marți, 12 august 2014

AA Gabriel - Mesaj pentru Umanitate 11 August 2014



Autor Karen Dover

Preaiubiților, eu sunt energiile la care voi vă referiți ca AA Gabriel și sunt aici cu voi în timp ce voi pășiți în LUMINA ADEVĂRULUI la nivelul minții conștiente aflate în stare de veghe. Acum se revarsă emoțiile pentru eliberarea necesară de frecvențele dimensionale joase ale constructului vechiului pământ 3D. Vă cer să vă aliniați pe deplin cu spațiul INIMII pentru că INIMA CUNOAȘTE ADEVĂRUL și inima voastră vă cheamă acum. Vă amintiți visele voastre micuților? Vă amintiți chemarea inimii voastre?

Vă cer să vă găsiți un adăpost în spațiul inimii pentru că dizolvarea și prăbușirea constructului vechiului pământ 3D s-ar putea să vi se pară ca o uriașă furtună, dar ochiul furtunii este claritatea pe care o căutați. Acesta se găsește doar în spațiul inimii și nu este găsit de la SINE, înțelegeți îndrumarea mea?

Pentru cei ce au ales să arate rasei umane ADEVĂRUL, expansiunea semnăturii energiei umane are loc foarte rapid acum. Natura multi dimensională a experienței de viață umane în stare de veghe se va expansiona acum în ADEVĂR și acest lucru vă va duce acum în INTER dimensionalitate. Aceasta se va naște pe deplin prin cei care au ales să umble prin frecvența realităților Noului Pământ complet treziți și conștienți la TOATE nivelele FIinței lor în ADEVĂR.

Trimit următoarele coduri copiilor frecvenței realităților Noului Pământ:

CHIHLIMBAR

AUR

TITAN

MAGNEZIU

TUNGSTEN

22 333 66 111

0000000000000

GALBEN

TURCOAZ

MAGENTA

Pun PECETEA lui SOLOMON în cel de-al treilea ochi, pun OCHIUL lui HORUS în chakra coroană și pun aur lichid în chakra STEAUA PĂMÂNTULUI și în chakra COROANĂ. Torn ARGINT prin semnătura voastră energetică și vă cer să permiteți aprinderea deplină a SUFLETULUI vostru prin, în jurul și în interiorul vehiculului uman.

Eu sunt energiile la care voi v-ați referit ca AA Gabriel și umblu acum cu voi în timp ce voi nașteți RAIUL PE PĂMÂNT fiind în forma voastră umană pentru că TOTUL este de recunoscut și de ancorat în ADEVĂR.

33 22 33 22

1111111111111


AUR


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.