vineri, 20 iunie 2014

Tsolienii despre integrarea Sursei Cosmice Divine a prezenței voastre EU SUNT și pe Spectrul Infraroșu ~Transmis prin Méline Portia Lafont



Pentru a ști mai multe despre Tsolieni și primul lor mesaj:


http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/2014/06/civilizatia-tsoliana-despre.html


Vă salutăm în această zi de schimbări de bun augur în realitatea în care voi ființați. Noi suntem Tsolienii din Quadrantul Delta al acestui multivers Cosmic și venim din nou în fața voastră cu un mesaj de pace și cu energii înveselitoare pentru a ridica și a asista redeșteptarea Cosmică în Sine.

Vom trece de la conștiință la conștiință pentru a iniția unele conștientizări și a aduce Sursa Cosmică în aliniere cu conștientizarea voastră colectivă, și asta prin această comunicare, dar și prin conștientizarea Ființei noastre Cosmice la nivelul energetic al conștiinței. Suntem aici să vă vorbim despre spectrul infraroșu și despre integrarea Sinelui vostru Cosmic Divin, conștientizarea prezenței EU SUNT în această stare de ființare.

După cum am menționat în mesajul nostru anterior, în acest moment vom folosi pentru a comunica cu voi spectrul infraroșu precum și conștiința mai înaltă pe care unii dintre voi au întrupat-o în acest moment. Acest fapt ne oferă posibilitatea de a intra în acest Quadrant și în acest univers astfel încât să putem comunica în mod deschis cu voi toți, cu cei care sunt pregătiți.

Spectrul infraroșu este o parte a Valurilor Vibraționale de Lumină și a energiilor Cosmice, care sunt invizibile ochilor fizici. Acesta permite cuiva să vadă dincolo de așa-numitele văluri și să vadă chiar prin particulele și realitatea holografică a acestei iluzii predominante. Infraroșul este ceva ce voi toți aveți în voi ca un fel de tipar și acesta începe să se reactiveze în timp ce vorbim.

Acesta este adânc înrădăcinat în acele părți ale ADN-ului pe care știința voastră le numește ” ADN deșeu” și a fost numit ADN deșeu pentru un motiv anume, pentru a vă menține inconștienți de cele mai prețioase abilități ale voastre și de Sinele Divin ca un întreg. Acea particulă de ADN în care se află spectrul infraroșu se aliniază cu particulele creierului uman și chiar cu cel de-al treilea ochi, pentru că acesta este acel ochi care va fi folosit pentru a începe să vedeți mișcările și existența mult mai eterică.

Glanda pineală joacă un rol crucial aici în ceea ce privește spectrul infrarosu, pentru că aceasta produce hormonii și energiile pentru a activa acest lucru în realitatea voastră, ca un punct de vedere din perspectiva ochiului vostru interior. Prin urmare, un mediu curat  ~  întruparea  ~ apa pură și mâncatul alimentelor sănătoase sunt important de păstrat în tiparele voastre alimentare și în structura vieții voastre.

Energia noastră este aici pentru a ajuta umanitatea cu acest proces, pentru că avem mijloacele și conștiința pentru a vă acorda asistență tuturor în acest proces. Nivelul vostru de conștiință este cel care instigă flacăra deja existentă a Spectrului Infraroșu și asta printr-un fel de amestecare cu conștiința noastră, prin conștientizarea voastră și acceptarea energiilor noastre.    

Pe măsură ce vălurile sunt ridicate într-un ritm constant acum și iluzia voastră predominantă se dizolvă din ce în ce mai mult, realitățile devin clare pentru a fi văzute. Nu numai vechea realitate și noua realitate în curs de dezvoltare, ci și realitatea Cosmică și realitățile mai înalte din care voi toți sunteți o parte conștientă în conștiință și în ființare.

Acesta este motivul pentru care amestecarea din nou cu conștientizarea voastră Cosmică și cu prezența voastră EU SUNT este atât de importantă, pentru că ea vă aduce în nivelul Galactic al ființei voastre și asta în actuala voastră întrupare. Conștiința voastră ca și colectiv Uman este transmutată și dezvăluie foarte mult în acest moment, și asta pentru a face loc pentru cea mai pură întrupare a lui EU SUNT a ființei voastre la nivel Galactic.

Acest lucru vă aduce pe toți într-o mai înaltă conștientizare și la nivelul Galactic al ființei, unde vă amestecați din nou cu toate aspectele voastre Galactice, unde o interacțiune conștientă cu propria voastră energie galactică precum și cu lumina familiei voastre se va manifesta prin întruparea acestei conștiințe.

Până acum nu ați fost deloc conștienți de conștiința Galactică care a fost în jurul vostru și în voi, în timp ce în prezent lucrurile încep să se schimbe și acest văl este ridicat într-un mod chiar foarte grațios. Pe măsură ce voi vă întrupați nivelele voastre mai înalte și cele Galactice din ce în ce mai mult, spectrul infraroșu se va activa la rândul său pentru că acesta este nivelul vostru de conșttință la care voi vă recunoașteți propriul vostru Sine Divin și Galactic de A FI.

Frații și Surorile voastre stelare Galactice au fost în jurul vostru de veacuri și chiar mai mult și cu atât mai mult Acum, dar voi nu i-ați putut vedea nici atunci când au stat chiar în fața voastră. Și asta din cauza faptului că umanitatea tinde să vadă totul din afara ei însăși drept ”acolo”. Nu se putea uita și vedea pentru că conștiința sa nu a fost la acel nivel de conștientizare a unității în sine însuși.

Acum vă aflați la un punct de cotitură, unde voi toți începeți în sfârșit să permiteți Sinelui vostru Divin să fie și să-l recunoașteți ca parte a voastră. Această conștiință mai înaltă permite spectrului infraroșu să fie din nou activat în voi astfel încât voi toți ~ cei care sunt pregătiți  ~  veți începe din nou să vedeți prin cel de-al treilea ochi și veți fi capabili să-i vedeți pe Frații și pe Surorile voastre Galactice care vă înconjoară, cu spectrul infraroșu activat pe deplin în voi.

Veți fi capabili să surprindeți în conștientizarea voastră mișcările eterice și luminoase din jurul vostru, pe măsură ce veți vedea întrupările cosmice așa cum ei aleg să se prezinte. Până acum v-ați uitat după reprezentările fizice, dar pe măsură ce începeți să vă dați seama că totul este conștiință, voi veți vedea totul așa cum este în modul cel mai pur posibil pentru voi pentru a vă acorda și a-l capta cu ”ochiul”.

Multe dintre aceste realități fantastice și cosmice se intersectează cu a voastră, pe măsură ce voi vă ridicați pe voi înșivă în aceste realități ale ființării. Totul este conștiință și Unime și așa suntem și noi cu voi.

Cu binecuvântări
Tsolienii

Méline Lafont 2012 – 2014


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.