luni, 16 iunie 2014

Banii și Abundența



Mesaj de la Maria prin Pamela

Sunt Maria cea care vorbește. Astăzi, vă invit să vă cufundați în energia acestui spațiu în care îngerii se adună pentru a vă ușura greutatea și oboseala.

Voi înșivă ați fost îngeri la un moment dat și, în adâncul sufletului, încă mai sunteți. Din miezul ființei voastre un canal vă leagă cu tărâmul angelic. Îngerii reprezintă o energie esențială grandioasă, mult mai fină și mai blândă decât realitatea pământească cu densitatea și greutatea ei. Deschideți-vă acelei energii angelice, care poate părea atât de îndepărtată și totuși poate veni spre voi prin timpul și spațiul infinit. Voi sunteți îngeri în inima voastră.

Permiteți ca blândețea și confortul tărâmului angelic să curgă în aura voastră, să vă înconjoare capul, umerii, inima și să vină să se odihnească acolo. Apoi lăsați ca acest flux de energie moale de culoare roz să curgă prin stomacul vostru și prin abdomenul vostru. Simțiți cum tot ceea ce este obosit și greu în zona stomacului și abdomenului vostru este atins de această energie. Scântei mici de lumină în toate culorile curcubeului dansează prin abdomenul vostru și vă fac să vă simțiți fericiți și fără griji. Ele vă reamintesc de dimensiunea atemporală din care voi veniți.

Acum, în timp ce energia angelică curge prin șoldurile și coapsele voastre, prin genunchii, gambele și gleznele voastre, acordați o atenție specială în a permite energiei să curgă prin tălpile voastre. În mijlocul tălpii voastre energia găsește o deschidere care crează un canal către Pământ. În profunzimile ființei ei, și Pământul este un Înger, un înger frumos care este acum încarnat în corpul Pământului. Simțiți cum acest înger, care este Pământul, are enorma putere de a vă susține și a vă oferi putere, siguranță și stabilitate.

Simțiți cum sunteți incluși într-un cerc de iubire de către Pământ și de către Ceruri. Permiteți acelor energii să-și facă treaba și să vă înconjoare în liniște, și predați-vă lor. Nu este nevoie să lucrați pentru ele sau să vă gândiți la ele. Acestea sunt energii care vă însoțesc întotdeauna și ele amândouă vă aparțin. Permiteți-i vindecării să curgă în acele locuri din corpul și din mintea voastră care au cea mai mare nevoie de vindecare. Și să nu uitați niciodată că voi faceți parte din acea dimensiune atemporală, liberă în care îngerii sălășluiesc.  

Voi ați venit în aventura vieții pe Pământ din propria voastră voință. Dar ori de câte ori vă simțiți îngreunați este important să vă retrageți în acea dimensiune atemporală pentru a vă reaminti cine sunteți voi cu adevărat și de ce ați venit aici, adică pentru a învăța, pentru a avea aventuri și pentru a experimenta tot felul de lucruri. Și este menită să fie o aventură plină de bucurie.

În momentul în care a fi uman devine prea mult pentru voi, prea împovărător, simțiți-vă liberi să gustați din nou acea dimensiune angelică după pofta inimii și respirați profund. Nu trebuie să faceți prea mult; puteți renunța la toată strădania, efortul, munca – eliberați-vă de ele. Intenția este să respirați profund din acel tărâm angelic astfel încât să fiți din nou inspirați să aduceți câte ceva din acel Rai Angelic chiar aici, pe Pământ. Aceasta este adevărata voastră muncă și nu multele preocupări, griji, planuri și organizarea lucrurilor care fac parte din a fi ”ocupat” în sfera pământească. Nu, munca voastră reală este să vă predați energiilor subtile a cine sunteți voi cu adevărat, ceea ce nu este legat de timp și de spațiu. Aceasta este munca în lumină, și când faceți acest lucru, veți observa că viața pe Pământ devine literalmente mai ușoară, mai puțin grea.

Astăzi discutăm tema ”banii și abundența”. Vă invit să priviți acest subiect din perspectiva relației voastre personale cu Pământul. Intenția încarnării voastre este ca voi să experimentați bucuria în a fi prezenți pe Pământ. Darul vostru pentru Pământ este că voi sunteți aici, că voi ați venit din tărâmul angelic, din Ceruri, în scopul de a vă dezvălui și a vă oferi frumusețea voastră, iubirea voastră, puritatea voastră la tot ceea ce trăiește pe Pământ – acesta este darul vostru.

Realitatea Pământului, în care voi sunteți prezenți, vă recunoaște, vă întâmpină și vrea să vă facă calea pe cât mai ușoară posibil astfel încât voi să puteți radia chiar și mai multă bucurie și lumină. Pământul vrea să vă sprijine și să vă susțină. El ar vrea ca voi să folosiți toate oportunitățile care sunt aici pentru a vă găsi fericirea ca ființă umană bucurându-vă de tot ceea ce este aici. Adeseori ați atribuit o valoare prea mare darurilor spirituale cu care ați venit și ați subestimat valoarea faptului de a fi aici pur și simplu în bucurie. Pentru voi să primiți este mai greu decât să dați.

Aș dori să vă ofer o vizualizare simplă în care vă puteți imagina în ce măsură primiți suficient de la tărâmul pământesc. Imaginați-vă că acolo este un topogan lung, înalt. Voi stați în partea cea mai de sus, care se află în tărâmul angelic. Așa cum stați acolo, și voi sunteți un înger. Uitați-vă cum arătați. Voi nu aveți încă un corp omenesc, dar aveți o mantie înfășurată în jurul vostru, o mantie frumos colorată, translucidă. Vă simțiți liberi și în mod egal conectați cu toată viața, pentru că voi înțelegeți fiecare parte a ei din interior, și știți că în curând veți aluneca în jos către tărâmul pământesc.

În momentul coborârii voastre, multe sentimente pot ieși la suprafață, dar eu vă rog să vă concentrați în acest moment pe acel sentiment de încredere pe care-l simțiți profund în ființa voastră. Simțiți că este bine să mergeți, și că are sens și înțeles să faceți acest lucru. Imaginați-vă că mâinile voastre se țin încă de marginea topoganului, dar sunteți pe punctul de a-i da drumul – și acum simțiți cum vă ridicați mâinile și începeți să alunecați în jos. Simțiți puțină tensiune, cam așa cum simte un copil atunci când face ceva înfricoșător, dar care este în același timp distractiv și interesant. Și vroom, ați ajuns jos! Nu vedeți încă un loc de aterizare, doar alunecați și alunecați.

La un moment dat voi vedeți o pătură de nori prin care trebuie să treceți. Pare puțin înfricoșător, dar ”pătura de nori” este de fapt vălul care învăluie lumea trei dimensională. Coborârea voastră este lină și grațioasă, așa că voi treceți chiar prin văl pentru că nu opuneți nici o rezistență. Coborâți din ce în ce mai adânc în tărâmul pământesc și în cele din urmă ajungeți la baza topoganului. Apoi vine momentul în care vă luați de fapt rămas bun de la tărâmul angelic și pășiți în noua realitate, și vă încarnați ca și copil.

Dar pe pragul tărâmului pământesc stă un fel de paznic, un înger care se uită la voi cu o profundă compasiune și o mare seriozitate. Acel înger vrea să vă reamintească în ultimul moment să vă amintiți cine sunteți, și nu vrea ca voi să uitați acest lucru. Privirea acelui înger vă insuflă curaj.

Îngerul vă mai spune ceva ce are de-a face cu abundența din viața voastră. Vă dă energie sub forma unui sac plin cu aur și vă spune: ”Acest sac cu aur îți aparține. Este ceva ce poți pretinde și îl poți folosi în viața ta pentru bucuria ta și pentru a crea tot ceea ce face parte din munca ta. Primește această bogăție și să știi că ea este întotdeauna acolo pentru tine. O poți revendica pentru că ea face parte din tine; este comoara ta!” Apoi plecați pe drumul vostru.

Acum vă rog să vă întoarceți în prezent. Ați trecut prin multe în această viață și haideți să vedem cât de mult ați revendicat din acea comoară pe care îngerul v-a dat-o. Imaginați-vă în fața voastră un sac plin cu energie aurie pe care-l deschideți. În acest sac se află energia abundenței, o bogăție care este mai mult decât bunăstare materială, dar ea include și lucruri materiale. Sacul cu aur care stă în fața voastră este o legătură foarte vizibilă dintre Cosmos și Pământ, dar este și un lucru personal; este abundența voastră, este averea voastră.

Vedeți dacă puteți deschide cu ușurință sacul și dacă puteți primi energia care iese din el. Vedeți dacă puteți permite ca acea energie să urce prin brațele voastre, în inima voastră și în întreaga voastră ființă. Lăsați ca acea energie aurie să vă învăluie în întregime. Apoi întrebați: ” Este ceva ce-mi pot oferi mie însumi, ceva ce înainte mi-am refuzat, ceva de care am nevoie pentru a trăi cu bucurie?” Fiți deschiși către ceea ce acel flux dorește să vă ofere. Abundența care este a voastră vă ajută să vă îndepliniți misiunea sufletului vostru pe Pământ.

Există și un flux al banilor care este potrivit pentru voi. Adeseori aveți în mintea voastră idei legate de ceea ce meritați și ceea ce nu meritați, și asta împiedică plinătatea fluxului care poate veni spre voi. Tot timpul voi îl comparați și-l măsurați cu cel al altor oameni, cu ceea ce ei cer, cu ceea ce ei primesc, dar ideea este să vă găsiți propriul vostru flux.  

De fapt, atunci când datul și primitul sunt în echilibru în viața voastră, fluxul material susține în mod natural fluxul spiritual, ele sunt aliniate unul cu celălalt. Puteți privi acest lucru în felul următor: partea voastră spirituală are nevoie de susținere din partea Pământului, din partea realității materiale, astfel încât să poată într-adevăr prospera aici. Permiteți-vă abundența materială astfel încât să vă puteți crește energia spirituală, astfel încât să poată fi mai vizibilă și să fie lăsată să curgă în lume, astfel încât să poată fi văzută de către alții și să fie o sursă de inspirație pentru ei. În acest sens, banii și abundența materială vor avea un efect pozitiv asupra mediului din jurul vostru și asupra voastră.

Puteți vedea banii pur și simplu ca un flux către manifestare, către exprimarea fizică a adevăratei voastre naturi. Dacă vă exprimați lumina în realitatea pământească și folosiți banii care vin către voi pentru a vă ajuta să faceți acest lucru, puteți avea grijă de voi înșivă, precum și în beneficiul altora. Prima parte nu o exclude pe cea de-a doua. Puteți să vă eliberați de vechea imagine a banilor ca și instrument de întărire a puterii voastre, de ridicare deasupra și control asupra semenilor voștri. Puteți schimba acel mod vechi de a folosi banii și să-i folosiți în conformitate cu dorința sufletului vostru de a se exprima pe sine însuși în dimensiunea pământească.

Nu întoarceți spatele banilor și abundenței materiale doar pentru că sunt ceva de care au abuzat unele persoane. Asta ar fi ca și cum ați arunca copilul odată cu apa din cadă. Simțiți că vă este permis să pretindeți abundența materială, că vă este permis și să dați și să primiți. Dacă permiteți aurului comorii voastre să curgă în viața voastră, însuși modul natural de exprimare a sufletului vostru va deveni mult mai puternic pentru că el primește de fapt sprijin la nivel practic. Nu vă fie frică de bani, banii pot susține ”fi-itul” și ”făcutul” sufletului vostru. Nu este nevoie ca banii să fie utilizați într-un mod egoist.

Voi toți purtați în voi o veche tradiție în care ați fost învățați să vă suprimați propriile voastre nevoi în favoarea celor ale altora. Și din cauza acelei tradiții s-ar putea să aveți dificultăți în totala primire a banilor și a abundenței în viața voastră. Încercați să priviți lucrurile în acest fel: dacă aveți mai mult, aveți mai mult de împărtășit. Împărtășirea aduce bucurie, iar bucuria crează și mai multă abundență. Acest lucru înseamnă că poate exista o spirală foarte pozitivă prin îndrăzneala de a primi.

Nu vă temeți de bani; aveți încredere în propria voastră integritate. Toți cei care se află acum aici au luat deja decizia, și sunt hotărâți, să trăiască pe Pământ din inimă. Nu sunteți aici pentru a abuza de putere; ați renunțat la acel mod vechi de a fi. Prin urmare, îndrăzniți să fiți pe deplin aici îngerul care voi sunteți, și să primiți pe deplin ceea ce aveți nevoie ca să vă puteți străluci lumina. Pământul are extrem de multă nevoie de oameni care trăiesc din inimă, care, în același timp, își recunosc nevoile umane și se consideră demni să primească abundența și să se bucure de viață.

© Pamela Kribbe


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.