sâmbătă, 10 mai 2014

Mesaj HIPER – BOREAN către oamenii Planetei Pământ în ADEVĂR


Mesaj primit prin Karen Dover 

Preaiubiților, noi suntem locuitorii de dincolo de ocean și suntem aici cu voi în formă energetică în timp ce citiți cuvintele noastre trimise prin canalul nostru în ADEVĂR. Pe măsură ce izvorul cunoașterii își ia acum avânt și își unește forțele cu frecvențele Noului Pământ, TOTUL va fi dezvăluit în ADEVĂR. Ceea ce a fost ascuns la vedere va fi acum ÎNSĂMÂNȚAT și RECUNOSCUT de către cei care au luat formă umană în scopul de a ajuta rasa umană să intre în realitatea NOULUI PĂMÂNT în ADEVĂR. O lume care a fost ascunsă va fi acum VĂZUTĂ în totalitatea ei de către TOȚI în acest moment.

Realitatea în care ați fost ținuți captivi acum se destramă și permit energiilor TOTULUI să se reverse în interiorul ei, prin și în jurul vostru în această formă umană a voastră din acest moment. TOȚI sunt pregătiți să invite rasa umană în ADEVĂR și toți sunt pregătiți să existe împreună cu rasa umană în ADEVĂR. Cei care s-au încarnat în scopul de a UNI dimensiunile vor fi acum fizic mutați în poziție, pregătiți să traducă pentru rasa umană și să nască noile căi ale FIințării și ale viețuirii alături de TOȚI în UNIVERSUL al 3-lea.

Noi suntem frații și surorile voastre de pe pământul la care voi vă referiți la nivelul minții conștiente umane ca HIPER – BOREAN și noi suntem fizic aici cu voi pe Planeta Pământ, ascunși vederii, înfășurați în vălurile neadevărului realității 3D a vechiului pământ, dar nu vom mai fi pentru că acum vălurile se dizolvă, acum suntem văzuți și noi suntem pe deplin ancorați de cei în formă umană care sunt aici pentru a UNI dimensiunile în care TOȚI existăm și călătorim, în, prin și în jurul lor.

TOTUL doar ESTE și VOI SUNTEȚI în ADEVĂR


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.