vineri, 23 mai 2014

A fi în lume dar a nu fi al ei


Partea a III a a sesiunii de channeling

Mesaj de la Jeshua prin Pamela

Sunt din nou cu voi și mă bucur să fiu cu voi. Simțiți-mi bucuria. Și numai faptul de a împărtăși acest moment cu voi, îmi înalță inima pentru că voi sunteți una cu mine, atât de aproape de inima mea. Simțiți cum bucuria năvălește către voi și prin voi. Bucuria este esența creației. Totul, orice act de creație începe cu bucurie. Călătoria voastră pe Pământ a început cândva într-adevăr cu un sentiment de bucurie. Amintiți-vă acel sentiment.

Cândva ați menținut în inima voastră imaginea unui Pământ frumos și echilibrat. Această viziune este încă vie, iar acum se apropie tot mai mult cu fiecare zi. Știu că atunci când priviți în jurul vostru la această lume, voi vedeți o grămadă de haos și negativitate, dar lucrurile se precipită și se schimbă, iar voi nu trebuie să fiți parte a haosului și negativității din lume. În inima voastră, voi vă puteți întoarce la grădina Edenului, la paradis. Voi puteți păstra vie acea viziune în inimile voastre și să o prețuiți în fiecare zi. Voi puteți fi în paradis în timp ce trăiți acum pe Pământ. Și acesta este de fapt modul în care voi aduceți energia paradisului pe Pământ.

Deci, după cum vedeți, misiunea voastră este să fiți o parte din această lume și în același timp, să nu faceți parte din ea. Și cum să faceți acest lucru? Veți reuși acest lucru prin energia iubirii. Dacă vă luptați cu lumea și cu energiile din ea, veți fi atrași în haos și negativitate. Dar dacă acceptați aceste energii ca fiind parte a unei etape de evoluție, energia din inima voastră devine mult mai blândă, mai ușoară.

Uneori, pentru a menține acea viziune în inima voastră, înseamnă ca voi să vă retrageți din lume, cel puțin într-o anumită măsură. Voi toți care sunteți prezenți aici sunteți ființe senzitive, care răspundeți la energia din jurul vostru, de aceea de multe ori aveți nevoie să fiți singuri cu voi înșivă și să petreceți un timp în natură pentru a vă reîmprospăta. Când rămâneți prea mult timp în energiile lumii, mintea voastră poate deveni preocupată de forme-gând negative, iar atunci este timpul să vă retrageți în voi înșivă, în esența voastră; să stați în tăcere în interiorul vostru. Acum haideți să stăm câteva momente în tăcere pentru a simți sursa eternă din care faceți parte.

Permiteți-vă să vă umpleți cu acea energie și lăsați-o să vă vindece. Gustați energia de Acasă și fiți conștienți de faptul că sunteți iubiți și prețuiți la nesfârșit. Voi sunteți copii ai Universului și, ca atare, vă este permis să vă exprimați și să explorați viața în toate modurile posibile. Simțiți energia bucuriei în spatele acestora. Menirea voastră este să explorați viața cu un sentiment de bucurie și curiozitate; este dreptul vostru din naștere.

În trecut voi ați fost învățați că trebuie să munciți din greu ca să câștigați respect, că voi sunteți în esență păcătoși ca ființe umane, că este nevoie să fiți disciplinați și că trebuie să suferiți pentru a vă putea dezvolta. Simțiți pentru un moment energia densă și grea din aceste idei. Pentru o clipă, imaginați-vă că această energie vă apare sub forma unei imagini sau culori; poate vedeți o energie de un maro închis sau gri.

Acum imaginați-vă că v-ați eliberat complet de această energie și când sunteți liberi, în mod spontan simțiți compasiune în inima voastră. Vă pare rău pentru această energie, deoarece ea nu face parte din calea naturală de creație. Așa că întindeți mâna și atingeți acea energie maro și urâtă, iar mâna voastră o atinge cu iubire. Această energie reprezintă suferința voastră și suferința umanității, iar voi sunteți vindecătorii ei. Permiteți ca energia voastră vindecătoare să curgă către această energie. Simțiți cum tânjește după atingerea voastră. În adâncul ei, este ca un copil pierdut care dorește să se întoarcă Acasă. Vedeți-vă cum radiați cu iubire, compasiune și înțelegere.

Voi nu aveți nimic de dovedit, pentru că sunteți perfecți așa cum sunteți, un copil al universului. Iar această acceptare de sine determină adevărata voastră relație cu lumea: voi sunteți vindecătorii ei. Când vă dați seama de acest fapt, devine mult mai ușor pentru voi să fiți printre energiile negative sau dense fără să vă simțiți copleșiți de ele. Și chiar dacă aveți nevoie de timp pentru voi înșivă ca să vă reîmprospătați și să vă păstrați vibrația ridicată, voi totuși sunteți pregătiți pentru a fi în lume, și știți de ce? Pentru că voi sunteți ființe ale iubirii. Vă provoacă durere să vedeți suferința lumii iar voi doriți să vindecați umanitatea. Într-adevăr sunteți îngeri în inimă și acesta este motivul pentru care vă aflați acum pe Pământ. Nu este o obligație sau o misiune forțată, sunteți aici din pură iubire. Deci, atunci când vă cer să vă străluciți Lumina sufletului vostru în această realitate, eu nu vă cer să vă bateți sau să vă luptați cu lumea. Vă cer să vă recunoașteți adevărata voastră natură și să aduceți energia paradisului, energia iubirii, jos în această lume. 

Sunteți foarte mult iubiți de noi toți de pe cealaltă parte; vă respectăm și vă onorăm. Voi sunteți egalii noștri. Noi nu venim aici din milă, suntem aici pentru că suntem onorați să împărțim timpul cu voi și să vă îmbrățișăm ca frați și surori. Vă mulțumesc foarte mult că sunteți aici.


© Pamela Kribbe


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.