luni, 2 iunie 2014

Amintiți-vă .... TOTUL este ÎN VOI




Înaltul Consiliu de pe Orion

31 Mai 2014

Mesaj primit prin Holly Hawkins Marwood
Transcris de Paul Marwood

Salutări dragilor,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion

Astăzi vom intra mai profund în explorarea răspunsurilor cu privire la ceea ce voi căutați. Unde este soluția? Unde sunt acele piese lipsă pentru care voi simțiți că vă luptați să le întrupați în viața voastră astfel încât să puteți trăi într-un spațiu de pace, bucurie și iubire care să nu pară atât de temporar sau atât de fragil. Încă o dată, baza mesajului nostru are legătură cu faptul că toate răspunsurile sunt deja în voi. Pentru animarea experienței voastre umane, animarea frumosului corp fizic pe care voi l-ați ales pentru a avea experiențe și în care se află Sufletul vostru, după cum știți. Când înțelegeți că Sufletul este separat și totuși conectat cu Câmpul A Tot Ceea Ce Este, aceasta înseamnă este într-o comunicare constantă cu Sursa de Energie; o comunicare constantă cu acel nivel mai înalt de înțelegere care transcende experiența umană din acest tărâm. În timp ce acest lucru ar părea să semene foarte mult cu o informație de început haideți să ne uităm la ea un pic mai profund din punctul de vedere al nevoii continue de a vă uita în afară la alți oameni, alte gânduri, alte soluții care sunt în afara voastră. În cele din urmă, toate acele răspunsuri se află în voi. Pentru că dacă experiența voastră umană este animată de către Sufletul vostru și Sufletul vostru este conectat cu acel Câmp A Tot Ceea Ce Există de ce vă obosiți să căutați în afara voastră atunci când privitul în interior vă poate oferi acele răspunsuri, acele soluții, acele înțelegeri, raționamentele și încă atât de multe altele?

Pe măsură ce găsiți modalități de a vă liniști mintea, de a vă conecta cu Sufletul, de a vă conecta cu momentele de pace, de înțelegere și de echilibru voi începeți să deschideți acea cale de comunicare mai înaltă dintre experiența voastră umană, care este condusă de mintea voastră, și nivelul adevărului Sufletului vostru de care voi nu sunteți separați, doar că nu vă amintiți cum să-l ascultați în acest moment. Așa că începeți să creați acea relație cu Sufletul vostru, începeți să vă ascultați Sufletul, nu neapărat pentru a primi răspunsurile umane, ci pentru că, din nou, pacea, bucuria, iubirea, mulțumirea, înțelegerea și acceptarea sunt calea de a vă dezvolta comunicarea. Pe măsură ce vă dezvoltați comunicarea cu Sufletul vostru, acea cărare dintre sistemele voastre informaționale din experiența voastră umană și Sufletul vostru începe să se deschidă, să devină mai ușoară.

Mintea voastră umană vrea răspunsuri concrete, direcții, ca și cum toate soluțiile ar fi în afara voastră. Cu toate acestea noi vă încurajăm să gândiți, să simțiți, să vă amintiți ... Amintiți-vă ... că totul este în interior. Bineînțeles că acest lucru cere ceva practică și ceva muncă, dar deschiderea câmpului vostru, deschiderea conștiinței voastre și a conștientizării voastre către această idee că totul este în voi și căutarea unor rezultate mai înalte de pace, adevăr, iubire, bucurie permit aspectului material al vieții voastre umane să urmeze acest exemplu în mod corespunzător.

Pe măsură ce vă conectați din ce ce mai mult cu Sufletul vostru, în timp ce ascultați acea voce din voi și îi răspundeți, veți începe să vă simțiți din ce în ce mai calmi, mai împuterniciți, mai încrezători în procesul vieții de pe planetă, lucru care este foarte important pe măsură ce viața de pe planetă începe să se schimbe. Dacă aveți o bază solidă a acelei resurse interioare, în sensul conectării cu Sufletul vostru, știind că acea resursă este întotdeauna în jurul vostru și că ea nu depinde de circumstanțele voastre exterioare, voi puteți trăi într-un spațiu iubitor, plin de încredere și de împuternicire care vă permite să fiți încrezători în abilitatea voastră de a răspunde oricărei experiențe umane care vă iese în cale.

Fiți binecuvântați,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion.


www.AkashaHealingStudio.comlink catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.