duminică, 29 iunie 2014

Înaltul Consiliu de pe Orion – mesaj către Oamenii Planetei Pământ



Autor: Karen Dover

Preaiubiților, noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion și am venit să vă ghidăm și să vă susținem în timp de deplina expansiune a ADEVĂRULUI este acum împărtășită la nivel MONDIAL. Cei care au umblat în întuneric văd acum LUMINA ADEVĂRULUI, iar cei care sunt blocați în frecvențele dimensiunilor inferioare ale vechii realități pământești 3D se țin strâns de tot ceea au fost ÎNVĂȚAȚI. Noi umblăm alături de voi în timp ce voi vă mutați acum în ADEVĂR într-o nouă realitate, un nou mod de a trăi și de a FI și o NOUĂ LUMINĂ pe Planeta Pământ în acest moment.

Cei care ne-au citit cuvintele sunt familiarizați cu canalul nostru și cu munca sa, această muncă se va expansiona acum în ADEVĂR așa cum TOTUL se expansionează în ADEVĂR și vă ghidăm în mod clar că ”haosul” care se desfășoară acum la nivel MONDIAL este alimentat numai de învățăturile vechii realități create a vechiului pământ 3D. Sunteți rugați să stați în LUMINA ADEVĂRULUI în fiecare moment, să îmbrățișați ghidarea SUFLETULUI vostru în ADEVĂR și să înțelegeți că ceea ce a fost creat PENTRU voi, se dizolvă acum prin voi, în jurul vostru și în interiorul vostru.

Pentru mulți dintre voi dizolvarea va fi ca o plimbare pe un nou teren de joacă, iar altora dizolvarea le va apărea a fi ceea ce ea nu este. Vă ghidăm în mod clar că acum SUFLETUL este însărcinat cu această experiență a voastră de viață umană, expansiunea care are loc la la nivelul minții umane conștiente treze permițând în acest moment frecvențelor să fie încorporate și pe deplin ancorate la nivelul celular al FIinței voastre.

Vă trimitem ADEVĂRUL care ESTE în forma IUBIRII care ESTE și îi chemăm pe toți copiii ORION-ului să stea pe deplin în LUMINA ADEVĂRULUI. Evenimentele care vor pune stăpânire acum pe rasa umană, evenimente care sunt valurile ce provin din dizolvarea vechii realități create pământești 3D în ADEVĂR. Vă ghidăm că în fiecare moment TOTUL DOAR ESTE și VOI SUNTEȚI în ADEVĂR. Izolarea dată de vechea realitate creată a pământului 3D se va manifesta pe sine însuși în ADEVĂR și îi va face pe mulți să fugă și să încerce să se ascundă dar realitatea exterioară trează este un construct în care voi ați fost ÎNVĂȚAȚI să stați, aceasta este călătoria VOASTRĂ  ca singuri să dizolvați această realitate creată, iar această călătorie este supravegheată de către SUFLETUL vostru în fiecare moment. UMBLAȚI cu SUFLETUL vostru în LUMINA ADEVĂRULUI și înțelegeți că lecțiile vechii realități create a pământului 3D sunt acum negate. Ele nu servesc NICI unui scop și nu sunt decât ecouri ale unui construct care nu vă mai servește la nici un nivel al FIinței voastre.

Ceea ce era LUMINĂ a fost întotdeauna acolo, ascunsă de CONSTRUCTUL care este vechea realitate creată a pământului 3D, pe cei care așteaptă acum ca soarele să apară pe cer vă rugăm să vă uitați în sus și spre exterior, pentru că SOARELE a fost întotdeauna acolo, dar pur și simplu ați fost ÎNVĂȚAȚI să vă uitați la picioarele voastre.

Miracole iau naștere acum prin, în jurul și în interiorul rasei umane în ADEVĂR ca și o rasă care a fost ținută în frecvențele joase și care acum își amintește cine este cu ADEVĂRAT și acum arată ADEVĂRUL prin faptul că TRĂIEȘTE ADEVĂRUL.  

TOTUL DOAR ESTE și VOI SUNTEȚI.

NU PUTEȚI EȘUA ÎN CEEA CE AȚI VENIT AICI SĂ FIȚI.

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion și întotdeauna umblăm alături de voi.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.