sâmbătă, 15 martie 2014

TOTUL este frecvență și separarea lumilor începe ACUM




De Karen Doonan

S-a stabilit de multă vreme că realitatea Noului Pământ este o realitate DIFERITĂ de realitatea 3D creată de vechiul pământ și felul în care mulți dintre voi experimentați acest lucru va începe să se manifeste acum ca realitate exterioară conștientă. Abilitatea de a interacționa cu realitatea 3D a vechiului pământ pe care mulți dintre voi o aveți, se va dizolva acum complet la toate nivelele, astfel încât vă veți regăsi ”plutind” în gol până când veți putea stabili o REZONANȚĂ cu realitatea mai înalt dimensională la care visați a fi realitatea voastră exterioară. Asta este ceea ce eu am numit ”suprapunere” în care spațiul energetic al realității vechiului pământ 3D este vizibil sub realitatea transparentă a Noului Pământ. În același timp este vital să vă plasați TOATĂ energia în Noul Pământ astfel încât să puteți începe să solidificați realitatea Noului Pământ în timp ce PERMITEȚI realității create de vechiul pământ 3D să se dizolve complet sub voi, ca să zicem așa.

Intrarea în realitatea Noului Pământ este PERSONALĂ și UNICĂ și nu este O cale solidă, prin asta vreau să spun că nu există o singură realitate disponibilă pentru a fi experimentată. Acest lucru este în contrast direct cu realitatea creată de vechiul pământ 3D în care lanțurile din liniile dimensionale karmice v-au făcut să trăiți într-o realitate foarte restrânsă și suprimată care a permis ZERO expansiune la orice nivel al FIinței voastre. Acest fapt a permis la nivelul conștient foarte uman al minții voastre ca mintea voastră umană logică să poată ancora contexte cum ar fi ”soartă”, ”cărți ale vieții” etc. Acestea sunt concepte CREATE ale realității și nu sunt ADEVĂRATE și, prin urmare, ele nu sunt acceptate în realitatea Noului Pământ.

Pentru cei dintre voi care au experimentat suprapunerea în 12 Martie la emisiunea radio DINCOLO DE OGLINDĂ acesta este un exemplu al diferitelor realități care există. Pentru cei care pot participa la emisiune, atunci realitatea în care ei există în mod curent se suprapune cu realitatea în care EMISIUNEA RADIO și cei care mai participă la ea există. Pentru cei care au avut dificultăți și nu au putut participa la această emisiune, acesta este un exemplu al încercării voastre de a ajunge dincolo de frecvența în care voi  existați în acest moment. PENTRU CĂ TOTUL ESTE FRECVENȚĂ. Cei care permit acum ca expansiunea CELUI DE-AL TREILEA UNIVERS al frecvențelor energetice a Noului Pământ să curgă prin ei vor vedea acum că aceste suprapuneri încep să apară în toate ”secțiunile” din experiența lor de viață umană.

”Separarea” lumilor începe acum cu ADEVĂRAT, nașterea realității Noului Pământ pe care VOI ați CREAT-O va începe acum să se manifeste în realitatea voastră exterioară și acest lucru se va petrece rapid, așa cum este acum expansiunea ce are loc în CEL DE-AL 3-LEA UNIVERS. Aș dori să vă ghidez ca în aceste momente să fiți în CREDINȚĂ și să aveți ÎNCREDERE în SUFLETUL VOSTRU, pentru că ceea ce acum voi experimentați este o reflexie a frecvenței pe care în PREZENT voi o rulați în profunzimea vehiculului vostru uman. Încercarea de a vă schimba realitatea exterioară vă va COBORÎ frecvența și vă veți regăsi din nou în haosul care este realitatea vechiului pământ, dar care acum se dizolvă și nu veți intra pe deplin nici în această realitate.

În timpul acestui proces mintea logică umană se va declanșa pentru că ea se AȘTEAPTĂ să vadă două realități, în multe cazuri ea va încerca să vă învețe că TREBUIE să fie vorba de două planete separate, iar acesta este un lucru extrem de distorsionat. TOTUL ESTE ACUM în acest MOMENT, frecvență suprapusă peste frecvență, suprapusă peste frecvență. Imaginați-vă că voi suflați într-o bulă și că multe alte bule încep să se formeze în jurul și în bula pe care tocmai ați creat-o. Aceasta este o analogie a ceea ce este creat la nivel ENERGETIC de aceste energii expansive  înalt dimensionale ale Noului Pământ.



link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.