marți, 10 iunie 2014

Vrăjitorul - Permițând Abundența


Mesaj de la Maria prin Pamela Kribbe

Dragi prieteni,

Vă salut pe toți în această zi strălucitoare și clară din miezul iernii. Eu sunt Maria, ajungând la voi dintr-un tărâm clar ca și cristalul, care este cu adevărat casa voastră. Simțiți lumina din jurul vostru, lumina care atinge Pământul din tărâmul meu, dar care, deasemenea, se revarsă direct din inimile voastre.

Ne-am adunat astăzi aici cu o intenție atât de frumoasă, și anume, pentru a permite sufletului vostru să strălucească pe Pământ. Sunteți cu toții uniți de această intenție, iar acest lucru vă face frumoși și puri. Priviți-vă prin ochii noștri, observați-vă de la o anumită distanță: sunteți îngeri curajoși într-o formă umană de carne și sânge. Simțiți iubirea și aprecierea noastră pentru calea pe care o urmați.

Uneori pare foarte singuratică și întunecoasă, dar lumina voastră este de necontestat – este atât de puternic vizibilă pentru noi! Simțiți cum strălucește în inima voastră, învăluiți-vă cu ea. Permiteți luminii voastre să curgă la unison cu lumina de pe partea noastră, și lăsați-o să vă spele din crește până-n tălpi. Există în acest moment energie vindecătoare disponibilă pentru voi toți, sub orice formă aveți nevoie. Primiți-o pentru că voi sunteți frumoși și puri în intenția voastră.

Mulți dintre voi simțiți chemarea de a-i ajuta pe alții să se acomodeze cu calea lor în viață, dar  ca voi să primiți ceva, vi se pare foarte dificil. Mulți dintre voi își transmit cu ușurință lumina către ceilalți și o puneți la treabă ori de câte ori dați peste durere și suferință, dar când vine vorba să vă dați vouă înșivă, deseori sunteți reticenți. De ce este așa? De ce vă refuzați vouă înșivă atât de mult? Vă este frică să primiți și așa vă faceți singuri neînsemnați. Așa ați fost învățați într-o lungă tradiție de către autorități și conducători, să fiți la dispoziția și supuși altora, atât din punct de vedere laic cât și religios.

Acel timp s-a sfârșit acum. Ați ajuns aici, în acest secol, pentru a vă ridica pentru propria voastră inimă, propriul vostru adevăr, propria voastră lumină. Nu mai ascultați ceea ce alții vă prescriu, ci fiți un far de lumină de la care alții se pot încălzi. Lumea este plină de temeri și porunci bazate pe acele temeri, norme și valori care nu vă servesc. Voi ați venit aici pentru a vă revendica stăpânirea asupra propriei voastre vieți și a vă elibera de trecut. Sunteți aici pentru a fi un înger de lumină înflăcărat, prin propria voastră inspirație! Stați un moment pentru a simți puterea curgând prin voi, pulsând ca o inimă cosmică. Aceștia sunteți voi! Permiteți-i adevăratei voastre măreții să se arate și să îndrăznească să rămână și să fie văzută.

Ați ajuns la capătul unui drum lung format din multe vieți. Emoțiile și sentimentele profunde cu care vă luptați acum nu sunt numai din această viață. V-ați răspândit lumina în multe încarnări încercând să o ancorați aici, într-o realitate care a devenit destul de întunecată și de densă. Toți sunteți curajoși și îndrăzneți. Ați fost perseverenți, altfel nu ați sta aici acum, în acest moment. Recunoașteți-vă propria voastră putere și demnitate ca războinicii spirituali care sunteți. Fiți mândri de cine sunteți și de ceea ce ați realizat!

Descinderea pe Pământ întotdeauna cere să lăsați în urmă o parte din lumina voastră cea mai înaltă și din cunoaștere. V-ați scufundat în ignoranță, iar de acolo, puțin câte puțin, fațetă cu fațetă, vă redescoperiți din nou lumina. Aceasta este adevărata muncă în lumină pe care ați venit să o faceți; să plonjați în ignoranță, iar apoi să vă redescoperiți adevăratul sine. Acesta este un lucru extraordinar pe care noi nu-l putem duplica din Ceruri. Noi radiem lumină, iubire, pace și încredere, pentru că ne aflăm într-un tărâm al unității care ne permite să facem acest lucru. Dar voi sunteți cufundați într-o realitate densă, care vă cere efort și tărie pentru a vă recunoaște propria lumină și a recunoaște adevărul atunci când acesta se manifestă în voi. Din această cauză voi sunteți foarte îndrăzneți și curajoși.

În acest moment, pe Pământ este în desfășurare un măreț proces de transformare și fiecare dintre voi are un rol de jucat în el. Fiecare om de pe Pământ are un rol de jucat în acest proces, dar voi sunteți printre cei care au rolul de pionieri.

Voi deja simțiți noua și mult mai armonioasa realitate care dorește să se reveleze pe Pământ, cea pe care o cunoașteți de pe partea noastră și pe care ați vrut să o aduceți pe Pământ de atât de multă vreme. Prin urmare voi nu sunteți neantrenați și tineri așa cum începeți să îndepliniți acest rol de pionierat. Ați adus atât de multe cu voi sub forma înțelepciunii interioare, a căldurii și compasiunii din inima voastră. Și totuși ezitați să îndepliniți acest rol, să vă ridicați și să preluați conducerea care vă aparține în acest moment. 

De ce ezitați? De unde apare acea frică și acea incertitudine pe care o simțiți? În parte ea a apărut din cauza experiențelor personale de a fi fost respinși și parțial din cauza prezenței masive a fricii pe Pământ, a fricii colective. Într-un anumit fel Omenirea este pierdută și rătăcește fără să știe de ce să se agațe. Într-adevăr lumea a luat-o razna! Dar acum, când criza se manifestă în atât de multe domenii – economic, politic, ecologic – mai ales acum, sunt necesare voci noi și o nouă energie.

Voi sunteți atât de modești, ascunzându-vă adeseori în spatele propriilor voastre îndoieli și temeri, dar voi sunteți cei pe care lumea îi așteaptă – voi și cei asemeni vouă. Puteți crede acest lucru? Lepădați-vă de falsa voastră modestie! Voi ați venit pe Pământ cu o intenție pură și luminoasă – aveți încredere în puterea voastră! Simțiți-o cum curge prin trupul vostru. De multe ori v-ați simțit respinși pe Pământ din cauza a cine sunteți, pentru că sunteți diferiți, pentru că voi ați venit să aduceți ceva pentru care nu părea să-i fi sosit timpul. Cu toate acestea, sunt în creștere mugurii care au germinat din micuțele semințe pe care le-ați însămânțat de-a lungul multelor voastre vieți. Ați ajutat în a face posibil acest timp de transformare.

Ceea ce trebuie să vă preocupe acum, pe fiecare, este să găsiți un echilibru între sinele vostru personal și sarcina voastră ca lucrător în lumină, ceea ce voi doriți să transmiteți lumii. Dacă există o poruncă căreia să trebuiască să i vă supuneți, aceasta este: aveți grijă de voi! Puneți-vă pe voi pe primul loc! Învăluiți-vă cu căldură și compasiune, exact așa cum faceți cu alții. Voi sunteți canalul, instrumentul prin care o nouă conștientizare vrea să se manifeste! Cum ar putea acest canal să funcționeze corespunzător dacă voi nu-l luați în serios și nu-l hrăniți? De ce are cel mai mult nevoie acum de la voi? Lăsați ca cea mai spontană parte a voastră să vorbească. Simțiți cum strigă copilul din voi. Există ceva ce voi dețineți și de care aveți cea mai mare nevoie – lăsați ca acel ceva să se manifeste.

Poate că este pace și spațiu pentru voi înșivă. Poate că trebuie să vă eliberați de toate acele gânduri auto-critice pe care le-ați ”îngropat” în voi. Poate că doriți să discutați despre emoțiile voastre nerezolvate față de cineva și să vă exprimați sentimentele voastre față de el/ea. Permiteți copilului vostru interior să vă spună de ce are cea mai mare nevoie de la voi, ce puteți face pentru el. Aveți încredere în ceea ce vă va spune acel copil, deoarece el este cea mai sincer spontană parte din voi.

A fi buni cu voi înșivă implică în special să vă luați în serios propriile voastre sentimente. Nu trebuie să vă lăsați ghidați de ”ar fi bine” sau de  ”ar trebui” –urile venite din afară, ci de vocea interioară, de dorul care vorbește prin inima și prin pântecele vostru. Acesta este pentru voi adevărul, și aceasta este calea care vă aduce exact acolo unde vreți să ajungeți. Luați-vă în serios sentimentele și veți vedea că realitatea materială le răspunde.

În mulți dintre voi trăiește o frică de neîndestulare, de lipsa de bani și abundență materială, dacă ar fi să alegeți de fapt ceea ce doriți cu adevărat în această viață. Vă îndoiți chiar și de faptul că există cu adevărat un loc pentru voi această lume. Iar această îndoială se traduce printr-o frică a lipsei resurselor financiare. Dar baza acestei anxietăți nu are legătură cu banii, ci se învârte în jurul întrebării dacă ați putea fi cine sunteți cu adevărat. Puteți crede că aveți libertatea și mijloacele de a face ceea ce vă inspiră cu adevărat? Aveți încredere în șoapta sufletului vostru? Ceea ce vă reține nu este lumea din afara voastră ci propriile voastre rezerve în a vă îmbrățișa cu adevărat și a primi orice aveți nevoie pentru a prospera și a vă găsi bucuria.

Priviți în voi înșivă. Imaginați-vă că stați într-un loc frumos în natură. A sosit primăvara, totul începe să înverzească, iar soarele vă strălucește pe piele. Stați într-un luminiș în pădure și deodată apare un vrăjitor care vine spre voi. El vine spre voi și din mânecile mantiei sale el scoate monezi de aur pe care vi le aruncă zâmbind. ”Câte vreți, doar spuneți? ” vă întreabă. Uitați-vă la răspunsul vostru. Care este prima voastră reacție la această ofertă? O puteți accepta? Puteți să-i spuneți exact de ceea ce aveți nevoie? Sau simțiți cum ceva se blochează în inima voastră? Voi întrebați ”Îmi este permis să am asta? Pot să întreb cât de mult?” Aveți nevoie să vă gândiți la asta și aveți îndoieli? Pur și simplu doar înregistrați prima voastră reacție.

Apoi luați o monedă de aur și țineți-o în mână. Simțiți-i energia. Vedeți sau simțiți ce este în interiorul acelei monede. În acea monedă de aur este promisiunea abundenței pe Pământ, fie că este vorba de o casă frumoasă în care să locuiți, un loc de muncă plăcut sau suficienți bani pentru cheltuielile de trai. Este  vorba de fapt despre libertatea de a explora și descoperi și crea, sentimentul de a fi la adăpost și în siguranță – tot ceea ce ați asocia cu abundența pământească. Experimentați calda energie aurie în acea monedă și vedeți dacă o puteți simți curgând prin brațele voastre către inima voastră – vedeți dacă o puteți accepta. Întrebați-l pe vrăjitor ”Cum aș putea învăța mai bine să primesc?” Sau țineți-o simplu și jucăuș și întrebați-l ”Poți să mă înveți acest truc?” Lăsați-l pe vrăjitor să vă arate cu un cuvânt sau un gest cum cheia pentru abundența pământească se află în interiorul vostru.

Cheia abundenței se află în voi toți. În această fază a vieții voastre a sosit timpul pentru o manifestare mai puternică a sinelui vostru superior, sufletul vostru. V-ați asigurat această intenție cu mult timp în urmă, atunci când v-ați început această viață și chiar înainte de asta. Ați purtat această intenție cu voi pentru un lung ciclu de vieți. Atunci aveți încredere că există o cale pregătită pentru voi cu tot sprijinul și ajutorul de care aveți nevoie pentru a o menține. Prin ascultarea constantă a ceea ce vă doriți, și vă hrănește în interior, voi vă păstrați cursul și calea pe care vă aflați. Nu trebuie să depuneți eforturi sau să vă luptați pentru ea, calea vă va găsi singură.


© Pamela Kribbe


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.