sâmbătă, 14 iunie 2014

Căutați ceea ce este corect



Înaltul Consiliu de pe Orion
11 Iunie 2014

Mesaj primit prin Holly Hawkins Marwood
Transcris de Paul Marwood

Salutări dragilor,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion

Astăzi vă invităm pe fiecare dintre voi să petreceți puțin timp în fiecare zi privind în trecut, privind dincolo, și într-un fel, ignorându-vă neajunsurile, eșecurile, vătămările și să faceți același lucru pentru lumea din jurul vostru. Puteți începe să vă mutați atenția dincolo de problemele, eșecurile, neajunsurile voastre și ale celor din jurul vostru? Puteți începe să vă mutați atenția dincolo de toate lucrurile care se petrec în mintea voastră și pe care le vedeți a fi greșite sau incorecte pe planetă, în univers, cu afacerile, cu guvernele, cu instituțiile?

Acordați-vă un oarecare timp în fiecare zi pentru a vă conecta cu ceea ce se întâmplă și este corect, cu ceea ce se întâmplă și este bine, cu ceea ce se întâmplă și este în curgere. Vă oferim această idee, sugestie, de a căuta pozitivul, de a căuta Lumina, de a căuta corectitudinea lucrurilor ca o modalitate de a începe să consolidați toate schimbările și transformările incredibile care au loc pe planetă în acest moment.

Pentru aceia dintre voi care sunteți foarte acordați la realitățile vibraționale, voi știți că ceea pe ce voi vă concentrați primește atenția voastră energetică, prin urmare crește și se expansionează. Ceea ce voi ignorați se veștejește și moare. Ce ar fi să începeți să vă antrenați să găsiți acele momente luminoase, de corectitudine, de perfecțiune în lucrurile care se petrec în jurul vostru astfel încât acele aspecte să poată crește și amplifica?

Pentru mulți viața voastră și multe vieți au fost petrecute pentru rezolvarea problemelor, căutând ceea ce poate fi făcut mai bine sau îmbunătățit dintr-o stare în care există un mare criticism pe planetă și, în mod special, din ceea ce am numi criticism spiritual, unde indivizii care simt că ei au percepția ”corectă” a realității spirituale critică și condamnă ceea ce nu se potrivește cu ideile lor despre ceea ce este adecvat pentru a avansa spiritual. Această judecată și acest criticism de fapt contractă energia și vă îndepărtează de direcția Ascensiunii către care fiecare dintre voi dorește să se îndrepte în acest moment.

Vă invităm să găsiți aceste momente de Lumină. Să găsiți aceste momente de ușurință. Să găsiți aceste momente de corectitudine în lumea din jurul vostru. Dacă vă dați seama că aveți probleme în a găsi corectitudinea în lumea din jurul vostru, găsiți ceva care pare a merge bine. Dacă vă uitați la știri, dacă acordați multă atenție la ceea ce se petrece în lume și simțiți că percepția voastră despre lume este că lucrurile se destramă, atunci vă cerem să vă uitați doar la acele locuri în care lucrurile merg bine. Dacă aveți nevoie, mergeți pe Internetul vostru în acele locuri care sărbătoresc veștile bune, sărbătoresc modul în care oamenii sunt drăguți unii cu ceilalți. Există multe exemple de acest fel pe planetă. Găsiți exemple de afaceri care fac ceea ce trebuie. Găsiți exemple de lideri politici noi care propun idei noi. Vă invităm să începeți să vă uitați cu un ochi chior la neajunsuri și la eșecuri și să începeți să deschideți larg ochii la succesele care au loc oriunde. Cu cât mai mult le veți găsi, cu atât mai multe veți vedea. Ce face acest lucru în expansiunea energiei voastre și a câmpului inimii voastre este extraordinar. Fiecare moment în care puteți găsi binele în orice situație, fie că este vorba de viața voastră sau de lumea din jurul vostru, voi vă expansionați câmpul energetic în moduri care sunt de nedescris.

A sosit timpul să pășiți într-o nouă realitate, cu o nouă energie și cu un nou mod de a privi lucrurile. Așa că vă invităm să începeți să vă schimbați energia și modul în care priviți lucrurile pentru a manifesta noua realitate pe care fiecare dintre voi o caută cu atâta îndârjire în acest moment din viața voastră, în procesul vostru, în dezvoltarea voastră la nivel de suflet, în creștere și exprimare. Așa cum spunem noi, distrați-vă cu asta! Distrați-vă căutând și găsind lucrurile care funcționează în viața voastră și în lumea din jurul vostru. Sunt atât de multe lucruri la care să le acordați atenție și care sunt corecte. Simțiți diferența pe care acest lucru o aduce în viața voastră!

Fiți binecuvântați

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion  


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.