sâmbătă, 10 mai 2014

Separarea ”realităților” în ADEVĂR


Karen Dover


În realitatea creată a vechiului pământ 3D TOȚI cei aflați în formă umană au fost conținuți într-un construct care i-a ținut stâns legați de, în jurul și prin unul de celălalt. Am publicat în mod repetat despre ”poliția sinelui” care funcționează în paradigma vechiului pământ 3D, aceasta este reprezentată/reflectată în experiența de viață umană exterioară de către cei care comentează despre și încearcă în mod activ să influențeze ceea ce voi încercați să faceți în legătură cu modul în care vă trăiți această experiență de viață umană. TOTUL în vechea realitate creată  a pământului 3D a fost construit pentru a susține acest mod de experimentare a călătoriei în viața umană. Acest lucru este discutat și ghidat în cartea CODURILE ADEVĂRULUI, iar cartea explică și descrie și modul în care acestea apar în experiența de viață umană exterioară. Acest lucru este discutat suplimentar în cartea Nașterea Noului Pământ.

Pe Noul Pământ NU există un astfel de construct pentru că el nu este ADEVĂRAT, realitatea în care VOI trăiți este numai realitatea VOASTRĂ și ea nu poate fi fixată în sau prin altcineva, ea se poate suprapune, oamenii pot împărtăși scenarii, dar aceste scenarii sunt experimentate SEPARAT și ele nu sunt constrictive așa cum sunt în vechea realitate creată a pământului 3D. În acest moment în timp ce TOTUL se dizolvă acest lucru poate cauza multă confuzie atunci când cei din jurul vostru pot încerca să-și plaseze scenariile LOR peste, în jurul sau în cele ale voastre. Ei pot părea să aibă cele mai bune intenții, dar cum acest lucru nu este în ADEVĂR, el nu este acceptat. Mulți dintre voi în acest moment poate că încercați să vă dați seama ce se întâmplă încercând să ajungeți la cei din jurul vostru, în timp ce ei încearcă ”să vă ajute” în modurile în care toți am fost ÎNVĂȚAȚI să o facem în vechea realitate creată a pământului 3D, iar acest lucru pune AMBELE părți (sau câte sunt implicate) într-un tipar de deținere, ceea ce la nivelul minții umane conștiente cauzează multă anxietate emoțională și durere. Această anxietate și durere poate fi interpretată de mintea voastră umană logică drept ceva cu totul diferit, dar acesta este un răspuns la o situație NEGATIV polarizată, care apare atunci când o altă persoană încearcă să-și suprapună realitatea sa proprie peste a VOASTRĂ.    

Personal, am experimentat acest lucru din nou și din nou în ultimele zile cu cei din jurul meu care au avut tot felul de presupuneri sălbatice pe care și le-au bazat pe propria LOR experiență personală. Este de menționat faptul că experiența personală este exact asta, PERSONALĂ și NU este transferabilă de la un om la altul. De exemplu, doi oameni pot sta și urmări cum înoată niște pești într-un iaz, ar putea PĂREA că ei împărtășesc aceiași realitate, dar NU o fac, nu este posibil să facă acest lucru pentru că ei nu împart același vehicul uman. În acest exemplu, ambele părți pot PRESUPUNE că celălalt vede aceiași culoare, același tip și mărime a peștelui, dar acest lucru nu este posibil datorită faptului că fiecare vehicul uman interpretează culoarea în moduri diferite, NU există nici o cale de a experimenta exact aceași realitate ca și un alt vehicul uman.

Cu cât mai mult încercați să vă plasați realitatea voastră peste cea a unei alte ființe umane, cu atât mai multă confuzie și haos se vor manifesta, deoarece ceea ce nu este ADEVĂRAT nu se poate manifesta pe deplin și din acest motiv veți experimenta tiparul circular de a ”vă învârti în cerc”.  NUMAI VOI aveți această experiență de viață umană și pentru că VOI sunteți o FIință multidimensională în esența voastră, VOI trebuie să permiteți ca această expansiune naturală să aibă loc. Încercarea de a vă planifica viața și de a vi-o trăi în modurile în care rasa umană a fost ÎNVĂȚATĂ în constructul vechiului pământ 3D, nu este posibilă și nici nu va mai fi posibilă vreodată, frecvența înțelepciunii rasei umane a fost acum deblocată din realitatea creată a vechiului pământ 3D. Vă rog să nu presupuneți cine este treaz și cine este ceea ce adesea este etichetat drept ”adormit”, aceste sunt constructe ale realității create a vechiului pământ 3D și au polarizare negativă. TOTUL DOAR ESTE și VOI SUNTEȚI.

Poate PĂREA că ar fi de ajutor să folosiți etichete ca un fel de punct de referință pentru unde vă situați voi personal, dar acest lucru încearcă să vă orbească față de ADEVĂR. VOI SUNTEȚI VOI, voi nu aveți nevoie de un punct de referință pentru că TOTUL DOAR ESTE și VOI SUNTEȚI. Momentul ACUM poate fi îmbrățișat numai prin eliberare și ÎNCREDERE în SINE pentru că în ADEVĂR numai VOI sunteți acolo. Dizolvarea vechiului pământ 3D este aproape completă și acest lucru permite o masivă expansiune, etichetele sunt nule și neavenite, realitățile statice karmic conținute nu mai sunt o opțiune pentru cei care sunt pe deplin aliniați cu Noul Pământ. Cei care au ales la nivel de SUFLET să îmbrățișeze Noul Pământ îl vor vedea de acum din nou și din nou la nivelul minții umane conștiente. Mișcarea depinde de SINE și de NIMENI ALTCINEVA. Dacă lăsați ca realitatea creată a vechiului pământ 3D să vă învețe că aveți nevoie de altcineva ca să vă mișcați, atunci voi umblați orbecăind. TOTUL ESTE UNA, TOTUL DOAR ESTE și VOI SUNTEȚI.

FIȚI SCHIMBAREA PE CARE VREȚI SĂ O VEDEȚI ÎN LUME și ÎMBRĂȚIȘAȚI energiile Noului Pământ.

”IUBIREA este răspunsul, indiferent care ar fi întrebarea.”


 Traducerea Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.