sâmbătă, 12 aprilie 2014

Demistificarea Noii Ere - 2


Kryon prin Lee Carroll

Salutări dragilor,

Eu sunt Kryon, din serviciul magnetic. De această dată este sărbătoare. Dacă ați putea atribui o conștiință la ceea ce voi credeți că este Kryon, atunci este sărbătoare. Este atât de greu să încerc să vă spun că eu nu sunt o entitate, că eu sunt o parte din supa lui Dumnezeu care vine și sălășluiește în conștiința partenerului meu, cu permisiunea acestuia, pentru scurt timp în scopul de a vă transmite vouă mesajele despre Noul Pământ, un Pământ care începe, treptat, să se schimbe de la sine într-o nouă paradigmă energetică care abia acum începe să se arate.  Este o sărbătoare.

Stau într-o încăpere cu Lucrători în Lumină care sunt interesați de partea lor spirituală. Ei încearcă să dea un sens puzzle-ului din viața de zi cu zi, fiecare într-un fel unic, după cum am mai spus, și fiecare are o soluție care este diferită de celelalte și care începe apoi să arate ceea ce vrem să vă învățăm: nu există o pilulă generică, dragilor, pe care să o luați și care să vă rezolve problemele. Este mai degrabă o imagine de ansamblu, un concept, o confluență de idei care vin împreună și care spun că dacă aveți încredere în acea parte din voi despre care știți că este o parte din Dumnezeu, lucrurile vor cădea la locul lor. Nu poate fi mai simplu de atât, și totuși, este dificil pentru o ființă liniară umană să facă acest lucru, pentru că ați trăit o viață până acum, nu contează dacă sunteți un tânăr sau o persoană mai în vârstă aici în această încăpere, există o paradigmă în felul în care lucrurile funcționează pentru voi și veți reveni la ea din nou și din nou pentru că așa a funcționat întotdeauna înainte. Din acest motiv vrem să vă spunem următorul lucru: Trebuie să începeți să gândiți în afara cutiei, pentru că paradigma începe să se miște și lucrurile vor deveni mult mai dificile. Și una dintre paradigmele cel mai greu de rupt este disfuncționala paradigmă New Age și vreau să încep să vorbesc despre acest lucru.

Simțul Realității

Au fost Lucrători în Lumină care m-au întrebat:”Kryon, când vor veni toți de partea noastră? Când se vor trezi și-și vor da seama că sistemul lor de credințe este GREȘIT și al nostru este CORECT? ”, iar voi știți că acest lucru nu se va întâmpla. Acest lucru nu-i face să fie diferiți de ceilalți aflați în propria lor cutie, arâtând cu degetul către ceilalți, decizând cine are dreptate și cine nu. Vreau să vă spun cum va funcționa acest lucru și el nu va funcționa așa cum voi vă gândiți. Planetei îi sunt date anumite atribute prin intermediul rețelelor care v-au fost descrise astăzi. Planeta, prin intermediul sistemului fractalilor de timp, este acum într-o stare care este mai favorabilă blândeții decât oricând înainte, celor care nu vor război mai mult decât oricând înainte, iar acesta este un paradox pentru că cu cât sunteți mai mulți pe planetă față de câți ați fost până acum, cu atât există mai multe posibilități pentru neînțelegeri și război decât oricând înainte, și totuși ceea ce începe să se întâmple este exact contrariul. În cele din urmă, însăși natura umană va începe să se schimbe, iar sufletul bătrân este motorul pentru această schimbare. Dar Lucrătorii în Lumină au această idee ciudată că toată lumea va trece de partea lor, că se vor trezi la realitatea pe care ei o au, dar nu aceasta este ceea ce se va întâmpla, dragii mei. Va fi cu mult mai mult decât atât.

Planeta însăși va începe să-și caute un echilibru propriu și astfel va începe să caute echilibrul în ființele umane fiind atrasă de ideile echilibrate, mature și de bun simț. Aceasta este schimbarea. Sufletul vechi este motorul acestei schimbări și tot el este și cel care a plantat semințele ei, lucrând adesori în fundal, dar voi veți face parte din această schimbare și nu veți fi în afara ei, și despre acest lucru vreau să vorbesc acum.

Deci, punctul numărul unu: planeta însăși începe să-și schimbe conștiința într-o stare mult mai echilibrată. Nu vor fi toți așa cum sunteți voi sau crede ceea ce credeți voi, și pentru mulți dintre cei ce ascultă acest mesaj faptul că pământul va lucra în acest fel, ar putea fi un lucru nou. Deci, am început să vorbim despre simțul spiritual al realității și voi faceți parte din el. Așa că haideți să ne uităm la Noua Eră pentru o clipă și să vă reamintesc încă o dată: New Age, adevărata expresie, în unele țări reprezintă un cult, așa că de multe ori vom folosi cuvântul ezoteric; noua eră și ezoteric folosite în aceeași frază, uneori în același fel, pot să însemne același lucru.

Aș vrea să vă spun un pic mai mult despre istoria acestui sistem de credințe căruia îi aparțineți. Acesta este unic pe planetă și nu mai există nimic care să-i semene, el este non-liniar. Unul dintre motivele pentru care vă place este că nu există reguli. Este singurul care nu are un conducător sau un profet. Este singurul care nu are o carte sau o organizație care să dea o anumită îndrumare centrală. V-ați gândit vreodată la așa ceva? Sunt milioane dintre voi în toată lumea și, totuși, dacă vă adunați cu toții într-o conferință, veți descoperi că gândiți cam la fel. Fără o carte, un profet sau o doctrină, voi o aveți pe a voastră proprie și ea este extrem de asemănătoare pentru fiecare om, aproape ca și cum ar exista un model în interiorul vostru  de care voi toți sunteți conștienți, iar acesta lucrează în mod intuitiv pentru că acel model este baza a ceea ce este spiritual pentru fiecare om de pe planetă. Și aveți dreptate. Aceasta este baza semințelor din spatele a ceea ce este sistemul de credințe ezoteric de pe Pământ și ceea ce-l face cu adevărat valabil, este faptul că fără conducător, carte sau profet există informații foarte, foarte asemănătoare de la un grup la altul, indiferent de limba vorbită. De fapt, ceea ce se întâmplă cu adevărat, este că voi toți v-ați conectat cu profetul principal care este Sinele vostru Înalt. Și acea conexiune despre care discutăm astăzi conține sistemul modului în care voi ar trebui să trăiți dacă doriți să păstrați acea conexiune. Nu există ”ar trebui”,  nu există reguli, există doar completitudinea și căutarea echilibrului vostru. Cu cât deveniți mai echilibrați cu aceste lucruri ezoterice cum ar fi Sinele vostru Înalt și grupul de suflet, sau oricum ați vrea să numiți ceea ce se află în jurul vostru susținându-vă, cu cât mai mult vă echilibrați cu ele, cu atât mai mult veți trăi, cu atât mai sănătoși veți fi, cu atât mai multe veți înțelege despre propriile și bogatele voastre înregistrări akashice cu privire la de câte ori ați fost pe planetă, ce ați făcut și care a fost rostul lor. Acest fapt deschide o întreagă lume de posibilități pentru sănătatea voastră, pentru ca lucrurile să se petreacă, pentru sincronicitățile pe care le-ați cerut.

El testează metalul credinței voastre pentru că nu este normal ca o ființă umană să stea și să aștepte neașteptatul și să fie confortabilă cu acest lucru fără să miște un deget, minunându-se dacă este adevărat sau nu; nu este normal pentru o ființă umană să creadă atât de mult în nevăzut încât acesta să devină  realitatea sa de zi cu zi a ceea ce ea consideră a fi Dumnezeu; nu e neapărat normal pentru o ființă umană să fie singură sau fără un partener și să fie complet și total satisfăcută pentru că este îndrăgostită de Dumnezeul interior și dacă apare un partener este în regulă, dar nu este ceva ce trebuie să existe în viața sa. Acesta este simțul realității, maturitatea de a te îndrăgosti de tine însuți care este Sinele Înalt din voi și care este esența Creatorului. Dacă ar fi să oferiți un sistem universului, acesta ar fi un sistem binevoitor al completării.... de la fizic la biologie, la spiritualitate, totul vrea să se completeze pe sine însuși la un nivel mai înalt.

Ați putea spune că această atitudine binevoitoare este datorată pozitivului, și ați avea dreptate. (Nu este nimic de obținut, ființă umană.) Dar atunci când aveți un sistem de credințe care este atât de deschis, în care regulile sunt un joc de cuvinte în plus pe un model pe care nu-l puteți vedea sau citi ci numai intui, acesta atrage un anumit tip de persoane care cred că sunt lucrători în lumină, dar care nu sunt. Ei sunt lucrători pentru ei înșiși și vreau să vă vorbesc despre acest lucru și le voi da un nume și îl voi ofensa pe fiecare dintre ei și nu asta este ceea ce vreau să fac. Eu nu sunt aici să rănesc inimi, nu voi da nici un nume ci am să vă prezint unele situații și dacă numele vostru se potrivește aici veți ști că vorbesc despre voi. În principal, există două tipuri de lucrători în lumină: unul este torcător și celălalt lucrător. Spuneți-mi cum se potrivește acest lucru atunci când am să încep să vorbesc despre asta. Voi începeți să vă răsuciți în drama conspirației, iar conspirațiile ar putea fi chiar pe bune, dragilor. Ele ar putea fi reale și să se întâmple și să nu fie rodul imaginației voastre, iar voi știți acest lucru și noi știm acest lucru, iar voi vă răsuciți în ea. Vă răsuciți în ea. Și ani de zile voi vă învârtiți în jurul ei încercând să aflați tot mai multe despre acest lucru și îi ajutați și pe alții să știe mai multe despre ea astfel încât să se poată răsuci și ei. Și drama doar se îngroașă răsucindu-se dinspre voi iar voi o împroșcați peste tot pe unde mergeți. Aș vrea să vă întreb, iar voi ați putea spune că nu sunt eu și asta este în regulă, aș vrea să vă întreb ceva dragilor: ”Câți prieteni aveți? Vreau să spun prieteni adevărați. Când mergeți la o petrecere vă evită sau vin în preajma voastră?”, iar voi veți spune: ”Știi, eu nu merg la petreceri, Kryon”, iar eu voi spune: ”Binențeles că nu mergi, deoarece tu nu ești invitat niciodată; pentru că tu ești un torcător și nici măcar nu știi acest lucru, nici măcar nu știi asta.” Nu sunteți conștienți de oamenii care vin către voi, voi vorbiți cu ei după care ei pleacă și apoi nu-i mai vedeți niciodată? Ce credeți că se întâmplă torcătorilor?  Iar răspunsul vostru este întotdeauna același: ”Eu am adevărul meu și adevărul meu este adevărul meu și eu am munca mea de făcut pe planetă.” Vreau să vă spun că aceasta este vechea muncă și că ea nu mai funcționează, pentru că adevărata muncă, dragilor, este să vă încadrați și să vedeți în viața voastră Iubirea lui Dumnezeu și nu drama a ceea ce voi credeți că este important.  Sunteți interesați în asta, sunteți interesați în cealaltă în măsura în care ați alungat orice sentiment de echilibru pe care l-ați putea arăta. Unii dintre voi sunteți pustnici pentru că nimeni nu este în preajma voastră și nu vrea să vă fie partener. Iar voi ați justificat această stare de fapt spunând: ” Da, dar eu am în mine cunoașterea pe care universul mi-a dat-o mie și numai mie ...” și așa mai departe, și așa mai departe. Aceasta este libera voastră alegere și dacă vreți să stați acolo și să toarceți puteți să o faceți. Dar acea toarcere este veche. Ea nu va face să vă meargă mai bine și nici nu vă va aduce noi prieteni și, mai mult ca sigur, nu vă va aduce nici un partener.

Vreau să vă ofer acum antiteza, vreau să vă arăt cum are loc acest lucru. Lucrători în Lumină, voi aveți unele atribute comune, chiar și cei care stau aici, pentru că voi ați ostracizat oamenii din jurul vostru din cauza credințelor voastre și voi știți acest lucru. Și a cui este vina? Ei bine, nu există nici o vină, aici nu judecăm, vorbim doar despre energie nu despre potrivire. Mă urmăriți? Vă veți muta dintr-o energie în care se află adevărul vostru, nu contează care este acesta, și vă veți muta într-o energie în care veți privi oamenii într-un mod diferit și veți acționa într-un mod diferit și nu va mai trebui să renunțați la adevărul vostru niciodată... niciodată. Nu va mai trebui să spuneți niciodată nimănui ceea ce credeți.... niciodată. Aveți posibilitatea să vă amestecați cu ființe umane despre care n-ați fi crezut niciodată că ar fi interesate în ceea ce voi credeți sau faceți sau care ar fi luat-o în altă direcție fără să vă mai vorbească a doua zi. Și tot ceea ce veți vedea sunt lucrurile bune din ei. Nu-i veți mai privi ca pe niște opozanți. Și veți începe în primul rând cu familia voastră. Cum vi se pare acest lucru? Acesta va fi testul vostru pământesc.

Eu știu cine este aici. Cum ar fi dacă ei ar putea vedea în voi diferența? Copiii o vor vedea imediat, apropo. Vă veți înmuia și veți începe să căutați lucrurile care sunt pozitive și pe care le aveți în comun cu familia voastră pentru a discuta despre ele și-i veți ajuta să se relaxeze știind că sunteți în regulă. Nu vreau să le mai predicați niciodată. M-ați auzit? Asta este ceva vechi. Vreau ca nici măcar să nu le mai spuneți ce credeți. Asta este ceva vechi. Vreau ca voi să le arătați CINE SUNTEȚI prin iubirea lui Dumnezeu din voi. A sosit timpul să arătați nu să vorbiți. Și asta este o nouă paradigmă. Felul în care vă comportați. Și veți fi conștienți de test prin numărul celor pe care-i adunați în jurul vostru și pe care nu i-ați mai întâlnit înainte, care văd echilibrul din voi. Fiecare maestru care a umblat pe Pământ i-a adunat în jurul său pe cei care nu gândeau la fel dar care au fost atrași către echilibru. Asta este CINE VOI SUNTEȚI. Voi aveți această abilitate. Dacă arătați cuiva iubire și blândețe atunci ei se vor purta diferit cu voi. Îi veți arăta cuiva adevărul vostru, atunci ei se vor îndepărta. A sosit timpul să vă relaxați. Adevărul vostru este adevărul vostru și-l puteți ține în voi și să-l plimbați pe unde doriți, dar a sosit timpul să vă alăturați planetei în iubire. Și să petreceți un timp cu cei cu care în mod normal nu ați face-o. Petreceți puțin timp cu cineva din familia voastră care nu vă agrează. Vedeți ce aveți în comun. Poate că vă veți ierta unul pe celălalt pentru lucruri pe care nu le-ați fi făcut niciodată. Vedeți ce înseamnă acest lucru? O să vă înmuiați, o să vă înmuiați la lucrurile la care nu v-ați fi gândit niciodată că o veți face. Nu trebuie să pretindeți a fi nimic altceva decât Maestrul, răbdător, drăguț, decuplați-vă butoanele, lăsați-le să țipe la voi, spuneți lucruri, dezactivați-vă butoanele, nu reacționați, ați mai auzit asta și înainte, nu răspundeți la provocări, iubiți-i, foarte curând vor rămâne fără muniție.

Nu pot să spună nimic atunci când nu aveți nici o reacție și când îi priviți în ochi și le puteți spune ”Te iubesc!” Nu contează de ce. ”Te iubesc!” Și odată ce inima lor se înmoaie și toate lucrurile dispar și se topesc în neant apare o comuniune în care fiecare dintre voi vede Dumnezeul din celălalt și acesta este modul în care lucrurile se petrec. Și torcătorul? Va trebui să faci un drum lung pentru a renunța la paradigmele de care ai depins toți acești ani. ”Kryon, trebuie să renunț la această țesătură conspirațională?” Poți să o păstrezi, dacă vrei, dar va trebui să fie doar a ta și nu poți să o împărtășești cu noi. Poți să faci mai mult cu energetica din jur decât cu gura. Ați înțeles acest lucru? Dacă vedeți ceva nepotrivit și știți că este nepotrivit și simțiți că este o conspirație împotriva planetei, a voastră sau a orice altceva, puteți face mult mai mult pentru că aveți legătura cu spiritul pentru a lucra asupra ei cu mai multă ușurință. Dacă o verbalizați, nimeni nu va mai dori apoi să fie alături de voi. Cum este acesta un ajutor pentru planetă? Nu sunt aici pentru a răni vreo inimă, dar poate că ați văzut ceva în voi ce n-ați văzut mai înainte și a sosit timpul să schimbați paradigma. A sosit timpul să vă adunați măiestria în jurul vostru. Cât de mult vorbiți despre voi înșivă? Opriți-vă. Nici măcar nu vă dați seama. Uneori este pur și simplu o apărare ca oamenii să nu întrebe ce vi s-a întâmplat. Și voi sunteți mediumi și va trebui să le spuneți ce faceți și ce se întâmplă, ce faceți și ce se întâmplă.... și toate astea sunt astfel pentru că ei nu întreabă niciodată ”Ei bine, tu ce crezi?” ceea ce vă face ca niciodată să nu trebuiască să ascultați și nu va mai dura mult timp până când ei vor pleca în altă parte. Învățați cum să abordați problemele legate de situația în care vă aflați într-o stare de echilibru și nu una de înfruntare. Dacă credeți că s-ar putea să le ofensați sistemul de credințe, atunci mai bine tăceți. Acest fapt nu vă va scădea măreția. Înțelegeți acest lucru? De ce să tăceți? Nu vă reduce măreția faptul că ascultați lucruri în care nu credeți în timp ce vă uitați la ei pentru a vedea lucrurile pe care s-ar putea să le aveți în comun astfel încât să puteți fi împreună cu ei și asta să nu fie o problemă. Este o nouă paradigmă. Unele dintre aceste lucruri s-ar putea să vă sune familiar pentru că maeștrii v-au spus toate aceste lucruri. Principiile nu se schimbă niciodată. Ceea ce se schimbă este supa în care stați, numită realitate. Voi acum aveți abilitatea de a face aceste lucruri și veți fi susținuți. Și veți începe să descoperiți că ele funcționează, lucru care o să vă șocheze și o să vă surprindă pentru că nu ați crezut că așa ceva o să se întâmple.

Veți începe să vă învățați copiii și nepoții același lucru în curtea școlii și le veți cere să facă anumite lucruri și să vadă cum bătăușii se schimbă pentru a elibera ura, furia sau pur și simplu lucrurile juvenile pe care le fac tinerii și pe care nu le vor mai face atunci când se vor confrunta cu maturitatea și echilibrul. Este interesant cum lucrurile vor începe să se schimbe. Deci sufletul bătrân este catalizatorul pentru ca pământul să înceapă să se înmoaie în acest fel, dar dacă stați și faceți ceea ce ați făcut dintotdeauna și vă țineți deoparte pentru că voi sunteți diferiți, ei nu vă vor cunoaște niciodată și nici nu-l vor cunoaște niciodată pe Dumnezeul din voi. Nu poate fi mai clar de atât. Aș vrea să plecați de aici gândindu-vă la ce ați putea face și care să fie diferit de ceea ce ați făcut până acum, știind că orice ați decide în mod intuitiv, va fi corect pentru voi și veți fi susținuți, noi suntem aici, mâna noastră de ajutor este aici mai mult ca niciodată pentru ca voi să o luați și să treceți prin aceste probleme. Dacă lăsați ca inima să fie pe primul loc, orice altceva va fi ușor.

Acesta este mesajul pentru această zi pentru toți cei care ascultă în această încăpere sau citesc. Este un mesaj frumos nu-i așa? Pământul se va echilibra într-un fel și voi va trebui, de asemenea, să vă ajustați acestui echilibru. Este timpul să ieșiți din dulap și așa este.


KRYON

link catre articolul original

Transcriere Frâncu Răducu

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.