marți, 5 august 2014

AA Gabriel – Mesaj către Umanitate 4 August 2014




Autor Karen Dover

Preaiubiților, eu sunt energiile la care voi vă referiți la nivelul minții umane conștiente aflate în stare de veghe ca AA Gabriel și am venit să vă ghidez și să vă susțin pe măsură ce voi intrați acum în SFÂRȘITUL ZILELOR. Și spunând acest lucru mă refer la nivel uman ca la sfârșitul constructului creat al vechiului pământ 3D și mulți dintre voi experimentează acum spulberarea amintitului construct. TOT CEEA CE NU ESTE ADEVĂRAT SE SPULBERĂ acum pentru că acestea nu sunt susținute în Universul lui 3.

Preaiubiților, Arhanghelii stau acum cu voi pregătiți să vă susțină expansiunea în ADEVĂR și în LUMINA frecvenței realităților Noului Pământ. Nu vă uitați la ceea ce se prăbușește în jurul vostru, îndreptați-vă privirea către LUMINA SUFLETULUI vostru și urmați acea LUMINĂ pentru că voi sunteți LUMINA ADEVĂRATĂ și acum SUFLETUL vostru vă conduce afară din întuneric în minunile RAIULUI PE PĂMÂNT. Pentru că acesta este motivul pentru care v-ați încarnat în formă umană pe această planetă.

Căutați să vă deschideți spațiul inimii și SIMȚIȚI ADEVĂRUL pentru că ADEVĂRUL nu este găsit cu ochiul uman liber, ADEVĂRUL DOAR ESTE și el este radiat de către SUFLETUL vostru, ascultați-vă SUFLETUL și lăsați și eliberați civilizația care se prăbușește și care ați fost ÎNVĂȚAȚI că este realitatea voastră pentru că acest lucru nu este ADEVĂRAT. Ca și energie încarnată într-o formă umană VOI sunteți producătorul realității voastre exterioare, voi sunteți arhitectul lumii voastre și voi sunteți magicianul care crează magia cu fiecare respirație. Pe măsură ce constructul care v-a fost predat în scopul supraviețuirii acum se destramă și se face țăndări priviți DINCOLO de construct, SIMȚIȚI libertatea în timp ce zidurile se prăbușesc pentru că aceste ziduri preaiubiților sunt ÎNCHISOAREA pe care voi ați fost ÎNVĂȚAȚI să o numiți acasă. Aceasta nu este ADEVĂRAT și nu este susținut în frecvența realităților Noului Pământ.

Acum vi se cere să vă aliniați pe deplin cu SUFLETUL vostru, să ieșiți din construct și să RESPIRAȚI pentru prima dată în această formă umană a voastră. RADIAȚI LUMINA care VOI SUNTEȚI cu ADEVĂRAT și permiteți-i să vă ilumineze calea afară din întuneric pentru că pe măsură ce cerurile se prăbușesc întunericul va încerca să creeze un vid în jurul vostru. Acest lucru nu este ADEVĂRAT și nu este susținut, de ce ați sta într-o clădire care se prăbușește și cade? Ușa este spațiul inimii voastre preaiubiților, intrați în spațiul inimii și IEȘIȚI din constructul creat al vechiului pământ 3D. Acesta nu mai rezistă, fundațiile sale construite pe nisip sunt acum spulberate de ADEVĂR.

TOT ceea ce nu este ADEVĂRAT se va spulbera acum pe deplin, ținându-vă de aceste aspecte spulberate ale vieții pe care ați fost ÎNVĂȚAȚI să le acceptați nu este ADEVĂRUL și acest lucru vă va durea pentru că voi veți permite constructului vechiului pământ 3D să vă învețe să vă țineți strâns de fragmentele care sunt tăiate profund. Dați-le drumul, deschideți-vă brațele și inima și înțelegeți că TOTUL DOAR ESTE și VOI SUNTEȚI.

LUMINA ZILEI se stabilește acum pe Planeta Pământ, pentru mulți adaptarea la LUMINĂ îi va face să fie temporar orbi pe măsură ce ei se recalibrează la frecvențele mai înalte. Permiteți la TOT să curgă și priviți cum dați acum naștere celui mai mare miracol dintre toate, SINELE în RAI pe PĂMÂNT în forma umană pe Planeta Pământ în ADEVĂR.

Eu sunt energiile la care voi vă referiți ca AA Gabriel și trâmbițele sună acum chemarea pentru sfărâmarea constructului creat al vechiului pământ 3D. TOTUL se bucură acum cu ADEVĂRAT în timp ce rasa umană se naște acum în libertatea care este dreptul din naștere al TUTUTOR FIințelor simțitoare din Universul lui 3.

   
http://www.karen-dover.com/ link catre articolul original


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.