duminică, 8 iunie 2014

Mesaj de la Grupul Arcturian 8 Iunie 2014


Mesaj primit prin Marilyn Raffaele


Dragilor, vă vorbim din nou despre multele schimbări care au loc în prezent în această linie temporală pe măsură ce omenirea ascensionează într-o energie nouă și mai înalt dimensională. Există mulți care nu sunt încă conștienți de ceea ce se întâmplă și continuă să-și trăiască viețile ca de obicei, chiar încercând să-și convingă familia și prietenii care se află în curs de trezire să continue ca și până acum. Cu toate acestea, aceștia vor descoperi că încercarea de a continua să trăiască în energiile care sunt pe cale de dispariție nu le mai aduce rezultatele așteptate sau familiare. Foarte multă energie trei dimensională, precum și manifestările sale, s-a dizolvat sau începe să se dizolve acum.

Protestele și nemulțumirea pe care o observați printre oamenii din multe țări se datorează faptului că ei au început să rezoneze cu noile și mai înaltele frecvențe care duc la o trezire a nemulțumirilor în legătură cu vechiul, făcându-i să caute schimbarea prin noi forme de guvernare, de viață, educație, medicină, etc. Așa numiții ”lideri” din multe dintre aceste țări se simt amenințați de schimbare și nu răspund, alegând în schimb să răspundă prin dezlănțuirea de violențe și respingere. În cele din urmă acești ”lideri” vor trebui să cadă pentru că energia care menține aceste situații se dizolvă. Unde ar trebui să se ducă umbra atunci când lumina se arată în ea? În momentele voastre de liniște concentrați-vă pe pace nu pe anti-război. Vedeți voi, există o energie diferită în rezistența la orice. Rezistența dă putere la ceva ce în realitate nu are nici o putere și este o fațetă a dualității.

Vechile și falsele concepte și credințe bazate pe dualitate și separare nu le puteți căra cu voi pentru totdeauna și prin alegere și intenție, ele trebuie curățate din câmpul vostru energetic atât în mod conștient cât și inconștient. Cu toate acestea, a fi deschiși să mergeți dincolo de ceea ce vă este familiar este o alegere a liberului arbitru. Sunt mulți care sunt pregătiți, dar nu doresc să o facă și ei vor continua să facă ceea ce au făcut întotdeauna, bazându-se pe ceea ce le-au spus alții, privind în afara lor și crezând că au deja toate răspunsurile.

Fiecare trebuie să decidă pentru sine însuși când ce-i destul e destul, iar acest lucru este resimțit printr-o lipsă a rezonanței cu vechile căi, ceea ce duce la rândul său la o perioadă de întrebări și căutări. La un moment dat studentul spiritual va începe să practice ceea ce a studiat și să trăiască dintr-o stare mai înaltă de conștientizare, atrăgând spre sine însuși alți căutători și studenți spirituali. Prietenii, colaboratorii și familia nu vor recunoaște întotdeauna că o persoană s-a schimbat, dar vor observa și adeseori vor critica noile sale răspunsuri la presiunile exterioare și la problemele de zi cu zi. Cei care sunt pregătiți vor fi atrași către energia sa și vor începe să-i pună întrebări legate de călătoria sa spirituală.

Mulți dintre voi veți descoperi că nu mai rezonați cu oameni, idei, distracții, legi, etc. pe care anterior le-ați agreat pe deplin. Acest lucru se datorează faptului că rezonanța voastră vibrațională s-a schimbat și nu mai este aliniată cu acestea așa ca și înainte. Ceea ce vă place și acceptați sunt acele lucruri cu care sunteți aliniați – pe aceiași frecvență. Acesta este motivul pentru care mulți nu-și pot vedea Ghizii sau rudele care au trecut dincolo – ochiul uman nu este capabil să se alinieze cu frecvențele mai înalte ale Corpului de Lumină. Acesta este și secretul relațiilor fericite.   

S-ar putea ca voi să nici măcar nu vă dați seama că a avut loc vreo schimbare până în momentul în care vă experimentați ziua într-un mod diferit. Odată ce o persoană are intenția să curețe și să elibereze energia veche, curățările mai profunde vor începe. Unele curățări au început deja pentru toată lumea pentru orice nivel sunt pregătiți să-l îmbrățișeze, oferindu-le posibilitatea de a crește. Curățarea are loc adeseori în somn și poate fi experimentată ca un vis înfricoșător, care nu este altceva decât eliberarea vechii energii a vreunei experiențe trecute.

În acest moment o mare parte din ceea ce trebuie văzut și curățat se prezintă drept haos – lucruri lipsite de sincronizare, relații care nu mai funcționează, prăbușiri la toate nivelele. Când se întâmplă aceste lucruri, mergeți mai profund – examinați-vă sistemul de credințe foarte sincer dragilor, luați-vă timp pentru a sta în liniște cu creionul și hârtia și scrieți: ”Ce cred eu că mă face să mă simt așa, să experimentez aceste lucruri sau să am aceste dificultăți?” Fiți foarte sinceri cu voi înșivă, pentru că acesta nu este un timp pentru a vă juca și a vă cere scuze. După ce vă recunoașteți vreo convingere pe care o aveți, întrebați-vă ”Este adevărat acest lucru sau pur și simplu este ceva ce am crezut pentru că mi s-a spus că ar fi adevărat?” Aici este de lucru, dragilor, pentru că nimic nu se va întâmpla sau schimba fără intenție și efort personal. Nu va veni nimeni cu o baghetă magică, voi sunteți bagheta magică. Aceia dintre voi care rezonează cu aceste mesaje deja fac această muncă, ajutând la crearea noii lumi. Aceasta este ascensiunea.

Zilele vor părea că încep într-un mod irelevant, dar acolo vor fi idei și experiențe noi. Niciodată să nu vă fie frică să acționați pe baza acestor noi perspective – spunându-vă adevărul și având curajul să spuneți ”nu” dacă simțiți că ceva este vechi și încheiat pentru voi.

Mai există încă mulți care flămânzesc profund după iubirea și acceptarea la care au tot dreptul, dar în ignoranța lor ei continuă să caute în afara lor înșiși ceea ce se află în interior. Din această cauză, aceștia spun ”da” la toată lumea și fiecărei idei indiferent de cât de distructivă poate fi la nivel personal, indiferent de cât de mult poate aceasta să nu rezoneze cu ei, crezând că spunând da vor fi iubiți și acceptați. Această dorință și căutare a ceva ce poate fi găsit doar în interior, este rădăcina tuturor problemelor și este limita de jos a tuturor acțiunilor care decurg din întemnițare.

Frica de a ”încălca sistemul” este de obicei rezultatul unei experiențe de viață trecute în care o persoană a fost forțată să se alinieze cu cei aflați la putere sub amenințarea unei pedepse severe sau a morții. Energia acestor experiențe puternice rămâne reținută în memoria celulară precum și în corpul emoțional până la curățare. Corpul emoțional vă dictează viața zilnică în mai multe moduri. Dacă corpul emoțional este plin de frică și de alte emoții negative, acesta poate influența alegerea de a curăța corpul fizic și mental. Atunci când experimentați emoțiile fricii, recunoașteți-le drept ceea ce ele sunt – amintiri vechi ( nu aveți nevoie să cunoașteți cauza exactă), apoi oferiți-le recunoștință pentru că ați evoluat suficient pentru a recunoaște, curăța și opri tragerea acestor energii vechi după voi viață după viață. 

Faceți din aceasta intenția voastră zilnică de a elibera și curăța orice energii vechi care mai rezonează încă în corpurile voastre fizice, emoționale sau mentale – orice nu mai rezonează cu adevărul și lumina. Declarați-vă în mod conștient intenția de a elibera toate amintirile celulare de frecvență joasă care decurg din jurăminte și promisiuni vechi, credințe fizice moștenite, experiențe dureroase, boli, etc., etc. (orice sunteți îndrumați să abordați).

Grupul Arcturian dorește să vorbească despre ceea ce îi face pe atât de mulți să reziste schimbării, pentru că noi vedem că atât de mulți sunt pregătiți pentru noile adevăruri, dar ei rezistă în mod constant să aducă acel adevăr în viața lor. Acești preaiubiți cred că adevărul este o idee foarte frumoasă, dar mult prea ne-practică pentru viața de zi cu zi. Ei cred că trebuie să meargă mai departe cu viața lor în moduri mult mai practice, moduri care le-au fost oferite de ”experți” și familiaritate. Dragilor, dacă este să evoluați voi trebuie să începeți să TRĂIȚI și să practicați adevărul până când acesta devine starea voastră de conștiință, moment în care acesta devine practic modul vostru de viață zilnic.    

A trăi spiritual este modul cel mai practic de a trăi care există, pentru că voi începeți să creați din adevăr și nu din conceptele iluzorii ale dualității și separării. Meditația este cel mai bun tratament de frumusețe pe care cineva și-l poate oferi. Pe măsură ce o persoană începe să înțeleagă că adevărata sa esență este completitudinea, armonia, integritatea și toate calitățile întrupate în Conștiința Divină, aceasta va începe să manifeste aceste lucruri în viața sa de zi cu zi. 

Rezistența la schimbare și deschidere către adevăr este întotdeauna frică – frica de necunoscut, frica de a se pierde pe sine împreună cu tot ceea ce a fost considerat a fi necesar și important – sistemul de credință care a fost baza acelei persoane. Energia trei dimensională a dualității și a separării îi face pe oameni să se vadă pe ei înșiși ca ființe separate care trebuie să se zbată și să facă eforturi personal pentru fiecare bun.  Renunțarea la aceste credințe presupune o eliberare de sentimentul personal al sinelui-EGO. Acest lucru poate fi simțit ca o moarte și poate fi teribil, pentru că persoana poate avea sentimentul că-i fuge pământul de sub picioare. Cu toate acestea voi trebuie să înțelegeți că nimic real nu poate fi vreodată pierdut, doar acel fals sentiment al sinelui, SINELE este veșnic. Adevărata bază va apărea pe măsură ce cea iluzorie se dizolvă. Dați drumul visului, dragilor, dați-i drumul.

Încrederea este răspunsul. Încrederea practicată prin cunoașterea faptului că voi sunteți întotdeauna ghidați și ajutați. Încercați să vedeți acele momente de haos drept binecuvântari, revelări ale credințelor pe care încă mai aveți nevoie să le curățați. Încercați să nu revendicați orice experiențe și emoții dureroase pe care le-ați putea avea ca fiind ale voastre, ale voastre personale, pentru că aceste curățări emoționale își vor găsi din nou o casă. Mai degrabă, permiteți-le să fie eliberate și să treacă prin conștientizarea voastră ca ceva ce se întâmplă, știind că ele sunt impersonale indiferent de cât de îngrozitor ați putea simți că ele curg prin și în afară. Încercați să rămâneți centrați, odihniți-vă și beți multă apă atunci când treceți prin cele mai profunde nivele ale intenselor curățări pe care unii dintre voi le experimentează chiar acum.

De-a lungul timpului și prin ignoranță, oamenii au renunțat la puterea personală crezând că alții știu mai bine decât ei cum ar trebui să fie viața trăită. După eoni, oamenii au învățat să nu aibă încredere în ei înșiși permițând acestui sistem de credință să devină conștiința fiecărei generații viitoare. Întotdeauna vor exista cei care-și vor striga sus și tare experiența lor în legătură cu orice subiect, dar alegerea de a-i crede este a voastră.

Începeți să aveți încredere în intuiția voastră și să acționați pe  baza ei pentru că aceasta este conexiunea voastră cu Sinele Mai Înalt. Începeți să acceptați că de fapt sunteți o expresie Divină și că orice aveți nevoie este deja prezent în conștiința voastră. Să știți că aveți acces la tot atât de multe, probabil chiar mai multe, informații ca și acea persoană care-și proclamă sus și tare poziția de lider și cunoscător. Acest lucru nu înseamnă că voi nu puteți să consultați pe cineva care este specializat în tipul de ajutor sau informație pe care voi o căutați – aceasta poate fi singura cale pentru a ajunge la o înțelegere mai profundă a ceva în acest punct al dezvoltării voastre. Cu toate acestea, începeți să înțelegeți că cei care servesc în aceste moduri vă ghidează către răspunsurile pe care le căutați, dar ei nu sunt sursa acestora. Propria voastră conștiință va atrage spre voi ceea ce voi aveți nevoie, în formele în care voi să le puteți pricepe.

Nu mai dați importanță știrilor constante și reclamelor media legate de ceea ce aveți nevoie sau trebuie să aveți pentru a fi fericiți și sănătoși, împreună cu toate prostiile politice auto-servite la care sunteți supuși la toate nivelele. Puneți sub semnul întrebării declarațiile tuturor celor care ați crezut că au toate soluțiile și răspunsurile pentru voi și pentru lume. Este timpul ca omenirea să-și tragă pantalonii și să-și ”strângă brăcinarul” cum s-ar spune, pentru că acesta este un moment extrem de important în călătoria spirituală a omenirii și dacă această oportunitate este ignorată, ea va fi lăsată în urmă.

Din cauza darului liberului arbitru, fiecare persoană poate să-și acorde atât de mult timp cât dorește sau are nevoie ca să evolueze, cum vă folosiți acest dar este alegerea voastră. Gândiți-vă bine la ceea ce alegeți dragilor, pentru că momentul este ACUM.

Noi suntem Grupul Arcturian 6/7/14


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.