duminică, 15 iunie 2014

Amintiți-vă Cine, Cum și De Ce Sunteți AICI – Arhanghelul Metatron și Dimensiunea a 33-a




Mesaj primit prin Anna Merkaba în 13 Iunie 2014

În acel moment în care vă simțiți pierduți și limitați de acest Pământ, amintiți-vă dragilor că acesta a fost propriul vostru acord pentru că voi ați dorit să puneți piciorul pe această planetă. Amintiți-vă că VOI înșivă v-ați comandat un vehicul (trup) prin care să experimentați această realitate deosebită. Amintiți-vă că VOI sunteți cei care s-au luptat prin diferitele nivele de densitate. Amintiți-vă că VOI sunteți cei care s-au antrenat din greu pentru a pătrunde prin barierele stabilite de către sinele umbră ale omenirii, în scopul de a vă înfiltra în realitatea lor și a-i ajuta să se întoarcă Acasă în UNITATE.  

Amintiți-vă apoi, când vă simțiți doborâți, amintiți-vă atunci când vă simțiți doborâți și inutili că VOI ați fost și VOI sunteți cei care v-ați comandat un vehicul pentru a veni în această lume și a experimenta tot ceea ce voi sunteți. Și ceea ce este și mai important, AMINTIȚI-VĂ că VOI SUNTEȚI cei care sunteți suficient de puternici pentru a străpunge prin iluziile puse în fața umanității de către EGO-urile dezechilibrate de odinioară.

AMINTIȚI-VĂ că VOI cei care sunteți aici, sunteți aici pentru a sta în toată măreția, puterea și frumusețea voastră! Amintiți-vă CINE SUNTEȚI! Pentru că voi SUNTEȚI ființe mărețe și puternice! Ființe a căror lumină este pentru a fi văzută, pentru a fi LIBERĂ!

Pentru că voi TOȚI iluminați planurile pământești ale existenței, până la gradul al zecelea al infinitului! Pentru că prin intermediul VEHICULULUI VOSTRU de timp și spațiu este posibilă transformarea acestei dualități. Și totul se petrece într-o clipă. Pentru că în VOI LUMINA LUMII EXPLODEAZĂ ȘI SE RĂSPÂNDEȘTE PRETUTINDENI TRANSFORMÂND TOT ÎNTUNERICUL CARE-I STĂ ÎN CALE, echilibrând și eliberând, eliberând și transmutând, transmutând și ELIBERÂND! Eliberându-i pe cei care au rămas în robie, în robia propriilor lor sine EGO, în robia timpului și spațiului, în robia vălului uitării.

AMINTIȚI-VĂ apoi preaiubiți copii ai luminii, că VOI sunteți cei care ați traversat multiple universe, multiple dimensiuni, multiple linii temporale, multiple straturi și bariere în scopul de a pune piciorul în acest plan de existență pământesc. AMINTIȚI-VĂ EXPRIMAREA GENEI VOASTRE ȘI ONORAȚI-VĂ vehiculul pentru că prin intermediul vehiculului vostru voi puteți să fiți auziți, să fiți văzuți și să-i influențați pe cei care rămân în urma MARILOR schimbări care au loc rapid pe Gaia. Pentru că fără Vehiculul vostru, NICI UN progres nu va fi VREODATĂ dobândit. Amintiți-vă sufletul curajos care voi sunteți! Amintiți-vă că noi suntem uimiți de tot ceea ce voi sunteți! VOI SUNTEȚI CEI CURAJOȘI, VOI sunteți cei care ar trebui să ducă această misiune la bun sfârșit! Voi sunteți cei care stabilesc noua înțelegere fundamentală a SINELUI și prin eforturile VOASTRE această lume va fi transformată în ceea ce într-adevăr este pe cale să devină! Pentru că în fiecare dintre voi se află CHEIA, cheia pentru transformarea veșnică a sinelui, pentru înțelegerea eternă a adevărului, pentru iubirea necondiționată a Creatorului.     

Purtați-vă vehiculele cu mândrie, permiteți-le să înflorească, permiteți-le sufletelor voastre să fuzioneze și să se joace în lumea dualității, pentru că în realitate, voi sunteți susținătorii echilibrului intern, pentru că dualitatea există în înțelegerea EGO-ului, dar nu și în înțelegerea Spiritului. Pentru că dualitatea este lupta constantă dintre EGO și Spirit. Pentru că dualitatea există în scopul ca voi să experimentați realitatea celei de-a treia dimensiuni așa cum voi ați înțeles că ea ar fi: ca prin această dualitate voi să vă găsiți echilibrul interior și să vă conectați cu divinitatea din sufletele voastre.

Amitiți-vă calea voastră, deschideți-vă către misiunea voastră, știți că noi suntem aici cu voi, mergând alături de voi umăr lângă umăr și ținându-vă de mână. Chemați-ne ori de câte ori aveți nevoie de noi.

Asta este tot ceea ce avem pentru voi acum. Vă iubim. Suntem cu voi. La revedere pentru acum.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.