duminică, 1 iunie 2014

Cele Trei Vânturi



Mesaj transmis prin Lee Caroll în Saskatoon, Saskatchewan
și în Calgary, Alberta, Canada 23-24 Februarie 2013

Salutări dragilor, eu sunt Kryon din serviciul magnetic. Timpul care a trecut între ultima noastră întâlnire și cea de astăzi pentru mine nu există. Este dificil de explicat unei Ființe Umane liniare cum este să nu ai timp. Toate lucrurile se întâmplă deodată, așa că acesta este un lucru ciudat despre care să vorbești, pentru că în mințile voastre viitorul vostru nu vă este cunoscut iar trecutul vostru nu poate fi revizuit. Așa că, pentru voi existența voastră are loc întotdeauna în prezent. Cu toate acestea de partea mea noi suntem în toate trei realitățile, dar noi le numim acum. Aceste concepte sunt doar energii, dar voi îi atribuiți fiecăreia dintre ele o locație de timp 3D.

De exemplu, TRECUTUL: în 3D acțiunile petrecute anterior nu pot fi schimbate, dar amintirile legate de ele pot. Așa că, prin urmare, dacă voi vă rescrieți reacția la ceva ce s-a întâmplat în trecut și acest lucru vă schimbă pe VOI cel/cea din prezent, atunci ce ați făcut? Tocmai ați vizitat trecutul și l-ați rescris!

VIITORUL: Voi spuneți că nu cunoașteți viitorul, totuși potențialele a ceea ce ați putea să faceți vă sunt de fapt cunoscute. După cum vă răzgândiți astăzi, într-un anumit fel voi schimbați potențialele a ceea ce ați putea face mâine. Prin urmare, rescrierea viitorului este realizabilă astăzi. Când vă faceți o programare pentru a merge mâine undeva, vă face asta să deveniți prezicători pentru faptul că ajungeți la evenimentul programat? Dacă vă anulați programarea în ultimul moment, v-ați schimbat viitorul? ”Stai puțin Kryon. Acestea sunt lucruri asupra cărora noi avem control, așa că nu este același lucru ca și un viitor care este un mister pentru noi.” Ce se întâmplă dacă v-aș spune că pentru noi nu există nici o diferență? ”Programările” sunt planificări și neplanificări într-o realitate pe care nu o puteți vedea cu ușurință în 3D, dar ele totuși sunt potențiale pe care voi le creați pentru voi înșivă. Noi le vedem pe toate ca pe un singur lucru și acest lucru ne ajută să vă oferim tipul de canalizare pe care vi-l vom oferi în această transcriere. Vom numi această canalizare Cele Trei Vânturi.

O mare parte din această informație v-a fost dată în bucăți și părți de-a lungul anilor. Cu toate acestea, acum le vom pune laolaltă. Ați auzit o parte din terminologie și am mai făcut aluzie la ea și înainte, iar acum am vrea să fixăm totul așa ca pe un covor care va conține multe răspunsuri și, probabil, câteva controverse. Unele dintre aceste lucruri s-ar putea să nu fie în acord cu ceea ce s-ar putea să fi auzit de la alții, și acesta este momentul în care discernământul vostru divin va intra în joc, pentru că simțurile voastre intuitive ar trebui să fie folosite pentru a vedea dacă aceste lucruri pe care urmează să vi le spun au sau nu vreun sens pentru voi. Puteți începe să folosiți acum ceea ce aș numi logică spirituală.

Sufletul Uman

Înainte de toate, Ființa Umană și sufletul Ființei Umane noi le vedem ca fiind una. În realitatea noastră ele nu sunt despărțite niciodată și sunt în mai multe locuri deodată. Dar pentru înțelegerea voastră și pentru această lecție, avem sufletul în patru locuri deodată. Cele trei vânturi sunt trei dintre cele patru, iar celălalt loc în care sufletul vostru sălășluiește este acasă. Acolo unde sunt eu, dragilor, și nu-l vom numi vânt pentru că nu există nici un vânt atunci când sunteți acasă. Nu există nici o acțiune pentru sau împotrivă și nu există nici împingere sau tragere. Este atât de dificil, dacă nu imposibbil, să vă descriem ceva care vă este atât de apropiat și totuși atât de ascuns. Acasă nu este unul dintre cele trei vânturi, pentru că este locul în care voi sunteți întotdeauna.

O bucată din Dumnezeu este în voi, dar totuși cum este să fii de partea mea de văl vă va rămâne ascuns atâta timp cât sunteți oameni. Este necesar să fie așa; pentru testare energia cu care voi lucrați ca Oameni trebuie să rămână într-un anumit tip de realitate și conștiință ca voi să existați pe planetă și să lucrați puzzle-ul. Dar nu există nici un vânt atunci când voi sunteți acasă. Acasă este locul în care sunteți atunci când nu sunteți în nici unul dintre vânturi. Acasă este ”starea Dumnezeu” naturală a voastră.

Cum îl ”văd” Oamenii pe Dumnezeu

Voi sunteți o parte din supa lui Dumnezeu, care este formată din nenumărate părți, și totuși este una. Adevărata esență a entanglementului [un termen din fizică care descrie un atribut cuantic în care lucrurile sunt blocate într-o realitate indiferent de distanță] sunt atributele lui Dumnezeu. Când sunteți în contact cu Sinele vostru Mai Înalt, sunteți în contact cu toate părțile voastre. Uneori Oamenii se gândesc că primesc mesaje de la îngeri, iar acești îngeri primesc mesaje de la alți îngeri, și tot așa mai departe. Oamenii văd o ierarhie a autorității în orice, din moment ce ea există în propria lor realitate. Dar cu Dumnezeu nu există așa ceva, pentru că înțelepciunea lui Dumnezeu este o înțelepciune singulară, care întotdeauna este aceiași înțelepciune și este pe deplin prezentă tot timpul, peste tot. Adevărul este adevărul, și pentru că voi aveți o parte de Dumnezeu în voi, voi deveniți conștienți de adevărul absolut pe măsură ce vă treziți spiritual. Acesta este motivul pentru care puteți lua o Ființă Umană trezită dintr-o altă parte a lumii și care vă este străină, care vorbește o altă limbă care nu este a voastră, și să găsiți același adevăr. Dumnezeul din voi este același cu cel din ei.

În timp ce noi vă oferim această lecție, onorați-vă intuiția, acea parte a minții voastre care discerne folosind logica spirituală. Unii dintre voi ar putea efectiv avea o revelație în legătură cu ceea ce vorbim pe măsură ce discutăm cele Trei Vânturi.

Cele Trei Vânturi

Ființă Umană, nu este nimic mai onorat în scenariul de viață Umană decât cele Trei Vânturi. Ele reprezintă una dintre cele trei stări în care Oamenii se află întotdeauna. Două dintre ele sunt scurte și una dintre ele este lungă. Există Vântul Nașterii, Vântul Existenței și Vântul Tranziției. Cu cuvintele voastre, voi ați spune naștere, viață și moarte. Noi nu folosim aceste cuvinte deoarece ele sunt influențate de o realitate 3D, care de multe ori este singura voastră viziune asupra adevărului.

Vântul Nașterii

Vântul Nașterii este diferit de evenimentul fizic efectiv pe care voi îl numiți naștere. Pentru noi Vântul Nașterii sunteți voi chiar înainte de a intra (de a lua prima gură de aer). În fiecare ”vânt” vom începe prin a demasca erorile și a vă oferi adevărul. Așa că hai să discutăm atât de mult cât putem și să începem cu energia Vântului Nașterii. 

Imaginați-vă ca fiind o bucată din întreg, o parte a elementului Iubirii din Univers și o parte din înțelepciunea lui Dumnezeu. Sunteți pregătiți să vă întoarceți pe planeta voastră, dar nu aveți mintea unui Om. Ce este implicat? Ce energie se învârte în jurul acesteia și care vă aduce pe voi în acest loc? Cine este capabil să fie în Vântul Nașterii și există un sistem?

Aceste lucruri sunt dificil de descris pentru că ele nu sunt liniare. Înțelegeți că voi sunteți conștienți doar de lucrurile liniare, deoarece aceasta este realitatea voastră. Realitatea voastră 3D așa cum stați acolo citind este conștientă doar de o singură viață pe Pământ. Dar în acest Vânt al Nașterii cuantic, noi vă vedem stând pe marginea prăpastiei unei alte realități, întorcându-vă pe planetă după multe alte vieți [vorbind acum sufletelor bătrâne]. Așa cum stați acolo, voi sunteți pe cale să vă reconectați ca Ființă Umană cu energia planetei într-un anumit fel. ”Vântul” realității 3D în care sunteți pe cale să pășiți suflă către voi cu mare forță. Voi păreți ”a vă apleca” în el în timp ce noi vă spunem ultimele noastre cuvinte de iubire. Voi sunteți pe cale să vă deconectați de la realitatea Spiritului, renunțând de bunăvoie la memoria voastră despre tot ceea ce este întorcându-vă din nou pe Pământ. Ce moment frumos!

Care sunt atributele și ”regulile” lor ca să vă conectați din nou la umanitate? În primul rând, dați-mi voie să vă spun ce nu sunt, pentru că foarte multe lucruri în legătură cu acest subiect sunt greșit înțelese. Primul lucru pe care trebuie să-l știți este că Ființa Umană este absolut unică. Pe această planetă a venirii și plecării sufletelor sacre, toți Oamenii au o parte divină pe care noi o numim Sinele Mai Înalt. Toată structura 3D a ADN-ului Uman și potențialele din ea sunt identice. Singurul lucru care-i deosebește pe oameni unul de celălalt se află în părțile cuantice ale ADN-ului – energia Înregistrărilor Akashice.

Puterea Akashei

Înregistrările Akashice conțin în ele abilitatea și potențialul pentru o energie enormă, în funcție de ceea ce omul a făcut în viețile anterioare. Dacă Omul s-a trezit și mai înainte la un potențial spiritual, atunci există mai multă energie decât în cazul în care n-a făcut-o. Prin urmare, potențialul creator al unui suflet bătrân iluminat este literalmente disponibil în Vântul Nașterii, pentru că el are legătură cu cunoașterea și experiența anterioară și cu ceea ce ați făcut mai înainte pe planetă. Are legătură cu cine ați fost, cu ceea ce ați realizat și cu faptul dacă v-ați trezit vreodată sau nu la modul în care funcționează puzzle-ul luminii, dacă vă întoarceți sau veniți de prima dată.

Deci Înregistrările Akashice nu sunt doar o înregistrare a de câte ori ați fost aici, ci mai degrabă la cât de multă cunoaștere spirituală și experiență de viață v-ați trezit prin toată experiența voastră planetară. Akasha este o bibliotecă sacră pe care o puteți îmbogăți și susține prin fiecare viață și apoi în următoarea. Voi îi adăugați câte ceva de fiecare dată când veniți și plecați de pe planetă și acest lucru ajută la dezvoltarea și modificarea a ceea ce ar putea avea legătură cu viața voastră următoare. Aduceți-vă aminte de axioma pe care v-am dat-o în trecut: Niciodată nu vă veți întoarce la o stare de mai puțină conștiență. O dată ce ați deschis metafora ”vasului spiritual Akashic”, toate învățăturile spirituale din toate viețile vă sunt disponibile, toate învățăturile dobândite.

Biologia Voastră Nu Este Toată De Pe Pământ

Sufletul Ființei Umane este o piesă a lui Dumnezeu și este unic pe planetă. Cu toate acestea, din punct de vedere biologic, Omul nu este un animal de pe Pământ. De fapt, chimia voastră Umană unică dovedește acest lucru, de când voi ați ”lichefiat ADN-ul” care crează o separare de 23 de cromozomi de restul biologiei de pe Pământ. Voi NU ați evoluat pe Pământ.

Specia Umană așa cum o vedeți astăzi nu este specia Umană de acum 200.000 de ani. Deci, prima realizare pentru voi este că întreaga voastră existență corporală nu este ca și ”un animal al planetei voastre”, în ciuda a ceea ce vă vor spune biologii voștri. De-a lungul drumului ați fost ajutați cu o ”trezire la lumină și întuneric” în ADN-ul vostru. Chiar și cele mai elementare religii vă vor vorbi despre acest eveniment ca despre divina ”poveste a creației” comună pentru întreaga umanitate. Umanul care sunteți voi astăzi este unic în Univers și are uimitoare puteri creatoare, așa cum v-au spus toți maeștrii de pe Pământ.

Sistemul Animalelor

Animalele au propriile lor tipuri de energii și unele dintre ele au chiar propriile lor tipuri de suflete-grup. Animalele sunt pe planetă pentru câteva motive și v-am mai spus toate astea și înainte. Cu toate acestea, ele toate sunt pe planetă ca parte a echilibrului lui Gaia, iar multe dintre ele ca prieteni ai Oamenilor. Ele susțin energia vieții pe Pământ și uneori ele sunt aici pentru a iubi.

Anumite tipuri de animale au suflete de animale și se încarnează în propriile lor grupuri, dar întotdeauna în serviciul umanității. Propriile lor grupuri de suflete se întorc ca animale – numai animale. Ele nu trec bariera sufletului într-o ființă cu Sine Mai Înalt. Animalele nu se transformă în Ființe Umane. Dar este foarte ușor pentru Oameni să se gândească că ele o fac, pentru că acesta este modul în care Oamenii se gândesc că a funcționat întotdeauna și pentru ei. În opinia voastră voi ați trecut în nivele mai înalte și apoi ați devenit mai buni. Prin urmare, cei care ar privi schema vieții probabil că ar spune ”Un suflet își începe călătoria ca și animal și apoi urmându-și calea devine Om.”  Cu toate acestea, nu așa se petrec lucrurile și nici nu s-au petrecut vreodată, dragilor. O Ființă Umană are un frumos Sine Mai Înalt care este esența sufletească a energiei lui Dumnezeu  

Sistemul Spiritual Uman

Puzzle-ul din decursul vieții voastre are legătură cu cât de mult din adevărul că sunteți parte a Creatorului puteți accepta. Cât de mult puteți deschide ușa cuantică pentru a vedea acest adevăr în timpul vieții voastre? Acest singur atribut determină cât de iluminat deveniți în timpul vieții. Ascultați: Nu este vorba despre cât de multă cunoaștere și experiență este în Akasha voastră, ci de cât de mult vă permiteți să credeți acest fapt. Sunt multe suflete bătrâne pe această planetă care dețin un volum uimitor de învățătură spirituală, dar ei totuși nu doresc să atingă acel ”ulcior spiritual” din ei în acest moment din viața lor. Aceasta este libera alegere despre care vorbim a Ființei Umane.

Există o imensă planificare pentru a vă pune în Vântul Nașterii. Ce ați realizat în ultimele vieți? Cine ați fost și ce ați făcut? Ce energii ați început și pe care nu le-ați completat dar doriți să le continuați? În ce grup de suflet ați fost? Cine au fost părinții voștri? Sunteți cumva într-un fel de acorduri la nivel de suflet să deveniți nepoții lor? Lucru care este mult mai comun decât ați crede! Sunt atât de multe lucruri care trebuie luate în considerare la planificarea ”energiei de intrare” în viața voastră și fiecare potențial de viață este diferit și unic. Planificarea este făcută de către voi atunci când voi aveți ”mintea lui Dumnezeu” pe partea mea de văl.

Oamenilor nu le place faptul că nu există un manual generic cu instrucțiuni spirituale care să stabilească ”Aici este ceea ce se întâmplă și aici este ceea ce este de făcut”. Ascultați dragilor, Umanitatea este onorată mai mult de atât! Sunt toți copiii voștri la fel? Cărțile despre cum să vă creșteți copiii sunt valabile întotdeauna pentru copilul vostru? Răspunsul este nu, pentru că fiecare suflet este în totalitate unic. Dar Oamenii încă mai doresc să aibă o listă a lucrurilor care sunt de făcut și care nu sunt de făcut, ca și cum fiecare suflet ar fi ieșit dintr-o mașină spirituală care i-ar fi făcut pe toți la fel. Nu. Mai degrabă Spiritul onorează fiecare suflet cu o alegere unică și cu o enormă varietate de selecții de energii. 

Marii Artiști

Există unele atribute pe care oamenii le primesc pe planetă și pe care le vom numi atribute creative. Acestea sunt atribute aproape cuantice care pot dura mai multe vieți pentru a fi finalizate. Ceea ce se întâmplă adeseori cu acești creativi este că ei trec printr-o serie de vieți ca și cum ar fi una în scopul de a-și încheia ciclul lor creativ. Artiști faimoși se vor întoarce și primul lucru pe care ei îl vor face va fi să ia pensula și să continue ceea ce au făcut înainte. Compozitori faimoși, poeți și sculptori faimoși vor veni înapoi și pur și simplu vor merge mai departe! Este atât de evident, și totuși voi negați acest lucru în modul vostru științific.

Deci, creativii sunt diferiți de ceilalți și puzzle-ul lor este să aducă pe planetă cele mai mari comori ale artei printr-o serie unificată de vieți, totuși la nivel personal ei încearcă să rezolve puzzle-ul de tipul ”ceea ce ei poartă în interior este valoros, dar nimeni nu-l cunoaște”. Dacă ați remarcat, cei mai mulți dintre marii artiști care au trăit sau care sunt chiar acum aici poartă o povară care este ușor de identificat drept ”lipsa auto-aprecierii”. Vedeți setarea? Este coaptă pentru descoperirea de sine, nu-i așa? Puteți vedea Omul stând în Vântul Nașterii, pregătit să continue ceea ce doar a început ultima dată? Cu ”mintea lui Dumnezeu”, cu un zâmbet pe față în timp ce aud muzica pe care o vor compune, pentru că ea va fi cu ei atunci când vor veni.

Așa cum stați în Vântul Nașterii, sunteți complet și cu totul o creatură unică cu energii incomplete. Este nevoie de mai mult decât de o scurtă viață pământească pentru a crea atributele Umane care să se și maturizeze. Chiar și non-creativii (cei mai mulți dintre voi) au o filiație în a începe ceva care nu a fost niciodată încheiat. Uneori este vorba despre relații. Uneori este vorba despre a învăța sau despre a preda. Sufletele bătrâne sunt bune la această venire și plecare și de multe ori ei iau lucrurile de unde le-au lăsat pentru că ei schimbă încet planeta prin simpla lor prezență pe ea. Sufletul bătrân ”Coase semințele de lumină pe carpeta timpului liniar fără ca măcar să știe că și el va culege exact aceleași plante mature ale înțelepciunii când se va reîntoarce într-o viață viitoare.”

Prin urmare, dragilor, voi nu veniți tabula rasa, dar trebuie că știți asta, nu-i așa? Sufletul bătrân o simte. Singurii care vin cu o tabula rasa sunt începătorii [cei veniți pentru prima dată] și vom vorbi despre asta în următorul vânt. Dar aceasta este o încăpere plină cu suflete bătrâne care aud și citesc chiar acum. Fiecare dintre voi este aici cu un ulcior spiritual umplut cu experiența de a trăi pe Pământ și uneori chiar cu atributul ”trezirii la propria măiestrie”.

Înregistrările Akashice

Sunt cei care vă pot citi Akasha. Dar spre deosebire de un fișet liniar, ei nu pot citi viața într-un fel liniar. În schimb, vor fi viețile energetice care ies în afară, cele care au o profunzime a lor pentru voi. Acestea sunt viețile în care ați realizat lucruri, sau poate chiar mai rău, nu le-ați realizat. Sunt viețile în care s-au petrecut lucruri dramatice cum ar fi o moarte timpurie, pierderea unui copil sau experiențele de pe un câmp de luptă. Totul se bazează pe energie și potențiale. Veți auzi din nou asta, din moment ce este important.

Voi stați în Vântul Nașterii și sunteți pe cale să vă întoarceți pe planetă. Luați cu voi toate potențialele și posibilitățile bazate pe experiențele voastre trecute precum și amprenta a ”cine sunteți voi”. Vă întoarceți ca parte a familiei spirituale a Pământului, și asta este ceea ce grupul vostru de suflet face. Unde veți fi? Ce sex veți avea? Cel mai dificil pentru mine este să vă descriu acea planificare care nu este liniară și care nu este ceva ce ați putea vedea pe o foaie de calcul financiar logic. Este bazată pe energie și foarte adesea este influențată de alții. Este, prin urmare, bazată și pe familie.

Dacă v-ați trezit la adevărul spiritual într-o viață trecută, atunci acest potențial puternic vă va schimba foarte mult viața următoare. Așa că un suflet bătrân va merge într-un loc în care probabil un suflet tânăr nu ar merge. Toate acestea fac parte din planificarea de dinaintea Vântului Nașterii și sunteți pregătiți pentru ele. Chiar sunteți. Ascultați: Nici un suflet nu vine pe planetă împotriva voinței sale sau drept pedeapsă. Poate că ar trebui să memorați această afirmație!

Cea mai mare schimbare ...

Suflet bătrân, chiar înainte de a te întoarce pe planetă, energia este complet diferită în Vântul Nașterii din cauza a ceea ce s-a întâmplat în ultimii 20 de ani. În acestă energie nouă de după 2013, sufletul bătrân care se întoarce cu acea bibliotecă spirituală umplută cu un scop spiritual se simte confortabil cu acest proces. El își amintește în mod intuitiv în totalitate ceea prin ce a trecut. Ați auzit asta? Acest lucru este diferit față de ultima dată! Acesta este rezultatul a tot ceea ce s-a întâmplat în acești ultimi ani. Ați schimbat regulile!

Sufletul bătrân nu va fi supus la unele dintre energiile care trag și împing un suflet mai tânăr. Sufletul bătrân a hotărât în mintea lui ca parte a planificării cam ce are de gând să facă și nu a putut să facă înainte într-o energie veche. Acest lucru este posibil deoarece ei pot acum planifica să-și deschidă în mod intuitiv ulciorul spiritual mai devreme în noua viață. Sufletul bătrân poate să știe chiar acum acest lucru și să plănuiască acest lucru chiar înainte de sfârșitul acestei vieți, știind în mod intuitiv despre viața viitoare în timpul vieții sale de acum. Aceasta este diferența dragilor. Este începutul ”logicii spirituale intuitive”.

 V-am vorbit în mesajele precedente despre unele dintre cele mai interesante diferențe dintre noii Oameni și cei ca voi, care ați fost născuți într-o energie mai veche. V-am spus că modificările cuantice din ADN-ul vostru pe care le-ați creat trăind mai multe vieți de trezire la iluminare și cunoaștere vă va permite să fiți un copil foarte diferit în viața voastră viitoare. Veți fi un copil care-și amintește cum să citească în loc de-a fi unul care este învățat să citească; un copil care poate umbla mai devreme și să vorbească mai devreme pentru că își amintește cum să o facă. Acest lucru se datorează faptului că puntea în ADN între ce a fost și ce este începe să se desăvârșească. Asta înseamnă că ADN-ul începe să se schimbe cuantic în starea sa inițială de a fi, care este aceea de a fi cu mult mai eficient. Veți vedea acest lucru prima dată în copii și, dragilor, nu vă așteptați să o vedeți la microscop. Mai degrabă, va trebui să cereți în cele din urmă unui sociolog să dovedească asta, pentru că va fi văzută în primul rând ca o schimbare în comportamentul uman.

Prin urmare, sufletele bătrâne vor veni la încarnare ca Oameni care nu vor fi nevoiți să ia totul de la capăt și să pornească de la zero, ci mai degrabă vor veni cu o încărcare intuitivă completă a experiențelor din viețile anterioare. Pe măsură ce creierele lor se dezvoltă ei își pot aminti chiar și cine sunt [sufletele bătrâne care au mai fost aici]. Aceasta este promisiunea noii energii, mai ales după 2013. Veți vedea schimbări în unii dintre copiii și nepoții voștri cum sosesc și pe măsură ce cresc. Stigmatul unei planete care va fi distrusă de război sau de către Dumnezeu nu va mai fi printre energiile noilor sosiți. Promisiunea unei planete noi care intră în zone noi, neexplorate și a unor descoperiri cuantice va fi printre ele. Ei au nevoie de un set complet nou de instrumente.

Cine A Trecut Prin Asta?

Oh, voi toți ați trecut prin acest Vânt. Fiecare persoană din încăpere a trecut prin asta. Ați stat acolo știind care v-au fost lecțiile de viață precum și potențialele a ceea ce a urmat din cauza a ceea ce s-a petrecut în viețile anterioare. Acestea nu au fost greșeli, dragilor. Acestea au fost rezultatele potențialelor și planurile pe care voi le-ați făcut pentru propriul vostru suflet.

Nu există nici un începător în această încăpere [pentru a fi explicat]. Cu toate acestea, nu toți dintre cei ce ascultă sau citesc sunt suflete bătrâne în sensul clasic – suflete care au fost aici de sute de ori. Dar ați mai fost aici, așa că asta vă face să fiți unul dintre cei care au trecut prin acest proces de mai multe ori. Vă face să fiți interesați de acest material. V-ați gândit la asta? Cu toate acestea, printre voi există o mare varietate în înțelegerea acestei cunoașteri. Ea este absorbită într-un mod foarte diferit de către voi. Unii vor dormi prin ea iar alții vor fi treziți spiritual de către ea. [Kryon zâmbește]. Asta depinde de punctul în care vă aflați pe calea pe care v-ați planificat-o. Din nou, fiecare cale este unică.

Vântul Existenței

Ajungem acum la Vântul Existenței. Acesta este ceea ce voi numiți viață. Dați-ne voie să vă dăm atributele. În primul rând, indiferent de ceea ce v-a spus autoritatea spirituală, voi nu sunteți aici ca o pedeapsă. Nu sunteți aici pentru a fi testați. Uneori noi numim viața voastră drept test, dar este o testare a energiei, nu a voastră! Gaia măsoară apoi energia planetei și trimite rezultatele la chiar esența timpului și existenței – la Marele Soare Central. Aceasta este măsurarea vibrațiilor Pământului prin Rețeaua Cristalină, care joacă un rol într-un scenariu mult mai mare și pe care nu l-am discutat prea mult.   

Prin urmare, testul este dacă Oamenii pot schimba măsurările Pământului prin conștiința lor. Acesta este testul. Din nou, Oamenii nu sunt aici pentru a fi testați, voi sunteți aici mai degrabă ca o familie. Puntea dintre Vântul Nașterii și Vântul Existenței nu este subtilă. Este locul în care voi îndepărtați tot ceea ce știți despre adevăr și intrați cu el blocat. Când pășiți în acel Vânt al Nașterii, voi nu mai sunteți conștienți de faptul că voi sunteți o parte a Universului. Nu mai există conectarea la conștiința lui Dumnezeu în sine. Nu vă mai amintiți de unde veniți sau prin ce ați trecut.

Mai noua energie de acum vă trezește la potențialele intuitive ale amintirii acestor adevăruri. Ele sunt în Akasha voastră, dar vă sunt disponibile numai prin intermediul intenției. Așa cum am arătat, unele suflete bătrâne nu este absolut deloc necesar să se trezească! Uneori, un suflet bătrân care a avut anterior o viață foarte dificilă și profundă se va avânta prin această viață ca într-o vacanță în ceea ce privește lucrurile spirituale și nu vor susține niciodată că ar fi interesați. Dar, dragilor, voi știți cine sunt ei atunci când îi întâlniți și puteți vedea asta în ochii lor. Unii dintre voi s-au chiar căsătorit cu ei! Ei n-ar putea să fie aici la o întâlnire cum ar fi asta, dar la origine aceasta este energia care v-a atras către ei.

Scopul Sufletului Bătrân

Dragilor, voi trebuie să înțelegeți unicitatea vieții. Acesta este motivul pentru care noi spunem că nu există reguli care să precizeze că voi ar trebui să vă treziți cumva ca să ajutați planeta sau că ar trebui să trimiteți lumină în timp ce vă aflați aici. Pur și simplu nu există trebuie-uri pentru că sistemul este complex prin varietate. De data aceasta, unii sunt aici ca pur și simplu să susțină energia a cine ei sunt acolo unde ei sunt. Data viitoare ei vor face munca, dar acum ei doar susțin un spațiu. Unii dintre voi chiar ați avut aceste atribute și ele sunt necesare pe planetă. Ca o ștafetă spirituală, unii aleargă cu ștafeta iar alții stau și privesc, dar toți sunt parte a evenimentului.

Unele suflete bătrâne pur și simplu susțin energia, neavând cunoștință de nici o călătorie metafizică. Aceasta ar fi asemeni unei recalibrări sau întineriri a sufletului bătrân. Cu toate acestea, unii dintre voi ar putea spune ”Nu cred că mi-ar place. Pare a fi risipirea unei vieți pentru sufletul bătrân – o pierdere de 80 de ani sau chiar mai mult!” Dragilor, este o risipă de trei săptămâni atunci când mergeți în vacanță? Nu. De cele mai multe ori vă întoarceți odihniți și gata de muncă! Este complex dar voi priviți lucrurile din perspectiva ”unei vieți”. Dar pentru noi este pur și simplu o zi care trece. Este vorba despre sincronizare. Așa că nu vă bateți capul cu ce merge și cu ce nu bazându-vă pe ”ceasul vieții” voastre.

Sufletele bătrâne vor avea cel mai mare impact pe planetă în noua energie. Cei care au fost aici de cele mai multe ori vor ști mai bine decât oricând înainte ce să facă în ceea ce privește condițiile pe care le găsesc atunci când sosesc.

Categoriile Vântului Existenței: Începători și Învățăcei

ÎNCEPĂTORI: Începători sosesc tot timpul. Trebuie să sosească pentru că planeta are o rată de expansiune geometrică [creștere a populației]. Deci, în mod logic, înțelegeți că sunt suflete noi care sosesc tot timpul? Este evident. Dar voi puteți recunoaște un începător într-un minut, atunci când începeți să vorbiți cu el. Voi spuneți A și el înțelege B. O să-i cereți să o ia la stânga și el o să o ia la dreapta. Nu au nici o idee despre nimic, despre cum funcționează lucrurile între oameni. Ei nu chiar înțeleg dacă un lucru este bun sau rău. Caracterul adecvat al comportamentului este un mister pentru ei – și de multe ori arată acest lucru.

Ei nu știu, în general, cum funcționează viața. Veți da din cap cu uimire pentru că nu vă vine să credeți că cineva ar putea fi așa! Ei sunt începători. Ei nu au cunoștințe despre natura Umană. Ei pot fi cu ușurință păcăliți de o altă Ființă Umană care vrea să-i păcălească. Din nou veți da din cap și veți gândi ”Doar acum au sosit?” Da, tocmai au făcut-o.

Ei sunt naivi la maxim în toate privințele și voi vedeți acest lucru. Fiecare dintre ei va trebui să vină înapoi de un anumit număr de ori înainte de a începe să înțeleagă întregul proces după care funcționează viața, așa că întotdeauna există un număr destul de mare dintre ei. Pe ei nu-i veți găsi la o întâlnire ca aceasta și este mai bine să-i întâlniți la o întâlnire cu tema ”cum funcționează Oamenii”. Mulți dintre ei ajung pe canapeaua psihologului pentru a descoperi mai multe despre ei înșiși și, destul de ciudat, dar mulți sfârșesc prin a fi ei înșiși psihologi! Acest lucru se datorează faptului că natura Umană este un mister atât de vast pentru a putea fi rezolvat de către ei înșiși încât sunt pe deplin conștienți de cât de mult ajutor au nevoie, așa că ei devin ajutoare pentru alți începători.
ÎNVĂȚAREA: În decursul câtorva vieți, mulți ajung la o anumită stare unde apare o conștientizare intuitivă a modului în care lucrurile funcționează pe planetă. Există un echilibru emoțional mai bun și atunci Omul devine un învățăcel. Cunoașterea spirituală poate fi abordată.

Învățăceii formează o categorie evidentă. Aceștia sunt cei care sunt potențiali treziți, pentru că aceștia sunt cei care au potențialul de a ajunge într-un loc ca acesta, să audă adevărul, să-l recunoască sau nu, și să plece. Dacă simt că nu este ceva cu care să aibă vreo legătură, asta înseamnă doar că încă nu le-a sosit momentul. Din nou, vă amintiți axioma revenirii la o stare mai puțin conștientă? Nu puteți. Așa că, chiar dacă nu sunteți de acord cu ceva sau faceți ceva astăzi, asta nu înseamnă că ați uitat. Nebunia de astăzi poate deveni înțelepciunea de mâine. Depinde doar de percepția voastră.

Sincronizarea este totul. Partenerul meu a întrebat de multe ori ”Kryon, de ce a trebuit eu să mă trezesc la adevăr la mijlocul anilor 40 ai mei? Ar fi fost cu mult mai eficient dacă aș fi făcut-o în anii când aveam 30!” Răspunsul pe care i l-am dat este în totalitate legat de sincronizare. Are legătură cu plasarea lui la vârsta la care era nevoie să fie pentru a face ceea ce face acum și, de asemenea, cu ceea ce va face în continuare. Voi ajunge la asta.

Și așa, dragilor, cei care stau pe scaune în fața mea și cei care citesc sunteți toți în categoria învățăceilor. Acestea sunt adeseori sufletele mai bătrâne și cei care s-au trezit la întrebările spirituale. Ei simt ceea ce se întâmplă pe planetă și vor să știe mai multe. Ei dobândesc o nouă conștientizare că energia se schimbă și că Pământul are nevoie de ei. De asemenea, ei știu că fiecare cale este diferită, așa că ei stau în această încăpere acum sau citesc această transcriere ținând cont de acest lucru.

Acesta este modul în care funcționează lucrurile, suflet bătrân. Unii dintre voi v-ați trezit la adevărul spiritual al ”Creatorului interior” de multe ori. Biblioteca voastră este suficient de ticsită cu scopuri spirituale. Unii dintre voi s-au trezit chiar în această viață și au realizat faptul că sunt un suflet bătrân. Așa că din moment ce sunteți toți aici ascultând sau citind, vă ofer o diversiune. Este o complexitate la care nu v-ați așteptat și una pentru noua energie.

Un Atribut Cuantic Complex Avansat

Acesta poate fi complex, dar unii dintre voi sunteți pregătiți pentru el. Această idee este intuitivă pentru unii de aici, pentru că este spiritual logică. Menționez acest lucru pe scurt, pentru că vi l-am dat și mai înainte și el trebuie să fie inclus pentru a face explicarea vânturilor cât mai completă posibil.

După cum v-am spus, în voi există o bibliotecă a Akashei. Acesta este un mod de a spune că acolo este un adevăr pe care voi îl puteți trage din cel care este universal. Dar într-un mod foarte liniar, voi înțelegeți, de asemenea, că voi puteți avea în librăria voastră Akashică doar ceea ce ați acumulat din viețile voastre pe Pământ. Adevărat sau fals? Am mai vorbit despre acest lucru în acest nou an al lui 2013. Răspunsul este, depinde de cât de cuantici deveniți.

Acum, acest lucru este foarte dificil, dar acum voi aborda un subiect care este complet neliniar, așa că ascultați cu atenție. Dacă este adevărat, dragi Ființe Umane, că voi ați fost însămânțați de o rasă avansată dintr-o altă parte a galaxiei [Pleiadeenii], ceea ce înseamnă că voi aveți o bucată din ADN-ul lor! Tot ceea ce ei știu este în ADN-ul vostru – și știți ce am de gând să spun cu asta, nu-i așa? Aceasta înseamnă că voi vă puteți trezi la un mare adevăr, dar un adevăr care nu este bazat pe experiența de pe Pământ. Mai degrabă este acolo din ceea ce ei v-au dat. Acest lucru merge dincolo de ceea ce v-am învățat despre Akasha voastră și vă duce într-un cuantum Akashic spiritual.

Vor fi unii care vor întreba, ”Ei bine atunci, noi venim aici având asta, nu-i așa? Chiar și începătorii au asta? Atunci de ce nu ne amintim și asta?” Răspunsul este: În noua energie [după 2013] vor fi cei care vor începe să folosească ceea ce vom numi ”instrumentele Akashei cuantice”. În acestea va fi inclusă și ideea ”mineritului Akashei” [un atribut pe care l-am dat înainte] precum și ideea ”moștenirii Akashei cuantice”, care va fi începutul amintirii cunoașterii originale a strămoșilor galactici. Acest lucru va duce în cele din urmă la invenții cuantice pe planetă. Pe măsură ce Oamenii devin mai cuantici în evoluția lor, ei vor începe să descopere aceste noi instrumente. Acest lucru are legătură cu ADN-ul și am vorbit despre asta de mai multe ori. Aceasta este ”amintirea”. Dar aceste lucruri vor începe să se întâmple celor mai bătrâne suflete dintre voi, pentru că ele se întâmplă numai după deplina realizare a ”Dumnezeului interior”.

Karma

Ce rol joacă karma în toate astea? Învățăcelul, care este unul care a lăsat în urmă starea de ”abia sosit pe Pământ”, are acum ceva numit karmă, iar aceasta este o energie mare cu care să lucrezi. Așa că haideți să explicăm ce este aceasta.

Karma este ”energia neterminată a grupului familial” care continuă de la o viață la alta. Aceasta vă împinge și vă trage în jurul vieții și nu are nimic de-a face cu predestinarea. Mai degrabă, ea are întrutotul de-a face cu predispoziția. Dacă aveți o grămadă de energie karmică în jurul vostru, atunci voi aveți predispoziția să vă mișcați la stânga sau la dreapta când anumite condiții sunt întrunite. Aceasta se bazează pe energiile trecutului și cea mai mare parte provine din interacțiunile Umane.

V-am dat informații în 1993 când Cartea Întâia a lui Kryon, Sfârșitul Vremurilor, a fost publicată. V-am spus că sufletele bătrâne au acum permisiunea să se elibereze de energia karmei și să-și dirijeze propriul drum prin viață, co-creând energia a ceea ce ei doresc în loc să trebuiască să se lupte cu trecutul. Vom continua să vă spunem că karma este un sistem de învățare vechi și că acum ați trecut de el.      

Energia karmică este încă necesară pentru învățăceii care nu sunt încă pregătiți să se elibereze de ea și mai au nevoie să treacă prin lecții bazate pe ea. Karma nu este disponibilă începătorilor [celor veniți de prima dată], deoarece sufletul nou sosit nu are atașată nici o energie din trecut care să-l tragă. Apropo, acesta este motivul pentru care ei sunt atât de habarniști! Dar începând de la a doua sau a treia venire, ei încep să-și creeze propria lor karmă din energia vieții obișnuite care îi împinge apoi să facă lucrurile în următoarea.

Odată ce sufletul bătrân s-a eliberat de karmă, acest lucru înseamnă că el s-a rupt complet de ea și că data viitoare când vine aceasta nu va mai fi acolo. Din nou, aici este un atribut cuantic care afirmă că ”ceea ce voi creați în structura ADN-ului vostru spiritual astăzi rămâne pentru totdeauna. Nu trebuie făcut din nou în viața viitoare.” Din nou, aceasta nu este o predestinare, dar să știți că ceea ce faceți în această viață o modelează pe următoarea, și în această energie nouă acest lucru este deosebit de profund, suflet bătrân!

Contracte

Vreau să vă vorbesc despre contracte. Cuvântul în sine este înțeles greșit. Simțiți că aveți un contract spiritual de a face ceva pe Pământ? Unii dintre voi vor sosi pe planetă și se vor gândi ”Eu sunt aici făcând ceea ce se presupune că ar trebui să fac în acest oraș pentru că acesta este contractul meu.” Deci, în timp ce voi în mod aparent vă îndepliniți contractul, ce faceți când vine cineva cu o ofertă mai bună pentru voi, dar asta înseamnă că ar trebui să vă mutați în alt oraș? Aceasta ar putea să fie o ofertă spirituală, punându-vă într-un loc mult mai bun pentru a ajuta oamenii. Oh nu! Aici este un mare puzzle. Ce se întâmplă cu contractul vostru spiritual?

O parte din voi vă trage în direcția ”Trebuie să stau aici și să fac ceea pentru ce am venit.” O altă parte din voi este sfâșiată de indecizie. În cele din urmă, vă luați inima în dinți și spuneți ”Contractul meu este că trebuie să stau aici și să-mi fac treaba. Orice ar fi, îmi voi îndeplini contractul pe care-l am cu Dumnezeu.”

Permiteți-mi să vă ofer un cuvânt de care să vă amintiți – prostii! Contractul vostru este scris cu cerneală invizibilă! Ascultă, suflet bătrân: Fiecare zi din viața ta are o cale spirituală reinscriptibilă. Știați asta? Aceasta este esența co-creației. Singurul contract pe care-l aveți este să fiți aici și acesta este împlinit în timp ce citiți aceasta. Așa că ridicați stiloul spiritual și scrieți ceea ce aveți nevoie în fiecare zi. Dacă sincronicitatea își face apariția și vă duce într-un alt loc, priviți-o drept ceea ce este – este ceea ce voi ați cerut! Simțiți-i adevărul în timp ce ea are loc. Mergeți cu sentimentul vostru intuitiv și scrieți un nou contract pentru a doua zi, care poate dispărea mâine în timp ce voi îl rescrieți pentru ceva chiar mai bun.

Suflete bătrâne, n-ați avut o oportunitate ca asta înainte. În această nouă energie, voi puteți schimba Vântul Existenței pentru a se potrivi cu ceea ce voi aveți nevoie. În următorii câțiva ani, voi veți decide în comun o serie de lucruri pe această planetă. Printr-o foarte lentă uzură a vechii energii care moare, voi veți câștiga avantajul.

Va exista o mai mare integritate și sufletele bătrâne o vor crea. Uneori sufletele bătrâne vor fi reprezentate în corpuri tinere care se trezesc repede. Adevăratul plan a ceea ce este pe cale să se întâmple pe Pământ va începe să se contureze. Vor apărea noi alianțe ale națiunilor. Mai multe frontiere vor cădea, iar guvernele vor începe să înțeleagă un nou principiu al unității, principiu care nu a mai fost văzut până acum pe planetă. Acesta va crea în cele din urmă semințele pentru o pace reală pe Pământ. Până și Orientul Mijlociu se va schimba.

Am mai spus și înainte: Generațiile viitoare vor privi în urmă la ce a fost și vor numi tot ceea ce a fost înainte de 2012 drept ”Era Barbară”. Veți vedea civilizația așa cum voi o știți începând cu 2013. Aceasta este promisiunea unui real punct de demarcație ce vine pe durata a trei generații. Gândiți-vă la asta. Istoria Umană a fost întotdeauna legată de războaie și cuceriri. Cu toate acestea, voi ați început să schimbați foaia. Pe măsură ce noua energie moare încet, supraviețuirea va fi văzută drept unitate și cooperare. Acest lucru se întâmplă deja pe planetă, n-ați observat?

Vântul Existenței sunteți voi, lucrând puzzle-ul, suflete bătrâne, și voi nu sunteți în karmă și nici sub vreun contract. Mai degrabă sunteți în modul de manifestare. S-ar putea să nu pară așa, dar dați-i o șansă. V-am mai spus: Când începeți să ieșiți din modul de supraviețuire și încetați să vă mai îngrijorați pentru fiecare lucru, în cele din urmă veți intra în modul de manifestare. Modul de îngrijorare este modul pe care l-ați învățat de la părinții voștri. Voi l-ați moștenit, dar nu este ceea ce fac ființele iluminate. Ele mai degrabă manifestă ceea ce ele au nevoie și nu-și fac griji pentru ceea ce nu au, pentru că totul vine spre ele atunci când au nevoie prin procesul sincronicității – un concept iluminat care dă credibilitate înțelepciunii divine interioare.

Vântul Tranziției

Ultimul Vânt este Vântul Tranziției. Voi îi spuneți moarte. Ce aș putea să vă spun despre asta, ceva ce voi să nu știți? Ei bine, cred că aș putea să vă spun multe. În primul rând, regulile: Voi nu știți ceea ce nu știți. Voi nu știți când urmează să se întâmple. Știați că avem nevoie să vă păstrăm pe unii dintre voi aici pentru foarte multă vreme? Și asta din cauza faptului că nu ați încheiat ceea ce ați început. Iar de alții dintre voi avem nevoie să faceți tranziția mai devreme decât mai târziu în scopul de a vă urma propriul plan. Avem nevoie repede de voi într-un alt loc pe planetă, când sunteți tineri. Avem nevoie ca cunoașterea voastră Akashică să se trezească mai devreme și să continue să dezvolte ceea ce voi dezvoltați acum pentru că veți avea energia tinereții.

Avem nevoie ca voi să aveți o anumită vârstă pentru a putea îndeplini o anumită îndatorire, așa cum ați planificat-o. Avem nevoie să vă avem tineri pentru alte motive care ar trebui să vă fie foarte evidente dacă vă gândiți la ele din punctul nostru de vedere. Deci, voi nu știți când plecați. Lepădați frica de această tranziție pentru a înțelege motivele care sunt profunde și pe cei pe care i-ați ajutat să le creeze atunci când ați fost pe partea mea. Adevăratul proces al trezirii vă ajută să decideți când aveți de gând să transferați energia și să treceți din nou prin tranziție.

Vreau să vă dau un atribut la care probabil că nu v-ați gândit: Moartea este înfricoșătoare. În sens corporal, voi aveți o voință incredibilă de a supraviețui. Ultimul lucru pe care oricine îl vrea, până și bacteria, este să moară. Supraviețuirea vă împinge să trăiți și nimeni nu intră pur și simplu în moarte fără să-i fie frică. Acest lucru va rămâne, și asta așa și trebuie să fie. Dar există un dar pe care noi vi-l oferim, și voi nici măcar nu știți de el.

În momentul tranziției, când inima voastră se oprește și vă dați ultima suflare, noi suntem acolo. Și toți îngerii din Marele Soare Central sunt, de asemenea acolo, și ei aprind o lumină care vă aduce pacea. Este o pace atât de mare încât frica nu poate exista în ea. Într-o fracțiune de secundă voi veți ști că totul este în regulă. Ați putea să o numiți anestezic spiritual, dar noi o numim darul Creatorului.

Deci, din punctul nostru de vedere, un punct de vedere cuantic, Vântul Tranziției este frumos. El reprezintă acea clipă în care voi vă dați seama că ați terminat cu această viață. Durează doar o secundă și apoi dispare. Apoi intrați în procesul celor trei zile de amintire a cine sunteți voi. O parte din voi este încă pe planetă și o parte este cu noi. Totul este atât de frumos.

Unii Oameni au trecut prin experiența morții clinice și au explicat-o cât de bine au putut ei, dar toți spun că s-au întors înapoi total schimbați. Oh, Ființe Umane, ei au văzut un pic din ea; ei au văzut o bucățică din Creator și când s-au întors au exclamat: ”Nu o să credeți asta! Am fost mort pentru un moment și am auzit cântece și am văzut lumină.” Doar întrebați-i și vă vor spune. Deci acesta este darul tranziției despre care nu v-am mai vorbit până acum. Nu există nici o durere în moarte Ființe Umane. Singura durere este pentru cei care rămân și care nu știu unde sunteți voi. Ei simt că voi ați plecat pentru totdeauna, dar voi n-ați făcut-o. Nici sufletele celor pe care i-ați pierdut de-a lungul anilor, dragi ascultători și cititori. Știați că părinții pe care i-ați pierdut vor fi cu voi până la ultima voastră suflare? Ei vă țin de mână tot timpul. Acest lucru este complex dar face parte din sistemul frumos, multidimensional al grupului de suflet. Unii dintre voi știu că am dreptate, deoarece l-ați simțit.

Ființe Umane, voi trebuie să știți că grupul sufletului vostru poate fi în mai multe locuri în același timp. V-am mai dat această informație și mai înainte. Sufletele pot să se reîncarneze în altă parte pe planetă ca și Om corporal, și totuși să fie și cu voi în același timp lucru pe care voi îl percepeți ca și cum ar fi un ghid. Nu puneți întrebarea ”cum”, pentru că oricum nu va avea nici un sens în realitatea voastră. Este un sistem frumos. Moartea nu doare!

Dacă pierdeți pe cineva drag, vreau să vă amintiți acest lucru: poate părea împăcat și rece și plecat pentru totdeauna, dar asta numai în 3D și nu acesta este adevărul. Sunt vii și bine și vă privesc, stăruind să vedeți energia iubirii pe care ei o reprezintă. Ei nu au dispărut.

Acestea sunt cele Trei Vânturi pentru astăzi. Îmi place să vorbesc despre aceste lucruri pentru că îmi sunt foarte apropiate tot timpul. Eu lucrez cu toate trei, și lucrez cu ele chiar acum. Energia care este Kryon este un grup. Este exact așa cum sunteți voi toți, pentru că și voi aveți aceste atribute. Eu fac parte chiar acum dintr-un grup care lucrează cu cei din Vântul Nașterii. Și de asemenea îi întâmpin pe cei care trec prin tranziție – chiar acum. Acesta este rolul Spiritului prin Sinele Mai Înalt care este al vostru. Descoperiți-l pe Dumnezeu în voi. În momentul în care faceți acest lucru, veți vedea și că planul este frumos, dragilor.

Și așa este.

KRYON



link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.