vineri, 11 aprilie 2014

Mesaj de la Grupul Arcturian 30 Martie 2014


Primit prin Marilyn Raffaele

Salutări dragilor. Vedem cum mulți încep să accepte și să înțeleagă schimbarea în viața lor... unii chiar spun ”De ce nu ne-am gândit la asta mai înainte?” Oamenii își pierd teama de schimbare care este o mare parte a evoluției, și acesta este modul în care ea funcționează. Niciodată să nu vă fie teamă să încercați ceva nou și apoi dacă descoperiți că acesta nu funcționează, nu-i nimic, nu se prăbușește cerul. A învăța să fii deschis noilor idei și schimbării la toate nivelele permite unui individ ca deasemenea să primească la toate nivelele – ușa interioară se deschide.

Mulți din așa numita ”vechea generație” continuă să se frâneze prin credința că nu există căi mai bune de a face lucrurile decât i-au învățat experiențele de viață. Se simt foarte confortabil în rutină, refuzând chiar și măcar să contempleze și alte moduri de a vedea lumea pierzând astfel oportunitățile de creștere spirituală. Prin faptul că vă pemiteți să contemplați idei noi nu înseamnă să vă trăiți viața fără bucurie și distracție în muncă și activitate, nici nu înseamnă că modul curent în care faceți și vedeți lucrurile fie la nivel personal fie la nivel global este greșit și trebuie schimbat. A fi deschis înseamnă, pur și simplu, dorința de a elibera rezistența și de a nu fi atât de blocat în ceea ce este cunoscut și familiar încât orice schimbare să fie imposibilă.

Grupul Arcturian dorește să vă vorbească despre energie. Energia este esența tuturor lucrurilor pentru că ea este Conștiința Divină și substanța tuturor formelor. Energia în cea mai pură formă a sa, este Lumină albă și ea este interpretată în funcție de conștiința fiecărui individ. Haloul de lumină văzut în jurul sfinților și a maeștrilor este pur și simplu câmpul lor energetic, atât de plin de lumină pură încât mulți îl pot vedea.

Energia, fiind Conștiință Omniprezentă nu poate fi pierdută niciodată, ea doar își schimbă forma. Voi sunteți conștienți de și experimentați energia tot timpul, dar nu sunteți întotdeauna conștienți de ceea ce simțiți. Puteți simți o apăsare în locuri cum ar fi vechile câmpuri de bătălie care încă mai păstrează vibrația fricii și suferinței. Barurile au adeseori o energie trei dimensională foarte grea care poate fi simțită imediat. Mulți au experimentat pacea și starea de ușurare a unei catedrale sau a unei simple biserici de țară unde rugăciunile multora spuse de-a lungul timpului aproape că au creat o ”prezență” a energiei luminii. Energia vindecătoare a naturii într-o pădure virgină sau de pe marginea unei ape curgătoare este resimțită de aproape toată lumea și acesta este motivul pentru care aceste locuri puternice și sacre este necesar să fie protejate.

Toți oamenii experimentează energia dar ei nu înțeleg întotdeauna ce este ceea ce ei simt. Mediumii spun adeseori: ”Energia nu este încă potrivită” pentru ca asta sau aia să se întâmple. Acest lucru înseamnă că nivelul și alinierea energiei necesară pentru a aduce în manifestare un anumit eveniment încă nu a fost atins. Toate ființele vii simt și interpretează energia în funcție de nivelul stării lor de conștiință. Oamenii de știință o vor interpreta de multe ori din punct de vedere fizic, psihiatrii din punct de vedere emoțional, iar intelectualii ca idei și putere a creierului .... acestea sunt interpretări bazate pe starea conștiinței lor – sistemul lor de credințe. Animalele sunt foarte receptive la energie și ele simt și răspund cu ușurință fricii, furiei, iubirii sau orice altceva este proiectat de alții .... oameni sau animale.

Culorile și Razele sacre sunt aspecte ale Sursei de enegie, Lumină pură care poartă, fiecare dintre ele, calități vibraționale unice dar care rămân în și de Lumină. Pe măsură ce evoluția se îndreaptă către nivele tot mai profunde, noi culori care nu au fost văzute mai înainte se vor manifesta. Fiecare aură are culori ce variază în funcție de energia fiecărei persoane. Acesta este motivul pentru care oamenii sunt atrași de sau arată cel mai bine în anumite culori și acesta este motivul pentru care culoarea violet este considerată o culoare regală (amestecul perfect dintre roșu – fizic și albastru – mental). Templele de vindecare antice (și acum unii vindecători) au folosit terapia culorilor pentru a ajusta frecvențele vibraționale.

Folosiți flacăra Violet ( cea de-a șaptea Rază) așa cum ați fost învățați de Adamus/St. Germain pentru că ea poartă energia vibrațională a transmutării. Umpleți-vă cu ea și lăsați-o să curgă în lume și către alții dacă așa sunteți ghidați (fără să-i atașați nici un scop sau obiectiv). Folosiți adeseori acest instrument în meditațiile și în munca voastră interioară deoarece flacăra violet transmută energiile mai dense în unele mai ușoare, dizolvând tot ceea ce nu este susținut de vreo lege. Toată energia este Lumină, dar frecvențele sale sunt coborâte prin gândurile și credințele unei conștiințe ne-evoluate trei dimensionale, mișcându-se astfel prin vibrații mai lente, mai dense.... Lumină vs întuneric – dualitate.

Ochiul uman este încă în imposibilitatea de a percepe frecvențele mai ușoare și mai rapide și acesta este motivul pentru care mulți nu-și văd Ghizii sau pe cei în corpuri de lumină și cred că materia/fizicul este tot ceea ce există. Acest lucru se va schimba.

Din cauza UNității, fiecare nivel vibrațional atrage către sine pe cele similare ... idei și oameni de frecvență asemănătoare. Acesta este modul în care funcționează relațiile .... nu aspectul, banii, statutul sau orice altceva ce lumea ar putea crede. Relațiile sunt stabilite oarecum în interiorul aceluiași nivel de rezonanță. Acesta este motivul pentru care mulți sunt atrași către cei ce aparțin Luminii, ei își caută propria lor Lumină, dar ei nu știu că aceasta este în interiorul lor așa că o caută în afara lor la alții.

În acest moment puternic de schimbare frecvențele vibraționale a corpurilor voastre fizic, emoțional și mental devin din ce în ce mai ușoare și acesta este motivul pentru care mulți dintre voi manifestați simptome fizice care solicită nevoia de a vă opri și a vă odinhi. Eliberarea energiilor vechi și dense care au fost stocate de-a lungul vieților voastre în corpurile voastre fizice, emoționale și mentale, solicită multă energie fizică la bază, făcând-vă pe mulți să vă simțiți epuizați fără nici un motiv aparent. Aveți încredere în proces, odihniți-vă când simțiți nevoia, și beți multă apă curată. Acest proces se va încheia la un moment dat urmând curățările, integrarea energiilor mai ușoare și activarea ADN-ului pentru care sunteți pregătiți.

Energia este toate aceste lucruri și MULT, mult mai MULT. Energia este expresia frecvenței vibraționale a Divinului, și pe măsură ce evoluați din ce în ce mai profund în adevăr, câmpul vostru energetic personal va deveni din ce în ce mai ușor și mai luminos, mai reprezentativ pentru realitatea adevăratei voastre esențe.

Noi suntem Grupul Arcturian 3/30/14


Traducere Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.