vineri, 23 mai 2014

Mișcarea către o mai bună conectare energetică



Mesaj de la Înaltul Consiliu de pe Orion
20 Mai 2014

Mesaj primit prin Holly Hawkins Marwood
Transcris de Paul Marwood

Salutări dragilor,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion,

După cum mulți dintre voi știți, această perioadă de schimbare și transformare, tranziție, în conștiința planetei voastre, în energia conștientă a întrupării în corpul în care voi înșivă vă aflați în acest moment, voi vă mișcați către acest spațiu de a exista în realitatea voastră energetică, ceea ce înseamnă că voi deveniți un Dumnezeu creator în propria voastră viață. Înseamnă că voi începeți să învățați să înțelegeți puterea abilităților voastre creatoare, venite din interior, și că vă permiteți să vă opriți din așteptarea experiențelor, oamenilor sau informațiilor din afara voastră pentru a vă face întregi, ca și cum nu ați fi întregi în ceea ce voi înșivă sunteți în acest moment de timp. Dar este necesar să vă permiteți să vă expansionați în această realitate, pentru că voi cu adevărat faceți parte din acest câmp al Unității în care totul există, în care tot ceea ce aveți nevoie există și care este un câmp informațional în care energetic voi înotați tot timpul. Să învățați să știți, înțelege și conecta cu această idee că totul se află acolo și nimic nu este separat de voi. Acest lucru nu este irealizabil. Nu este dincolo de înțelegerea voastră. Nu este ceva ce alții sunt în mod special capabili să obțină și voi nu. Nu este ceva ce să vă fie ascuns într-un mod punitiv.

Problema este să începeți cu adevărat să vă expansionați gândurile către această posibilitate, această idee că totul se află în jurul vostru. Totul este acolo și vă este accesibil. Fără a intra în povestea tristă despre felul în care aceste lucruri au lipsit din viața voastră, că probabil voi ați fost necorespunzători, separați sau ați făcut ”lucruri rele” în viețile voastre așa-zis greșite sau chiar în această viață și prin urmare, nu le puteți avea.

Ce ar fi dacă v-ați decide să renunțați la aceste idei, aceste conștientizări și aceste povești pentru o clipă? Stați și simțiți-vă în realitatea adevărului că totul este în jurul vostru chiar acum! Stați în mijlocul lui! Stați în mijlocul unui câmp energetic în care se află tot ceea ce inima voastră își dorește; fiecare aspect al vieții voastre care simțiți că vă lipsește este acolo. Așa că permiteți-vă ca doar să stați în acest câmp al posibilităților, doar pentru scurt timp, în fiecare zi câteva momente, fără nevoia de a vedea un anumit rezultat; fără nevoia de a spune ”Ei bine, dacă vreau acest lucru și mă gândesc că el este în câmpul posibilităților, atunci de ce nu este aici chiar acum?” Doar fiți deschiși către această idee că totul există în jurul vostru.

Cum ar fi dacă nu v-ați reține să faceți acest lucru? Cum ar fi dacă nu v-ar lipsi ingredientul cheie? Cum ar fi dacă nu ați fi separați în așa fel încât să nu-l puteți avea? Cum ar fi dacă ați lăsa acel zgomot, acea pălăvrăgeală, acea discuție cu voi înșivă să-și reducă volumul și să vă permiteți câteva momente de liniște, de meditație, de pace, să vă întoarceți spre interior pentru ca doar să permiteți ca acea energie să fie posibilă?

Ceea ce v-am sugera este ca voi, așa cum stați acolo și vă simțiți în spațiul acestei posibilități, efectiv să vă imaginați dacă veți simți, că sunteți într-un spațiu în care limitele corpului vostru fizic se dizolvă în câmpul energetic din jurul vostru. Dacă doriți vă puteți chiar imagina acest lucru așa cum stați acolo în liniște. Imaginați-vă cum ar fi dacă limitele corpului vostru devin lumina care de fapt și sunt și se dizolvă în câmpul de lumină care este peste tot în jurul vostru. Începeți să vă conectați din ce în ce mai mult, fără să așteptați un anumit rezultat, fără să vă așteptați să aveți un rezultat chiar în fața voastră ca o dovadă că acest lucru este adevărat. Doar simțiți cum se simte să respirați într-o realitate în mijlocul căreia stați în acest câmp energetic care conține totul; fie că este vorba de o parte a minții, fie că este bucurie, euforie, conexiune, relații umane, ușurința în lumea materială, orice ar fi. Doar stați și simțiți și respirați și permiteți spațiului posibilității ca doar să fie în jurul vostru. Acesta este primul pas în direcția unei conexiuni energetice mai bune.

În lumea voastră chiar acum voi sunteți obișnuiți și doriți să vedeți dovezile imediat. Vreți să vedeți ”Ei bine, am făcut asta ... acum unde e rezultatul?” ”Am făcut asta, acum unde e rezultatul?” Ceea ce vă invităm să faceți este ca doar să vă deschideți câmpului vostru de experimentare. Doar stați în posibilitate. În acest câmp al posibilității se află soluția pentru orice ați căuta. Voi stați în acest câmp al posibilității și spuneți ”Ei bine, atunci unde este răspunsul meu? Am stat aici cinci minute.” Am dori să vă sugerăm ca doar să vă permiteți să vă cufundați în câmpul posibilității pentru o vreme și să deveniți conștienți de felul în care vă simțiți corpul, cum vă simțiți emoțiile. Am dori să vă inspirăm că așa cum stați acolo în acel loc al posibilității vă veți simți mai ușori, mai plini de speranță, emoționați, anticipativi. Apoi cu cât mai profund vă imaginați ce înseamnă să te pierzi, dacă vreți, în acest câmp nelimitat de lumină și posibilitate, unde răspunsul, soluția, răspunsul la ceea ce vă doriți poate fi ceva foarte diferit de ceea ce v-ați gândi voi cu gândirea voastră umană obișnuită și totuși poate fi cu mult mai satisfăcător. Pentru că în tărâmul uman, în tărâmul trei dimensional, ați putea simți că doriți o relație specială sau o anumită sumă de bani sau un loc în care să trăiți sau orice altceva asemănător, din acel loc voi ați putea într-adevăr experimenta iubirea, conexiunea, pacea minții, locația corectă. Simțiți că dacă aceste lucruri trei dimensionale sunt la locul lor, viața va fi frumoasă. Ceea ce vă doriți cu adevărat sunt acele sentimente înalte de conexiune, bucurie, pace, iubire care sunt efectele secundare a lucrurilor pe care voi le doriți.

Voi credeți că ceea ce aveți nevoie este un nou loc de muncă sau o nouă relație sau o schimbare în locul în care trăiți sau o stare de sănătate diferită a corpului vostru, pentru că  atunci când le aveți grijile, preocupările, singurătatea și alte lucruri vor dispărea. Dacă vă uitați dincolo de aceste lucruri imediate pe care vi le doriți, senzația, felul în care viața voastră va arăta dincolo de asta, în acest câmp al posibilităților există atât de multe moduri în care voi puteți atinge acest scop final pe care-l căutați fără nevoia ca acesta să fie clar definit de un anumit rezultat la care v-ați putea gândi în tărâmul vostru trei dimensional.

Așa cum stați în acest câmp al posibilităților doar permiteți-vă să fiți acolo, s-ar putea să vedeți lucrurile din alt punct de vedere, să fiți inspirați să vă mișcați într-o direcție la care nu v-ați gândit până acum, să vedeți o anumită situație cu alți ochi. Așa că astăzi și chiar acum vă încurajăm să începeți să vă conectați cu acest câmp de infinite posibilități în care sunteți cufundați în mod constant. Începeți să dizolvați bariera dintre voi și el. Trăiți în acea realitate energetică care sunteți aflată într-un câmp de infinite posibilități în care există toate soluțiile și răspunsurile, poate în alt fel decât cel în care voi vă așteptați, dar în moduri care pot depăși chiar și cea mai sălbatică imaginație a voastră! Vă invităm să vă eliberați de așteptarea unui anume rezultat care ar putea să fie singura soluție și vă deschideți naturii infinite a universului în care vă aflați. Așa cum spunem întotdeauna, distrați-vă cu asta! Bucurați-vă de călătorie! Noi vom fi întotdeauna alături de voi oricât ar fi ea de lungă!

Fiți binecuvântați,


Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.