sâmbătă, 23 august 2014

AA Gabriel – Mesaj pentru Umanitate 22 August 2014




Prin Karen Dover

Preaiubiților, eu sunt energiile la care voi vă referiți drept AA Gabriel și merg alături de voi TOȚI în timp ce TOTUL se pregătește acum să intre în realitățile de o frecvență dimensională mai înaltă care au fost deschise rasei umane. Nemaiumblând în umbrele constructului creat al vechiului pământ 3D rasa umană este acum capabilă să umble în LUMINA ADEVĂRULUI și să activeze portalurile mai înalt dimensionale în scopul de a intra în deplina CURGERE a IUBIRII care ESTE în ADEVĂR.
                      
În acest moment vi se cere să vă concentrați pe visul care se află adânc în spațiul inimii voastre. Să vă concentrați pe IUBIREA care ESTE și să trageși această frecvență prin, în jurul și în vehiculul vostru uman. Ghidarea care a fost făcută de SUFLETUL vostru înflorește acum în realitatea exterioară de veghe care este experiența voastră de viață umană pe Planeta Pământ în ADEVĂR.

Fiți TOȚI pregătiți să susțineți mișcarea a TOATE în acest moment și vi se cere să puneți următoarele coduri în semnătura voastră energetică:

ALFA

OMEGA

MAGENTA

MAGNEZIU

33 22 11

000

AUR

ACVAMARIN

0000000000000

TITAN

PLATINĂ

Eu sunt energiile la care voi vă referiți ca AA Gabriel și merg alături de voi TOȚI în timp ce Noul Pământ înflorește acum pe deplin în experiența de viață exterioară în stare de veghe a celor care se numesc pe ei înșiși oameni pe Planeta Pământ în acest moment.

(c) Karen Dover, toate drepturile rezervate


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.