sâmbătă, 28 iunie 2014

Întoarcerea lui Isis – Cum vă va afecta acest lucru și unde o puteți găsi





De Anna Merkaba,  24 Iunie 2014

În 21 Iunie un eveniment fantastic a avut loc pe Pământ. Roata a fost pusă în mișcare și vom putea ca în cele din urmă să respirăm eliberați. În 21 Iunie, Zeița pe care am așteptat-o pentru atât de multă vreme, s-a întors! Isis, Inanna, Isthar, ea este cunoscută sub mai multe nume diferite. Una dintre cele mai puternice Zeițe care au pășit vreodată pe Pământ. În cele din urmă a sosit!

În 21 Iunie am fost trasă într-o experiență, îngerii și-au ridicat din nou trompetele și o muzică minunată a început să se răspândească departe în lung și-n lat în întreaga lume. La început nu am înțeles pentru ce era toată această agitație, dar apoi am văzut-o! Era magnifică, uimitoare, în continuă schimbare. Uneori a fost destul de enervant să mă uit la ea, din cauza multelor fațete pe care ea le-a tot schimbat de la o imagine la alta pentru a arăta ceea ce ea reprezintă. Mulți știu că ea nu este numai Zeița Iubirii, dar și a războiului, prosperității, fertilității, pasiunii, și mult mai mult de atât. M-am simțit copleșită de o incredibilă liniște și cu gândul ”acum totul va fi bine”.

Ceea ce mi s-a spus este că Isis este energia pură a iubirii și a feminității. Ea este o reprezentare a tot ceea ce este feminin, liniștit și totuși puternic. Extrem de puternic. Ea nu este pur și simplu o ființă, ea este o sociabilă ființă de lumină. Ea este cu adevărat energie pură, și totuși ca ființă de energie ea este capabilă să se transforme și să ia forma unor persoane diferite în scopul de a-și face treaba. Ea este reprezentarea laturii noastre feminine, indiferent de faptul că sunteți bărbat sau femeie. O parte din ea este în voi și o parte din voi este în ea. Fiecare ființă de pe Pământ și de dincolo are o particulă din Isis în ea. Ea este MAMA DUMNEZEU, MAMA SURSĂ cum s-ar spune a TOT ceea ce există. Ea este reprezentarea feminină a SURSEI.

Deci, ce se întâmplă acum? Ceea ce mi s-a spus este năucitor, extrem de interesant și de-a dreptul minunat.

Vă rog să rețineți că mi s-a spus că aceia dintre noi care fac parte din ”echipa Isis” vor începe să-i simtă prezența foarte puternic în zilele ce urmează. Vom fi chemați ”la datorie” și ne vom trezi scoși din corpurile noastre (adică vom intra în mod spontan în meditație, sau vom ieși dintr-o dată din muncile administrative de acasă, etc.) în scopul de a ne întâlni cu ea și și a fuziona cu energiile ei. Deci va continua să fie un dans, în care multe suflete care au venit aici sub drapelul lui Isis vor fuziona într-o SINGURĂ ființă strălucitoare și apoi se vor separa din nou pentru a-și îndeplini atribuțiile, numai că de data asta vor deveni mult mai puternice și mai determinate. Acesta va fi un dans foarte interesant, pe măsură ce noi ne stabilim în noile noastre roluri aici pe Pământ. Puterile noastre vor crește enorm. Fiecare persoană de pe Pământ va fi afectată, dar cei care se află sub drapelul lui Isis ca să spunem așa, vor fi cei mai afectați.

De fiecare dată când această energie va fi focalizată pe o anumită zonă a lumii, vor începe să se deschidă portaluri și evenimente fantastice vor începe să aibă loc. Încă o dată, pentru mulți dintre noi, această perioadă va fi una extrem de ocupată! Mai ales pentru cei care se află fizic în zona ei ”de ședere”. Vom fi toți atrași către ea atunci când portalurile sau schimbările majore urmează să aibă loc. Așa că pregătiți-vă pentru experiențe minunate în următoarele câteva luni.

De fiecare dată când energia ei se va manifesta într-un anumit loc în acea zonă se vor manifesta schimbări majore. Schimbări cu privire la multe domenii și moduri de viață. Acestea pot fi politice, financiare, medicale, științifice, religioase, etc., etc., dar un lucru este sigur, nimic nu va mai fi la fel vreodată.

Primul ei punct de afaceri – Vaticanul (24 Iunie-4 Iulie) va face un drum la Vatican. Energia lui Isis va fi atât de puternică și de tare acolo încât mințile celor responsabili vor începe să comute pe o nouă realitate, permițându-le să iasă în față cu adevărul despre adevărata natură a lucrurilor, istoria Umanității și moștenirea noastră Galactică.

10 zile mai târziu (4 Iulie – 7 Iulie) își va face drum în Anglia, unde va petrece 4 zile deschizând diferite portaluri care se află acolo. Va fi o schimbare foarte mare, care va avea loc după vizita ei, și va fi foarte interesant de văzut cum vor fi făcute jocurile.

7 Iulie – 24 Iulie Vom găsi energiile ei predominând în Rusia. Acolo va curăța tăblița, epurându-i și curățindu-i pe cei responsabili, reajustându-le înțelegerea asupra vieții, pentru a permite mai multe beneficii pentru umanitate în general. Acolo ea va activa și FOARTE multe portaluri importante. Portaluri care se află sub Moscova și zonele învecinate.

24 Iulie – 1 August Va veni în Egipt, unde va deplânge distrugerea templelor și a piramidelor și va restabili porțile energetice care au fost cândva. Va deschide și alte astfel de porți și va învălui toată țara cu iubire și lumină. Sub influența ei artefactele ”lumii pierdute” vor începe să se manifeste de la sine, iar arheologii nu vor mai putea ascunde oamenilor aceste informații. Acest lucru va începe să schimbe cu adevărat înțelegerea a cine suntem, de unde venim și de ce suntem aici.

1 August – 11 August Va fi în Israel. Unde ar trebui să vedeți o masivă schimbare în conștiință. În Israel sunt mult mai multe portaluri. Aceasta va fi o vizită foarte puternică, care va ajuta la stabilizarea energiilor din Orientul Mijlociu aducând pas cu pas pacea în lume.

11 August – 13 August Ea va fi în Grecia reactivând din nou diferite temple și portaluri energetice. Va fi deosebit de activă în Olimp, așa că dacă veți dori să vă conectați cu energiile ei, ați putea vizita Olimpul în această perioadă.

New-York din 13 August –  23 August. Va activa un uriaș portal care se află sub orașul în sine și îl va dezactiva pe cel care scuipă în prezent atât de multă negativitate în oraș. Ea îi va transforma pe new-yorkezi dinspre interior spre exterior și va aduce fericirea și pacea în inimile lor.

Japonia 23 August – 31 August  Aici este un efect foarte interesant care sperăm că va veni să treacă. Ar trebui ca în sfârșit să vedem ceva mișcare în ceea ce privește problema Fukushima pe măsură ce ea lucrează neîntrerupt cu inimile celor care se află în prima linie a acestei situații. 

China 31 August – 6 Septembrie Șederea ei în China va marca începutul unor evenimente istorice și a unor relații fructuoase între jucătorii importanți ai lumii. Influența energiei ei va deschide inimile multora pentru a-și reconsidera politicile locale și mondiale și pentru a permite o abordare mult mai naturală în ”a face afaceri” cu restul lumii. Există portaluri peste portaluri în China, care vor începe să fie deschise unul câte unul. Cu toate acestea, ea se va întoarce în China mai târziu pentru a continua cu deschiderea portalurilor.

6 Septembrie o va găsi pe Isis în Uganda unde din nou va deschide un portal.  

7 Septembrie – 19 Septembrie își va face drum spre Emiratele Arabe Unite unde va curăța, purifica și activa toate micile și marile portaluri în scopul de a aduce energiile feminine în această țară. Ea va spăla cu fervoare întreaga națiune și toate națiunile din vecinătate. Și în sfârșit va deschide ușa pentru egalitate și echilibru în inimile lor.

19 Septembrie – 2 Octombrie Va petrece un timp în Afganistan, unde va deschide portaluri, și va lucra pentru restabilirea energiilor pașnice în această regiune a lumii. Va manifesta și diferite artefacte din trecut, prezentând lumii din nou adevărata natură a umanității și locul de unde ea a venit.
2 Octombrie – 21 Octombrie va vizita Kirgistan, Moldova, Romania și Prusia.

ACTUALIZARE: 22 Octombrie – 28 Octombrie va vizita Australia Se va întoarce în Australia în luna mai anul viitor și va petrece o lună întreagă aici lucrând cu diferite portaluri importante. Așa că Mai 2015 ar trebui să găsească Australia în focul iubirii și luminii lui Isis și a echipei sale.

INDIA: Ea va vizita partea de sud a Indiei în perioada 13 Noiembrie – 24 Noiembrie. Va pleca apoi către Galilea (o regiune din partea nordică a Israelului, în apropiere de Haifa). Și se va întoarce în partea de nord a Indiei în perioada 28 Noiembrie – 3 Decembrie.

Va continua să cutreiere Pământul mutându-se din loc în loc până când în cele din urmă ECHILIBRUL dintre energiile FEMININE și cele MASCULINE va fi restabilit.

Isis este aici pentru a rămâne, ea nu pleacă nicăieri. A sosit în sfârșit timpul ca ambele energii YIN și YANG să fuzioneze și să permită prosperitatea, sănătatea, abundența, bucuria, creativitatea, ca avansarea tehnologică și spirituală să înflorească pe planeta Pământ, dar mai presus de toate IUBIREA.

Fiți pregătiți ca din nou să fiți chemați ”la datorie”! De data asta va fi multă distracție! Și la final după ce toate portalurile au fost deschise. Și acest lucru va continua timp de câțiva ani, deoarece cele menționate mai sus sunt doar cele mai importante, iar apoi restaurarea planetei Pământ și a psihicului uman va începe. Bun venit la Faza II pentru toată lumea! Interesante vremuri, într-adevăr!

P.S. Dacă nu vă vedeți orașul/țara menționate aici, nu disperați. Isis și iubitoarele ei energii feminine infuzează acum întreaga lume și pe fiecare dintre noi. Motivul pentru aceste date și locuri este că în aceste date și locuri energia ei va fi simțită FOARTE puternic pe măsură ce portalurile aflate în aceste regiuni vor fi activate. Cu toate acestea, dacă simțiți că vreți să vă conectați cu Isis sau cu oricine altcineva, tot ceea ce trebuie să faceți este să cereți, doar intrați într-o stare de meditație și cereți să vorbiți cu ea și veți putea să faceți acest lucru.

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.