vineri, 6 iunie 2014

Conectați la TOATE




Peggy Black și ”Echipa”

Suntem aici și suntem recunoscători pentru această ocazie de a vă sprijini pe voi și expansiunea voastră în curs de desfășurare. Vă invităm să respirați profund și să vă acceptați pe voi înșivă în timp ce vă eliberați de ceea ce ce ați ținut în voi. În funcție de percepția și convingerile voastre personale, acestea sunt vremuri fie provocatoare fie captivante. Din perspectiva unei ființe multidimensionale acestea sunt vremuri minunate și de transformare.

Cunoașterea, acceptarea și înțelegerea cu adevărat că sunteți aici pentru a ancora o nouă realitate poate și va schimba modul în care vedeți ce se întâmplă. Nu vrem să vă invalidăm propria voastră experiență a unei realități dificile și provocatoare. Vă invităm să vă extindeți dincolo de acea dificultate sau provocare, dincolo de orice fel de limitare.  

Noi suntem aici ca să vă amintim cine sunteți voi cu adevărat, ființe cu o gândire conștientă și creatori ai experienței voastre. Suntem aici pentru a vă declanșa procesul amintirii, pentru a vă invita să vă mutați dincolo de vălul negării, dincolo de orice fel de convingeri limitate.

Sperăm că această transmisie să vă ofere posibilitatea de a vă extinde într-o o nou extinsă conștientizare și analizare a ceea ce ar putea fi posibil. Doar jucați-vă cu această idee, permiteți-i să se dezvăluie în voi. Pentru a face tot ceea ce puteți mai bine nu necesită dovezi instantanee pentru ceea ce noi vă sugerăm. Doar permiteți-vă să vă imaginați posibilitățile.

Vă vom vorbi din nou despre câmpul cuantic pentru că aceasta este cheia către ascensiunea și transformarea voastră. Înțelegem că această posibilitate este încă un pic prea departe luând în considerare programarea logică a majorității oamenilor. Dacă nu există nici o dovadă sau nu o puteți vedea sau simți, atunci nu poate fi real.

Noi am împărtășit de multe ori faptul că câmpul cuantic este energie pură și că el reacționează la intrările voastre vibraționale. Vă invităm să începeți să apelați cu putere calitatea cuantică a conștiinței și să priviți realitatea din acest punct de vedere expansionat de infinite posibilități. Acest punct de vedere vă va debloca imaginația și vă va permite accesul la adevărata voastră măreție și expansiune.

Vom vorbi de entanglementul [un termen din fizică care descrie un atribut cuantic în care lucrurile sunt blocate într-o realitate indiferent de distanță, numit și încâlceală] cuantic și vă vom invita să explorați și să luați în considerare potențialul și eficacitatea sa. Ne-ar plăcea să vă jucați cu aceste idei ”care sunt din afara cutiei”.

Din moment ce în forma voastră cea mai pură voi sunteți vibrații ce locuiesc într-un corp, concentrarea voastră este de obicei pe realitatea fizică, care este importantă pentru voi în scopul efortului de a supraviețui.

Acum am dori să vă concentrați pe voi ca ființa de lumină pură vibrațional care oferă altora o semnătură energetică. Orice lucru viu de pe planeta voastră oferă o semnătură energetică.

Dar dacă odată ați fost conectați cu un altul a avut loc o încâlceală cuantică, o cuplare, o conexiune care s-a format rapid în câmpul cuantic. Această cuplare sau încâlceală s-a petrecut în câmpul energiei pure.

Rămâneți cu noi aici pentru că avem de gând să vă întindem limitele convingerilor voastre. Încâlceala cuantică se referă la modul în care particulele de lumină se pot împreuna, lega și împărtăși biții cuantici ai informației luminii. În tărâmurile cuantice, aspectul cel mai important al acestui schimb și uniri este că odată ce aceste particule de lumină se încâlcesc, ele continuă să împărtășească informația indiferent de cât de îndepărtate au devenit în spațiu și probabil că chiar și în timp.  

Acum, cu această posibilitate în minte, am dori să luați în considerare, doar pentru o clipă, fiecare interacțiune pe care ați avut-o vreodată cu cineva. Fie că era cineva care trecea strada, în magazin, la o reuniune socială, ați împărtășit spațiul într-un avion, sau o sală de clasă, într-un loc de muncă sau o matrice familială, acolo a fost și este o încâlceală în acest câmp cuantic de particule de lumină pură.

Gândiți-vă la milioanele și milioanele de conexiuni și legături încâlcite care sunt parte a conștiinței voastre cuantice, a încâlcelii voastre cuantice. Acum întindeți acest concept un pic mai tare și considerați că fiecare legătură încâlcită pe care ați stabilit-o de-a lungul întregii voastre vieți vă conectează la încâlceala cuantică a fiecăreia dintre aceste persoane, și aceste conexiuni cuantice continuă. Puteți începe să sesizați, simțiți și înțelege că sunteți cu adevărat conectați la TOATE.  

Aproape că vă putem simți panica la gândul de a fi conectați cu cei care poate că nu dețin cele mai înalte vibrații ale integrității, cei care generează ură, prejudecată, mânie și furie.

Adevărul este că întotdeauna ați fost conectați la TOATE.

Probabil că ați negat, ați refuzat să luați în considerare acele conexiuni, ați dat la o parte posibilitatea ca acele calități sau caracteristici limitate ar putea fi vreodată ale voastre. Acum a sosit momentul să vă expansionați în adevărata voastră măreție și să vă însușiți aceste conexiuni, să înțelegeți că făcând acest lucru voi puteți și oferiți energia înălțătoare a transformării acestor legături încâlcite.

Dacă acest lucru este adevărat, și vă rugăm să-l luați în considerare, atunci când voi vindecați un aspect al vostru înșivă, atunci când aveți o intuiție, o înțelegere sau claritate spontană, această informație se propagă prin încâlceala voastră cuantică personală, prin legăturile voastre cuantice personale. Așa cum, în acest câmp cuantic, voi sunteți legați de particulele de lumină ale altora, când ei sunt înălțați sunteți și voi.

Aceasta este o înțelegere importantă pentru că acum voi puteți începe să vedeți cum gândurile, cuvintele, sentimentele și vibrațiile voastre influențează cu adevărat întregul. Fiecare acțiune a voastră se propagă în această rețea cuantică. Atunci când mai degrabă binecuvântați decât să judecați, când mai degrabă iertați decât să condamnați, când exprimați recunoștință și apreciere voi oferiți vibrații care susțin viața, date energetice și încurajare de-a lungul liniei voastre cuantice descendente.

Deci, în această lume cuantică, toate posibilitățile și potențialele există simultan până în momentul în care un potențial este observat sau evocat. În comunitatea încâlcită când din ce în ce mai multe ființe vibraționale oferă frecvențe conștiente înalte ale iubirii, bucuriei, recunoștinței și înțelegerii, aceasta este realitatea potențială care se va manifesta pentru toți. Puteți ajuta la evocarea unei realități care să-i onoreze pe alții precum și toate ființele vii, o realitate care susține și încurajează bunăstarea tuturor, o realitate care deține, onorează și recunoaște divinitatea unuia în celălalt.  

Voi sunteți puternici peste măsură. Când acceptați acest nivel de conștiință, voi începeți să transformați cu adevărat energiile și vibrațiile neconforme ale altora într-un mod iubitor. Natura încâlcelii sau conexiunii particulelor de lumină este modul minunat în care informațiile sunt instantaneu împărtășite în timp și spațiu. Când voi radiați vibrațiile bucuriei și iubirii, aceasta este o binecuvântare a grației.

Vă suntem recunoscători că ne-ați acceptat invitația, jucați-vă doar cu chestiile cuantice, fiți degajați față de voi înșivă și de alții și să știți că totul este în desfășurare și expansiunea are loc. Amintiți-vă că sinele vostru multidimensional înțelege această realitate cuantică. Suntem întotdeauna disponibili să vă servim.

Echipa.

http://www.morningmessages.com/

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.