miercuri, 11 iunie 2014

~ URGENT! 12-14 Iunie – Este nevoie de cheia voastră de Lumină – Arhanghelul Metatron și cea de-a 33-a Dimensiune ~



Mesaj primit prin Anna Merkaba în 10 Iunie 2014

Din punct de vedere istoric, universul a revărsat asupra copiilor săi lumina zeilor prin intermediul unor formațiuni speciale de pe cer, a unor formațiuni speciale ale portalurilor de lumină apărute pe cer și pe care omenirea a fost în măsură să le descifreze. Prin aceste portaluri universul și-a revărsat iubirea și energiile luminoase pentru a intra în sfera existenței lor și a-i scălda în iubitoarele energii de înălțare și în energiile transformatoare. Istoric, așa s-a întâmplat. Până la un moment dat, când un subansamblu al mecanismului a fost pus în funcțiune, un nou tip de tehnologie dacă vreți, a fost codificată în genomul uman.

Și astfel, revărsarea luminii care este programată a se petrece la o anumită dată din realitatea voastră prezentă, nu va veni din afară ci din esența interioară a umanității. Pentru că într-adevăr a sosit timpul să puneți în funcțiune părțile interioare ale mecanismelor folosite de sinele vostru creator.   

Pentru că a sosit timpul ca voi toți să vă amintiți divinitatea a ceea ce voi sunteți și să priviți profund în voi pentru a extrage particulele de lumină ale lui Dumnezeu, particulele Dumnezeu ale luminii, pe care voi le numiți cheia de contact.  Pentru că prin aprinderea codului inimii voastre, prin aprinderea mecanismelor interne din propriul vostru vehicul ascunse profund în straturile ADN-ului vostru, veți putea să extrageți apoi lumina, particula de lumină și împreună să o eliberați apoi în atmosfera planetară a planetei voastre.

Pentru că voi, cei care ați traversat numeroase universe, într-adevăr v-ați întors să ajutați umanitatea și toată conștiința de pe Gaia să treacă într-o nouă realitate.

Și așa și prin urmare, a venit din nou timpul să introduceți cheile de contact în propriile voastre vehicule și să extrageți lumina și iubirea care abundă în inima voastră. Care este abundentă în vehiculul vostru de timp. A sosit timpul să puneți în practică ceea ce ați învățat și să aplicați aceste cunoștințe și încă o dată la unison să eliberați puternicul limbaj al iubirii, puternicele codexuri ale luminii, puternicele imprimări ale înțelegerii. Pentru că împreună ca UNUL veți sta, pentru că împreună la unison veți cânta frumosul cântec al eliberării, luminii, iubirii  necondiționate, imemoriale, infinite.

Preaiubiți copii ai luminii, adunați-vă împreună pentru a aprinde codurile inimii din propriile voastre vehicule și trimiteți lumina în atmosfera planetei voastre pentru a o înălța din nou. Pentru că sosirea datei de lună plină marchează începutul timpului timpurilor. Pentru că energiile care vor fi generate din interiorul propriei voastre esențe vor încolți și se vor reflecta prin amplificarea dată de energiile lunii voastre pline în TOATE ființele care sălășluiesc pe Gaia, ajutându-le să-și găsească calea înapoi către casă, la lumina, la înțelegerea sinelui, la unitate.

Asta este tot ceea ce avem pentru voi acum. Vă iubim. Suntem alături de voi. La revedere pentru acum.

Notă personală: Ceea ce ei ne cer este să medităm pe perioada lunii pline prin a merge adânc în interior și a ”activa” iubirea noastră necondiționată pentru noi înșine, pentru umanitate și întregul univers. Prin setarea intenției de a manifesta ceea ce dorim să apară ca urmare a lunii pline.  


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.