joi, 3 iulie 2014

Zburați cât mai mult în Nou - 7/2/2014




Prin Kara Schallock

Note ale Ascensiunii

În timp ce stăteam afară mă uitam la niște păsărele novice care dădeau cu furie din aripioare în timp ce se pregăteau să zboare. Acesta este și modul în care mulți experimentează Noul. Da, Noul este aici și totuși este necesar ca noi să știm și să-l simțim pentru a face parte din el. Am primit atât de multe descărcări de Iubire/Lumină și dacă nu vom folosi această Lumină pentru a ne lua zborul, ea va rămâne în noi în stare latentă până în momentul în care vom fi pregătiți să zburăm cu adevărat. Ce este ceea ce ne reține? În cea mai mare parte este atașamentul nostru la vechea viață, așa că continuăm să acționăm ca și cum Noul nici n-ar fi aici. Sunt acum aici ca să vă spun că a sosit timpul să vă luați zborul.

Celulele noastre s-au transformat în stări superioare ale ființei, ADN-ul nostru cu 12 catene este activat, ne-am eliberat de multă densitate și totuși mulți ezită încă; nevenindu-le să creadă că Noul este aici și ne susține să zburăm nepriponiți de constrângerile paradigmei 3D. Suntem pregătiți! Ceea ce mai avem nevoie să facem este să știm acest lucru în interiorul nostru; nu numai să-l credem, pentru că cunoașterea este a Inimii în timp ce încrederea aparține minții limitate. Este nevoie ca fiecare dintre noi să se expansioneze dincolo de istoriile proprii și să se expansioneze în Lumina care suntem noi acum. Mulți continuă încă să se agațe de ceea ce este vechi și familiar, fiindu-le teamă să-și lase locurile de muncă sau relațiile nesatisfăcătoare .... fiindu-le teamă că Noul nu este încă aici cu adevărat sau că nu este real. Când știți și când aveți încredere, veți renunța să stați agățați de craca voastră, dând din aripi în timp ce stați acolo agățați, și veți zbura eliberându-vă pentru a fi mult mai mult. În Nou nu aveți nevoie de dovezi, pentru că totul se bazează pe Încredere. Așa că haideți să ne eliberăm de ceea ce vechiul ne spune despre limitările noastre, să ne eliberăm de atașamentele noastre la iluziile lumii noastre exterioare, să ne eliberăm de ceea ce ne reține și să ne acordăm noi înșine libertatea.

Fiecare dintre noi a experimentat așa-numitele ”simptome ale ascensiunii” și mulți se atașează de aceste simptome fără să acorde atenție la ceea ce le-a creat în primul rând. Este același lucru cu atașarea de aparența oricărei situații alegând apoi învinuirea altora, circumstanțe, economie, politicieni, copilărie și orice altceva ce găsiți pentru a rămâne acolo unde sunteți. Tot ceea ce este nevoie este să faceți doar un mic pas în direcția în care Inima voastră vă spune cu blândețe să mergeți. Nu ignorați acea voce; este vocea Sufletului vostru.

Totuși, în același timp, noi ne mișcăm mai departe. Nici unul dintre noi nu mai este aceiași persoană care am fost acum o lună. Este ca și cum am trăi în Nou și în vechi în același timp. Unele lucruri sunt ușor de eliberat, altele nu chiar atât de ușor. Fiți răbdători în timp ce înaintați având intenția de a vă muta în Nou. Alegeți să fiți în Nou. Alegeți să vă eliberați de vechi. Asumați-vă pe deplin Responsabilitatea pentru toate din viața voastră, pentru că aceasta este o alegere și nimeni nu este o victimă (cu excepția cazului în care alegeți să vedeți viața din perspectiva unei victime ... că viața vi se întâmplă și nu că voi vi-o creați). Să știți că într-adevăr aveți suficient de multă Lumină acum pentru a zbura și a fi susținuți de Vântul Grației ce suflă sub aripile voastre. Am fost onorați de către înaltele frecvențe dimensionale care au curs în corpurile noastre ... cu adevărat un cadou pe care noi l-am cerut (conștient sau inconștient). Și da, cu siguranță am simțit acest lucru în timp ce am experimentat cum corpurile noastre se schimbă, se adaptează și se modifică. Această Lumină este Cine noi suntem, așa că fiți ceea ce sunteți.

Nu am avut multe pauze între descărcările de Lumină pe care le-am primit de bunăvoie și în mod intenționat, și suntem într-o altă perioadă în care primim și mai mult. Ceea ce este în mod special amplificat este Inima Umanității. Pe măsură ce noi primim actualizări pentru propriile noastre Inimi, pentru că noi suntem conectați la toate, și Inima Umanității este amplificată și actualizată. Acesta este motivul pentru care pare a fi multă tulburare în întreaga lume. Pe măsură ce Inima lui Gaia se expansionează, vechiul trebuie să dispară; așa cum se întâmplă cu fiecare dintre noi. Diferența reală este că noi știm ce se întâmplă în timp ce mulți din lume nu știu, așa că ei crează cu fervoare o mare rezistență la schimbare și, prin urmare, mai multă durere pentru ei înșiși. Noi primim valuri după valuri de Lumină ... asemeni unui tsunami. Puteți folosi aceste valuri pentru a dizolva tot ceea ce vă împiedică să vă luați zborul de pe craca voastră. Ca un novice, puteți face cercuri în jurul vechii voastre vieți, atingând-o din când în când și pe măsură ce deveniți mai puternici, să renunțați cu totul la ce-i vechi, creându-vă Noua voastră Viață.

Ceea ce se întâmplă acum cu expansiunea Inimii este că Plexul Solar și Chakra Inimii sunt actualizate și ele fuzionează în Inima Înaltă. Dacă vi se întâmplă acest lucru, s-ar putea să simțiți disconfort în Plexul Solar și o activitate mai pronunțată a Inimii (probabil sub forma palpitațiilor sau a unor dureri de scurtă durată). Rolul acestora este de a transforma emoțiile bazate pe ego în sentimente bazate pe Inimă și de a vă expansiona percepția iubirii la Iubirea Divină/Iubirea Necondiționată/Compasiune pe măsură ce Inima voastră Înaltă devine mai puternică. Puteți facilita acest lucru punându-vă palma pe Inima voastră Înaltă (între Inima voastră și Chakra Gâtului) și respirând în Inima voastră Înaltă. Aceasta face o frumoasă legătură între corpurile voastre fizice, emoționale, mentale și spirituale.

Această lună aduce o și mai mare expansiune în Nou. Ea aduce o consolidare a fundației Noului vostru, pe care totul se construiește. Fundația este formată din acele esențe pe care voi alegeți să le experimentați; în special esențele Bucuriei, Libertății și Pasiunii. Bineînțeles că știți că toate aceste esențe emană de la Sursă; Mama Iubire. Când aduceți în experiență orice esență alegeți voi, multe lucruri se petrec. Percepțiile voastre se schimbă, voi vedeți lumea prin ochii Iubirii; foarte aproape de felul în care Sursa vede totul;  fără să judece ceea ce este bun și ceea ce este rău, ci din perspectiva mai înaltă a Ordinii Divine. Veți vedea cu mai multă ușurință perfecțiunea căii aleasă de către fiecare, chiar dacă este diferită de a voastră. Încetați să categorisiți totul și mai degrabă veți vedea totul și pe fiecare fără să mai faceți vreo separare. În locul competiției va exista cooperare. În locul diferitelor țări și culturi, veți vedea că există UN PĂMÂNT și O OMENIRE. Desigur că aceasta presupune să rămâneți treji și să vă monitorizați gândurile și cuvintele atât ale voastre cât și ale altora. Prin această Conștientizare, voi alegeți să împuterniciți Noul sau să împuterniciți vechiul.

A fi Compasiune presupune să vezi punctul de vedere al fiecăruia și să îl accepți (chiar dacă al tău este diferit). Și acest lucru vă ajută să vă fie clar ceea ce alegeți pentru voi. Nu mai vedeți numai ceea ce vă este vouă de folos, ci ceea ce este de folos Întregului. Pe măsură ce luați în considerare Întregul, faceți alegeri bazate pe o perspectivă mai înaltă. Vă eliberați de atașamentul față de cum vor reacționa sau răspunde ceilalți și pur și simplu vă veți urma propria Ghidare bazată pe sentimente și esență. Cum ați vrea să vă simțiți? Fiți așa. Să știți că atașamentul față de orice este un mare dar, pentru că el vă va arăta ce vă trage înapoi. Această energie a  atașamentului apare în zonele în care nu vreți să vedeți schimbare. Ați putea să o vedeți acolo unde începeți o frază cu cuvintele  ”Îmi doresc ca ...” Mai degrabă acceptați ceea ce este acum și aici și știți că nu contează cum lucrurile par a fi, totul este în Ordinea Divină.

Obiectivul principal al Ascensiunii este de a exprima Divinul în tot ceea ce faceți ... fiecare gând, simțire și acțiune. Fiecare persoană este undeva în acest continuum între ego și Suflet. Acum, veți vedea cu mult mai clar unde este cazul să vă expansionați și unde este cazul să vă eliberați. Amintiți-vă că Divinul nu este atașat de un anume rezultat sau dorește ca lucrurile să fie diferite sau într-un anume fel. Divinul știe că nimic nu este așa cum pare și că lucrurile se schimbă în mod continuu. ”Precum Sus, așa și Jos”. Cu cât mai mult sunteți în această stare mai înaltă de a fi, cu atât mai mult aduceți Noul și nu numai în propria voastră viață ci a întregii umanități și a lui Gaia.

Să știți că conceptul de ”linie temporală” este limitat, așa că puteți renunța la el (dacă rezonați cu asta), pentru că noi nu suntem blocați în nici o linie temporală; putem merge atât de repede sau de încet cum alegem. Ca și parte a acestei dizolvări și karma ancestrală este dizolvată și tot așa și contractele și vechile credințe. Suntem cu adevărat liberi să ne alegem experiența; nu în formă ci în esență și în simțire. Putem vedea o situație în judecată și în separare sau putem vedea imaginea de ansamblu și darul expansiunii dincolo de aparență. Puteți vedea scopul mai înalt al faptului că Plexul Solar și Chakra Inimii au fuzionat și au fost transformate în Inima Înaltă?

Există unele sclipiri ale Noului. Și de fapt, în timp ce observați antichitățile lumii, puteți vedea cu claritate în spatele scenei și în Nou. De exemplu, relațiile. Mulți au devenit atât de atașați de termenul Flacără Geamănă și sunt chiar confuzi și pun la îndoială validitatea Gemenilor dacă aceștia nu se ridică la nivelul așteptărilor cuiva. În primul rând, Flăcările Gemene încep din propria Inimă a cuiva; nu sunt ceva sau cineva ”din afară” care să vă salveze sau care să vă conducă. Amintiți-vă și faptul că ori de câte ori inventați câte un termen, voi vă puneți energia într-o cutie, astfel încât ea nu poate fi exprimată în totalitate.  Așa că ori de câte ori o persoană își ”găsește” Geamănul ea pune cu totul acea relație în cutia numită ”Flacăra Geamănă” și are anumite așteptări cum ar fi ”fericit oricând după, etc.”. Mulți Gemeni se întâlnesc pentru scurt timp pentru că nu pentru fiecare persoană cel mai înalt scop este de a fi ”fericit oricând după”. Mulți Gemeni nu sunt în fizic, iar unii Gemeni vin împreună în scopul unei sincronicități mai înalte. Totuși atâta timp cât durează parteneriatul, Adevărata Iubire este infinită și continuă în timp ce forma se poate schimba. Fie că o relație este de tipul relației Flăcără Geamănă sau nu, nu asta este problema; ceea ce este important să știți este că acele relații sunt destul de diferite în Nou. Ele se bazează pe Libertate și Susținere mai degrabă decât pe orice reguli pe care vechea societate le-ar putea dicta. Dacă este pentru cea mai înaltă evoluție a fiecărei persoane să fie într-o relație, fie pentru un minut sau pentru o viață, totul este în Ordine Divină. Fiecare relație din Nou este bazată pe Integritatea interioară a fiecărei persoane. Nu există nevoie, nici salvare, nici cerințe, nici reguli....pentru că Noul înseamnă să trăiești fiecare moment în Bucurie, Pasiune și Libertate.

Sunt mult mai multe de văzut pe măsură ce noi pășim mai hotărât în Nou. Lucrul cel mai important este să vă onorați pe voi înșivă, să fiți voi înșivă și să vă păstrați vibrația înaltă. Aveți grijă de voi urmând ghidarea corpului vostru și să știți că toate sunt în Ordine Divină.  


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.