudio.com





Traducere Monica Poka





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.