duminică, 10 august 2014

AA Gabriel – Mesaj pentru Umanitate 9 August 2014




Autor Karen Dover

Preaiubiților, eu sunt energiile la care voi v-ați referit ca AA Gabriel și am venit pentru a vă ghida și a vă susține în timp ce acum TOTUL se schimbă și se expansionează în UNITATEA UNIVERSULUI lui 3. Evenimente și scenarii sunt acum plasate la nivel mondial pentru a arăta ADEVĂRUL și pentru a ancora expansiunea conștiinței umane în ADEVĂR pe Planeta Pământ. Fără înlănțuirea dată de constructul creat al vechiului pământ 3D, desfășurarea realităților Noului Pământ de o frecvență mai înalt dimensională se expansionează acum și este accesibilă tuturor. Expansiunea în, prin și în interiorul acestor realități din frecvența Noului Pământ este ghidată și referită la un nivel de frecvență de către SUFLETUL vostru în ADEVĂR, aveți nevoie doar să vă aliniați pe deplin cu SUFLETUL vostru și să vă reconectați la SURSĂ în scopul de a vă muta de deplin, fizic și energetic, în aceste spații dimensional expansive. 

Vă cer TUTUROR să intrați în deplina ÎNCREDERE și CREDINȚĂ în SINE în fiecare moment pe măsură ce acum intrați în deplina manifestare a RAIULUI PE PĂMÂNT la nivelul minții umane conștiente aflate în stare de veghe. Concentrați-vă pe ceea ce se află în fața voastră, frecvența realității Noului Pământ, nu lăsați ca eliberarea din încătușarea constructului creat al vechiului pământ 3D să vă convingă să priviți ”înapoi”, puterea stă în momentul ACUM cu fiecare moment fiind creat în fiecare moment. ADEVĂRUL DOAR ESTE și VOI SUNTEȚI. Aceasta este o expansiune care vă va duce dincolo de ceea ce ați experimentat vreodată pe această planetă la nivelul minții umane conștiente aflate în stare de veghe și acest lucru trebuie să fie atât recunoscut cât și pe deplin ancorat.

Pun următoarele coduri asupra a TOT de pe Planeta Pământ:

MAGENTA

PLATINĂ

ALB

ROZ

TURCOAZ

Pun PECETEA lui SOLOMON în chakra de bază și vă cer să înțelegeți că supraviețuirea este o învățătură a constructului creat al vechiului pământ 3D, pun ANKH-ul AURIU al VIEȚII VEȘNICE în chakra steaua sufletului și vă cer să insuflați viață în creațiile voastre pentru că voi sunteți peste măsură de puternici.  

Eu sunt energiile la care voi vă referiți ca și AA Gabriel și umblu cu voi în LUMINA ADEVĂRULUI la TOATE nivelele FIinței voastre și vă urez bun venit acasă în UNIVERSUL lui 3 în această formă umană a voastră de pe Planeta Pământ.


http://www.karen-dover.comlink catre articolul original


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.