vineri, 9 mai 2014

Îngeri pe Pământ



Mesaj de la Pământ prin Pamela Kribbe

Dulci copii umani,

Eu sunt vocea pământului. Eu v-am cunoscut dintotdeauna. La fiecare pas vă simt şi vă recunosc. La nivelul cel mai profund noi suntem una. Există o singură conştiinţă care ne învăluie pe amândoi. Această conştiinţă este maiestuoasă şi imuabilă. Aceasta este spiritul lui Dumnezeu. Este misterioasă şi în acelaşi timp profund familiară. În mâna acestei conştiinţe creatoare se desfăşoară  jocul comuniunii noastre. Împreună vom juca un joc, suntem parteneri într-o relaţie care a evoluat în timp. Această relaţie este acum gata pentru transformare. Intrăm într-o nouă eră. Dar mai întâi vă voi spune mai multe despre începutul acestui proces de cooperare al nostru. Este diferit de ceea ce poate că v-aţi aştepta.

La prima noastră întâlnire, nu aţi fost încă oameni. Voi nu aveaţi un corp fizic. Nu eraţi încă încarnaţi pe pământ. Aţi fost îngeri. Şi nu eraţi orice fel de îngeri! Voi aparţineaţi unei familii de îngeri care intenţionau să deschidă calea pentru o nouă aventură în cosmos. Cam ce presupunea această aventură ? Voi explica acest lucru în termeni foarte simpli. În cosmos, există o lege a atracţiei. De exemplu, după ce veţi muri pe pământ, veţi fi automat atraşi într-o zonă în lumea spiritelor care oglindeşte starea voastră de conştiinţă. Ceea ce vă înconjoară este o reflectare directă a ceea ce simţiţi în interior. Există o unitate între interior şi exterior. În lumea spiritelor, există tărâmuri relative de lumină şi tărâmuri relative de întuneric. Aceste tărâmuri sunt separate. Acest lucru nu se întâmplă pe pământ, sau cel puţin aşa pare. Pe pământ sunt prezente multe tipuri diferite de conştiinţă care interacţionează una cu cealaltă. Există o mare diversitate de conştiinţe, şi, prin urmare, Pământul este ca un creuzet imens al diferitelor tărâmuri ale conştiinţei.

Chiar şi aici, vă creaţi propria realitate prin starea interioară a conştiinţei. Oricum, acest lucru este ceva ce înţelegeţi treptat  în cursul unei căutări spirituale profunde. La început, pe pământ, voi sunteţi distraşi de către o lume exterioară care nu pare deloc a fi creată de mintea voastră. Din contră,  pare că voi sunteţi produşi de această realitate, mai degrabă decât aţi fi creatorii ei. În lumea spiritului, unitatea între interior şi exterior este pur şi simplu un fapt concret şi palpabil. Pe pământ, este nevoie de o conştiinţă foarte evoluată pentru a realiza această unitate şi pentru a-şi asuma responsabilitatea pentru sine ca şi Creator.

Pe pământ are loc un experiment special. Când sunteţi aici în formă fizică, un voal este pus peste voi, astfel încât să nu vă recunoaşteţi propriile puteri divine creatoare. El rămâne acolo până când vă veţi trezi şi veţi vedea că sunteţi Dumnezeu în centrul fiinţei voastre. Apoi vălul cade şi recunoaşteţi unitatea profundă care stă la bază şi care străbate toate creaturile vii de pe pământ. Procesul de trezire pe pământ este intens, şi însăşi existenţa pământului dă un impuls puternic evoluţiei spiritului în întreaga lume. În lumea spiritelor mai ales, poate exista o lipsă de dinamică şi de schimbare. Dealtfel, stagnarea a avut loc, deoarece toate domeniile sunt atât de frumos separate. Schimbarea, creşterea, evoluţia apare atunci când se întâlnesc şi se confruntă contrariile. Când vorbesc despre întâlnirea contrariilor, eu nu mă refer la o discuţie politicoasă între ele, ci mai degrabă la o confruntare adevărată între ele. Înveţi şi creşti de la diverse forme de conştiinţă nu prin studierea lor "de sus", ci devenind acele forme de conştiinţă. Acest lucru este exact ceea ce s-a întâmplat atunci când aţi plonjat în întruparea pe pământ. Aţi plonjat în adânc şi v-aţi încarnat conectându-vă la diversele tărâmuri de conştiinţă. Acesta este modul în care aţi creat o punte de legătură între tărâmuri care nu ar fi fost conectate altfel.

A fi om presupune să fii o punte de legătură între diferite tărâmuri de conştiinţă. În forjarea acestei legături se află speranţa pentru o expansiune a conştiinţei în toate tărâmurile din lumea spiritelor. Chiar şi în tărâmul spiritual cel mai evoluat  se simte un impuls de creştere şi reînnoire dat de marele experiment de  pe pământ. Oamenii sunt capabili să exploreze extremele luminii şi ale întunericului şi să recunoască în cele din urmă unitatea din spatele tuturor formelor şi aparenţelor. Atunci când fiinţele umane ating această conştiinţă a unităţii în interiorul lor, ei devin creatorii conştienţi de pe pământ, iar prezenţa lor va avea un efect de transformare şi vindecare pentru toate creaturile vii cu care ei vin în contact.


Crearea conştiinţei unităţii este obiectivul aventurii de pe pământ. Am început această poveste menţionând faptul că atunci când am început pentru prima oară acest proces de cooperare, nu eraţi oameni, ci îngeri. Conştiinţa voastră nu era încă ataşată la atâtea forme materiale, şi v-aţi simţit puternic conectaţi cu ceilalţi îngeri din jurul vostru, fraţii şi surorile voastre. A fost o legătură atât  de puternică în voi că v-aţi experimentat pe voi înşivă ca celulele unui organism. Aţi vrut să munciţi pentru binele comun într-un mod altruist, evident, fiind aceeaşi minte şi inimă. La un moment dat, aţi auzit o chemare din partea pământului. Aţi fost invitaţi să vă îmbarcaţi într-o călătorie cu această planetă. De ce voi ? Pentru a scurta povestea : eraţi printre cei mai îndrăzneţi îngeri. Aţi fost neînfricaţi, pasionali şi da, oarecum încăpăţânaţi şi voluntari. Interpretarea  a fost că aţi fost pedepsiţi şi alungaţi din paradis, din cauza dorinţei voastre de cunoaştere şi independenţă. Şi da, aţi fost într-adevăr curioşi şi un pic prea indisciplinaţi. Dar asta a fost exact aşa cum trebuia să fie! Credeaţi că Dumnezeu a făcut o greşeală în crearea voastră ? Ei bine nu, Dumnezeu a ştiut exact ceea ce ea / el a făcut şi, apropo,  Dumnezeu nu consideră nimic, sau cu uşurinţă, drept greşit sau păcătos. Dumnezeu este perfect capabil să trăiască cu "păcatele" voastre. Voi sunteţi cei care suferă mai mult decât ea / el.

Deşi este de înţeles că o fiinţă umană ar putea să-şi regrete propriile fapte, nu este înţelept să fie la nesfârşit apăsată de acestea. În acest sens, aţi suferit mult din cauza religiilor voastre care au pus un  accent puternic pe vinovăţie şi pe pedeapsă. Dumnezeu este mai blând şi mai plin de compasiune decât v-aţi închipuit vreodată că ar fi posibil. Sunteţi iertaţi chiar înainte de a păcătui. Dumnezeu vă acordă din toată inima spaţiu pentru a face greşeli. Ea / el preferă mai degrabă să vă uitaţi cu calm la propriile voastre greşeli decât să vă pedepsiţi pentru asta. Toate aceste "greşeli" sunt paşi în călătoria interioară, călătorie în care ajungeţi să vă cunoaşteţi pe deplin. Această călătorie nu trebuie să fie dreaptă, ea este menită a fi cu greşeli. Fără întoarceri şi transformări nu există nici o experienţă, şi fără experienţă, nu există nici o trezire. Trebuie mai întâi să te pierzi pentru a putea veni acasă conştient. Aţi fost unul dintre cei care au  luat experienţa "pierzaniei" pe deplin asupra lor, cu pasiunea şi dăruirea de sine pe care Dumnezeu el / ea însuşi o  plantase în inima voastră. Cu toate acestea, eu m-am abătut un pic de la subiectul meu!

Odată ce aţi auzit apelul pământului, aţi intrat în dimensiunea mea. Aţi găsit o planetă bogată în vegetaţie, cu păduri verzi, oceane nesfârşite şi un regat animal în devenire. Aţi fost mişcaţi de frumuseţea şi bogăţia vieţii de pe mine.  V-aţi simţit invitaţi să participaţi la această viaţă, pentru a o inspira şi a o hrăni cu energiea voastră de îngeri. Am fost fericită la sosirea voastră. Aţi fost păstorii mei, m-aţi ajutat având grijă de viaţă şi chiar aţi implantat seminţe de schimbare şi inovare în formele de viaţă existente. Cum aţi făcut asta? Aţi fost atât de aproape de Sursa de putere creatoare, încât aţi avut abilităţi magice, cum s-ar numi ele astăzi. Voi v-aţi permis să vă imaginaţi noi forme de viaţă, iar această imaginaţie a crescut în seminţe spirituale care s-au ataşat la formele de viaţă deja existente. Voi aţi impregnat viaţa cu idei noi. Acesta este modul în care a ajuns să se producă evoluţia biologică. Toate formele de viaţă se nasc din Spirit. Formele fizice, materiale sunt manifestarea forţelor spirituale. Spiritul este mult mai puternic decât presupuneţi. Aţi fost crescuţi într-un cadru materialist al minţii, care spune că fizicul - aşa cum este descris de  fizică ca ştiinţă - este fundamentul realităţii. De fapt, opusul este adevărat. Spiritul nu este un produs al materiei fără suflet. Toată materia este pătrunsă de conştiinţa creaţiei care o susţine.

Daţi frâu liber imaginaţiei voastre pentru un moment. Amintiţi-vă cine aţi fost în acele timpuri străvechi. Este posibil! Sufletul vostru este deschis şi nelimitat. El nu cunoaşte spaţiu sau timp. Imaginaţi-vă că plutiţi deasupra oceanelor şi pădurilor într-un corp foarte rafinat şi eteric. Vă simţiţi fermecaţi de frumuseţea pe care o vedeţi, de aventura care este pe cale să aibă loc aici. Vă vedeţi ca o fiinţă angelică ghidată de bucurie şi pasiune. Vă simţiţi liberi ca un copil care poate să facă orice vrea. Acum, imaginaţi-vă cum vă adunaţi puterile pentru a exprima sentimentul de bucurie şi de respect pentru viaţă într-o floare magnifică. Priviţi cum acea floare începe să semene cu voi. Îi vedeţi culorile şi o simţiţi din interior. Ascultaţi râsetele florii cum ţâşnesc din inima sa ca un clinchet de clopoţei- este ca o muzică pentru sufletul vostru. Acum, treceţi în această imagine pe Pământ. Imaginaţi-vă cum cade în pântecele meu şi cum este hrănită acolo de puteri fizice şi eterice care ajută această sămânţă spirituală să câştige formă. Aceasta este ceea ce voi aţi făcut în acele timpuri străvechi. V-aţi lăsat purtaţi de fluxul de inspiraţie şi m-aţi impregnat pe mine cu ea. Şi eu am fost receptivă. Eu, conştiinţa prezentă în acest domeniu material, am vrut să fiu impregnată şi să absorb formele voastre de gândire.

Parteneriatul nostru şi cooperarea provin din acea vreme. Acesta este motivul pentru care puteţi fi atât de mişcaţi de frumuseţea naturii şi de inocenţa formelor de viaţă non-umane. Voi nu sunteţi emoţionaţi doar de frumuseţea lor fizică, vă amintiţi de asemenea de conexiunile vechi care există între voi şi viaţa de pe pământ, precum şi de jocul vesel pe care l-aţi jucat o dată. V-aţi adus contribuţia la crearea mai multor forme de viaţă pe pământ. Ca îngeri aţi fost părinţii spirituali ai vieţii pe pământ. Acest lucru arată cât de adânc şi de departe poate ajunge puterea creatoare.

În timpul despre care vorbesc au fost prezente, de asemenea, puteri întunecate din univers care au privit fascinate înflorirea conştiinţei pe Pământ. Puterile întunecate nu sunt altceva decât energiile care nu sunt pe deplin conştiente de natura lor divină şi, prin urmare, cred că au nevoie de ceva din afara lor pentru a fi întregi şi complete. Aceste puteri întunecate au vrut să se hrănească cu viaţa de pe pământ care radia de vitalitate şi de forţă de viaţă. Ca o reacţie la intruziunea acestor puteri întunecate, aţi vrut să protejaţi viaţa de pe pământ. Emoţiile voastre au fost mai mult cele ale unui părinte care vrea să-şi protejeze copiii de pericol. Pentru a întâlni şi înfrunta intruşii trebuia să aveţi corpul mai dens şi să trăiţi într-o vibraţie mai densă, mai puţin rarefiată şi subtilă decât în tărâmul îngerilor. De fapt, intruziunea întunericului a aprins în voi o scânteie de pasiune şi un spirit de luptă care v-a atras mai adânc în materie. Următorul pas în călătoria voastră a fost cel al renunţării la starea de a fi un înger şi de a lua calea întrupării.

Cu acest pas, într-un sens voi v-aţi pierdut inocenţa. Chiar înainte de acest pas, a existat însă  un moment de ezitare în care v-aţi dat seama că, devenind mult mai materiali, veţi renunţa la ceva foarte preţios. V-aţi pierde aripile îngereşti, care simbolizează eliberarea de timp şi de spatiu, eliberarea de naştere şi moarte, eliberarea de frică şi iluzie. Cu toate acestea, exista acolo ceva profund care v-a atras spre aventura încarnării. Aţi fost îngeri pasionali şi îndrăzneţi, după cum am spus. Şi asta a fost aşa cum trebuia să fie. Aparent, călătoria voastră a luat o turnură negativă, atunci când aţi renunţat la a fi îngeri angajându-vă într-o bătălie cu forţele întunericului. V-aţi angajat în mai multe conflicte şi războaie pentru o lungă perioadă de timp. Pe de altă parte, prin aceasta plonjare în adânc aţi făcut posibilă  răspândirea energiilor îngereşti în cele mai îndepărtate colţuri ale universului. Energia voastră îngerească este o parte inalienabilă din voi care, chiar dacă este ascunsă temporar, nu vă poate fi luată.

Primul vostru trup muritor nu a fost făcut din materia fizică aşa cum o ştiţi voi pe pământ. El a fost mai dens şi compact, un trup care nu era în măsură să poată fi văzut de ochii oamenilor. Conştiinţa voastră a fost mai puţin concentrată decât este acum. Voi încă puteaţi să vă părăsiţi uşor forma fizică şi aţi experimentat realitatea într-un mod care este similar cu modul în care experimentaţi acum realitatea în starea de vis. Aţi fost mai puţin conştienţi de voi ca o entitate separată de ” eu-l ” vostru în opoziţie cu lumea din afară. În prezent, sunteţi foarte ataşaţi de forma voastră fizică. Mulţi dintre voi cred că sunt această formă şi că vor pieri odată cu corpul fizic. În încarnările voastre timpurii nu era încă cazul, şi în multe feluri aţi fost mult mai liberi să mergeţi şi să faceţi ceea v-a plăcut. Cu toate aceste v-aţi simţit confuzi. Deşi aţi fost ghidaţi de intenţia de a lupta pentru lumină şi pentru a proteja viaţa, acum aţi avut de a face cu emoţiile întunecate cum ar fi frica, pustiirea şi îndoiala. De îndată ce începi să te lupţi cu cineva sau ceva, nu poţi să nu absorbi parţial vibraţia adversarului tău. În cazul în care aceasta nu s-ar întâmpla nu ar fi nici un numitor comun de la care lupta să pornească, v-ar lăsa pur şi simplu reci şi aţi merge mai departe.


Ca  îngeri, într-adevăr aţi avut doar sentimente înalte şi elevate, a fost doar bucurie, entuziasm şi un puternic sentiment de conectare. Când v-aţi coborât pe drumul întrupării, un corp emoţional s-a format în jurul sufletului vostru. Acest organism energetic conţine răspunsurile emoţionale care apar atunci când nu percepeţi realitatea din punctul de vedere  al unităţii şi al conexiunii. Sentimentele îngerilor îşi au sediul în inimă. Emoţiile pe care le experimentaţi atunci când vă încarnaţi sunt legate de cele trei centre energetice mai joase (chakre), care în organism se află în zona stomacului, a abdomenului şi sacrală. Aceste trei chakre devin principale în întrupare: prin ele schimbaţi experienţa de unitate cu o experienţă de dualitate. Este, de asemenea adevărat, că în timp ce voi vă ridicaţi se ridică şi dualitatea la unitate. Corpul vostru emoţional prezintă cel mai mare obstacol în calea păcii voastre interioare şi a eliberării, deoarece contine frica, tristeţea şi furia. Cu toate acestea, drumul către libertate şi iluminare, trece prin corpul emoţional şi nu pe lângă sau în jurul acestuia. Vom vorbi despre asta mai târziu.

Pe măsură ce corpul vostru emoţional a devenit mai greu şi mai dens, iar voi aţi pierdut legătura cu originea voastră, a apărut posibilitatea de a vă încarna ca oameni. Aţi devenit între timp suflete călătoare, aţi devenit experimentaţi atât în lumină  cât şi în aspectele întunecate ale vieţii. Energiile dualităţii au pus stăpînire pe voi, ceea ce înseamnă că, pentru o lungă perioadă de timp, aţi crezut în iluziile create. Dacă stai în dualitate, crezi intens că eşti singur, eşti speriat şi fără putere, crezi că ai nevoie de ceva din afara ta pentru a te proteja, întreţine şi a te accepta. Pornind de la acest concept, vei începe să-ţi exerciţi puterea asupra altora şi să-ţi ascunzi vulnerabilitatea. Sau poţi deveni prea vulnerabil şi să-ţi dai puterea unei alte puteri care vrea să se hrănească cu energia vieţii tale. Fie că eşti răufăcătorul fie că eşti victima în acest joc, eroarea fundamentală pe care o faci este că nu crezi că poţi experimenta plenitudinea în tine însuţi. Există o gaură pe care doreşti să o umpli, fie prin a fi şeful fie prin a fi sclavul. Acest joc este foarte dureros, aşa cum mulţi dintre voi aţi experimentat. În trecutul îndepărtat, a existat un moment în care aţi realizat cu tărie acest lucru. Acesta a fost un moment de schimbare. Aţi experimentat ambele extreme ale jocului şi aţi ştiut că nu există nici o soluţie reală în nici una dintre ele. Aţi ştiut că ceva trebuie să se schimbe, dar nu ştiaţi cum. V-aţi îndepărtat de libertatea originală şi de bucuria îngerului din voi. Cu toate acestea, corpul vostru emoţional păstra o amintire, un dor de casă. Ştiaţi că acolo există ceva la care aţi fi vrut să vă întoarceţi , o Acasă, o stare de a fi pe care aţi simţit-o ca un extaz ceresc pentru voi. Corpul vostru emoţional s-a angajat pe un drum nou. După ce aţi explorat extremele dualităţii, aţi început să vă întoarceţi în interiorul vostru. Această schimbare de conştiinţă a creat impulsul de a vă întrupa pe pământ ca oameni.

În acel moment fiinţa umană exista deja pe pământ ca formă de viaţă biologică. Cu toate acestea, când aţi intrat în acea formă de viaţă aţi adăugat ceva la aceasta, care a făcut omul mai puţin animalic şi mai conştient de sine. Biologia umană este legată de regnul animal, dar fiinţa umană a fost falsificată de către puterile care nu-şi doreau o evoluţie naturală pe pământ. Ceea ce separă omul de animal este conştiinţa. Prin această capacitate fiinţa umană este capabilă să-şi transforme corpul emoţional şi să răspândească conştient energia inimii pe pământ. Întrucât tărâmurile non-umane ale naturii radiau inconştient bucuria şi conectivitatea cu îngerii, misiunea umanităţii este de a transforma această energie într-o energie conştientă.

Prin încarnarea în fiinţa umană existentă atunci pe pământ, aţi adăugat ceva la dezvoltarea acesteia, iar acest plus a fost controversat. Pe de o parte, conştiinţa de sine deţine o mare promisiune, pe de altă parte, ea vă poate duce în rătăcire. Prin a deveni om pe pământ aţi sperat să vă reconectaţi cu toată viaţa de pe pământ şi să fiţi creatori blânzi şi păstrători aşa cum aţi fost odată. Fiinţa umană este o realitate bogată şi complicată. Multe aspecte ale realităţii se unesc în fiinţa umană : sunteţi parţial animal, vegetal şi mineral, parţial o fiinţă cosmică cu o istorie galactică lungă. Fiinţele umane sunt întuneric şi lumină, cel pierdut şi salvatorul, cauza suferinţei şi distrugerii şi, în acelaşi timp, mesagerii speranţei, iubirii şi a puterii creatoare. În fiinţa umană converg mai multe puteri cu intenţia reconectării şi cooperării. Conştiinţa omului deţine posibilitatea de a conecta pe scară largă tărâmuri divergente ale existenţei şi de a restabili ideile care stau la baza unităţii. Din cauza posibilităţii de a realiza acest frumos ideal umanităţii i se acordă posibilitatea de a face greşeli grave. Scopul poate fi atins încă. Speranţa nu este încă pierdută.

În această perioadă speranţa creşte ca niciodată înainte. Schimbări mari apar în conştiinţa colectivă a oamenilor. Tocmai am menţionat un moment în trecut în care v-aţi dat seama că mântuirea nu putea veni de la jocul de a fura sau de a da energie, dar că soluţia constă în descoperirea integrităţii în interior. Această înţelegere germinează acum în conştiinţa omenirii. Este doar o sămânţă care nu este încă o plantă. Dar o schimbare este la îndemână şi ceva se trezeşte în inima omenirii. Inima este forţa de legătură între multe tărâmuri ale conştiinţei reprezentate în om: pământesc, galactic şi cosmic. Apelul pentru pace şi frăţie răsună acum prin toate aceste tărâmuri şi acest apel colectiv creează un val de energie care mă înghite pe mine, Pământul.

Dacă vă simţiţi atinşi de cuvintele mele şi vă recunoaşteţi în ele, sunteţi cei care au ascultat această chemare a inimii. Sunteţi cei care vor să contribuie la transformarea conştiinţei pe Pământ. Vă urez bun venit şi doresc să vă ajut. Vă spun această poveste lungă pentru a vă face conştienţi de cine sunteţi cu adevărat : nişte îngeri în centrul fiinţei voastre. Creşterea conştiinţei voastre de sine mă ajută. Dacă vă amintiţi cine sunteţi putem avea din nou un parteneriat.

Văd dorul vostru, vă simt boala pentru Acasă. Vă văd pe de o parte ajungând la starea plină de bucurie şi lipsită de griji care v-a fost odată atât de familiară şi pe de altă parte rămânând atât de departe de ea. Este timpul acum să vă întoarceţi la cine sunteţi. Este timpul să vă urcaţi pe scară şi să vă îmbrăţişaţi corpul vostru emoţional, cu inima voastră. Învăluiţi durerea, sentimentul de apăsare, tristeţea voastră cu conştiinţa îngerească a blândeţii şi compasiunii care este naturală pentru voi. Vă puteţi vindeca pe voi înşivă.

Deveniţi acum îngeri care sunt în măsură să-şi deţină lumina în cel mai dens tărâm al realităţii. Deveniţi acum creatori conştienţi care au învăţat să se manifeste atât în tărâmurile de lumină cât şi în cele de întuneric, fără a vă pierde pe voi înşivă în ele. Purtaţi sămânţa de conştiinţă care este transformatoare pentru mediul vostru. Aţi devenit maeştri spirituali. Un învăţător spiritual nu este cineva care vine în jos din cele mai înalte tărâmuri pentru a explica ignoranţilor ce este viaţa. Un adevărat învăţător este cel care a străbătut el însuşi întunericul şi vă ia de mână nu privindu-vă de sus ci dintr-un profund sentiment de unitate.

Aventura pe care odată aţi început-o ca îngeri creativi se apropie de sfârşit. Mai ales în acest capitol final al călătoriei sunteţi invitaţi să vă reconectaţi cu mine, forma de viaţă pe care experimentul vostru a avut loc. Permiteţi-vă să călătoriţi în imaginaţia voastră, deveniţi visători şi vizionari încă o dată, aşa cum aţi fost. Recunoaşteţi măreţia a ceea ce vrea să se manifeste prin voi pe pământ. Fiţi din nou îngerii care, cu graţie, se încredinţează magiei vieţii. Lăsaţi-vă ghidaţi de ceea ce vă oferă bucurie şi inspiraţie. Îngerul din interiorul vostru nu vrea nimic mai mult decât să devină pe deplin om. Simţind una cu îngerul interior veţi aduce un colţ de rai pe pământ.


© Pamela Kribbe



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.