vineri, 16 mai 2014

Senzația de a fi Acasă pe Pământ


Mesaj de la Maria Magdalena prin Pamela

Dragi prieteni, dragi bărbați și femei

Mă umple de bucurie să fiu cu voi în această dimineață senină. Noi suntem prieteni vechi. Drumurile noastre s-au încrucișat în timp și spațiu de multe ori până acum. Simțiți vechea noastră prietenie; noi facem parte din aceeași familie. Păstrați în suflet pentru câteva momente acest sentiment de familiaritate, de a veni Acasă. Pur și simplu relaxați-vă și eliberați toată tensiunea din voi. Vizualizați cum tensiunea se scurge în Pământ și este neutralizată. Simțiți cum corpul vostru se relaxează și devine mai greu. Primiți energia de vindecare pe care Mama Pământ vi-o returnează și lăsați-o să vă cuprindă tălpile și picioarele și să se verse în mijlocul și în pântecul vostru. Simțiți-vă susținuți de către Pământ; sunteți în siguranță.

Simțiți ritmul Pământului; este lent și constant. Acesta este ritmul pe care-l căutați. Sufletul vostru vine dintr-un tărâm diferit, iar atunci când coboară el trebuie să se adapteze la ritmul Pământului. Sufletul vostru trebuie să sălășluiască într-un corp și trebuie să învețe cum să folosească o minte și poate deveni confuz din această cauză. Sufletul este pe o cale de învățare. Nu numai voi ca oameni învățați, și sufletul vostru învață și crește, de asemenea.

Voi purtați în sufletul vostru amintiri dureroase legate de a faptul de a fi pe Pământ și prin urmare, pentru voi nu este evident că puteți avea încredere în Pământ și să vă predați lui. În corpul vostru poate exista un blocaj care să vă împiedice să vă relaxați și să vă simțiți în siguranță aici. Acest blocaj este o energie, nu este doar ceva fizic. În realitate, acest blocaj nu a fost cauzat de către Pământ, ci de ceea ce vi s-a întâmplat în lumea umană: negativitatea pe care voi ați experimentat-o aici, durerea de a fi respinși și de a nu vă potrivi în acea lume. Acest lucru a făcut să fie dificil pentru voi să vă simțiți acasă aici.

Aș vrea să vă reamintesc adevărata natură a Mamei Pământ. Ea însăși este un înger. Gândiți-vă la frumusețea pădurilor, a oceanelor, a florilor. Aceasta este adevărata natură de A Fi pe Pământ, iar voi sunteți parte a acestei realități maiestuoase. Voi înșivă sunteți ca o floare, dar o floare nu se poate deschide dacă nu este pe deplin înrădăcinată. Voi trebuie să vă simțiți acasă pe Pământ pentru a putea fi în măsură să vă exprimați pe voi înșivă, lumina voastră. Așa că vă invit acum să vă conectați cu Pământul, cu îngerul care este ea. Simțiți energia ei profund în corpul vostru; voi sunteți copilul ei și vă puteți relaxa.

Imaginați-vă că vă plimbați într-un loc frumos din natură. Poate fi o pădure, sau în apropierea oceanului, sau în deșert, și faceți ca această viziune să fie foarte reală și vie pentru voi înșivă. Simțiți elementele naturii, vântul, soarele, aerul. Simțiți pământul sub tălpile voastre. Apoi așezați-vă și puneți-vă palmele pe pământ. Lăsați Pământul să vă atingă, să vă vindece, și să vă reamintească de parteneriatul vostru cu ea. Sufletul vostru vrea să fie aici, chiar dacă el a fost rănit pe Pământ, mai ales de frica și de lupta care este prezentă în societatea umană. Dar ca ființă umană, voi sunteți, de asemenea, conectați la natură și la armonia și ritmul care există acolo. Și dacă ați îmbrățișa natura, atât pe dinafară cât și pe dinăuntru, ați putea auzi cu claritate mesajul sufletului vostru.

Deci, încă sunteți așezați pe Pământ. Simțiți cum o energie coboară spre voi. Sunteți pe deplin capabili să o recepționați pentru că acum voi sunteți conectați la Pământ și la energia ei. Aceste două energii sunt menite să fie împreună. Lăsați acum ca această energie din sufletul vostru să strălucească asupra voastră ca un soare. Bucurați-vă de ea pentru un moment.

De multe ori, atunci când vă conectați, sau încercați să vă conectați la sufletul vostru, mintea voastră intervine. Voi vreți să aveți informații practice, concrete în legătură cu viața voastră. Dar pentru a primi informații reale, în primul rând va trebui să vă schimbați conștiința, pentru că nevoia de informații, nevoia de a ști ce trebuie să faceți apare adeseori din cauza fricii. Trebuie ca mai întâi să vă relaxați complet și să intrați într-o stare de alertă a fanteziei sau imaginației. Așa că intrați acum în acea stare.

Imaginați-vă că sunteți complet liberi, că nu sunteți supuși nici unei legi a societății umane. Sunteți îngeri și ca niște fluturași zburați din floare în floare. Întrebați-vă: ”Ce-mi aduce bucurie în viață?” Nu vă gândiți la rezultatele pe care vi le aduce, concentrați-vă doar pe sentimentul de bucurie și inspirație. Puteți fi inspirați de lucruri foarte simple cum ar fi o plimbare sau un moment de liniște doar pentru voi. Este important să recunoașteți limbajul sufletului vostru. El nu vorbește cu o voce clară așa cum sunteți voi obișnuiți. Voi sunteți obișnuiți să vă vorbiți cu foarte multă asprime. Vă criticați foarte mult. Aveți o imagine mentală despre cum ar trebui să fiți și vă comparați cu ea în mod constant simțind că nu reușiți să fiți așa cum acea imagine vă spune că ar trebui să fiți. Dar, de fapt, problema reală este faptul că vă judecați. Acest tip de judecare, sau acest ton al vocii, nu este natural.

Limbajul sufletului vostru este foarte diferit. Este foarte blând. El vă dă sugestii, dar niciodată nu vrea să vă oblige să faceți ceva. Deci, doar întrebați-vă sufletul: ”De ce am nevoie chiar acum?” Și s-ar putea să primiți răspunsul sub forma unei energii, nu neapărat prin cuvinte. Eliberați-vă de toate așteptările. Ca oameni, problemele voastre adesea sunt cauzate de faptul că aveți un strop de orbire. Aveți unele convingeri persistente de care nu sunteți întrutotul conștienți, iar sufletul vostru dorește ca voi să vă eliberați de aceste convingeri. Aceasta înseamnă că trebuie să renunțați la cele mai profunde convingeri și să fiți deschiși la ceva cu totul nou. Trebuie să vă lăsați surprinși de sufletul vostru.

Așa că de fiecare dată când aveți un moment de liniște și tânjiți să vă conectați cu sufletul vostru, eliberați-vă de minte și conectați-vă cu el într-un mod spontan, jucăuș. Aceasta este calea naturală. O puteți vedea la toate plantele și animalele care trăiesc pe Pământ. Ele trăiesc cu bucurie în ritmul lor propriu. Ele nu se gândesc la viitor, sunt perfect aliniate. Voi sunteți parte a Pământului și parte a naturii.

© Pamela Kribbe


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.