sâmbătă, 19 iulie 2014

A te simți dens și uman




Înaltul Consiliu de pe Orion
18 Iulie 2014

Mesaj primit prin Holly Hawkins Marwood
Transcris de Paul Marwood

Salutări dragilor,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion.

Ați avut în aceste zile momente de oscilare, de declin și curgere, între starea de iluminare și a fi pe calea voastră și cea de a vă simți foarte denși, împământați și umani?

Pe măsură ce vibrațiile se schimbă pe planetă, pe măsură ce manifestările celei de-a cincea dimensiuni încep să-și facă treaba găsindu-și drumul către o realitate întrupată, înțelegeți că puteți avea mai multe momente în care să simțiți contrastul dintre vechi și nou.

Sunt momente în care mulți dintre voi s-ar putea simți un pic mai denși din punct de vedere fizic, un pic mai lenți, mai obosiți, cu capul mai încețoșat și destul de fragili în ceea ce privește energia și entuziasmul vostru de viață.

Înțelegeți că pentru mulți dintre voi acesta este doar rezultatul manifestării energiilor transformatoare care vor lucra pentru multă vreme pentru a veni pe planeta voastră. Deci, sunteți bolnavi? Sunteți bolnavi, mental și emoțional? Poate că nu. (Desigur, noi nu susținem să nu mergeți la profesioniștii potriviți dacă voi simțiți că așa trebuie să faceți.) Cu toate acestea, sunt momente în care energiile doar vă fac să vă simțiți mai slăbiți din punct de vedere fizic, mental și emoțional. Din nou, viața poate fi simțită uneori destul de fragilă sau de lentă sau de încețoșată pe mai multe nivele.

Ceea ce vă încurajăm să faceți în aceste momente este să lucrați cât mai bine puteți în energia pe care o simțiți. Ceea ce vrem să spunem prin asta este că dacă voi vă simțiți energici, plini de viață, entuziasmați, pasionați, prosperi și conectați, atunci trăiți acele stări la maxim și fiți într-o profundă recunoștință și apreciere pentru acele momente care dovedesc că vă apropiați din ce în ce mai mult de acea realitate vibrațională pe care ați visat-o. Dacă sunt zile în care nu vă simțiți așa ci vă simțiți exact opusul lor, atunci doar onorați și nu judecați, onorați această stare și simțiți că este vorba de fluxul și refluxul schimbării și transformării. Nu este o dovadă că ați regresa. Nu este dovada lipsei progresului. Sunt doar momente în care vă simțiți un pic mai umani, un pic mai mult 3 dimensionali. Odihniți-vă. Luați o pauză. Faceți lucrurile mai încet dacă așa simți că e nevoie. Asigurați-vă că beți multă apă, că mâncați mâncare bună și că vă aflați într-o stare cât mai înălțătoare posibil în timp ce în acel moment corpul vostru se află într-o stare de reflux în locul fluxului de recalibrare. Înțelegeți și că acest lucru nu va continua. Puteți să simțiți acest lucru pentru o zi sau pentru atâta timp cât este nevoie, dar apoi veți începe să curgeți din nou în direcția pozitivă, așa că stați în acea stare care este temporară și onorați starea în care energiile vă spun să fiți pentru că în acel moment este lucrul cel mai bun pe care puteți să-l faceți.

În timp ce vă observați și vă mișcați, tranziționați și vă recalibrați în acest moment, puteți observa că aveți mai multe zile în care vă simțiți în sincronicitate, plini de viață, entuziaști și în ton cu tot ceea ce se află în jurul vostru într-o măsură mult mai mare. Sărbătoriți acele momente nu doar ca ceea ce v-ați aștepta să fie, ci fiți încântați de ele, fiți entuziasmați de ele, fiți fericiți și recunoscători că simțiți acel nivel de entuziasm, senzitivitate, conștientizare, sincronicitate. Toate aceste lucruri pentru care v-ați străduit, sărbătoriți-le! Este ușor de spus ”Ei bine, binențeles că este așa! Exact așa va fi! Aceasta este noua mea realitate! Asta este fabulos!” Onorați acest lucru și așteptați-l și permiteți-vă să experimentați acele zile în care să fiți oameni fie acum fie atunci.

Din nou, onorați acea stare ca parte a recalibrării. Onorați-o ca și parte a actualizării în care mulți dintre voi se află în acest moment. Predați-vă la orice ar fi pentru că este o perioadă în care ați putea fi chemați în interiorul vostru să petreceți mai mult timp concentrându-vă în interior prin meditație, ascultând o muzică înălțătoare, să trageți un pui de somn, să vă plimbați afară în natură, împământându-vă tot timpul în planetă, conectându-vă la sistemele stelare, precum și simțindu-vă ca fiind punctul central dintre cer și pământ. Chiar înainte de a ști veți începe să vă simțiți stând pe acel prag mai înalt pe care v-ați străduit să ajungeți.

Râdeți mai mult! Zâmbiți mai mult! Bucurați-vă de acest loc frumos, de aceste experiențe frumoase la care Sufletul vostru a spus da în timpul acestor vremuri de mare tranziție. Să știți întotdeauna că Iubirea este cine voi sunteți. Ea este esența la tot ceea ce există. Ea este totul și tot ceea ce există.

Fiți binecuvântați.

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion.

© 2014 Copyright Holly Hawkins Marwood
Acest mesaj poate fi reprodus în întregime cu condiția să fie păstrat în forma sa originală, să nu fie schimbat sau modificat în nici un fel, fiindu-i atașat autorul și un link către www.AkashaHealigStudio.com afișat în mod clar, așa cum se arată mai jos.  
Author: Holly Hawkins Marwood           www.AkashaHealingStudio.com


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.