duminică, 6 iulie 2014

Mesaj de la Grupul Arcturian 6 iulie 2014




Mesaj primit prin Marilyn Raffaele

Venim din nou, dragilor, pentru a vă saluta cu cuvinte de iubire și încurajare pentru că înțelegem cât de dificilă a devenit lumea pentru mulți dintre voi. Într-adevăr, lucrurile se desfășoară așa cum ar trebui, așa că încercați să nu vă lăsați distrași de imaginile pe care le vedeți și înțelegeți că acele imagini reprezintă manifestări ale conștiinței trei dimensionale. Această înțelegere a reprezentat experiența iluminării pentru Buddha. El a încercat apoi să-i învețe și pe ceilalți, dar cei mai mulți au fost incapabili să înțeleagă pe deplin această idee și au crezut că din moment ce întreaga lume era o iluzie, era în regulă să ignore suferința celorlalți. Lumea este reală, falsa interpretare dată de dualitate și de conștiința separării este ceea ce constituie iluzia.     

Când dați iluziilor preocuparea, gândurile, îngrijorarea voastră, etc. voi le împuterniciți cu energia voastră. Există numai O singură putere și acea UNA este reală, veșnică și este susținută prin legea divină. Omenirea începe să recunoască acest lucru și să vadă lucrurile așa cum ele sunt – interpretându-le dintr-o stare de conștientizare mai înaltă.

Dumnezeu nu s-a format PE SINE niciodată ca luptă pentru putere, războaie, ură, boală sau oricare dintre situațiile negative care se manifestă acum. Aceste lucruri sunt interpretări ale minții bazate pe conștiința dualității și separării din lume. Iubirea este conexiunea și interacțiunea dintre cei mulți în Unul, dar această interacțiune ajunge să fie grav distorsionată atunci când credințele separării sunt susținute printr-un sistem de credințe. Eroarea nu poate deveni niciodată adevăr, nu contează cât de mulți cred în ea. Puteți spune din nou și din nou că 2x2 fac 5, și poate să fie toată lumea de acord cu acest lucru, dar asta nu-l va face niciodată să fie adevărat și atâta timp cât veți continua să-l credeți creditul vostru personal va fi suspendat.

Cea mai mare parte din ceea la ce sunteți martori că se petrece acum în lume drept o violență crescândă este de fapt efectul energiilor înalte care luminează în cotloanele umbrelor prăfuite făcând ca acest lucru să pară că lumea a devenit și mai violentă și mai densă, dar de fapt ele scot la lumină ceea ce este nevoie să fie văzut și schimbat. De fiecare dată când recunoașteți în tăcere adevărul chiar în timp ce sunteți martori la discordie, voi ajutați la dizolvarea energiilor învechite din conștiința umană universală. Treaba voastră este să știți adevărul (realitatea spirituală din spatele imaginii) în legătură cu tot ceea ce vedeți, auziți, gustați, atingeți și mirosiți.

Am spus acest lucru de multe ori, dar îl vom repeta – aceasta este munca în Lumină, acesta este modul în care voi trăiți ca și lucrători în lumină; prin faptul că nu intrați în și nu dați iluziilor o mai mare aparență de realitate și putere ca apoi să încercați să le reparați. Asta însă nu înseamnă să faceți și voi greșeala pe care mulți au făcut-o de a sta în spate și a spune orbește: ”Oh, totul este o iluzie, eu nu trebuie să fac nimic.” Acest lucru înseamnă să faceți orice pași umani sunteți ghidați să faceți, dar numai DUPĂ ce v-ați dat seama că aparențele nu au nici o lege sau realitate care să le susțină. Veți descoperi că deveniți oarecum detașați de multele probleme care v-au afectat profund în trecut, deoarece acum energia voastră nu mai rezonează cu ele.

Ne-ar face plăcere să vorbim despre ”libertate”, care este cuvântul cel mai des folosit ca și scuză pentru a ucide și a fi ucis în război. Libertatea este dreptul vostru Divin. În realitate nu s-ar putea vreodată ca voi să nu fiți liberi, pentru că cine ar putea să-l întemnițeze pe Dumnezeu? Pe măsură ce învățați cine și ce sunteți veți intra în conștientizarea faptului că voi sunteți și întotdeauna ați fost liberi. Chiar dacă sunteți într-o celulă de închisoare voi puteți învăța să fiți liberi în voi înșivă și veți descoperi că pe măsură ce aceste adevăruri profunde devin starea voastră de conștiință, libertatea voastră se va manifesta și în exterior.

Libertatea este o stare de conștiință și ea nu poate fi niciodată obținută prin război, luptă pentru putere sau distrugerea altora. Libertatea este deja întrupată în voi și convingerea că trebuie să o obțineți indiferent de care ar fi consecințele pentru ceilalți (care de fapt sunteți voi înșivă în altă formă – toți sunteți făcuți din aceleași ”chestii”) este culmea dualității și a sistemului de credință bazat pe separare și care este ținut în viață de către cei care obțin profit de pe urma lui. Numai ignoranța și o stare de conștiință ne-evoluată care a condus omenirea timp de eoni a făcut-o să caute în afara ei înșiși ceea ce era deja în ea. Sunteți suficient de evoluați pentru a avansa în moduri noi și mai înalte de înțelegere și experimentare a libertății.

Aceasta este lecția – adevărul trebuie să fie înțeles și trăit pentru ca omenirea să evolueze în el și apoi să manifeste moduri de viață mai înalte. Primul pas este să încetați să acordați putere la orice sau la oricine pentru că singura putere care există, este în voi înșivă. Aparența puterii este rezultatul credințelor păstrate în mintea universală umană – O minte distorsionată de credințele dualității și separării.

Acest lucru poate fi greu de înghițit pentru unii, dar fiecărui individ într-o anumită fază a călătoriei sale evoluționiste va începe să nu-i pese de ceea ce lumea îi prezintă drept putere pentru că el a ajuns deja la înțelegerea că există doar O singură putere. Pe măsură ce trăiți, vă mișcați și ființați în această conștientizare, experimentați acea libertate interioară chiar dacă cineva încearcă să vă țină în vreo formă de sclavie. Veți vedea că în toate cazurile, starea interioară de conștiință se manifestă și în exterior. Libertatea este, și întotdeauna a fost, și întotdeauna va fi a voastră, dar lumea nu a știut acest lucru și s-a luptat să-l obțină în exterior.

Celor care se află în situații pe care ei înșiși le-au creat, și din care nu se poate ieși cu ușurință, ar putea să li se pară că nimic nu s-a schimbat chiar și atunci când încep să-și dea seama că libertatea este în interior. Dacă și voi vă aflați în această situație, nu dați frâu liber frustrării, ci mai degrabă înțelegeți că o aparentă absență a libertății fizice, emoționale sau mentale implică de obicei unele lecții karmice alese în mod special de către cineva în scopul învățării și evoluției. Pe măsură ce lecția necesară este învățată și depășită, realitatea – libertatea, trebuie să se manifeste. Acest lucru nu înseamnă însă că voi nu puteți face pașii omenești, ci înseamnă că voi trebuie să fiți foarte cinstiți în recunoașterea faptului dacă fugiți sau nu de o anumită situație, sau ați evoluat dincolo de nevoia de a fi în ea. Să știți că anumite acțiuni potrivite pentru un suflet ne-evoluat pot să nu fie potrivite pentru unul evoluat. Aveți întotdeauna încredere în intuiția voastră.

Există o vorbă din popor ”Libertatea nu este gratuită”. Ei bine, noi vă contrazicem, libertatea este gratuită atunci când este recunoscută și revendicată. Războaiele sunt fabricate de către cei care stau și profită de pe urma lor – să nu uitați niciodată acest lucru. Totul este în Unul. Tu ești persoana care se războiește cu tine pentru că există doar Unul care s-a individualizat ca cei mulți iar acest lucru nu poate fi niciodată altfel.

Luați aceste adevăruri în inima voastră și reflectați asupra lor, dragilor, pentru că energiile războiului și profiturile obținutede pe urma lui în numele ”Libertății” trebuie să se dizolve în neantul care este pe măsură ce omenirea se trezește.

Noi suntem Grupul Arcturian 7/6/14

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.