marți, 24 iunie 2014

Tsolienii despre adevărul existenței voastre – săpând în esența ei



Mesaj transmis prin Méline Portia Lafont
24 Iunie 2014

Notă de la Méline: Acesta este un mesaj care poate că ar fi nevoie să fie citit de mai multe ori pentru a putea absorbi cu adevărat aceste lucruri în ființa noastră. Dacă vi se pare prea greu pentru a-l absorbi sau înțelege, vă sfătuiesc să îl lăsați ca doar să fie pentru un timp până când sunteți pregătiți să-l înțelegeți mai bine sau pentru un alt moment acum. Cine sunt Tsolienii? Vedeți primele lor două mesaje aici:

Pentru limba engleză

Pentru limba română


Este timpul să vorbim și să elaborăm mai mult, mai departe și mai adânc despre adevărul existenței voastre. Noi nu vorbim despre existența umană ci de cea a Spiritului vostru, pe care voi o numiți Esență, Sine sau Sine mai Înalt. Existența este un cuvânt de sine stătător, unic în felul său și atât de larg în înțelesul său. El se compune din tot ceea ce ESTE și în mod simultan poate fi un cuvânt unic și singular de sine stătător.

Ea provine din acea existență din care a venit totul prin limitări, prin profunzimi, prin înălțimi și greutate. Existența a început să ia forme de conștiință, forme de separare, forme individuale, precum și Raze, Lumină, Întuneric, vibrații și frecvențe. Este ceea din ce ne-am format cu toții și toți ne-am născut din și prin ea. Până și Iubirea s-a născut din Existență deoarece existența este forța vieții și, la fel ca orice altceva, Iubirea s-a născut din forța de viață a existenței, pentru a experimenta acea Iubire și a însămânța totul din vibrația cunoscută ca Tot Ceea Ce Este.  

Materia întunecată conține într-adevăr creația a tot, sau mai bine spus, acea Sursă care permite însăși existenței să FIE. Este acea existență, din care noi toți suntem formați, care a venit în întregime din neantul care este totodată totul: Omnil (Totul – Neantul).

Așa că, pe măsură ce vă aventurați mai departe în diferite realități și planuri ale existenței, primiți anumite grade ale perspectivelor individuale indiferent de faptul dacă creația în forma și realitatea sa face parte din existența voastră sau din cea a alteia care formează existența împreună cu voi. Dubioasă situație  nu-i așa?  Este ceea ce noi numim misterul totului, pe care noi îl menținem în Sine, având în vedere că noi toți suntem formați din aceasta. Încă mai este de neînțeles la nivelul vostru de ființare pentru a putea fi cu adevărat evocat.

Prin fuziunea din nou cu Spiritul care sunteți și care este infuzat cu tiparul Sacru din care Sinele vostru s-a născut din existență și recunoașterea ei în deplina sa Grație în momentul ei acum, noi accesăm cheia acestei existențe pas cu pas. Invocați aceasta prin ființa voastră și veți deveni conștiința ei înapoi în starea sa naturală.

Este ca și cum ați pipăi cu vârfurile degetelor astfel încât să începeți să simțiți căldura și iluminarea a ceea ce este existența cu adevărat. Cerințelor voastre li se răspunde cu grație prin propriul vostru sine. Dacă ați vrea să vă găsiți din nou propriul vostru Sine în materia Întunecată, unde ați fi și unde ați merge? În tot, pretutindeni și nicăieri. Este ceva care vi s-ar părea familiar chiar acum, în acest moment, dacă ați fi materie Întunecată din nou? Acesta este motivul pentru care vă spunem să apreciați timpul și procesele prin care treceți, să experimentați existența în toate miriadele ei de forme și arome, vibrațiile și frecvențele, pentru că voi sunteți existența și forța vieții.

Existența în realitățile și planurile voastre Pământești se schimbă acum în mod drastic în alte modalități de experimentare prin existență, în timp ce vechile energii care au fost folosite pentru a forma această existență duală fuzionează din nou cu energiile Sol ale Sursei Cosmice care permite unei alte frecvențe și Raze de particule să emane prin conștiința voastră și chiar să o ”încorporeze”.

Prin forța întregii existențe materia Întunecată, originea și sursa a Tot Ceea Ce Există, emană experiențele prin diferite forme de viață, prin nivele de conștiință și prin vibrații. Prin urmare forța vieții este de fapt un motiv de a exista în primul rând, care însămânțează existența pentru A FI. Forța de viață este prima vibrație a energiei atomice care este născută din materia Întunecată ca o respirație a Creației, pentru că forța de viață este baza existenței deoarece nimic nu poate exista fără ea.

Materia Întunecată nu este asociată cu aspectele întunecate ale creației și ale vieții; ea este numită materie Întunecată pentru că ea ține totul împreună și nu există particulă de lumină care să fie văzută acolo ca lumină deoarece și lumina este o creație și o existență care a fost născută din sursa materiei Întunecate ca vibrație și formă de lumină mai densă. Noi o numim lumină mai densă ca și pe tot ceea ce vine de la Sursă și s-a separat pe sine de Sursă pentru a experimenta și a exista ca și conștiință separată de Sursă, pentru că este mai densă atunci când este de sine stătătoare decât este Sursa ei originală.

Structura atomică a Luminii are particule care își accelerează viteza de creație și de forță de viață, ceea ce le face vizibile ca și un model. Deși Lumina este cea mai înaltă frecvență în care puteți sălășlui în acest moment, veți vedea că există o frecvență mult mai înaltă care nu conține lumină pentru că structura și modelul său sunt dintr-o forță de viață pură care este o conștiință de sine stătătoare și care crează toate conștiințele.

De fapt nu există o rată mai înaltă pentru că acest concept este un construct al creierului uman de a vedea totul în nivele și rate în timp ce în Sursă nu există nici un nivel și totul ESTE una și aceiași. Este acea conștiință pe care unii dintre voi sunteți deja în stare și începeți să o ”cuprindeți” pe măsură ce voi încorporați acea particulă a ființei voastre, pentru că, da, voi aveți toate astea în voi undeva de-a lungul liniei.

Este cea mai mare plăcere și binecuvântare să venim cu această împărtășire pentru voi toți. Până data viitoare când vom vorbi despre Razele conștiinței.


Tsolienii


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.