sâmbătă, 12 aprilie 2014

Suntem Acolo Pentru Voi




Înaltul Consiliu de pe Orion
2 Aprilie 2014

Primit prin Holly Hawkins Marwood
Transcris de Paul Marwood

Salutări dragilor,
Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion

Ca întotdeauna este o plăcere, am putea spune, și o bucurie să ne conectăm cu fiecare dintre cei care ne ascultați mesajele și vă conectați cu noi la nivel energetic. Vă reamintim din nou că noi suntem aici pentru fiecare dintre voi. Tot ceea ce trebuie să faceți este să cereți și noi vom fi acolo pentru a vă sprijini, ridica și ghida în orice mod sunteți inspirați să ne-o cereți. Amintiți-vă că noi nu venim să rezolvăm probleme. Noi nu suntem fac-ători în tărâmul vostru. Noi suntem ghizii. Voi sunteți cei care, la nivelul Sufletului vostru, ați ales să vă întrupați în acest nivel al realității trei dimensionale. Acesta este tărâmul lui a face. Voi sunteți sufletele care sunteți în a face. Așa că nu ne cereți să venim și să facem pentru voi, chemați-ne pentru ghidarea noastră, pentru inspirația noastră, pentru înțelepciunea noastră și pentru iubirea și sprijinul nostru.  

Noi suntem aici pentru voi așa cum ați merge la un părinte sau la un bunic sau la un consultant, consilier. Ei nu vin să vă organizeze viața, nu-i așa? Ei vă pot oferi iubire și înțelepciune din spațiul experienței lor de viață și noi suntem în măsură să vă oferim același lucru. Există mulți pe planetă care ar spune ”Ei bine, dacă Înaltul Consiliu de pe Orion a ascensionat deja, de ce să nu vină și să ne ajute?” Din nou, vă spunem că noi nu suntem în tărâmul lui a face așa cum sunteți voi. Voi sunteți cei care fac și Sufletul vostru a ales ca voi să fiți în acțiune, în acest moment și în această realitate. Noi suntem mai mult decât fericiți să vă ajutăm, să vă fim ghizii și consilierii care vă împărtășesc iubirea lor, înțelepciunea lor, așa cum o fac părinții și bunicii cu preaiubiții lor (copii).

Noi vom lucra la nivel energetic cu voi. Dacă ne solicitați în mod regulat pentru inițieri, vom veni cu mare drag, vom lucra cu câmpul vostru energetic și vă vom sprijini în tărâmul vostru al lui a face, vă vom sprijini în expansiunea voastră conștientă într-o mai mare conștientizare a adevărului vibrațional a cine sunteți voi. Suntem fericiți să fim invitați în viața voastră. Suntem onorați să vă împărtășim mesajele noastre.

Acesta este cel mai mare dar al nostru, cea mai mare dorință a noastră, să permitem ca iubirea și înțelepciunea pe care noi o avem de împărtășit să vă netezească calea, să vă ușureze procesele prin care treceți, să vă accelereze vindecarea, să vă ridice conștientizarea într-un nivel de expansiune care probabil vouă v-ar lua ceva mai mult timp să o faceți.

Așa că, invitați-ne dacă vă simțiți îndemnați să o faceți, noi vom fi acolo încă înainte ca cererea voastră să fie terminată. Nu cereți soluții magice, cereți pentru creșterea conștientizării voastre, pentru expansiunea conștiinței voastre, pentru extinderea vitezei voastre vibratorii pentru a permite ca noi informații să vă parvină. Vom lucra la nivel cu voi.

Fiți binecuvântați.

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.