duminică, 20 aprilie 2014

Conștientizarea Energiilor Subtile




Înaltul Consiliu de pe Orion
17 Aprilie 2014

Primit de Holly Hawkins Marwood
Transcris de Paul Marwood

Salutări dragilor,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion

Următoarele noastre două mesaje vă vor învăța cum să începeți să trăiți mai mult în energiile subtile care sunt deja în jurul vostru. Asta ca să înțelegeți că, pentru o perioadă destul de lungă, în linia voastră temporală, a existat o înțelegere, o învățătură care a ales să vă separe de realitatea energetică. De această dată este vorba de a trăi în realitatea voastră energetică și în adevărul a ceea ce este deja acolo. Poate că vă uitați la oamenii din jurul vostru care primesc informații de la ghizii lor și de la echipa sufletului lor sau de la câmpul cunoașterii lor, de la intuiția lor, sau oricum i-ați spune, să fiți intrigați de acest fapt și să vă minunați cum primesc ei informații și să simțiți că vă sunt superiori, probabil, sau că voi le sunteți inferiori pentru că voi nu primiți informații în același mod. Poate chiar simțiți că este ceva atât de evaziv încât voi nu veți putea face acest lucru. Vrem să vă spunem că acest lucru nu este adevărat. Vă vom spune că accesarea câmpului energetic din jurul vostru ar fi, într-un anumit sens, un drept din naștere al sufletului.

Așa că stabilirea faptului că oricine poate accesa informațiile energetice din jurul său este un lucru important în acest moment. Ceea ce vă vom învăța în următoarele noastre două mesaje este atât de profund de simplu încât s-ar putea să credeți că este prea ușor. Totuși, dorim să vă spunem că, dacă puneți în aplicare aceste informații, dacă puneți în aplicare ceea ce vă vom împărtăși noi aici, veți găsi modalitățile de a fi exact ca acei oameni pe care-i admirați, nu pentru că ați avea nevoie să fiți ca și ei, ci pentru că puteți trăi în primirea informațiilor care sunt deja în jurul vostru, tot timpul, la fel de bine.

Vă cerem să începeți să vă uitați la lucrurile pe care le faceți în mod obișnuit. Începeți să încetiniți pentru un moment și să simțiți energetica lucrurilor pe care le faceți în mod obișnuit. De exemplu, vă treziți în fiecare dimineață și mergeți la frigider și vă luați niște lapte. Apoi mergeți la dulap și scoateți cerealele și le puneți într-un bol și turnați laptele peste ele. Mâncați cerealele și vă beți cafeaua, pentru că asta este ceea ce faceți în fiecare dimineață. De fapt vi se pare a fi un lucru ușor. Știți cum să vă începeți ziua în acest fel. Vă vom cere să încetiniți și să începeți să cercetați ce faceți. Nu să cercetați cu mintea, ci să cercetați cu câmpul vostru energetic. Acest lucru v-ar putea lua câteva momente în plus dimineața și în alte perioade ale zilei, dar ceea ce noi vă cerem să faceți este să încetiniți și să simțiți cum se simte corpul vostru primind laptele și crerealele în fiecare dimineață. Inițial ați putea spune ”Îmi place! Îmi face plăcere pentru că are un gust bun”, dar simțiți cu adevărat. Chiar cu asta vrea corpul vostru să vă începeți ziua, nu chiar fiecare zi, dar în special această zi? Pentru unele zile răspunsul ar putea fi ”da”, dar pentru alte zile răspunsul ar putea fi ”nu”. Pe măsură ce începeți să vă acordați spațiului energiilor voastre în unele zile spuneți ”da, mi se pare potrivit să mănânc cereale, iar în altele ”oh nu, am să ascult de corpul meu și astăzi chiar nu vreau cereale.” Ceea ce faceți de fapt este că începeți să trăiți într-o realitate energetică la un nivel mult mai rafinat.

Ceea ce se întâmplă de fapt este că se ridică barierele care sunt puse între voi și o viață în realitatea voastră energetică. Asta nu are legătură întotdeauna cu ceea ce mâncați. Acesta este doar un exemplu ușor pentru noi ca să ilustrăm ideea de a începe să ascultați și să primiți informații care sunt în afara rutinei voastre zilnice. Începeți să simțiți locurile care se simt ca un ”da” și mergeți în acea direcție. Dacă, așa cum v-ați acordat la acea decizie, simțiți a fi un ”nu”, atunci apucați-o pe o altă cale, mâncați un alt mic-dejun, îmbrăcați-vă altfel, conduceți către locul de muncă pe un alt drum, uitați-vă la un alt program TV.

Toate aceste exemple sunt exemple lumești, dar acestea sunt situațiile în care începeți să simțiți rafinamentele în câmpul vostru energetic. Acestea sunt situațiile din care voi puteți începe să experimentați energiile subtile și să trăiți într-o nouă realitate energetică a cine sunteți. Făcând acest lucru vă deschideți tot mai mult simțului vostru energetic și faceți ca aceste decizii să se întâmple în mod automat. Nu mai aveți nevoie să vă luați acele momente pentru a vă acorda la ceea ce este potrivit pentru voi. ”Asta este ceea ce vreau? Este asta ceea ce nu vreau?” Se va întâmpla în mod automat pe măsură ce începeți să vă acordați la da-urile și nu-urile din câmpul vostru vibratoriu.

Pe măsură ce începeți să vă acordați da-urilor și nu-urilor din câmpul vostru vibratoriu și să răspundeți în acord cu ele, ceea ce veți observa este, de asemenea, o ridicare în starea voastră de spirit, un nou nivel de emoție după cum luați noua decizie ca răspuns la câmpul vostru energetic și trăiți în acel mod care vă face să vă simțiți diferit ziua. Revenind la exemplul cu micul dejun: dacă în loc să vă luați laptele și cerealele pe care le luați în fiecare dimineață din ușurință și obicei, încetiniți, vă acordați și vedeți dacă corpul vostru alege ceva diferit pentru micul dejun. Răspunsul vostru va fi de a lua un mic dejun diferit și de a începe așa ziua. Dacă ați luat acea decizie în funcție de ”da”-ul energeticii voastre, vă invităm să observați cât de diferit vă simțiți. Ca urmare a răspunsului la decizia voastră în corpul vostru fizic, dar și cum vă simțiți ca răspuns la faptul că v-ați urmat ghidarea energetică. Este chiar atât de simplu. Să urmați ghidarea energetică care este în jurul vostru. Nu este necesar ca întotdeauna să aibă legătură cu deciziile mari și înalte și să trageți în mintea voastră concluzia că ”Tocmai mi-am întrebat echipa sufletului în legătură cu această decizie importantă din viața mea și nu aud nici un răspuns, înseamnă că nu mă pot conecta.” În acest fel, prin aceste mici decizii, aceste mici obiceiuri pe care voi le aveți, voi începeți să dărâmați ideea că ar exista o barieră. Voi trăiți în adevărul că tot acest câmp energetic vă este accesibil. Este doar o chestiune de a vă reaminti acest adevăr.

O modalitate ușoară de a face acest lucru este să începeți să puneți întrebări pentru da-uri și nu-uri și să răspundeți în consecință. Răspunsul este o componentă importantă a acestui proces. În loc ca doar să luați ”da”-ul și ”nu”-ul și să spuneți ”Interesantă informație, dar oricum am de gând să fac ceea ce fac de obicei, chiar dacă răspunsul a fost un ”nu””. Răspunsul la ”da”-uri și la ”nu”-uri este cel care începe să schimbe câmpul energetic către o deschidere mai mare.  Pentru că voi ați afirmat adevărul informației pe care ați primit-o și ați început să trăiți în acord cu ea!

Vă invităm să vă distrați jucându-vă acest joc așa cum facem și noi, pentru că nimic nu trebuie luat prea în serios. Vă puteți juca în acest câmp al realității voastre energetice și să trăiți în modul în care lumea voastră se schimbă așa cum voi răspundeți la da-uri și liniștiți nu-urile, pentru că cursul vieții voastre se va schimba puțin câte puțin, și se va schimba și felul în care simțiți despre voi înșivă și despre cum vă expansionați în realitatea voastră energetică.

Fiți binecuvântați.

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion.


Traducere Monica Poka

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.