vineri, 13 iunie 2014

Noi Nu Suntem Compleți Fără Voi



Mesaj de la Maria prin Pamela

Sunt Maria cea care vorbește. Vă salut pe toți cu iubire din conștiința inimii care în prezent înconjoară și pătrunde din ce în ce mai puternic Pământul. Voi sunteți printre primele persoane care primesc această conștiință a inimii și o transmiteți Pământului și oamenilor din jurul vostru și vă mulțumim pentru acest lucru. Acceptați recunoștința noastră de a fi canalul nostru pentru o nouă energie pe Pământ.

Voi sunteți curajoși, voi ați făcut alegerea de a fi aici și acum pe Pământ într-un moment în care toate se schimbă în bine, dar există și multe lucruri care sunt dureroase și care apar sub forma vechilor dureri și răni. Ele ies la suprafață într-un mod extrem în acest moment, și, da, și în voi, de asemenea.

Voi toți vă purtați propria voastră istorie care merge mult în urmă prin multe vieți. Voi ați fost de multe ori pe Pământ, și de fiecare dată ați încercat să vă realizați unele dintre cele mai profunde inspirații ale voastre care reprezintă, de altfel, dorința voastră originală de a fi pe Pământ. Pentru că sunteți atât de conectați la această planetă, voi ați venit aici ca un ”copil” care vrea să crească și să învețe și, în același timp, voi sunteți un fel de ”părinte” pentru Pământ, gardienii care hrănesc viața prin prezența lor. Deci, voi sunteți atât ”copil” cât și ”părinte” în relația voastră cu Pământul. În acest moment din timp, Pământul vrea să vă poarte dincolo de podul către o nouă conștiință, o nouă realitate, o viață trăită din inimă.  

În același timp, în sfera cosmică din jurul Pământului există îngeri și ghizi care vor să vă susțină. Suntem foarte mișcați astfel cum stăm alături de voi și vă îmbrățișăm spiritual. Ne sunteți atât de dragi, pentru că voi sunteți cei care fac munca, aici și acum pe Pământ. Cu toate acestea, adeseori mai aveți atât de multe îndoieli, pentru că voi trebuie să vă confruntați cu vechile frici.

Voi ați ajuns la sfârșitul unui anumit drum de vieți, voi ați finalizat un ciclu. În multele vieți pe care le-ați avut pe Pământ, voi ați făcut treptat trecerea de la conștiința bazată pe ego la conștiința bazată pe inimă. Conștiința bazată pe ego este de fapt o conștiință rătăcitoare, o conștiință care nu-și mai dă seama unde aparține și de unde vine. Este o conștiință pierdută, separată și singură în univers. Din această cauză ea este copleșită de frică, și din acea frică, micul ego încearcă să preia și dețină un anumit control asupra vieții și a ceea ce o înconjoară. Și voi ați încercat să faceți acest lucru în lunga voastră călătorie către realizarea de sine. Conștiința bazată pe ego face parte din acest ciclu, este o etapă în evoluția voastră.

Cu toate acestea, ceea ce s-a întâmplat în timpul etapei ego-ului a lăsat urme adânci în conștiința voastră pentru că au existat perioade de timp în care voi ați abuzat de puterea și de controlul vostru. În călătoria voastră prin univers, a fost o vreme în care v-ați exercitat puterile voastre manipulative prea mult și cu un efect distructiv. Motivul pentru care menționez acest lucru acum este pentru a vă face conștienți că voi     v-ați suprimat rușinea și vinovăția pentru că ați făcut aceste lucruri și rezultatul este că voi aveți acum dificultăți în a vă pune în aplicare pe deplin puterea. Cu tranziția de la conștiința bazată pe ego la cea bazată pe inimă vine și regretul pentru ceea ce ați făcut în trecut, și nu mai intenționați să faceți vreodată din nou acest lucru. Rezultatul este că mulți dintre voi merg prea departe în direcția opusă renunțând în totalitate la puterea și încrederea voastră. Sunteți chiar speriați de ideea de a fi puternici și încrezători în lume. Toți ați devenit ”șoricei” ascunzându-vă în faldurile vieții pentru că aveți această rezistență împotriva utilizării depline a conștientizării de sine din teama de a nu abuza de puterea voastră.

În lunga serie de vieți pe care ați trăit-o pe Pământ au existat și multe vieți în care conștiința și lumina pe care ați vrut să le dați mai departe din toată inima voastră s-au întâlnit cu neînțelegere și rezistență, iar acest lucru v-a sporit frica. Respingerea pe care ați experimentat-o v-a descurajat. Voi ați experimentat ambele scenarii: pe de o parte, un ego puternic care a fost prea mare și care, v-a provocat mai târziu rușine și vinovăție, iar pe de altă parte, v-ați exprimat puterea din inima care a fost foarte iubitoare, dar nu a fost acceptată de către societatea din care făceați parte.

Da, ați făcut un drum lung. Ați experimentat ambele extreme și din cauza asta voi trăiți acum cu rămășițe ale acelui trecut, având drept rezultat o lipsă de certitudine: ”Pot să fiu aici; sunt suficient de bun; ce trebuie eu de fapt să aduc aici; cine sunt eu să vreau să-mi ridic capul de la pământ?”

Cine sunteți voi este ceea ce eu vreau să vă spun astăzi. Voi sunteți îngerii noii ere. Voi ați venit pe Pământ pentru a inaugura noile vremuri, și ați venit aici în pace. Voi nu mai veniți aici cu sabia ego-ului scoasă din teacă, voi ați venit aici în pace. Acum este momentul să vă reluați din nou puterea și să îndrăzniți să credeți în voi înșivă. Da, voi sunteți acei îngeri ai păcii, pentru că în voi ciclul vieților a ajuns la finalizare: de la întuneric la lumină, de la ego la inimă și voi vreți acum să îmbrățișați conștiința bazată pe inimă care este finalul a tot ceea ce ați experimentat. Voi vreți să împărtășiți acest lucru cu alții, pentru că voi simțiți: ”Suntem una. Suntem toți aici împreună pe Pământ, și noi toți suntem parte a aceleiași conștiințe. Da, chiar și Pământul însuși este una cu noi.” Și în toată frumusețea voastră și în tot ceea ce ați dobândit în bogăția voastră interioară, voi stați acum pe Pământ și sunteți pregătiți să treceți pragul. Acum este timpul vostru!

Dar de multe ori trebuie să vă scuturăm cu blândețe ca să vă treziți, ca să zicem așa. Trebuie să vă păstrăm mereu concentrați pe următorul pas care se află în fața voastră, deoarece adeseori vă înecați în îndoiala de  sine. Uneori sunteți atât de prinși și de copleșiți de lumea trei dimensională din jurul vostru, de lucrurile pe care le auziți la știrile TV și le citiți în ziare. Fricile, lucrurile pe care oamenii le discută, orice auziți în legătură cu asta, ceea ce este considerat imposibil, ceea ce merge prost – toate aceste mesaje negative vă deprimă. Atunci experimentați un spațiu prea strâmt pentru lumina care de fapt sunteți, lumina pe care de atât de multă vreme, și pe care în mod inconștient, o purtați atât de puternic în voi. Voi vă subestimați propria voastră realitate, pe cine voi sunteți, măreția și puterea pe care voi le întrupați, și nu în sensul de o putere manipulatoare, ci puterea prezenței divine din voi.

Ceea ce este necesar pentru voi în acest moment este echilibrul corect al puterii. Nu puterea ego-ului, ci puterea sinelui vostru spiritual, a acelei părți din voi care se știe pe sine însuși a fi susținută de acea unitate care impregnează toată viața. Dacă vă puteți acorda din nou la acea putere și să vă aliniați cu ea, vă veți simți acasă aici pe Pământ, una cu Spiritul, cu esența a cine voi sunteți.

Asta este ceea ce voi căutați și acesta poate fi firul vostru director pentru a vă găsi calea și destinul pe Pământ. Există loc pentru voi toți pe Pământ; există o abundență care vă așteaptă, o bogăție care vrea să vină către voi sub forma relațiilor, a condițiilor de muncă plăcute, a unei locuințe frumoase, a banilor. La toate aceste nivele, Pământul și realitatea pământească vor să vă primească. Propria voastră neîncredere în sine este cea care v-a ținut legați în noduri și nu v-a permis dobândirea acestor lucruri.

Vă cerem, aproape că vă implorăm, să credeți în voi înșivă – voi sunteți aceștia! Voi sunteți deschizătorii de drum, pionierii pe Pământ, cei pe care Pământul i-a așteptat, cei pe care umanitatea îi așteaptă. Voi sunteți cei pe care noi îi așteptăm, pentru că noi nu putem face acest lucru pentru voi. Vă putem încuraja, din nou și din nou, și nu vom obosi niciodată să facem acest lucru, dar voi sunteți cei care trebuie să facă pasul decisiv, să aveți cu adevărat încredere în inima voastră, în șoaptele intuiției voastre.

Pentru a vă ajuta un pic pe drum, și mai presus de toate pentru a vă încuraja, vrem să vă purtăm în viitor. Vă cerem să călătoriți împreună cu noi în inima voastră și în imaginația voastră. Imaginați-vă că sunteți acolo, pe noul Pământ, și că conștiința bazată pe inimă a devenit o realitate. Imaginați-vă că nota dominantă a realității pământești este pacea și bucuria.


Imaginați-vă că sunteți într-o casă situată într-un cadru frumos, natural. Este casa voastră, locuința voastră, și toată materia se simte de parcă ar fi vie. Doar priviți în jurul vostru: pereții, geamurile, acoperișul casei, simțiți cum ele sunt cu mult mai vii decât erați obișnuiți cu materia pământească. Totul este luminos și radiază lumina și lumina nu vine de la soare, lumina vine din însăși interiorul materiei. Vedeți-vă pe voi în acea casă.

Și corpul vostru are acea calitate luminoasă. Celulele corpului vostru se simt radiante, pline de viață, pure și curate. Și hainele voastre sunt confortabile și flutură încântător în jurul vostru. Sunteți așezați jos pe podea în acea casă și prin chakra rădăcină simțiți o profundă legătură cu Pământul. Simțiți misterul Pământului și viața care vine de la Pământ, deoarece și voi sunteți parte a acelei vieți. Voi sunteți născuți din Cosmos, dar acum faceți parte din realitatea pământească și voi conectați aceste două elemente.

Apoi vă ridicați pentru a ieși afară. Poate că acolo este o ușă, sau poate doar o deschidere, iar voi stați cu picioarele goale pe Pământ. Soarele strălucește și cerul este albastru și simțiți pentru un moment energia care vine de la soare. S-ar părea că și soarele se simte diferit: o luminozitate, o strălucire, o libertate care nu a mai fost acolo înainte – iar inima voastră pulsează cu bucurie.

O nouă naștere a avut loc și vă simțiți atât de fericiți încât doriți să sărbătoriți acest lucru cu ceilalți. Sunteți conștienți de faptul că picioarele voastre vă duc către locul unde sunt adunate și alte persoane. Acolo, în apropiere, este un spațiu deschis, probabil o piață, și voi mergeți în direcția din care auziți că vin vocile. Acolo vedeți fețele unor oameni care vă zâmbesc și vă întâmpină: ”Te-am așteptat” vă spun aceștia. ”Noi nu suntem compleți fără tine.”

Stați în mijlocul lor și simțiți că aparțineți acelui loc într-un mod liniștit, blând și pașnic. Sunteți pur și simplu într-un mod total voi înșivă; nu trebuie să fiți altfel decât sunteți; sunteți voi înșivă și vă simțiți conectați.

Când toți vă așezați pe jos în acel loc, totul devine liniștit, toată lumea ascultă. Atunci sosește un mesaj: este nevoie de ajutorul vostru. Este o chemare din partea vechiului Pământ care vine spre voi. Acesta este Pământul care este prins încă în vechea conștiință, Pământul din care voi așa cum stați aici mai faceți încă parte; este Pământul care vrea să se nască din nou.

Voi vă trimiteți din viitor energia către acest Pământ vechi, către vechea sa realitate bazată pe conștiința fricii, care este în mijlocul procesului nașterii sale având contracții dureroase. Vă trimiteți în continuare încrederea, cunoașterea, curajul, către acea realitate veche și către voi înșivă în timp ce stați aici acum.

Întoarceți-vă în prezent și primiți acea energie din viitor și permiteți-i să vă spele de parcă ar fi un duș. Acea libertate în care voi puteți fi cine sunteți voi cu adevărat nu mai este chiar atât de departe. Simțiți-vă susținuți de mărețul vostru Sine și cereți-i sfatul. Întrebați-vă viitorul Sine, care există deja, care de fapt este viu în voi acum! Timpul nu există; totul este iluzoriu. Vă puteți conecta acum cu acel Sine care și-a finalizat procesul nașterii.

În timp ce mențineți în inimă vibrația viitorului vostru Sine, vechile frici, vechea durere a coborârii voastre, toată acea luptă va rămâne în urma voastră. Acum puteți sărbători viața. Puteți să vă luați de mână cu alții și să transmiteți frumoasele daruri pe care le aveți de împărtășit – iar acum chiar le puteți împărtăși! Imaginați-vă că lumina voastră, calitățile voastre unice, frumusețea voastră – toate acestea – împresoară această cameră. Voi radiați toate acestea în exterior și oamenii de aici sunt afectați de ele și din această cauză calea lor devine mai ușoară. Lăsați să fie; permiteți ca înțelepciunea voastră să curgă de-a lungul  corpului vostru, prin inima voastră, prin abdomenul vostru, prin chakra voastră rădăcină. Primiți de la Cer; primiți de la Pământ; primiți de la viitor ajutorul care este acolo pentru voi.

Și când simțiți ușurința cu care puteți face toate acestea, atunci aceasta este cu adevărat benefică. Atunci v-ați conectat cu cine sunteți voi, cu esența voastră cea mai profundă. Și asta este tot ceea ce este nevoie să faceți pentru a vă găsi drumul în viață: să vă conectați cu acea lumină, cu acea simplitate, cu acea ușurință. Ceea ce curge liber este ceea ce este benefic.

În esență viața nu este dificilă. Voi sunteți un canal; înțelepciunea și lumina curg prin voi și de fiecare dată când permiteți conexiunea cu Pământul și vă împărtășiți darurile cu ceilalți, aduceți o schimbare în această lume, și în același timp voi vă eliberați pe voi înșivă de ea. Voi vă eliberați, dar lăsați totuși în urma voastră o potecă pentru alții, pentru că va veni o zi când și ei vor dori să se elibereze de conștiința bazată pe frică. Voi trasați piste cu energia voastră.

Prin urmare, felicitați-vă și fiți mândri de voi înșivă. Nu vă uitați la acele lucruri pe care mai doriți să le obțineți. Uitați-vă la tot ceea ce ați făcut deja și la ceea ce ați depășit în propriile voatre emoții, frici și limitări.

Fiți mândri că v-ați încarnat într-un trup uman în timp ce simțiți promisiunea zorilor unei noi realități atât în voi cât și în afara voastră. Voi ați făcut saltul în credință. Și aceasta este dovada curajului și puterii voastre! Prin urmare îndrăzniți să vă lăsați ghidați de inima voastră în viața voastră de zi cu zi și luați decizii care sunt în acord cu energia pe care o simțiți acum, cu luminozitatea noului Pământ. Nu mergeți împotriva a ceea ce vă spune instinctul vostru, îndrăzniți să aveți încredere. Noi vă iubim. Simțiți-ne prezența.


© Pamela Kribbe


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.