duminică, 4 mai 2014

Comunicarea Sufletului - Partea 1




Mesaj primit prin Lee Caroll în San Antonio, Texas
22 Februarie 2014

Salutări dragilor,

Eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Partenerul meu se dă la o parte. Ceea ce vedeți și auziți chiar acum se numește canalizare și este misterioasă pentru mulți. Pentru noi, ea este frumoasă și este o metodă prin care sursa multidimensională a creației, pe care mulți dintre voi o numesc Dumnezeu, are șansa de a comunica cu ceea ce voi ați numit umanitate. Noi numim acest proces comunicarea sufletului. Acesta este un proces diferit, dragilor, față de comunicarea Umană, așa că ne-am dori să începem o serie de canalizări care să includă explicarea acestui proces.

Am spus-o de multe ori: Știm cine este în această încăpere și ”această încăpere” îi cuprinde și pe cei care citesc sau ascultă. Dragilor, vreau ca în seara asta să vă învăț, dar nu fără a recunoaște în prealabil familia care este aici. Vreau să vă învăț despre voi. Tot ceea ce am de gând să vă învăț din acest scaun nu este ceva ce partenerul meu să fi știut dinainte. El nu știe ce urmează. El a practicat neștiința a ce urmează timp de mulți ani. El a practicat permisiunea fără filtre, și am de gând ca, în cele din urmă, să explic această frază.

Deschid acest portal pe care voi îl numiți canalizare pentru a permite unui al treilea limbaj să curgă înăuntru, limbaj pe care mulți dintre voi îl puteți simți într-un mod multidimensional. Acest limbaj nu este în cuvinte și nu este liniar. Chiar și așa, mulți dintre voi îl vor recepționa. Acest mesaj special de astăzi este publicat și unii dintre voi îl ascultă sau îl citesc. Acest al treilea limbaj vă este deschis și vouă, pentru că eu cunosc potențialele celor care ascultă și citesc. Oricât de ciudat ar putea să vă sune, aceasta face parte din informația multidimensională pe care Dumnezeu o are, fiind sursa centrală. Potențialul adevăratei voastre treziri, precum și faptul că vă uitați la acest mesaj, a fost întotdeauna acolo. Noi vedem potențialele drept realitate chiar înainte ca acestea să se întâmple, pentru că potențialele conduc la un alt tip de realitate. Întrebați un fizician cuantic despre asta.

Complexitatea Conștiinței Umane

Vom începe cu unele elemente de bază. Conștiința umană este complexă. Va veni o zi în care știința voastră va considera conștiința Umană drept o ramură a fizicii. Și asta din cauză că ea nu respectă tiparele fizicii liniare cunoscute sau chiar tiparele fizicii cuantice. Conștiința este o energie sincronizată care are o structură. Ea are o structurare cuantică (după cum veți afla în cele din urmă), dar nu are un set de reguli logice. Mai degrabă ea este influențată de către Akasha personală a Ființei Umane. Este complicat, și este singura energie sincronizată și coerentă cunoscută a avea propria sa programare, propria sa personalitate și abilitatea de a comunica. Așa că, ea este studiul ”fizicii vii”. Deoarece conștiința Umană poartă cu ea atributele sufletului, putem substitui acum ”conștiința sufletului” ca fiind același lucru, pentru că ele sunt unul și același lucru.

Tipurile de Comunicări ale Sufletului

Încercarea de a descrie comunicările către și dinspre această ”fizică vie” merge dincolo de limitele oricărei științe înțelese. Ea vă provoacă să gândiți diferit despre tot. În principiu există două moduri de gândire în ceea ce privește comunicarea sufletului: (1) Comunicările dinspre sursele multidimensionale către voi, și (2) de la părțile voastre multidimensionale către ele. Chiar acum, noi recunoaștem că voi sunteți capabili de comunicarea multidimensională, dar este posibil ca voi să nu vă dați seama.

Există o mare diferență între comunicările liniare și cele neliniare. Când, în trecut, am spus acest lucru, nu toată lumea l-a înțeles. Așa că voi încerca să-l explic cât mai bine pot, într-un fel în care nu am mai făcut-o până acum. Vreau ca pentru o clipă să vă gândiți că aveți o mașină de scris foarte veche. Este acel tip de mașină de scris veche la care voi puneți hârtia și care are o panglică de carbon care vă permite să vedeți caracterele în timp ce se imprimă pe pagină. Pe măsură ce apăsați tastele cu caractere, mașina crează o imprimare vizibilă prin panglica de carbon pe hârtie.

În acest exemplu, haideți să spunem că voi tastați mai mult timp, și pe măsură ce tastați vedeți caracterele pe pagină, rând după rând. În curând literele se transformă în cuvinte, apoi în propoziții, apoi în paragrafe, care formează grupuri de gândire similară. Aceasta este comunicarea liniară și ea este cea normală pentru voi. De fapt, este exact modul în care acest mesaj este scris pentru voi și este modul în care voi îl citiți – într-un mod foarte liniar – cuvinte înșiruite pe o pagină.

Acum, fie că citiți sau ascultați, voi percepeți cuvânt după cuvânt în structura limbajului partenerului meu. [Engleza]. Este, prin urmare, un mod liniar – un cuvânt după altul, cum ar fi cuvintele dactilografiate pe această pagină. Aceasta este comunicarea liniară. Aceasta este comunicarea Umană, și este modul în care funcționează creierul vostru.

Comunicarea neliniară ar fi cam așa: fiți atenți pentru că asta va fi ceva ce partenerul meu numește un efort de imaginație. Să ne prefacem că mașina de scris este blocată la modul în care puteți tasta cât e ziua de lungă, dar transportorul mașinii nu avansează spre stânga în timp ce voi tastați. Nu contează cât de multe caractere tastați, veți obține doar o singură imagine imposibil de citit – o mare pată, de fapt. Fiecare caracter se va imprima peste cel de dinaintea lui. Acum, ce ați putea vedea pe acea pagină, dragilor, la finalul unei lungi scrisori adresate unui prieten? Ar fi doar un singur caracter murdar! Toate caracterele vor fi suprapuse unul peste altul, și habar n-ați avea despre ce este vorba în acea comunicare. V-ați uita la ea, și   v-ar părea rău că mașina de scris s-a defectat și voi n-ați observat.

Acum, luați în considerare pentru o clipă, că vine cineva care are aptitudini de comunicare total neliniare.  Acesta s-ar putea uita la pată și să vadă clar întregul mesaj! El este conceptual și neliniar. El ar putea vedea gândul care a generat mesajul și ar putea să-l vadă în acea pată. Caracterele și propozițiile sunt tot acolo, dragilor. Vă amintiți? Voi le-ați tastat pe toate. Dar ele nu sunt acolo într-o formă liniară. În schimb, ele sunt acolo împreună ca un grup [o singură pată]. Cineva care comunică neliniar va vedea pata și va percepe întregul mesaj.

Aici există un atribut care este dificil să vi-l descriu. Este în afara logicii cu care voi sunteți obișnuiți, așa că lăsați-mă să încerc să vi-l explic. Partenere, ia-o încet astfel încât să se înțeleagă [vorbindu-i lui Lee]. Când persoana conceptuală, neliniară se uită la pată, ea se uită la ceva ce există deja. Un mesaj care a fost scris. Așa că ea nu are de descoperit sau de ghicit ceva. Ea, mai degrabă, citește pur și simplu ceva ce există deja, într-un mod neliniar. Mesajul a fost scris și toate caracterele sunt acolo – ciudat prezentate într-o pată – dar acesta a fost dat în timpul vostru real.

Există un atribut al unei minți neliniare pe care voi îl numiți autism și pe care ar trebui să-l studiați. Există atât de multe Ființe Umane autiste care vă pot spune ziua săptămânii pentru orice an în oricare lună. Dacă ați întreba acea persoană ”Care este ziua săptămânii pentru data de 15 Mai din 2035?” mulți dintre ei ar ști instantaneu ziua. Mulți Oameni ar rămâne muți în fața a ceea ce pare a fi efortul lor de a calcula. Dar adevărul este că, calculul nu are nimic de-a face cu ceea ce fac ei de fapt. Vedeți voi, aici nu este o formulă, și nu este vorba despre matematică. Răspunsul există deja, așa că el este cunoscut. Puteți accesa aproape orice computer personal care are calendar și să găsiți acea informație, pentru că ea deja există. Este un concept care a fost deja dezvoltat, produs și stocat.

Mintea neliniară funcționează în acest fel. Mulți dintre cei care au o minte autistă sunt în măsură să interpreteze această informație aproape instantaneu, pentru că ei văd conceptul. Ei nu calculează nimic. Acum știți care este diferența dintre liniar și neliniar. Mintea autistă este precursoarea unor lucruri care vor veni și o anomalie în dezvoltarea viitorului Uman. Aceștia sunt savanții zilei de azi, și multe dintre dificultățile lor provin din incapacitatea lor de a lucra într-o lume liniară.

Cum funcționează – de la Comunicarea Neliniară la cea Liniară

Există foarte multă comunicare care vrea să vină spre voi din tot felul de surse, așa că am să încep să fac o listă. Să începem cu canalizarea. Canalizare este ceea ce auziți voi chiar acum, iar partenerul meu o practică de 23 de ani. Când a început a fost urât [ca să folosesc expresia lui], dar acum este în regulă.  Dar ar trebui să știți că noi nu vorbim cu el într-un mod liniar. Voi auziți într-un mod liniar ceea ce spune el, dar noi nu așa îi transmitem lui. Vedeți voi, el este un maestru al interpretării conceptelor neliniare care îi parvin prin glanda lui pineală.

Chiar acum, eu îi transmit tot acest mesaj dintr-o dată – pata noastră – iar el o interpretează pentru voi, astfel încât mesajul pare a fi un flux de cuvinte liniare. Dar este un singur grup de gânduri și eu continuu să i-l transmit din nou și din nou. Vedeți voi, noi am practicat împreună, și a fost necesar ca amândoi să ne adaptăm.

Când am început, i-am dat conceptul, întregul mesaj, într-o singură pată. [Lee scoate sunetul unei singure silabe.] Cam așa! Apoi el a trebuit să-și amintească totul și să vă dea vouă mesajul. N-a fost prea bun la a-și aminti, așa că am încercat altceva. Dacă am continuat să-i dăm aceiași pată din nou și din nou, el a putut să o interpreteze în mod liniar. Apropo, tocmai v-am dat secretul de a deprinde gândirea intuitivă. Cereți Spiritului să vă repete mesajul intuitiv din nou și din nou. Aceasta ar putea fi solicitarea voastră adresată Spiritului atunci când nu înțelegeți care a fost mesajul – repetă-l! Să repete acel gând intuitiv astfel încât voi să-l puteți înțelege și vedea în toată frumusețea și claritatea sa. Poate vi se pare că acest lucru este destul de evident, dar aduceți-vă aminte că liberul arbitru ne împiedică să facem pentru voi ceva ce voi n-ați cerut. Spiritul nu repetă în mod natural nimic. Repetiția este un concept pe deplin liniar și trebuie să o cereți.

Noi vrem să vă întâlnim la mijloc, între liniar și neliniar, dragilor. Vă dați seama că acesta este motivul pentru care Spiritul a vorbit Omenirii prin catrene și în metafore încă de la început? Asta este tot ce avem – metafore pentru a vă ajuta să vedeți un mesaj, deoarece noi lucrăm în grupuri de gânduri și pete. Cu toate acestea, interpretarea acestor metafore devine adeseori un puzzle. Uneori Oamenii citesc scriptura și apoi întreabă ”De ce nu poți vorbi în mod normal, Spiritule?” Răspunsul este că noi nu suntem liniari așa cum sunteți voi, și noi vorbim ”în mod normal” pentru noi. Chiar și această canalizare este dată în acest fel. Atâta timp cât durează ca ea să fie spusă, ea este dată în același timp în întregime partenerului meu, o pată neliniară, din nou și din nou. Apoi el vi-o traduce vouă într-un mod liniar. L-ați auzit vreodată să vă spună la începutul canalizării câte părți vor fi? O face de multe ori. Singura posibilitate pentru a face acest lucru este să cunoști deja întreg mesajul chiar de la începutul său. Vedeți? El citește pata.

Ce este Canalizarea?

Deci începem predarea: Ce este canalizarea? Canalizarea este deschiderea glandei pineale a Omului și primirea comunicărilor de la ceea ce voi numiți Sursa. Desigur, este necesară și folosirea culturii și experienței Omului, pentru că el/ea interpretează aceste comunicări și apoi vi le spune sau vi le scrie. Orice entitate, energie sau comunicare adevărată prin glanda pineală vine de la Sursă. Acestea pot avea multe nume sau personalități pentru voi, dar toate sunt de la Sursă. Prin urmare, diferențele dintre mediumi constau în modul în care ei/ele interpretează și de cât de curată este glanda pineală de filtrele umane [mai multe despre acest subiect într-o altă canalizare.]

Canalizarea este o formă de comunicare care este deschisă omenirii și pe care nu este necesar să o numiți canalizare. Mai degrabă, puteți să o numiți oricum doriți, dar trebuie să știți că fiecare Ființă Umană este liberă să o învețe dacă dorește. Prin libera alegere, mulți nu sunt pur și simplu interesați, dar cum ați putea face asta doar pentru voi înșivă? Nu trebuie să fie vorba de o energie angelică sau de vreo entitate. Poate fi Sinele vostru Mai Înalt. Mulți numesc asta scriere automată.

Această comunicare are loc printr-un portal multidimensional care se deschide prin glanda pineală. Această informație nu vine prin creier, după cum am spus mai înainte. Aceasta este comunicarea sufletului și este multidimensională. Ea nu are nimic de-a face cu sinapsele – nimic. Intuiția este comunicarea sufletului, și aceasta nu este o funcție a creierului, și de aceea este atât de greu de ”stabilit”, pentru că voi sunteți obișnuiți cu gândirea liniară sinaptică. Acesta este modul în care voi sunteți ”cablați”.

Haideți să vorbim din nou despre dificultatea acestui lucru. Orice voi menționa de acum încolo în această secțiune are legătură cu comunicarea altora cu voi în acest mod neliniar. Acest gen de comunicare care vine de la alții trebuie interpretată în așa fel încât ea să devină liniară. Sunt multe atribute ale acestui gen de comunicare, așa că îi dau partenerului meu o listă și el poate alege despre ce vrea să vă vorbească în timpul pe care-l are la dispoziție.  

Personal. Haideți să vorbim despre comunicările personale. Cum puteți auzi ceea ce Spiritul sau orice altă sursă multidimensională are pentru voi când aceasta nu vine spre voi într-un mod liniar? Asta este greu! Partenerul meu a dat câteva răspunsuri astăzi, și răspunsul principal este prin practica de a recunoaște gândirea intuitivă și sesizarea a ceea ce vine de la creierul vostru și a ceea ce nu vine de la el. Este greu la început. Oamenii vor să analizeze sau să interpreteze totul cu creierul.

Dragilor, nu lăsați ca sinapsele creierului vostru să stea în calea lui Dumnezeu. Trebuie să o mai spun încă o dată? Cu ajutorul intuiției, voi trebuie să învățați să puneți logica liniară de-o parte și să lăsați frumusețea ideilor neliniare să joace pe scena conștiinței voastre. Acest lucru s-ar putea să nu se potrivească cu supraviețuirea voastră sau cu ceea ce cred prietenii voștri despre ceea ce voi faceți, dar vă va îmbunătăți viața. Este greu de schimbat modul în care gândiți.

Deci, ce este ceea ce partenerul meu a trebuit să învețe ca inginer în scopul de a canaliza? El a vrut să analizeze absolut totul! I-au trebuit ani de zile pentru ca să poată discerne diferența dintre glanda pineală și creier, și apoi pentru a ieși din modul de gândire intuitiv neliniar. La început el a întrebat mereu dacă el a fost cel care ”a născocit-o”! A venit de la creierul lui sau a fost mai mult de atât? Intuiția este responsabilă și pentru ceea ce voi numiți gândire creativă – pictură, muzică, poezie și mai multe. Așa că nu este de mirare că a pus această întrebare! Este o întrebare legitimă. Tot așa și pentru voi personal, dragilor, asta este ceea ce aveți de făcut. Practicați ca să știți care este diferența.

Acum, există mult mai multe surse, altele decât canalizarea, pe care voi le numiți mesaje de la Dumnezeu, care au mesaje pentru voi în acest mod neliniar [o comunicare neliniară care vine către voi din intuiție și nu de la sinapse]. S-ar putea să vă surprindă ceea ce urmează.

Animalele. Le iubiți, nu-i așa? Ce știți despre animale, în special despre cele de care aveți grijă și le iubiți, cele pe care le numiți animale de companie? Ele au personalitate, nu-i așa? Ele vă pot vorbi! Atunci când comunică, cum vă sună asta, dragilor? Cum vă sună vocile lor? ”Bine, Kryon, tu deja știi că ele nu au efectiv voce.” Oh, chiar așa? Atunci cum vă ”vorbesc”? Acum începe să devină interesant, nu-i așa? Ele comunică prin concepte. Grupurile lor de gânduri conceptuale vă sunt disponibile să le primiți. Și acum ia ghiciți unde primiți voi aceste gânduri? Le primiți prin glanda voastră pineală, care este interpretorul lucrurilor multidimensionale din corpul vostru. Nu creierul vostru este cel care primește transmisiile de la animale, dragilor.

Unii dintre voi sunt buni la acest tip de comunicare. Sunt unii care ascultă așa ceva chiar acum numiți șoptitori de animale, și ei știu exact despre ce vorbesc eu. De ce o numesc șoptire? Vă dau interpretarea mea. Este din cauză că comunicarea nu este liniară, și ele vă șoptesc prin glanda pineală și nu prin sinapsele creierului vostru. Ele vin în grupuri de gânduri, foarte încet și toate dintr-o dată, ca și pata. Când voi o primiți, voi știți ce încearcă câinele sau pisica sau sau calul sau hamsterul sau iepurele să vă comunice. Voi știți care sunt solicitările pe care ei le au, probabil necazul, probabil sărbătorirea sau iubirea pe care o au.

Acest tip de comunicare cu animalele este ușor pentru voi, pentru că voi toți ați simțit acest lucru. Cred că știți despre ce vorbesc. Așa că, aplicarea acestei lecții la ceea ce vă învăț astăzi nu este ceva diferit și utilizează același proces pe care voi îl folosiți în viața reală atunci când meditați sau când îl ascultați pe Dumnezeu.

”Kryon este adevărat că comunicarea cu animalele este o comunicare a sufletului?” Da, este, a lor către voi, și dacă sunteți suficient de buni la interpretarea gândurilor lor, atunci de ce vă îndoiți de următorul vostru pas? Practicați această comunicare cu propriul vostru Sine Mai Înalt. Sinele vostru Mai Înalt este acea parte a voastră care vibrează mai înalt decât dimensiunea voastră celulară și este parte a ”grupului vostru de suflet”. Acest ”grup de suflet” este o parte a celor nouă atribute ale Ființei Umane și este esența voastră. Este acea parte care vă dă informații de pe cealaltă parte a vălului de la ceea ce voi numiți Dumnezeu.

Acțiunile sunt comunicări. Partenerul meu vorbește despre Rețeaua Cristalină și despre modul în care aceasta își amintește acțiunile Umane, cum ar fi ceea ce s-a întâmplat pe un câmp de bătălie în trecut. Deci energia luptei este încă acolo, vă este transmisă vouă și mulți o pot simți. Ce părere aveți despre mecanica acestui fapt? Această comunicare de la ceea ce s-a întâmplat acolo în trecut include conceptele morții, dramei și fricii. Energia este transmisă de către Rețeaua Cristalină direct în glanda voastră pineală și voi o traduceți prin intermediul conceptelor emoției, nu prin comunicarea liniară. Mulți o pot simți și mulți nu. Cei care sunt obișnuiți să simtă energia sunt primii care înțeleg și simt acest lucru. 

Unii dintre voi sunteți buni la asta și chiar vă mândriți cu faptul că puteți simți energia oriunde mergeți. Puteți simți energia grupului, energia pământului și a ceea ce este Rețeaua Cristalină și puteți simți energia situațiilor. Dar ce este de fapt ceea ce voi simțiți? Este comunicarea sufletului la superlativ!

Rețeaua vorbește sinelui vostru intuitiv. Aceasta nu vine din creier și nu este intelectuală. Aceasta este fizică. Voi o primiți prin glanda pineală, o interpretați și recepționați informația într-o formă neliniară. În cazul câmpului de bătălie, s-a întâmplat ceva pe pământul pe care voi stați cu picioarele, iar energia pare să vă înmoaie genunchii. Aceasta este comunicare! Cu toate acestea, cum se face că comunicarea care este atât de personală este cel mai greu de interpretat? Asta se întâmplă pentru că comunicarea este între tine și tine. Acesta este subiectul învățăturii de astăzi - lucrul pentru a deschide acest concept.

Comunicarea universală. Când vă plimbați prin pădure și copacii vă vorbesc, ce înseamnă asta? Asta înseamnă că Gaia vă vorbește! Cum ar trebui să sune acea voce? Ați prins ideea? Înțelegeți ce vreau să spun?

Voi sunteți capabili să auziți aceste lucruri în felul vostru, dar nici unul dintre ele nu este sinaptic. Sunt în pericol copacii? Plâng? Sau poate că sărbătoresc? Toate aceste informații sunt disponibile celor care le pot auzi.

”Kryon este adevărat că în pădure există ceea ce s-ar numi devași?” Iată răspunsul meu: Glumiți? Bineînțeles! Da! Voi întrebați ce sunt aceștia. Ei sunt aspecte multidimensionale ale lui Gaia. Îmi place modul în care oamenii tratează energiile multidimensionale. Ei le ”3D –imensionează”. Când Ființele Umane nu pot înțelege o energie multidimensională, ei o transformă în entități, le îmbracă [în mintea lor le costumează], le dau nume și le distribuie în filme Umane. Ele sunt frumoase! Voi știți unde sunt și ele sunt peste tot. Mergeți în pădure și ele vă vor vorbi. Așezați-vă jos pe iarbă și permiteți-le să comunice cu voi. Ele sunt parte a supei de energie care este Gaia, care este Mama Natură, personalitatea care este iubirea lui Dumnezeu în natură.

Dragilor, nu veți primi lucruri rele de la devași. Nu veți primi informații rele de la îmbrățișarea unui copac. Știți lucrul ăsta nu-i așa? Ce vă spune acest lucru despre ceea ce simte Gaia pentru voi? Acestea sunt doar câteva lucruri atunci când vine vorba despre comunicarea altora cu voi.

Cealaltă direcție – Comunicarea de la Liniar la Neliniar

O Ființă Umană are o minte liniară și o comunicare liniară. Din această cauză voi nu aveți instrumentele necesare pentru comunicarea multidimensională. Voi le puteți dezvolta, dacă doriți, și mulți dintre voi au făcut-o. Dar în general, ca Om, voi puteți comunica doar liniar. Și atunci ce putem spune despre comunicarea voastră cu Spiritul?

Dragilor, acesta este adevărul: Noi nu avem nici o problemă să vă înțelegem! Și asta din cauza faptului că noi suntem maeștri interpreți. Noi știm exact ceea ce voi spuneți și nici măcar nu contează dacă o gândiți sau o spuneți. Noi știm ce comunicați voi pentru că noi suntem cu voi tot timpul. Sinele vostru Mai Înalt, care vibrează mai sus decât sinele vostru corporal, cunoaște psihicul minții voastre. Când vă așezați să meditați, noi știm ce aveți de gând să faceți, pentru că potențialele sunt acolo. Deja vă gândiți la acel lucru înainte de a-l face, și asta este ceea ce noi vedem. Permiteți-mi să vă dau câteva indicii despre această comunicare cu noi. Încetați să ne oferiți liste cu ceea ce doriți! Noi deja știm ceea ce vreți voi. Mai degrabă, așezați-vă și spuneți-ne ”Dragă Spirit, spune-mi ce este ceea ce tu vrei ca eu să știu”.

Dragilor, noi suntem la curent cu absolut totul din viața voastră. Trebuie să o mai spun încă o dată? Suntem la curent cu absolut totul din viața voastră! Veniți la noi și lăsați-ne pe noi să vă vorbim. Doar lăsați-ne să vorbim și încercați să interpretați grupurile de gânduri care vă vin prima dată fără să analizați nimic. Obișnuiți-vă cu asta. Dar atâta timp cât voi ne vorbiți, nu contează cum o faceți.

Acum, vor fi unii care vor spune ”Ei bine, Kryon trebuie să existe căi greșite de a comunica cu Dumnezeu.” Nu există așa ceva! ”Ei bine, ce crezi despre grupurile religioase care trebuie să facă față unei anumite direcții sau au un covor de rugăciune sau trebuie să poarte ceva special în scopul de a se închina în mod corect?” Dragilor, lăsați-i să facă ceea ce tradițiile lor le spun să facă în propria lor cultură, pentru că-l onorează pe Dumnezeu! Este ceva mai bun decât asta, de a se pregăti să vorbească cu noi? Aceiași iubire este și în comunicarea lor ca și într-a voastră. Diferențele culturale dintre Oameni nu contează de această parte a vălului, pentru că noi vedem Omul ca pe o reprezentare corporală a unei bucăți din Dumnezeu. Pe toți oamenii! Nu contează ce purtați sau pe ce stați. Este clar? Nu există o cale greșită de a-i vorbi Sursei creației.  

”Ei bine Kryon, poate că nu este, dar de câteva ori eu am strigat la Dumnezeu. Ce zici de asta? Nu este acesta un mod greșit? ” Dragule, te-am auzit, dar nu am auzit strigătul. Strigătul a fost liniar. Acest lucru este greu de explicat. Ceea ce noi am auzit a fost o frustrare iubitoare. Frustrare iubitoare. Noi nu am văzut mânia. Nu ai fost supărat; ai fost frustrat și acesta este momentul în care dorim să vă împresurăm cel mai mult. Cu cât mai tare strigați la Dumnezeu, cu atât mai mulți îngeri sunt în jurul vostru dorind să vă țină de mână! Data viitoare când decideți să strigați la Dumnezeu, nu vreți să vă deschideți și inima și să ne lăsați să vă ținem în brațele noastre o vreme? Este în regulă așa? În momentele de cea mai mare frustrare, când nu aveți nici un răspuns și nu vă puteți descurca, puteți doar să vă lăsați ținuți în brațe? Este în regulă așa? Noi pentru asta suntem aici. Suflet bătrân, te vei obișnui cu această comunicare. Ea este atât de accesibilă!

Acțiunile sunt un limbaj real. Cum vă comportați atunci când vorbiți Rețelei Cristaline și când vorbiți rețelei lui Gaia? Ce credeți că vorbește rețelei magnetice, pe care noi am numit-o sediul conștiinței Umane?  Fără ca voi să spuneți ceva, acțiunile voastre sunt un mod de a comunica cu tot și cu toată lumea care vă înconjoară. Ceea ce spuneți prin viu grai într-un mod liniar este auzit de către corpul vostru material (fizic). Cât de mulți guru ar fi trebuit să vă spună că atrageți spre voi ceea ce spuneți cu voce tare? De ce ipohondrii atrag spre ei chiar bolile de care se tem cel mai mult și despre care vorbesc atât de mult? Asta se întâmplă din cauza faptului că corpul lor îi aude și le dă ceea ce ei cer.

Corpul ascultă, rețelele ascultă, și chiar și Ființele Umane din jurul vostru ascultă. Vă răsuciți în dramă? Iată-ne din nou cu această întrebare. Credeți că acest lucru este atractiv pentru alte Ființe Umane? V-ați gândit vreodată la asta? Ce vreți să arătați cuiva în legătură cu sistemul vostru de credințe, cu ”Dumnezeul vostru interior”? Vreți să le arătați cât de dezechilibrați sunteți și că și ei ar trebui să fie la fel? Gândiți-vă la asta. Cum vă prezentați umanității măiestria voastră? Suflet bătrân, ce ai învățat de-a lungul tuturor acestor ani și aduci la petrecerea de astăzi? Este răsucire sau este iubire? ”Bine Kryon, asta e mai ușor de zis decât de făcut. Cum poți opri răsucirea? Cum mă pot opri să reacționez la o lume nedreaptă?” Tocmai v-am spus. Dacă vă veți deschide inima și permiteți comunicarea sacră, va începe o susținere liniștită pentru și cu voi. Aceasta se numește trezirea în spirit. Ea vă scoate din vechile obiceiuri, din vechile frici și începe să revendice acea parte din vechiul vostru suflet care este Dumnezeul din voi, accesibil vouă, umanității și celor din jurul vostru.

Comunicarea multidimensională. Aceia dintre voi care sunt buni la vorbitul cu animalele și-au dezvoltat comunicarea prin grupuri de gânduri. Voi sunteți deja pregătiți pentru cel mai bun mod de comunicare al sufletului care există și începeți să gândiți în afara cutiei. Voi priviți în ochii animalelor și le oferiți imagini, nu-i așa? Și ei le recepționează, nu asta fac? Acest lucru ar fi trebuit să vă demonstreze că lucrurile funcționează! Oamenii pot dezvolta atribute și caracteristici multidimensionale care se desfășoară în întregime în mod conștient, trimise prin glanda pineală ori încotro doresc ei.

Există și ajutoare în jurul vostru, și asta v-am mai spus. Trebuie să le enumăr din nou? Sunt entități și grupuri de entități binevoitoare peste tot în jurul vostru. Unele sunt de aici [de pe Pământ] și unele nu. Nu numai Pleiadeenii, Arcturienii, Hathorii sau cei de pe Orion și Sirius [pentru a-i numi doar pe cei mai populari]. Sunt nenumărați! Știți ce au ei toți în comun? Comunicarea neliniară a gândurilor. Puteți comunica cu ei în același fel în care o faceți cu animalele.

Dragă Ființă Umană, vom deschide ușa pentru comunicarea totală înainte de a încheia această canalizare. Dorim să vă spunem că există ceva ce noi dorim ca voi să știți, să înțelegeți. Nu lăsați ca comunicarea noastră să fie misterioasă! Nu o faceți să fie ciudată. Tocmai v-am dat atributele comunicării cu Spiritul și de la Spirit. În următoarea canalizare voi continua cu un alt subiect: Ce este ceea ce blochează această comunicare? Care sunt filtrele? Ce puteți face pentru a îmbunătăți această comunicare?

Comunicarea sufletului face parte din ceea ce sufletul bătrân trebuie să învețe pentru a crea echilibrul pe această planetă și pacea pe Pământ. Aceasta începe aici și acum. Începe cu înțelegerea și demistificarea frumuseții relației voastre cu Spiritul. Există o structură în aceste lucruri sacre; există un sistem binevoitor în aceste lucruri și există un simț al realității în aceste lucruri. Vă invităm să-l găsiți pentru voi înșivă, pentru că această comunicare va crea evoluția spirituală pe această planetă. Ea va fi condusă de către cei care citesc și ascultă chiar acum. Familie, aceasta este lecția pentru astăzi. Este frumoasă, nu-i așa?  Este frumoasă!

Tot ceea ce noi vrem să facem este să comunicăm, și este timpul să mergem mai departe cu asta. Această canalizare a avut drept scop să vă explice cum funcționează comunicarea. Sugestiile de azi au urmărit să o îmbunătățească – chiar și ceea ce voi auziți chiar acum, și care este o canalizare. Demistificarea, pe care unii au numit-o înfricoșătoare, nenaturală și ciudată este sarcina care stă în fața voastră. Doar pentru că nu este liniară, asta nu înseamnă că este ciudată. Sunt multe lucruri care nu sunt liniare și cea mai importantă dintre toate este iubirea. Nu o puteți explica, nu-i așa? Dar o puteți manifesta. Mergeți acum și manifestați iubirea lui Dumnezeu din voi pentru cei din jurul vostru.

Și așa este.

KRYON


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.