joi, 7 august 2014

AA Gabriel - Mesaj pentru Umanitate 6 August 2014



Autor Karen Dover

Preaiubiților, eu sunt energia la care voi cei aflați în în această formă umană a voastră v-ați referit ca AA Gabriel și am venit să vă ghidez și să vă susțin pe TOȚI pe măsură ce sfârșitul zilelor continuă să se desfășoare.  Pentru mulți dintre voi aceasta este o perioadă de mare iluminare pe măsură ce ruinele constructului creat al  vechiului pământ 3D se prăbușesc pentru a dezvălui miracolul care este viața pe Planeta Pământ. Pentru alții această perioadă va fi o perioadă de mare haos în timp ce frecvența realităților Noului Pământ lucrează la provocarea a ceea ce ați fost ÎNVĂȚAȚI să credeți despre viața pe această planetă. Nimic nu este așa cum pare și schimbarea și expansiunea au loc în fiecare moment.

Este de menționat că voi ați ales această încarnare în scopul de a IEȘI din constrângerile și izolarea constructului creat al pământului 3D. Mulți dintre voi ați fost învățați din nou și din nou că există reguli și reglementări care trebuie respectate în scopul de a rămâne ”valoroși” ar eu sunt aici pentru a vă sublinia că VALOAREA este un construct care a fost creat în scopul de a vă suprima și a conține la nivelul minții conștiente treze. De ce ați încerca să definiți ceea ce DOAR ESTE? De ce să fiți învățați să dați o ”valoare” celor din jurul vostru și vouă înșivă când TOTUL DOAR ESTE?

Mișcarea în frecvența realităților Noului Pământ este personală și unică și în acest moment SUFLETUL vostru este cel care vă ghidează în aceste realități. Nu este ADEVĂRAT să presupuneți că rasa umană se aventurează într-o realitate combinată și împărtășită pentru că acest fapt neagă completul aspect multi și inter dimensional al naturii voastre ADEVĂRATE. Voi creați RAIUL PE PĂMÂNT, voi nu DEFINIȚI raiul pe pământ și între cele două scenarii există o imensă diferență de frecvență.

Voi introduce următoarele coduri în scopul de a vă ajuta să vă clarificați semnătura energetică în acest moment pe Planeta Pământ:

MAGENTA

FLUORIT

GALBEN CANAR

TURCOAZ

LAVANDĂ

22 33 222 99 11

0000000000000

Pun ANKH- ul vieții veșnice în chakra frunții și pun ANKH-ul vieții veșnice în chakra gâtului și vă cer ca acum să iluminați și să înțelegeți energia care VOI SUNTEȚI cu ADEVĂRAT.

Aceasta este o perioadă de tranziție și transformare majoră de la aspectul ”liniar” la aspectul multi și inter dimensional al SINELUI în timp ce acesta curge prin, în jurul și în vehiculul uman pe care voi l-ați transformat în scopul de a vă găzdui ENERGIA ÎN ADEVĂR.

În acest moment vi se cere să aveți ÎNCREDERE și să aveți CREDINȚĂ în Sufletul vostru pentru a înțelege că INIMA CUNOAȘTE ADEVĂRUL și că mintea umană logică nu mai este cea care controlează această experiență de viață umană pe această planetă.

TOTUL DOAR ESTE și VOI SUNTEȚI în ADEVĂR. Străluciți cu putere preaiubiților pentru că acum pe Planeta Pământ LUMINA iluminează dincolo de ce a iluminat mai înainte.

Eu sunt energiile la care voi vă referiți ca AA Gabriel și mă plimb printre voi în ADEVĂR.


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.